alexemilian
Oct 7 2004, 03:20 PM
Bombardați-l pe net!
În orele rămase pînă la confruntarea cu Cehia, programată sîmbătă, suporterii "tricolorilor" pot pune umărul la destabilizarea adversarilor. Cum? Scriindu-i portarului cehilor, Petr Cech, în engleză pe e-mail. Adresa este david.travnicek@petr-cech.cz și este găzduită de pagina de Internet pe care goalkeeperul lui Chelsea a inaugurat-o marți la Praga: www.petr-cech.cz. y Aurelian Botezatu
Gazeta Sporturilor, 7 octombrie 2004
Eu, unul, i-am scris deja

; i-am urat politicos sa isi revina dupa infrangerea de sambata...
1948
Oct 7 2004, 07:23 PM
Nu e frumos sa faci asa ceva ... dar daca tot ai facut`o ... sa fie cu noroc pt noi :)) Daca vom castiga la Praga ... ar fi excelent :))
qsl111
Oct 8 2004, 04:11 PM
a fost urat din partea gașca slugilor proaste sa dea e-mailul in ziar,serios,nu e o chestie fair-play...
1948
Oct 9 2004, 07:48 PM
Uite ca am luat`o ... am jucat najpa tare ... s`au gresit pase simple la mijlocul terenului ... pacat ... pacat de romanii care au fost la Praga ...
qsl111
Oct 10 2004, 03:35 PM
am auzit ca au fost incidente intre dinamovisti si rapidisti inaintea meciului.Daca stie cineva ceva va rog dati u post mic.
ReDBullD0G
Oct 11 2004, 02:38 PM
Nu i`ar fi rusine lu` Iordanescu asta bai frate...gata...ne`am saturat cu totii de el...e imposibil ca el sa ramana antrenor dupa ce a ratat calificarea...Dumnezeu stie cat o mai vrea sa stea la Nationala noastra....ca vad ca nici Mircea Sandu n`are de gand sa`l dea afara!!!...SI...referitor la declaratia lu` Ganea...cum ca ne`ar fi furat arbitru`...in locu` lui as intra in pamant de rusine ...o asemenea declaratie dupa ce italianu` ala n`a acordat inca alte 3 penalty`uri ptr cehi!!!
junior
Oct 12 2004, 04:26 PM
rusine. din pacate Petre a fost modest. trebuia jucat cu Danciulescu ;i nu cu Marica. este mai opurtunist.
1948
Oct 12 2004, 06:08 PM
qsl111 asa`i mah ... a fost bataie intre dinamovisti si rapidisti ...
qsl111
Oct 13 2004, 09:41 AM
1948,merci de informatie,asta stiam si eu:)Iar pentru unii "$ltras" care isi dau cu parerea despre ceva intr-un loc unde nu ar trebui,ce parere aveti domnule despre jucatorii stelisti la meciul cu Cehia?Sunt sigur ca au fost dupa parerea dumnevoastra sublimi si inexistenti...
Ripper
Oct 13 2004, 10:17 AM
Pai daca boul de Iordanescu nu l-a introdus pe Neaga?
Dica, recunosc, a jucat prost! Adica, in nota echipei... :(
Iar răţoi este accidentat, dupa cum probabil stii...
Ma intreb insa ce-a facut Florentin Petre? Ce dracu a facut Mutu, Stoican, Barcauan, Marica?
Sa nu mai zic de jigodia de Zicu, de la tineret... :roll:
qsl111
Oct 13 2004, 10:30 AM
Sa nu mai zic de faptul ca nu ai alta treaba...Cum sa zici tu ca Neaga ar fi jucat mai bine decat Stoican???Cred ca ne-am uitat la alt meci...Si "jigodia" aia de Zicu dupa cum o numesti tu nu a jucat dragul meu...parca era vorba de cine joaca(si cine nu,in cazul stelei...).Sincer,daca mai ai de facut afirmatii pripite iti recomand sa te angajezi drept consilier la seful vostru,cu siguranta mai are nevoie de cativa oameni "buni" in campania lui pentru presedentie :))Sa il mai invete chestii de astea cu schimbari de 360 de grade...
junior
Oct 13 2004, 12:25 PM
niste cretini cu totzi !!! :shock: din pacate Zicu a cam sarit calul si l-a tras si pe Goian dupa el. :oops:
ReDBullD0G
Oct 13 2004, 03:59 PM
Zicu ala asa a fost dintotdeauna...l-am si cunoscut...credeti-ma...asta este caracterul lui!
1948
Oct 13 2004, 07:07 PM
Nu conta pe cine foloseste ... daca sunt jucatori de la steaua sau nu... Iordanescu trebuia sa castige meciu`... sa gaseasca cei mai buni jucatori si sa`i bage in teren ... Iordanescu face din ce in ce mai multe greseli ... parca vad ca iar vedem campionatu` mondial la televizor
junior
Oct 15 2004, 05:54 PM
așa este!!! iordănescu=0
1948
Oct 15 2004, 07:42 PM
bai stelistule ... ce conteaza ca jucatorii care au jucat prost au fost la Dinamo ... a ?! nu inteleg ... de ce n`au fost de la steaua ?! pt ca n`au valoare ... dovada faptului ca de jucatorii plecati de la steaua in strainatate nu se mai aude nimic de mult timp ... ex: laurentiu rosu, catalin munteanu , etc ... de soava nu zici nimic ?! nu zici ca el a facut penalty ?! soava a fost la rapid nu la Dinamo ... hai sa fim seriosi ... nu mai vorbi aiurea
Anonymous
Oct 15 2004, 10:23 PM
pls disregard ripper, n-are rost...il inteleg ca nu au site, dar...
PS Sorry ptr off topic!
Ripper
Oct 15 2004, 10:58 PM
N-avem site?
Pe site-ul oficial al Stelei, intr-o zi, sunt cam tot atatea mesaje cate sunt la voi intr-o saptamana... 8)
Anonymous
Oct 15 2004, 11:14 PM
si atunci de ce nu postezi la voi la stana?
qsl111
Oct 16 2004, 01:21 PM
corect
junior
Oct 16 2004, 01:54 PM
QUOTE(Ripper)
N-avem site?
Pe site-ul oficial al Stelei, intr-o zi, sunt cam tot atatea mesaje cate sunt la voi intr-o saptamana... 8)
mai tzarane. suntetzi pe locul 6 dintre site-urile de sport. mai posteaza si in alta parte. sau te-au dat afara castravetzii? :oops:
Ripper
Oct 16 2004, 08:33 PM
MESAJ STERS DATATORITA LIMBAJULUI INDECENT.
PRIMUL AVERTISTMENT.
florin_80
Oct 16 2004, 09:35 PM
Bai,secatura dracului,tu deja ai sarit calu',agramatule.Du-te dracului la stana,oaie depersonalizata ce esti.
1948
Oct 17 2004, 01:48 PM
ce mesaje la voi mah ? ala`i site ?!
junior
Oct 17 2004, 02:01 PM
MESAJ STERS DATORITA LIMBAJULUI INDECENT.
PRIMUL AVERTISMENT DAT.
1948
Oct 17 2004, 07:30 PM
PRIMUL AVERTISMENT DAT.
junior
Oct 18 2004, 05:46 PM
QUOTE(1948)
PRIMUL AVERTISMENT DAT.
de ce? pai daca mesajul meu a fost indecent atunci a lui ripper cum a fost. nu cred ca merit avertismentul eu doar am ripostat. si nu am folosit decât cuvinte care sunt în DEX
rog detalii!!! si daca se poate retragerea avertismentului. ar fi pacat sa ... pentru un dinamovist convins. multzumesc!
1948
Oct 18 2004, 06:14 PM
de ce s`au sters mesajele dupa ce am ripostat ?! pana am ripostat stelistu` ala ne`a injurat bine si nu i s`a sters nici un mesaj ... ce era sa fac ?! el ne injura si noi il lasam ?! sau cum ?
Anonymous
Oct 18 2004, 09:28 PM
nu va suparati, ca moderatorul are (intotdeauna) dreptate...nu tb sa va coborati la nivelul unei oi...daca vreti sa vedeti modele de combativitate uitati-va ce le-am facut cativa dintre noi celor de la puliTM...n-au avut cum sa ne ban-eze...
PS Sorry ptr off topic
junior
Oct 20 2004, 05:34 PM
QUOTE(1948)
de ce s`au sters mesajele dupa ce am ripostat ?! pana am ripostat stelistu` ala ne`a injurat bine si nu i s`a sters nici un mesaj ... ce era sa fac ?! el ne injura si noi il lasam ?! sau cum ?
ai perfecta dreptate. astept cum cred ca si tu explicatzii. ar fi corect!
1948
Oct 20 2004, 06:16 PM
asteptam explicatii ... da` degeaba ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.