Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lotul pentru Euro ar fi trebuit sa arate asa!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general > Euro 2008
Cai Lun
Faptul că Pițurcă are rezultate pe banca tehnică a Naționalei nu scuză în nici un fel selecția preferențială pe care o practică încă de la începutul campaniei de calificare. Culminând cu lăsarea acasă a cuplului Bratu - Dănciulescu, selecționerul ne-a demonstrat că importante sunt simpatiile și nu evoluțiile din teren.

În aceste condiții, DinamoMania propune suporterilor dinamoviști să alcătuiască un lot paralel pentru Euro.
Care credeți că ar fi cei 23 de jucători care ar fi meritat cu adevărat să ne reprezinte la turneul final din Austria și Elveția?

Propunerile voastre vor face subiectului unui articol pe care îl vom publica în ajunul primului meci la naționalei lui Pițurcă la Euro 2008 și care va cuprinde cele mai reprezentative opinii ale suporterilor.
FarfelkugeL
Dica si Banel n-au nicio treaba!
super_dog
L-as adauga si pe Ghionea .... si el e cam aerian.
snoopdogg
ne suparam noi dar ne suparam degeaba, echipa a mers dezastruos anul acesta si nu trebuia sa ne facem iluzii ca vom avea prea multi jucatori in lot. bratu este un fotbalist care alterneaza meciurile foarte bune cu jocuri foarte slabe si de aceea cred ca piti nu l-a mai pastrat. moti isi merita convocarea dar nu cred ca va fi folosit mai mult de 5-10 min. margaritescu este un fotbalist bun pentru campionatul nostru dar mie imi place mai mult ropotan si deci o idee mai buna ar fi ropo la inchidere.
de fapt suparare noastra, trebuie sa recunoastem, este datorata numarului mare de oi din lot. cu, convocarea lui goian nu am nimic deoarece are valoare dar cand aud de banel si răţoi mi se face GREATA. cum poti convoca la nationala un fotbalist cu "golurile", forma din ultimele meciuri si psihicul aflat sub nivelul marii este un mare mister pentru mine ? dar un fotbalist cu genunchiul fragmentat, intrari de K1, lent, cu gafe monumentale ( mai pasa catre clau ) si cu pretentii de lider ??? dica cel laudat a dat mai putine pase de gol decat lobont campionatul acesta si totusi este convocat pentru a ne reprezenta ... ciudat ....
POOL
Jucatorii convocati la lot, in mare masura, sunt aceeasi ca si cei care au fost convocati la inceputul campaniei de calificare si in principiu in "era Piturca". Atunci au fost chemati jucatorii care au dat cel mai bun randament in acea perioada, iar de atunci, mare lucru nu s-a schimbat. Bine, jucatori de genul Rosu, Dancia sau mai stiu eu care.
bigbobo
Mi se pare o selectie total aiurea…Coreeanul Park ar fi trebuit naturalizat si inclus in lotul pentru Euro…A dat mai multe autogoluri decat balanel…6/6 se pare c-a uitat combinatia castigatoare...Totusi, nu era normal sa nu avem si noi o "pata de culoare" in lotul pentru Euro...

Am auzit zvonuri cum ca un mare producator de mobila de pe piata autohtona este gata se semneze un parteneriat cu FRF. O contributie uriasa, avand in vedere ca nenea 6/6 va intra in posesia celei mai noi si moderne mese de barbut...Pe langa aceasta amanunt picant din lotul Romaniei care se va deplasa la Euro va face parte si celebrul magician David Copperfield care va face sa dispara orice gol inscris de cocosei, macaronari si batavi...Sa fie intr-un ceas bun si vacanta placuta imbecililor din federatie...
hunter
Lotul facut de piturca e perfect.
La sfarsitul turneului (dupa cele 3 infrangeri) se va analiza selectia facuta de barbugiu.
The Game
Lotul e bun fara Dica, banel, Ghionea, chair si Adrian Cristea. Trebuiau convocati Danciulescu si Trica.
mihaiul90
Sa prezint eu lotul in opinia mea :

Portari: Lobont, Popa, Stancioiu

Fundasi: Contra, Ogararu, Tamas, Goian, Moti, Radu, Rat, Pulhac

Mijlocasi: Fl. Petre, Cocis, Chivu, Codrea, Dica, Vl. Munteanu

Atacanti: Mutu, Bratu, Danciulescu, M. Niculae, D. Niculae

Asta ar fi fost lotul ales de mine... cred ca am fost mult mai obiectiv decat Piturca... jucatori precum răţoi da pase inapoi sau banel tontogol nu au ce cauta in prima reprezentativa a Romaniei. Daca lotul pentru euro ar fi aratat asa, as fi fost un suporter la nationalei la turneul final... insa in conditiile date voi privi din nou cu inferenta si dispret meciurile jucate de Romania.
biancap78
@ mihaiul...foare buna formula ta asta trebuia sa aleaga si piturca din punctul meu de vedere...Sunt multi care ar spune ca Petre nu ar avea ce cauta aici ca e batran si alea alea (poate nu de aici dar vorbesc in general din ce stiu si am vazut pe alte site-uri cum ar fi prosport si restu) nu sunt de acord si nu o spun din subiectivism....nicolita mult mai varza decat el si nu merita sa joace la acest turneu final. Privind evolutiile la echipele de club Petre e mult peste bulanel.
POOL
Lot. Portarii ar fi aceeasi. Lobont, Popa, Stancioiu
Fundasi: Contra, Moti, Goian, Radu, Rat, Marius Constantin, Tamas, Ogararu (Ca rezerva a lui Contra, Sapunaru nu mi se pare o solutie prea buna pentru postul de fundas dreapta)

Mijlocasi: Cocis, Petre, Margaritescu, Chivu, Trica, Szekely (rezerva a lui Petre), Lazar, Codrea ( a prins un retur destul de bun pentru Siena)

Atacanti: Mutu, Danciulescu, Bratu, Marica

Primul 11
Lobont - Contra, Tamas, Goian, Rat - Petre, Codrea, Chivu, Trica - Mutu in spatele lui Bratu/ Danciu

Bratu folosit in meciurile cu olandezii, pe care ii poti prinde destul de usor pe contre si impotriva francezilor, in defensiva carora Thuram, cred ca ar fi fost depasit usor de viteza lui Bratu).

Dica nu merita sa fie in nationala. Returul asta a fost mana moarta la steaua. In multe meciuri parca nu era pe teren

Mihai o sa comentez putin si lotul pe care tu l-ai propus:
in primul rand Vlad munteanu. Nu a jucat la Auxerre in returul asta decat vreo 200 de minute in toate meciurile
de Dica ti-am spus
iar numarul atacantilor este cam mare. propui 5 atacanti pe 2 posturi iar la mijlocasi 6 pe 4 posturi.
Numai bine
Vladimir
Bratu este super-fotbalist dar este foarte foarte conflictual. Asta e principalul motiv pentru care a ramas acasa. Totusi, sa alcatuiesc un lot de 23:

P: Lobont; Popa; Haisan
F: Contra; Ogararu; Goian; Moti; Tamas; R.Stefan; Rat
M: Ratzoi; Chivu; Margaritescu; Cocis; Ghioane; Trica; Mutu;Codrea; Fl.Petre
A: Bratu; Danciulescu; Marica; Cl. Niculescu; D.Niculae

NU AU CE CAUTA: Dica; Banel, Ghionea, Sapunaru Stancioiu si cu tot regretu ca sunt dinamovisti Cristea si M.Niculae
mihaiul90
@Paul, ai dreptate, pe Vlad Munteanu l-am pus fiindca nu stiam pe cine as mai putea adauga... ar merge Trica in locul lui. Insa pe Dica eu nu l-as exclude cu toate ca este oaie... el si Goian chiar merita la nationala fata de celelalte oi proaste pe care le-a mai chemat barbugiul...

PS: Nu consider multi 5 atacanti... mai ales ca Mutu este folosit un pic retras avand alt rol... am putea juca cu 2 atacanti in fata lui Mutu... asta daca nu era barbugiul selectioner bineinteles...
Florin_Dinamo
offtopic.gif Avand in vedere cate oi sunt la nationala, cred ca despre ea am putea discuta pe topicul despre rivali verystrange.gif verystrange.gif
POOL
Nu cred ca a fost vreun meci in care Piturca sa joace cu 2 atacanti in fata lui Mutu. icon_rolleyes.gif
Da' 6 mijlocasi, nu ti se par cam putini?
mihaiul90
Am si specificat ca am fi jucat asa daca nu era barbugiul selectioner... cu el pe banca tehnica nu avem nici macar lotul prezentat de mine, ca sa nu mai zic de stilul de joc ce va fi folosit.
POOL
Ce stil? 4-2-4? verystrange.gif
mihaiul90
4-5-1 icon_rolleyes.gif
POOL
Si la ce iti trebuie 4 rezerve la un atacant?
mihaiul90
Am zis ca Piturca va juca 4-5-1, ce nu intelegi ? citeste mai sus ce am scris eu ziceam de stilul lui de joc si tu ai zis care 4-2-4 ?
gavros
dar Tiberiu Ghioane de ce nu mai e convocat, nu mai vrea el sa vina sau iar e mana barbugiului ?
eu cred ca ar fi de folos la nationala
POOL
Lasa-l ca deabia si-a revenit la echipa de club, cam devreme sa-l cheme. Poate in preliminariile pentru mondiale.
matador
QUOTE(mihaiul90 @ 1 Jun 2008, 20:28) *
Am zis ca Piturca va juca 4-5-1, ce nu intelegi ? citeste mai sus ce am scris eu ziceam de stilul lui de joc si tu ai zis care 4-2-4 ?

ce iluzii va faceti,nu va e clar ca vom avea o autobaza mai smechera decat a lui Partu?altfel nu avem nicio sansa cu echipa care chiar stiu fotbal!!!
Clau_Goool
Acum mi-a picat si mie fisa cu acest topic. O sa ma indur sa fac o lista adecvata.

Portari : Bogdan Lobont(inevitabil), Marius Popo(e oki), poate Bornescu in locul lui Stancioiu

Fundasi : Cosmin Contra, George Ogararu, Razvan Rat, Cristian Chivu, Dorin Golan, Cosmin Moti, Radu Stefan, Tiberiu Ghioane, Gabriel Tamas, Laszlo Sepsi

Mijlocasi : Eugen Trica, Florentin Petre, Paul Codrea, Razvan Cocis, Adrian Cristea, Nicolae Nica

Atacanti : Adrian Mutu, Daniel Niculae, Florin Bratu, Ionel Danciulescu(nu vad cu ce e mai in forma Marica decat Danciu, in ultimele meciuri din Budesliga a sters praful de pe banca de rezerve, ca sa nu mai pomenesc de numarul grandios de goluri pe care le-a dat snoopy.gif )

Antrenor : Mumă-sa lu` Pârț-țurcă !
red_dogvitan
Cu lotul ales de parturca ar trebui sa batem si Franta si Italia si Olanda icon_rolleyes.gif
caine_tm
icon_rolleyes.gif banel, dica, goian, ghionea, răţoi, codrea, sapunaru, contra, marica ....nu sunt de nimik.... sunt in plus la nationala.... mai bine fara ei
Clau_Goool
Caine, noi de abia putem strange de o echipa nationala, deoarece adevarul e ca nu avem
jucatori de valoare care sa faca diferenta la o astfel de competitie. Pe langa Franta, Italia
si Olanda care pot etala doua echipe la acest european, noi nici macar una decenta n-am
fi in stare. Asa ca n-are rost sa ne mai lamentam. Astia suntem, cu astia ne chinuim.
Cine sa vina la nationala, Gianni Kirita, Vlad Munteanu, Pompilica Stoica, Florin Soava, cu
cine sa jucam ?
gavros
dar Cernat mai joaca pe undeva, adica era bun la ceva daca il lua ? parca Kiev-ul il daduse prin Croatia, la Hajduk
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.