Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Romania vs Italia
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general > Euro 2008
Pages: 1, 2, 3
Capirossi
QUOTE(MosIonRoata @ 11 Jun 2008, 16:12) *
Nu mai vorbiti rau de Italia! Dupa ce Imparatul Traian a dus Dacii in Italia, Dacii au
Dacizat Italia, i-au invatat pe Italieni Limba Daca si au dat si citiva Imparati: Galerius,
Regalian, Maxentius, Licinius, Constantin cel Mare si Justinian.
Asa se si explica asemanarea colosala dintre Limba Romana si Limba Italiana de zici
ca una este dialectul alteia. Nu mai vorbiti de rau de Italia ca si dinsii tot un fel de Romani sint.

1. Rog moderatorii sa mute aceasta postare la topicul " Radem, glumim... " acolo unde sunt postate bancurile. Chiar si cele proaste. Va multumesc anticipat.
2. Asta se intampla cand orele de istorie din scoala primara sunt tinute la " Ciresica " vis-a-vis de Cismigiu. Copii ! Stay in School ! ( altfel veti imbatrani urat ).
3. Doresc poporului italian prieten, ce prieten, frate chiar, sanatate, fericire, belsug, soare pe calea vietii, noroc, precum si traditionalul " multa **** " !
MosIonRoata
Imnul de stat este consfintit printr-un articol al Constitutiei Romaniei care
nu se poate schimba cu una cu doua sau cind ziaristii turmentati se trezesc din
betie si-si reamintesc ca nu si-au facut tema si ca n-au ce scrie la gazeta.

Sanatate!
djmihaitza
Romania:
Lobonț - Contra, Tamaș, Goian, Raț – Codrea, Chivu – Fl. Petre, Dică, Mutu – Daniel Niculae.
sistem 5-3-1, adica iar stam cu curu-n poarta

Italia:
Buffon - Zambrotta, Barzagli (sau Panucci), Chiellini, Grosso - Pirlo, De Rossi, Ambrosini - Camoranesi - Toni, Del Piero
sistem 4-3-3
Clau_Goool
Si nu va juca super vedeta mondiala Golanel Nicoilaita ? Vai Piti, iti bati joc de noi ... bravo.gif
predator
sunt in stare sa fac pariu ca joaca nicolita titular..
fl.petre e prea batran si prea mic de inaltime ptr. un meci de angajament ca acesta.
pe de alta parte, sper sa obtinem un egal...un 1-1 ar fi perfect...
dar merge si 0-0.
si trebuie un banel in echipa..ca restul nu prea alerga.
daca ar alerga mut, dica, chivu etc, ca banel, atunci banel ar avea loc doar la acrat gentile de echipament..
dar ptr. ca noi avem jucatori care sunt doar tehnici sau doar muncitori..
ei bine , trebuie si un banel sa alerge..,
si asa ne plangeam ca fotbalistul roman nu are conditie fizica..
acum avem inca unul care alearga de rupe pamantul, demn urmas de-al lui selimesy si fl.petre...
alearga tot meciul, si poate nimereste vreo 2 centrari pe meci...
bigbobo
FORZA ROMANIA!!!
Clau_Goool
Cu 4 ore inaintea meciului cu Italia, portarul Bogdan Lobont este intrebat de presa italiana: -De care dintre acesti formidabili atacanti va temeti? Del Piero, Di Natale sau Luca Toni ?
Lobont : - Nu ma tem io de astia, mie de Banel mi-e frica ! verystrange.gif
RED75
Sper sa nu-l mai bage pe Balanel. Ala e inteles cu macaronarii.. El si-o baga singingur in poarta iar ei nu-i mai expulzeaza neamurile care ciordesc prin Italia . De fapt cred ca asta a fost targul si la Madrid, si de-aia nu le-au dat inca foc la cocioabe si prin Spania doglaugh.gif
mrbodo2002
Pierdem cu 1-0 in cel mai bun caz.(varianta realista)

Facem egal 1-1.(varianta optimista).

Daca am avea noi filosofia si ambitia croatilor am ajunge departe.
Leaveyou
QUOTE(MosIonRoata @ 11 Jun 2008, 16:12) *
Nu mai vorbiti rau de Italia! Dupa ce Imparatul Traian a dus Dacii in Italia, Dacii au
Dacizat Italia, i-au invatat pe Italieni Limba Daca si au dat si citiva Imparati: Galerius,
Regalian, Maxentius, Licinius, Constantin cel Mare si Justinian.
Asa se si explica asemanarea colosala dintre Limba Romana si Limba Italiana de zici
ca una este dialectul alteia. Nu mai vorbiti de rau de Italia ca si dinsii tot un fel de Romani sint.

La toti cei de fata si viitori, Sanatate!

Nea Ioane, că moș nu pot să-ți spun, bre, să vezi cum era p'atunci: veneau romanii cucereau țara și tăiau în lung ba și pe lat bărbații. Ce mai rămânea îi luau să muncească, iar pe alții, într-adevăr îi duceau la Roma să-i pună să vadă care e mai tare în lupta cu leul, leopardul și jaguarul. Cu toate jivinele deodată. Așa că mare lucru din bărbații daci nu cred că a rămas.
Apoi legiunile romane rămase aici ce să fi făcut de atâta plictiseală ? Au beut tot vinul lu' Decebal săracu' și le-au căzut ochii pe vădanele rămase. Ai și mata o vârstă și poți să-ți imaginezi la ce le luau. Așa că eu nu cred că noi am dacizat Roma că n-a mai rămas mare lucru de noi, dacii. Ăia liberi aveau altă treabă pe vremea aia. Ăia erau un fel de ultrași. Îi necăjeau pe romanii rămași, cum fac azi cu jandarmii. 010.gif

QUOTE(MosIonRoata @ 11 Jun 2008, 16:33) *
E bun si 0-0. Mutu nu poate sa joace pentru ca este coplesit de
decizia absurda luata de FIFA in cazul sau. Oricine ar fi coplesit in locul lui.
Sanatate!

Sănătate care ți-o doresc și matale Moș Ioane. Ete că acuma stă liniștit: milioanele lui sunt neatinse. Hai să vedem cum joacă. Sau s-a speriat prea tare și acuma nu-i stă mintea decât la ce era să pățească ? 010.gif

Mă rog să câștigăm ca să nu fiu nevoit să-i înjur pe jucătorii din generația de platină ... sau chirpici ?
POOL
@predator, vrei sa zici ca Mutu, Chivu nu alearga mult? Chivu alearga in medie cam tot atat cat Gatusso, Van Nistelrooy si altii.
"Restul nu prea alearga", tu ai vreo baza in afirmatiile tale? Hai mah ca numai Nicolita alearga, restu stau si se uita la el. De parca cei mai mari fotbalisti ar fi maratonisti. Terminati mah odata. Am citit acuma in presa ca si Szabo s-a minunat de cat de mult a alergat banel in meciul cu Franta. Ar trebui cum am mai spus-o sa-l ia in lotul de la atletism.
Leaveyou
A zis micuța că n-are voie, că-i profesionist goodone.gif Vă dați seama că zicea lumea că am luat din colonii alergători de antilope ?
DinamoEver
ce conteaza cine e antrenor .. cine joaca .. sau cum joaca ? asta e mentalitatea la romani!!!!
e vorba de echipa nationala domnilor ..
sincer m-as bucura si la golurile lu balanel ratoi sau pica !!! sunt goluri pentru ROMANIA nu pt stoia !!!
cu o figura frumoasa la EURO putem sa speram si noi la mai multe !!!

IMPREUNA PENTRU ROMANIA !!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
POOL
Te-ai bucura daca l-ai vedea pe Nicolita invigandu-l pe Lobont? icon_rolleyes.gif Eu unul nu.
DinamoEver
nici chiar pe Lobont .. pe Buffon da!
MosIonRoata
Pierdem cu prea multa usurinta baloane pe care le-am putea fructifica.
N-am jucat rau, dar prea ii lasam sa se aproprie usor de poarta.
Mutu a facut un fault urit inutil si a luat galben.

Sanatate!
Capirossi
Greu de tot. Bafta, baieti ! Mi s-a parut offside la golul broscarilor desi Gradinescu o tine ca proasta ca a fost valabil.
MosIonRoata
Si comentatorii de limba Engleza sustin ca nu a fost ofsaid la
golul lui Toni. Io nu ma bag: arbitrii au vazut mai bine.

Sanatate!

Gooooooolllll Mutu!
Capirossi
Multumesc domnilor !
La faza de la penalty nu mi s-a parut fault. Cu MUTU inainte.
bigbobo
Bravo Romania!!! Am un gust amar...Puteam sa castigam dar la fel de bine puteam sa pierdem... Sper ca Olanda sa bata Franta mai tarziu... Avem sanse sa mergem mai departe si chiar nu-mi vine sa cred ce sanse avem... Codrea, Lobont au jucat superb... Imi pare rau de ratarea lu' Mutu...
MosIonRoata
Arbitrul Ovebro, pe care am avut prilejul sa-l adimram si in multe
meciuri din Liga Campionilor si care este de profesie psiholog, n-ar
fi trebuit sa dea penalti. Pe de alta parte, penaltiul nu ar fi trebuit executat
de Mutu: undeva in subconstientul sau Mutu stia ca daca inscrie, nu
se mai poate intoarce in Italia.

Sanatate!
Capirossi
Pai, nea Ioane, marcase frate mai devreme, un gol in + mai conta ? Esti simpatic da' nu prea le ghicesti. Sanatate !
Max
QUOTE(DinamoEver @ 13 Jun 2008, 17:25) *
ce conteaza cine e antrenor .. cine joaca .. sau cum joaca ? asta e mentalitatea la romani!!!!
e vorba de echipa nationala domnilor ..
sincer m-as bucura si la golurile lu balanel ratoi sau pica !!! sunt goluri pentru ROMANIA nu pt stoia !!!
cu o figura frumoasa la EURO putem sa speram si noi la mai multe !!!
IMPREUNA PENTRU ROMANIA !!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

Și eu zic la fel, CU ROMÂNIA PÂNA ÎN PÂNZELE ALBE.

Am două întrebări pentru susținătorii români ai italiei:
1) V-ați dat cu capu de pereți la golul lui MUTU?
2) Dar pentru că a ratat peneltyul v-ați bucurat?
predator
deci am sperat bine...1-1...
dar frustrant..
puteam sa batem ITALIA, daca Tamas nu dadea pe langa minge...daca MUTU dadea gol din penalty...
asta e...
noroc ca a fost anulat golul lui Toni din finalul primei reprize, gol care a fost valabil !
banel?
cat a jucat a jucat bine!
de fapt toti au jucat bine!
mi-e ciuda doar ca Tamas a dat pe langa minge la faza golului italian....
cum dracu, jucator platit cu zeci de mii de euro sa joace fotbal, da pe langa minge, in faza de gol ptr. adversari, in careul mic, la campionatul european...
si voi radeati de banel....se poate spune ca tamas a dat jumate de autogol..
per total, am facut 1-1 cu italia, adica nu am pierdut cu 2, 3, 4... la 0 cum spuneau "optimistii "de pe dinamomania!
HAI ROMANIA!
djmihaitza
@ m@x
1). NU, n-aveam de ce... stiam ca italienii vor egala. icon_twisted.gif
2). Chiar mi-a parut rau de Adi, doar de Adi. Insa am sperat ca "Azzurri" vor castiga in cele din urma partida. taunt.gif

@predator
Uita-te pe reluari la faza golului. La corner, dica si D. Niculae fac un marcaj foarte larg la Chiellini (ala cu Nr.4) care recentreaza pentru Panucci. Tamas are poate un 10-15% din vina.
predator
hai mai djmihaitza!
TAMAS a dat pe langa minge! atat! pur si simplu! ma uit la 10 mii de reluari, si vad ca TAMAS a dat pe langa minge la 1 metru de linia portii...
era ultimul aparator, putea fi erou!
asa .....ramane doar jucatorul de fotbal TAMAS, care mai mult e cunoscut ptr. escapadele la discotecile din Brasov (eu sunt brasovean)...decat printr-o fapta de fotbalist!
oricum le-am taiat macaroana la macaronari!
Hai olanda!
HAI ROMANIA!
MosIonRoata
E 2-0 pentru Olanda si eu nu vreau, nu vreau sa vad croatia in semifinale...
Prefer Franta sau Italia impotriva croatiei, in nici un caz Romania!

E 3-1 acum...astia daca trateaza meciul cum se cuvine, ne dau sapte....

Sanatate!
matador
QUOTE(djmihaitza @ 13 Jun 2008, 22:12) *
@ m@x
2). Chiar mi-a parut rau de Adi, doar de Adi. Insa am sperat ca "Azzurri" vor castiga in cele din urma partida. taunt.gif

@predator
Uita-te pe reluari la faza golului. La corner, dica si D. Niculae fac un marcaj foarte larg la Chiellini (ala cu Nr.4) care recentreaza pentru Panucci. Tamas are poate un 10-15% din vina.

baiete daca tii cu italia,du-te acolo sa iti primesti portia de injuraturi de natie!!imi pare rau ca nu am batut italia,meritam!!
djmihaitza
baiete, cat timp vom exporta in Italia (si nu doar in Italia) numai "mailati" si gainari, injuraturile si scuipatii vor fi feed-back-ul care-l vom primii din partea celor care suporta scursurile societatii romanesti.

Insa nu asta e motivul pentru care am tinut cu "Azzurri", ci pentru echipa si fotbalistii lor precum si ca o reactie de scarba provocata de selectionerul roman, a.k.a. 6ase-6ase (©Capirossi), pentru neconvocarile lui Bratu si Danciulescu (desi pe cel din urma nu-l am la inima).
super dog female
Un punct mare, cu un gust amar (sper ca Adi sa-si revina).Fotbalul e pe goluri si...nu pot spune ca meritam sa castigam, doar ca-mi doream sa castigam.Olanda este preferata mea, dar sper sa-i batem (sau macar sa facem un egal)..Pentru noi, si daca ne calificam, nu cred ca sunt mari sanse sa mergem mai departe,ei, dupa cum joaca merita macar finala.HAI ROMANIA!
predator
QUOTE(djmihaitza @ 14 Jun 2008, 0:04) *
baiete, cat timp vom exporta in Italia (si nu doar in Italia) numai "mailati" si gainari, injuraturile si scuipatii vor fi feed-back-ul care-l vom primii din partea celor care suporta scursurile societatii romanesti.

Insa nu asta e motivul pentru care am tinut cu "Azzurri", ci pentru echipa si fotbalistii lor precum si ca o reactie de scarba provocata de selectionerul roman, a.k.a. 6ase-6ase (©Capirossi), pentru neconvocarile lui Bratu si Danciulescu (desi pe cel din urma nu-l am la inima).

esti foarte tare..tii cu italia, ptr. ca nu au fdost selectionati 2 jucatori..
dar pe teren a fost lobont(genial),mutu, contra ,fl.petre si tamas =fosti dinamovisti, etc.
oricum, imi pare bine ca roamnia a obtinut un rezultat bun, sa mai dea peste nas astora care nu tin cu Romania, desi s-au nascut aici!

djmihaitza, cati anisori ai?
trebuie sa dai bacu zilele astea? sau mai ai mult pana la bac?
Max
QUOTE(djmihaitza @ 14 Jun 2008, 0:04) *
baiete,

Aia e echipă , ăia sunt fotbaliști?... goodone.gif
De ce nu te-ai făcut tu seleționer sa-i convoci pe Bratu si Danciulescu (parcă vad cum îți geme congelatoru' de carne spurcată că nu i-ai convocat pe rățoi și babanel) ceuameni.gif
E ca și cum "hai să piardă Dinamo campionatu' că nici eu nu-l suport pe rednic". mainchin.gif
Max
QUOTE(djmihaitza @ 13 Jun 2008, 22:12) *
@ m@x
2). Chiar mi-a parut rau de Adi, doar de Adi. Insa am sperat ca "Azzurri" vor castiga in cele din urma partida. :taun

1. Adică îți tremurau nădragii de frica că vor egala. goodone.gif
2. Ce l-ai mai înjurat că a ratat, dar tu înjuri cu părare de rau (îmi pare rău ca ai ratat Adi, 'tuți neamu' măti de fițos) taunt2.gif
predator
djmihaitza..tu ai iesit in strada in '94, dupa ce am batut argentina?
sau nu ai iesit, ptr. ca golurile au fost date de ilie dumitrescu si hagi (2 stelisti)?
de fapt cred ca erai prea mic si nu puteai iesi pe strada, decat in carucior, dus de parinti!
sau cand am batut columbia si anglia in 98, ai stat pitit in casa, ca au marcat adi ilie si dan petrescu?
nu conteaza cine joaca in tricoul romaniei, joaca ROMANIA ptr. noi si noi trebuie sa-i sustinem.
altfel nu ne-am deosebi de oligofrenii care fluiera echipa nationala(sau anumiti jucatori) cand joaca pe Ghencea , pe motiv ca acei jucatori provin de la cluburile Rapid sau Dinamo..etc.
mi-ar place sa batem olanda printr-un gol dat de un stelist sau de un rapidist!
sa vedem, iesiti afara sa va bucurati ca ne-am calificat?
sau stati pe forum sa-l injurati pe piturca si pe balanel?
get a life!
HAI ROMANIA!
Max
'94, ce vremuri , am văzut meciul într-o cantină dintr-o unitate militară alături de vreo alți 800 de jandarmi.
Și selectioner era iordanescu...
Și n'am auzit pe nimeni să țină cu Argentina.
Și ce ne-am pupat și ne-am îmbrațișat, și am sărit gardu' ca să luam de băut, dinamovisti , stelisti, tra-la-la, tra-la-la... bravo.gif
Ce să știe DJ , că fac și io p'al dreacu și îi zic ( să-ți iau platanele la trânta că nu-mi place muzica ta) bag.gif
predator
dj, s-a infiorat vreodata sufletul in tine cantand imnul?
sau ascultandu-l cantat de altii?
sau stii macar 4 strofe din imn?
in 2000, eram in armata, cand se canta imnul inaintea meciului, ne rdicam toti in picioare si cantam impreuna cu jucatorii! si asta nu la ordin, ci ptr. ca asa simteam, ne timteam mandri ca suntem romani!

pot sa fac pariu ca cei care nu tin cu Romania din cauza de selectioner/jucatori convocati/neconvocati, ei bine astia nu au facut armata, nu stiu imnul, nu s-au jucat cu mingea cu 35, sunt nascuti dupa accidentul de la Cernobal!!
florin_80
QUOTE(predator @ 13 Jun 2008, 22:10) *
mi-e ciuda doar ca Tamas a dat pe langa minge la faza golului italian....
cum dracu, jucator platit cu zeci de mii de euro sa joace fotbal, da pe langa minge, in faza de gol ptr. adversari, in careul mic, la campionatul european...

Cum e posibil ca un campion mondial, jucator platit nu cu zeci de mii, ci cu milioane, sa faca o asemenea gafa, asa cum a facut Zambrotta? Tamas a gresit, nimeni nu neaga asta (vedeti cum e la fundasi? faci un meci perfect, apoi faci o gafa, si se uita tot ce ai facut bun...la atacanti e invers), dar in pozitia in care se afla, era f greu de respins. Mingea a fost la un m de poarta noastra si a fost intre jucator si linia portii, risca sa si-o bage in poarta. Ar fi fost alta treaba daca Tamas era intre linia portii si minge. Riise (ai auzit de el?), dintr-o astfel de situatie, in semifinale de CL, si-a bagat-o in poarta.
Pentru fundasi astfel de faze sunt extrem de dificile. E drept, din fotoliu totul pare simplu.
POOL
La gol, prima greseala si cea mai importanta, a fost a lui Dica si Niculae, care au sarit pe sub minge la centrarea din corner si l-au lasat pe unul din jucatorii italieni sa recentreze cu capul pentru Panucci. Tamas daca baga piciorul exista un mare risc sa trimita mingea in poarta.
djmihaitza
QUOTE(m@x @ 14 Jun 2008, 7:38) *
1. Adică îți tremurau nădragii de frica că vor egala. goodone.gif
2. Ce l-ai mai înjurat că a ratat, dar tu înjuri cu părare de rau (îmi pare rău ca ai ratat Adi, 'tuți neamu' măti de fițos) taunt2.gif

1). Recunosc, m-am exprimat eu gresit. N-am stiut cum sa reactionez la gol, dar mi-a trecut repede, n-am mai avut timp sa ma bucur sau sa ma dau cu capu' de pereti (sunt de rigips si eu sunt mai tare in cap decat Razvan Rat 010.gif ) deoarece in acelasi timp dica si D. Niculae il scapau din marcaj pe Chielinni, Tamas lufta in careul mic si de langa el Panucci egala.
2). Serios iti zic, stateam in fata Tv-ului si ii sopteam lu' Mutu "frate, nu-i da scarita lu' Buffon". Stiam ca daca ii reuseste va fi primit ostil in Italia, iar dac-o zbarcea era injurat in Romania. Spre deosebire de multi "sustinatori" ai Nationalei eu nu-l consider pe Adi un drogat (vezi episodul din ghencea cand si-a spart capu' jucand pentru Romania si a fost luat la misto). A gresit, a platit si probabil va plati, s-a ridicat si a mers mai departe. Si pentru asta il voi respecta, nicidecum injura precum fac alti "buni romani".

@ ei bine astia nu au facut armata
Dintre toate acuzele pe care mi le-ai adus asta e singura in care ma regasesc si sunt de acord cu tine. Cu asta chiar m-ai nimerit. N-am mai apucat sa-mi pierd timpul prin armata deoarece am preferat sa mai fac inca 5 ani de studii superioare. Probabil esti familiarizat cu expresia ca "Cei care termina armata sunt barbati". Completez eu: "Cei care n-o fac sunt barbati destepti".
La celelalte prefer sa nu-ti raspund din acelasi motiv pe care l-am expus mai sus: nu ma regasesc. Ba chiar te provoc sa cauti in forum unde, cand si cum i-am injurat eu pe 6ase-6ase sau pe balanel.
f_rares
cand ma gandesc ca puteam sa fim calificati , imi fac numai nervi.Am avut puterea sa-i batem . Am avut noroc la golul lor valabil , zic eu , anulat...dar ... acum depindem de franta-italia.

1.inteligent golul lui Mutu.Mi-a placut la nebunie.
2.Niculae si/sau Dica sunt marii vinovati pentru golu' italienilor . Din cunostintele mele fotbalistice , in careul tau , tu esti suveran . Nu lasi adversarul sa sara mai mult decat tine.Tamas a incercat sa loveasca mingea in disperare , pentru ca stia ca il are in spate pe panucci.
3.Nu mai tin minte..cat a fost penalty sau nu , dar nu l-as fi lasat pe Mutu sa bata.chit ca daduse gol , nu avea psihic pentru 11 metri.

asta e...meci foarte bun.am avut noroc la unele faze , ghinion la altele.
Franta sa faca egal cu italia si suntem iesiti din grupe.
reddog_sv
Un rezultat echitabil..ar fi fost fabulos daca fructifica penaltyul Mutu...eram calificati si aveam si 5 puncte la pronosport icon_lol.gif ..dar ma uit acum la reluare sa vad mai bine cum s-a jucat ca ieri nu l-am urmarit in conditii tocmai bune.Au ratat macaronaii in prostie..i-au furat iar arbitrii..gol valabil..si penalty aiurea..daca ieri nu-i intelegeam pe cei care se bucurau pentru egal azi spun saru'mana pentru masa.
Daca in meciul cu Franta am realizat cel mai urat meci de la Euro, cu Italia am facut cel mai frumos.Click to view attachment
f_rares
acum am vazut in reluare penalty-ul.Tot nu m-am convins daca a fost sau nu , dar vazand cum a sutat Mutu....deplorabil . Nici macar pe mijloc n-a dat.A dat la o jumatate de metru lateral de mijlocul portii.Exact acolo unde un portar poate agata mingea cu piciorul...ce-a facut si Buffon.
Nu-l condamn , dar poate vrem prea multe de la el in perioada asta...in care si joaca prost si mai e si cu probleme pe cap.
bigbobo
Sa nu uitam ca era si destul de obosit spre finalu' partidei insa la faza golului a fost magistral... In stilu' lu' Inzaghi... Un jucator de talia lu' Mutu nu trebuie blamat... Nu vreau sa ma gandesc ce randanment ar fi dat Mutu la acest Euro daca era in forma maxima... Sper sa prinda cu Olanda o zi de vis...
Max
pentru DJ...
baga la cap versurile astea, si data viitoare cand jucam cu olanda sa te aud cum le fredonezi. tongue2.gif
MosIonRoata
Adrian Mutu nu trebuie sa fie suparat ca a ratat penalti pentru ca:

.A deschis scorul cu un gol de maestru.
. N-am pierdut, am facut egal.
. Nici un jucator de la noi n-a marcat doua goluri Italiei in acelasi meci.
Ladislau Boloni a dat doua goluri Italiei dar in meciuri diferite.
.Arbitrul a gresit cind a acordat lovituta de la 11 metri.
Doar nu vreti sa se spuna ca am cistigat din pomana.
. Penaltiul nu a fot executat chiar asa de rau: a fost pe poarta si a fost tras tare.
. Daca marca nu se mai putea intorce in Italia.
.Nu-i totul pierdut: isi poate repara greseala in meciul cu Olanda.

Sanatate!
Max
Tot pentru DJ ( si caine_tm)

Ce zici, dacă ești așa de tare'n cap, încerci să ne dai și nouă(ROMÂNILOR) cu fruntea în buric (VAFFANCULO) ?
..................................
Dacă eram șeful acestui site te expulzam fără resentimente (FIGLIO DE UNA PORCA PUTTANA)
căci în afară de corectat câteva greșeli de ortografie sau suspendări după bunul plac nu faci nimic ( STRONZO)
decât îmi denigrezi ȚARA (TESTA DI CAZZO)....
Nu ți-e rușine că ești român (PEZO DI MERDA )?
Da' poate oi fi bozgor , ori tigan, ori plm (FROCIO)

HAI ROMÂNIA !
POOL
Nu stiu daca este unul pe forumul acesta care aseara s-a bucurat la golul lui Panucci sau a plans la greseala lui Zambrotta. Toti suntem romani, toti suntem fani ai echipei nationale si nu cred ca ar trebui sa discutam mult pe subiectul asta.
Insa unii dintre noi sunt frustrati pentru criteriile pe care se face selectia la echipa nationala. Cand il vezi pe Nicolita in primul 11, iar Szekely, Deac jucatori care in campionatul acesta au fost infinit mai buni decat balanel, nu mi se pare normal. Sa mearga sa fugareasca oile lui jiji prin Muntii bucegi daca tot vrea sa se faca "maratonist".
Eu unul recunosc ca pentru mine Hagi a fost un idol mereu chiar daca el e stelist si pot spune ca e fotbalistul pe care il apreciez cel mai mult. La fel la golul lui Goe din meciul cu Olanda, am crezut ca imi rup hainele de pe mine de fericire.
Trebuie sa recunoastem ca toate lucrurile au o limita. Mai lipsea sa-i cheme Nesu, Petre Marin si Lovin si aveam toti romanii de la steaua in lot + rezerve. Lucru complet anormal.
Florin_Dinamo
Pana la urma, noi suntem echipa ce a terminat pe locul 4, cati jucatori trebuia sa avem la nationala? icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif . Nu e mai putin adevarat ca si cand ii bateam pe steaua si rapid de ii ascultam cu urechea, tot nu aveam jucatori la lot...
POOL
Si cand am castigat 13 meciuri consecutive, ne-am distrat in campionat cu toate echipele cati jucatori am avut? Asta nu e un motiv. Si nu e vorba ca nu se uita la DInamo in curte ci vorbesc despre faptul ca Piturca incepe selectia cu jucatorii stelei. Eu fac pariu cu oricine de pe forum ca Szekely in preliminariile mondialului va fi in lotul nationalei, acuma ca a ajuns la steaua. Probabil la fel va fi si cu Stancu. Degeaba joaca Bratu si Danciu si ies golgeteri in campionat, ca nu vor fi selectionati.
predator
@ ei bine astia nu au facut armata
Dintre toate acuzele pe care mi le-ai adus asta e singura in care ma regasesc si sunt de acord cu tine. Cu asta chiar m-ai nimerit. N-am mai apucat sa-mi pierd timpul prin armata deoarece am preferat sa mai fac inca 5 ani de studii superioare. Probabil esti familiarizat cu expresia ca "Cei care termina armata sunt barbati". Completez eu: "Cei care n-o fac sunt barbati destepti".

foarte bine ca ai facut studii..
eu am facut si armata..dar doar 6 luni, dupa terminarea facultatii...
deci in plus fata de tine, am si armata facuta, stiu imnul, si tin cu Romania!
si faza cu injuratul lui banel, nu se referea la tine explicit, ci la cei care nu tin cu Romania ptr. ca joaca stelisti in nationala, sau ptr. ca 2 dinamovisti nu au fost selectionati...
citez:
"mi-ar place sa batem olanda printr-un gol dat de un stelist sau de un rapidist!
sa vedem, iesiti afara sa va bucurati ca ne-am calificat?
sau stati pe forum sa-l injurati pe piturca si pe balanel?"

sincer, putea sa ia piturca jucatori doar de la unirea urziceni si de la steaua, daca prin asta ne vom califica din grupe...cinste lui!
si repet: sper sa batem Olanda cu 1-0, gol dat de un stelist sau de un rapidist..sa vedem, va bucurat?
iesiti pe strada?
HAI ROMANIA!

PS: nu vrea sa ne certam pe forum, deci dj..treaba ta cu cine tii..
dar e pacat ca nu tii cu ROMANIA...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.