Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Romania vs Italia
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general > Euro 2008
Pages: 1, 2, 3
Bascanu
Meciul cu numarul 2 pentru reprezentativa Romaniei va avea loc pe 13 iunie, tot la Zurich, in compania campioanei mondiale, Italia.
Leaveyou
Bre, da' sec chestionar ! 010.gif
Maxim egal, dar cu trudă și cu alergătură.
Morpheuss
Daca prindem o zi buna, luam maxim 3.
Leaveyou
Optimistule 010.gif
reddog_sv
Slabe sanse..bat italienii..sau cu mult noroc un egal
Clau_Goool
Intr-o zi cu soare la Zurich si cu Pippo Inzaghi in teren merg pe un 2-0 pentru macaronari, dubla bineinteles Inzaghi !
hunter
Inzaghi nu e in lot.
Clau_Goool
Inseamna ca facem scor cu macaroanele. 3-0 pentru noi, hattrick cacanel nicolaita ... romania.gif

PS : E o blasfemie sa nu il bagi pe Pippo in lot. Donadoni esti o mizerie !!! complaining.gif
bigbobo
2 - 0 pentru italieni...Va fi cel mai greu meci de la Euro...Bine ca astia se cam opresc dupa ce dau 2 goluri...
cpc
Realist vorbind mancam bataie.

Ipotetic vorbind....se poate intampla orice: italienii sa doarma pe teren si noi sa jucam de mama focului, arbitrii sa-si fi facut scoala in Romania, suporterii sa aplice strategia "bricheta"....si as mai putea fabula icon_lol.gif

p.s. sper sa prindem si noi cateva suturi frumoase pe poarta...
The Game
Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu e pomanagiul ala de Inzaghi, cel 'nascut in offside' ca bine a zis Ferguson. Ii batem pe italieni, imi doresc din tot sufletul. Si ca sa ii invingem chiar cu jocul lor, inscriem in minutu 92 dintr-un penalty inexistent.
alessandro_reddog
3-0 italia...cel putin.sper sa nu facem nici macar un punct...nu ptc nu l-a convocat pe danciu sau pentru ca l-a lasat acasa pe bratu..din simplu motiv ca la nationala este antrenor barbugiu nr 1 care face selectia.....stiti cu totii cum...deci io unu la acest campionat european nu o sa tin cu romania.
nicolle_reddog4ever
Nici eu nu tin cu Romania...ma bucur ca mai e cineva de acord cu mine ca prea multi mi-au spus ca nu conteaza cine e antrenor si cine e convocat la nationala trebuie sa tin cu ei blahblah1.gif
gavros
eu pun pariu ca italienilor nu o sa le dam niciun gol
DJ_ME
Pun pariu ca plecam acasa fara sa dam vreun gol. In afara cazului in care da banel vreun autogol.
Leaveyou
Ce-aș vrea să îi batem ca Olanda ....
Hatzu
Cu putin "sange-n ####" am putea sa ii batem pe macaronari, ar fi f frumos...
Si cu un egal coroborat cu o victorie a Olandei in fata Frantei ar fi bine. Olanda face 6 puncte, Franta 2, noi 2, Italia 1 si in ultimul meci, Olanda deja fiind 100% calificata cu 6 puncte de pe primul loc va putea juca cu rezervele si noi sa castigam...
Sunt optimist dar ma tratez (sper ca nu vineri icon_lol.gif )
POOL
Cu Franta n-am avut nici un sut pe spatiul portii, prin urmare am facut un meci urat, poate cel mai urat de la acest campionat, cu Italia cred ca va fi si mai urat.
bigbobo
Foarte greu sa raman la cifra 0 in dreptul golurilor marcate dupa partida cu macaronarii... Mi-e frica sa nu ne luam umilinta...
cosmin targoviste
QUOTE(POOL @ 10 Jun 2008, 9:13) *
Cu Franta n-am avut nici un sut pe spatiul portii, prin urmare am facut un meci urat, poate cel mai urat de la acest campionat, cu Italia cred ca va fi si mai urat.

Eu as zice ca am facut un meci dupa puterile noastre,nu un meci urat.
Cu Italia avem o sansa.Doar nu or fi roboti...Amintiti-va finala World Cup din 2006 cand au jucat penibil cu Franta,dar au castigat la noroc la penalty-uri.Au jucat la fel ca noi,aseara,numai ca ei sunt Italia si noi suntem Romania.Si un egal e bun cu italienii,dar Franta trebuie sa piarda cu olanda.
reddog_sv
QUOTE(Ashtray @ 9 Jun 2008, 21:11) *
Ia uite de unde apare Oracolu' bravo.gif . Acu zi repede, ce facem cu restu?
P.S: Desi congolezii erau de batut, sa incercam sa fim temperati, un egal cu vice-campioana lumii nu e chiar cea mai accesibila performanta...

M-am consultat cu astreleClick to view attachment dar e foarte greu de spus dupa socul produs de Olanda.
Cine va deschide scorul va castiga..asa ca as merge pe un 2-1 pentru noi( apararea lor a fost varza si cu noi va fi cel putin la fel, fiind obligati sa vina peste noi)..depinde daca se va multumi Italia si cu un egal..atunci e posibil si un astfel de rezultat
The Game
Stai linistit, nu se vor arunca peste noi doar in situatia in care deschidem noi scorul. altfel nu. Chiar daca au nevoie de victorie, italienii nu procedeaza asa.
reddog_sv
Ehh daca vom juca in aparare cum am facut-o cu Franta ..sau mai bine..pentru ca Italienii par a fi mai periculosi..vor ramane in criza de timp
Mister
Cu Italia vom avea suturi pe poarta pentru ca italienii sunt o formatie defensiva.In schimb,putem lua usor gol pe contraatac.Pronostic 2-1 Italia.
Capirossi
Egal.
MosIonRoata
Daca Filippo Inzaghi e pomanagiu (asa e) van Nistelrooy e milog buzat.
Iar daca Fillipo mai stie ceva fotbal, buzatul Nistelrooy nu stie nimic - traieste
numai din mingile care sar aiurea prin careul mic...probabil ca van Nisterlooy asta
se antreneaza numai in sufragerie si naiba a mai vazut sufragerie mai lunga de 6 metri...

Sanatate!

Post Scriptum:

van Nistelrooy rimeaza la noi cu "coi".

La toti cei de fata si viitori, Sanatate!
antisteaua
Eu cred ca Italia nu o sa primeasca gol cu Romania. Meciul cu Olanda cred ca a fost o intamplare si vor dori sa scoata punctele pentru ca altfel pleaca acasa. Si vor fi obligati sa atace.
cosmin targoviste
Pai pe noi toata lumea ne ataca de la Burebista incoace,deci nu cred ca asta e o problema,suntem obisnuiti.La noi faza e pe atac.Suntem cam varza,iar in situatii din astea e nevoie de Bratu si cum nu a avut domnul selectioner amabilitatea sa il ia,ramane de vazut ce va fi.Sper sa joace Marica,pentru ca are ceva viteza.HAI ROMANIA!
matador
sper sa batem italia cu un gol din offside banel,sa crape macaroanele de ciuda!!de asemeneea numai bine romanilor care pot sa tina cu o natie care din tigan nu te scoate.meciul cu olanda a fost pe placul inimii mele!!autobaza sa traiasca.raducioiu face clabuci ,dar asta e stilul de temporizare de la Angelo Niculescu mostenit,iar un roman care uita limba materna dupa 2 luni din italia,nici nu ar trebui bagat in seama de presa.la cat de scarba e ,tine cu broscarii.
caine_tm
QUOTE(dennis_reddog @ 30 May 2008, 16:08) *
Daca prindem o zi buna, luam maxim 3.

drunk.gif da ce se putea si 4 puncte?

drunk.gif ulciorul nu merge de multe ori la apa.... deci nu cred ca jucand la fel de prost avem sansa sa nu mancam bataie de la italieni..... oricum chiar daca italia a pierdut la scor cu olanda.....par mai periculosi decat franta.... realist vorbind este infrangere sigura.... dar astia de provin de la stana se pare ca au facut pact cu diavolul... si au mancat toqata viata doar rahat ... asa ca orice e posibil... stupidemoticon0rv.gif
The Game
QUOTE(caine_tm @ 11 Jun 2008, 8:42) *

Cred ca se referea la goluri icon_lol.gif
@MosIoane, nici nu se compara van Nisterlooy cu inzaghi. E cu 3 clase peste el Ruud.
Morpheuss
QUOTE(caine_tm @ 11 Jun 2008, 8:42) *

Eu ma refeream la goluri 010.gif

Multzam, Jocule, nu vazusem icon_lol.gif
gavros
QUOTE(antisteaua @ 10 Jun 2008, 23:57) *
Eu cred ca Italia nu o sa primeasca gol cu Romania. Meciul cu Olanda cred ca a fost o intamplare si vor dori sa scoata punctele pentru ca altfel pleaca acasa. Si vor fi obligati sa atace.

asa spun si eu, nu o sa le dam gol
MosIonRoata
16 Aprilie 1983 zi de Duminica si ciresul din fata blocului era inflorit -
de la etajul opt arata ca o imensa minge de fotbal dar fara pete negre.
Pe stadionul 23 August urma sa se dispute , la lumina reflectoarelor,
meciul Romania - Italia contind pentru preliminariile Campionatului European,
dintr-o grupa din care mai faceau parte Suedia, Cehoslovacia si Cipru.
Numai prima clasata urma sa mearga in Franta ... Italia cucerise titlul mondial
cu un an inainte intr-o maniera cum putine echipe o facusera pina atunci iar noi
obtinusem o surprinzatoare victorie pe teren propriu impotriva Suediei ( ultimul meci la
reprezentativa al lui Dudu Georgescu) si un si mai surprinzator 0-0 la Florenta.
Italia venea dupa un 1-1 chinuit in Cipru si avea nevoie de victorie pentru a
se mentine in cursa calificarii. M-am dus la meci cu cinci ore inainte de
inceperea meciului pentru a prinde loc in galeria de la tribuna a II-a si cind
am intrat in stadion surpriza: stadionul era arhiplin! Stadion arhiplin cu cinci
ore inainte de meci! Era anul de afirmare definitiva al fotbalului Romanesc in
Europa: Universitatea Craiova tocmai eliminase Kaiserslautern si devenise
prima echipa de la noi calificata in semifinalele unei cupe Europene...
Tin minte ca i-am luat tare de la inceput si ca Rodion Camataru a marcat cu
capul la un corner dar golul a fost anulat pentru fault la portar. Golul anulat
a dat aripi echipei noastre care a inceput sa atace in valuri...in minutul 23 al
partidei obtinem o lovitura libera din coltul careului mare pe prtea dreapta
dupa directia de atac a echipei noastre...Linga balon sint Balaci si Boloni.
Balaci executa scurt pina la Boloni care trage tare pe jos la coltul lung...
Zoff care avea 41 de ani atunci nu are timp sa se arunce cu corpul la minge
si intra cu piciorul, mincea il depaseste si se duce in plasa:
Romania-Italia 1-0. Mai mult nu prea tin minte...Italia a avut o mare ocazie dupa
golul lui Boloni cind Paolo Rossi a reluat din 6m o minge prin foarfeca
pe spate dar prea incet si Moraru a reusit sa retina balonul.
In repriza a doua am reusit sa mentinem jocul la mijlocul terenului si
ocaziile tot noua ne-au apartinut. Aceasta partida a fost si ultimul joc la
echipa nationala al celebrului jucator Roberto Bettega. Avea 30 de ani si
parul complet albit.

Sanatate!

Post Scriptum:

Nu mai vorbiti rau de Italia! Dupa ce Imparatul Traian a dus Dacii in Italia, Dacii au
Dacizat Italia, i-au invatat pe Italieni Limba Daca si au dat si citiva Imparati: Galerius,
Regalian, Maxentius, Licinius, Constantin cel Mare si Justinian.
Asa se si explica asemanarea colosala dintre Limba Romana si Limba Italiana de zici
ca una este dialectul alteia. Nu mai vorbiti de rau de Italia ca si dinsii tot un fel de Romani sint.

La toti cei de fata si viitori, Sanatate!
RED75
Sansa noastra ar fi sa le dam un gol norocos in prima repriza si sa-si revina Mutulica sa joace ceva.
Daca apuca si ne dau ei gol primii e clar ca ne facem de cacao rau de tot
Pe Piturca cred ca nu-l duce capul decat sa incerce sa scoata iar un 0-0 si sa astepte ca Olanda sa fie calificata in ultimul meci si sa ciupim si noi ceva.
MosIonRoata
E bun si 0-0. Mutu nu poate sa joace pentru ca este coplesit de
decizia absurda luata de FIFA in cazul sau. Oricine ar fi coplesit in locul lui.
Mare pacat ca Bratu nu a fost mentinut in lot.

Sanatate!
RED75
Nu sunt extremist, dar, decat 0-0 dupa un meci plictisitor in care nu am aratat nimic, ca cel cu Franta, mai bine luam bataie cu 3-1, dar sa vedem si noi fotbal.
Cu ce ma incalzeste ca iesim din grupe sau ca mai facem vreun punct, daca la sfarsitul campionatului o sa ma gandesc doar "A jucat iar Romania. ce plictiseala ! Hai sa pastram berea la rece ca urmeaza meciul spaniolilor"
Leaveyou
Mai și vorbeau arătările ălea de jucători că să nu mai facem comparații între ei și "generația de aur". Au dreptate ! Păi ce poți să compari ? Niște jucători care parcă acuma au învățat fotbal și care nu sunt în stare să joace sportul ăsta ? Măcar în echipa aia națională erau prieteni și se înțelegeau foarte bine (mă refer la joc). Sunt de acord că mai bine pierdem decât să o tot fofilăm așa.
RED75
Daca-mi amintesc bine si pe vremurile "generatiei de aur" am facut o caruta de meciuri de toata plictiseala. Remember cum nea Puiu scotea toti atacantii pe final si dadeam doar pase laterale sa treaca timpul iar Topescu se lamenta "hai baieti ca mai sunt doar 20 de minute, etc.". Dar macar atunci mai prindeam si cate un joc ca ala cu Columbia sau Argentina.
Acum insa parca fotbalul s-a mai schimbat si pretentiile spectatorilor la fel. Daca spectacol nu se poate macar lupta sa sara crampoanele din ghete si sa tasneasca sangele din arcade vampire.gif
Leaveyou
Probabil că mi-au rămas mie numai meciurile frumoase. Dar dacă mă gândesc bine de la noua generație nu mi-a rămas nimic. Numai declarații de lemn, la mișto, ironice de parcă cine știe ce mulțumire trebuie să le port în suflet că joacă ei pentru România. Pe bani buni. În rest, îi scoți de la Bamboo și de la selecționarea nevestelor de la defilări de modă sau alte căcaturi. Păcat de oamenii ăia care s-au dus să-i susțină. Înțeleg că nu pot să paseze ca ăilalți. Da' nici să alerge ? Să văd măcar un presing și nu mai zic nimic. 010.gif
COSMIN C
Citeam azi in prosport ca dupa Euro FRF va lansa o dezbatere publica pentru schimbarea imnului. Cica s-au vaitat fotbalistii ca ar fi prea greoi.
djmihaitza
Si o sa-l schimbe cu maneaua aia infecta facuta de Pro TV acum cativa ani, de un 1 Decembrie parca.
Asa l-ar retine mai usor si banel nicolita!
cosmin targoviste
QUOTE(COSMIN C @ 11 Jun 2008, 17:14) *
Citeam azi in prosport ca dupa Euro FRF va lansa o dezbatere publica pentru schimbarea imnului. Cica s-au vaitat fotbalistii ca ar fi prea greoi.

Ce dobitoci...Au murit atatia oameni pana ca noi sa ne bucuram ca putem avea parte de acest imn.Mos Ioane,ia zi-le tu ceva "de bine"!
Leaveyou
Mai bine ar face o dezbatere publică de schimbare a antrenorului ... Țara moare și baba se piaptănă. Ba și se dă și cu gel.
Cosmin TGV, stai că nu este chiar așa. Nu sunt MIR (MoșIonRoată) dar oamenii ăia n-au murit pentru imn. În special pentru acest imn. La câte imnuri am avut ...
Morpheuss
Sa-l schimbe cu Treceti batalioane romane Carpatii busted_blue.gif Asta e scaldat in sange.
cosmin targoviste
QUOTE(Leaveyou @ 11 Jun 2008, 18:28) *
Mai bine ar face o dezbatere publică de schimbare a antrenorului ... Țara moare și baba se piaptănă. Ba și se dă și cu gel.
Cosmin TGV, stai că nu este chiar așa. Nu sunt MIR (MoșIonRoată) dar oamenii ăia n-au murit pentru imn. În special pentru acest imn. La câte imnuri am avut ...

Dupa revolutie asta a fost.
marcher
QUOTE(MosIonRoata @ 11 Jun 2008, 16:33) *
Mutu nu poate sa joace pentru ca este coplesit de
decizia absurda luata de FIFA in cazul sau

Sant contracte cu clauze, obligatii si drepturi. Cand chelsea da o caruta de bani pe mutu iar el ghertoiu trage pe nas...trebuie sa suporte onsecintele. Variatiuni pe tema...unde nu-i cap, vai de picioare.
Leaveyou
QUOTE(dennis_reddog @ 11 Jun 2008, 18:35) *
Sa-l schimbe cu Treceti batalioane romane Carpatii busted_blue.gif Asta e scaldat in sange.

Să-l lăsăm pe jiji să aleagă imnul Click to view attachment 010.gif
POOL
Am si eu o propunere: in loc sa cante Desteapta-te Romane, la inceputul meciurilor mai bine s-ar fredona Ternipe - Muro shabo kiki. Nu de alta, insa trebuie sa poata silabisi si help.gif Nicolita.
The Game
QUOTE(COSMIN C @ 11 Jun 2008, 17:14) *

Asta-i o gluma ? Cum sa schimbi imnul national doar pentru ca s-au vaitat fotbalistii ca ar fi 'prea greoi' ( l-au cantarit ? ) ? crazysanta.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.