Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Regulamentul Miss DinamoMania 2008
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Bascanu
am presimtirea ca tu o sa fii prima participanta..... icon_lol.gif
anna
QUOTE(Clau_Goool @ 5 Jun 2008, 15:31) *
Lasa-ma cu rafinatele. Inscrieti-va la concurs si dupa aia vad eu cat de rafinate si stilate sunteti.
Pana atunci vad doar vorbe`n vant ...

sincer nu vad rostul unei replici atat de acide. se vedea clar ca ceea ce am zis eu era o gluma,in primul rand, si in al doi-lea rand nu este obligatoriu sa participam la miss asa ca nu inteleg de ce faci atata caz. si iti vand un pont: las-o mai moale cu palinca pentru ca o sa se ajunga in acelasi punct ca si cu clatitele...
COSMIN C
Hahahaha, Anna stie! bravo.gif
biancap78
Desi am fost initiatoarea intr-un fel a discutiei fara sens "clatitele" icon_redface.gif stiu ca nu a fost o idee buna..si s-a ocupat spatiu pe forum degeaba....Asa ca Clau...lasa domne' damigeana aia in pod si n-o mai da jos de acolo, e un "subiect" care nu duce nicaieri si nu are rost sa se mentina....Saraca taverna e plina de clatite si beri si damigene cu palinca....Scuze pentru off topic
deea_red
QUOTE(Bascanu @ 5 Jun 2008, 17:31) *
am presimtirea ca tu o sa fii prima participanta..... icon_lol.gif

never ever goodone.gif
Me_Sama
Baieti, eu zic sa dati un exemplu fetelor. Faceti si un topic pentru Mister DinamoMania. Ce, de fiecare data numai fetele? Asta e discriminare! tongue2.gif
anna
că bine zice Me_Sama busted_blue.gif
Cai Lun
QUOTE(deea_red @ 5 Jun 2008, 17:23) *
cu cat fetele sunt mai nebagate in seama cu atat devin ele mai interesate ceuameni.gif 010.gif

Deci eu chiar nu te bag in seama.. ce sa mai, pentru mine, pot spune ca nici nu existi... de fapt nici nu stiu cui raspund acum... nu cunosc pe nimeni in forum care sa aiba un asemenea nume... dupa parerea mea nici nu existi.... daca intelegi ce vreau sa zic... icon_twisted.gif
deea_red
rofl.gif rofl.gif rofl.gif buna asta

dar am uitat sa ti zic ceva: la mine nu functioneaza icon_twisted.gif 010.gif
Bascanu
Off topic.
totusi, cine-i Titi Matriteru'?!
f_rares
verystrange.gif tot n-ai aflat?!?!

imi fac si eu simtita prezenta pe aici...astept primele fete , desi mi se pare ca va fi un an slabut. [acum o sa sara fetele si o sa ma contrazica...bine ar fi] icon_rolleyes.gif
deea_red
QUOTE(Bascanu @ 5 Jun 2008, 23:20) *
Off topic.
totusi, cine-i Titi Matriteru'?!

o fi vreun stripper vestit si noi n 'om fi auzit de el goodone.gif
Bascanu
si eu care credeam ca-i vreun profesor universitar..... plina de dezamagiri viata asta
Cai Lun
Titi Matriteru?! Toata lumea il stie pe Titi Matriteru!...
Bascanu
incep sa ma simt nasol bag.gif
da las` ca aflu eu..
Cai Lun
Google it! tongue.gif
biancap78
Era odata ca niciodata unu' Titi matriteru' angajat la uzinele Roman din Brasov. Intr-o zi vine seful si-i spune:
"Titi, fa si tu curat pe aici ca maine vine primarul si vreau sa fie luna aici"
"Sigur sefule, se poate?!"
A doua zi vine primarul, da mana protocolar cu seful lui Titi, cand il vede pe Titi il ia, il pupa...oricum se saluta ca doi vechi prieteni...Sefu' moare de ciuda...Dupa un timp vine iar seful si-i spune:
"Titi, fa si tu curat pe aici ca maine vine presedintele si vreau sa fie luna aici"
"Sigur sefule, se poate?!"
A doua zi vine presedintele se saluta protocolar cu sefu' lui Titi si cu ceilalti angajati, cand ajunge la Titi se iau, se pupa, se imbratiseaza ca 2 foarte buni prieteni...Normal ca sefu' lui Titi moare de ciuda...si ii spune lui Titi:
"Bah Titi, manca-ti-as norocul, de unde il stii tu pe presedinte mah?"
"Asta nu-i nimic, il stiu si pe papa de la Roma..."
Fac ei imprumut la banca, ce-a-re-uri peste ce-a-re-uri si pleca la Roma...Acolo in piata Sf. Petru era Papa la balcon si saluta multimea...cand il zareste pe Titi...ii face cu mana si il cheama la balcon...Acolo se pupa ei se imbratiseaza ca 2 prieteni la catarama care nu s-au mai vazut de mult timp...Titi stiind ca il asteapta seful pe afara isi ia ramas bun de la papa si pleaca...Jos isi gaseste seful cu spume la gura zvarconlindu-se:
"Ce-ai patit sefule...ce s-a intamplat?"
"Pai au venit 2 japonezi la mine si m-au intrebat: Cine-i tipu' ala la balcon care se imbratiseaza cu Titi matriteru'?"
E bine Cai? am nimerit? icon_rolleyes.gif
Cai Lun
Îhî. Cum ai putea să îl confinzi pe Titi Matrițeru? bravo.gif
Andreea001
Lume noua... icon_redface.gif .....salutare baieti si fete....din nou printre voi......asa ca ...ce se mai petrece bananasmile.gif
Cai Lun
Hai, lasa vrajeala si dezbra deschide-ti un topic! icon_mrgreen.gif
anna
Era să te dai de gol, Cai! verystrange.gif

Am și eu o nelămurire: cum se face că noi ne dăm toți drept câini și la Miss Dinamomania sunt înscrise două pisicuțe??? crazysanta.gif shocked.gif rofl.gif
Leaveyou
Am înțele că cineva din staff are o slăbiciune pentru pisicuțe ...
Click to view attachment
mihaiul90
QUOTE(Andreea001 @ 6 Jun 2008, 22:18) *
Lume noua... icon_redface.gif .....salutare baieti si fete....din nou printre voi......asa ca ...ce se mai petrece bananasmile.gif

Asteptam pozele woohoo.gif woohoo.gif woohoo.gif
anna
QUOTE(Leaveyou @ 7 Jun 2008, 12:16) *
Am înțele că cineva din staff are o slăbiciune pentru pisicuțe ...
Click to view attachment

Oare cine??? icon_lol.gif
bigbobo
QUOTE(Andreea001 @ 6 Jun 2008, 22:18) *

QUOTE(Cai Lun @ 6 Jun 2008, 23:28) *
Hai, lasa vrajeala si dezbra deschide-ti un topic! icon_mrgreen.gif

Nici "nu sunt" de acord...
Cai Lun
Ca să aibă un capăt mai firesc, data limită de deschidere a topicul va fi 4 iulie. Adică vineri...
Clau_Goool
Hai cu tupeu dinamovistelor, daca nu doriti sa va dez ... Cai ... icon_lol.gif
Cai Lun
Alexandra (PussyKat) s-a restras din concurs, din motive personale.. dupa cum spune ea... vrea cineva sao faca sa se razgandeasca? icon_mrgreen.gif
Capirossi
Daca vrei, concurez eu in locul ei. Si pun si o poza in costum de baie ( tanga ) sau una cand ies din jacuzzi ( manga )
Cai Lun
Imi gaseste si mie cineva un zambaret care sa exprime o actiune de regurgitare, va rog? Am impresia ca nu m-as putea exprima in scris suficient de plastic pentru a exprima sentimentul care ma incearca in aceste momente...
Capirossi
Bine ca esti tu destept sexy.
Leaveyou
Imi gaseste si mie cineva un zambaret care sa exprime o actiune de regurgitare, va rog? Am impresia ca nu m-as putea exprima in scris suficient de plastic pentru a exprima sentimentul care ma incearca in aceste momente...

Click to view attachment
Morpheuss
QUOTE(Cai Lun @ 28 Jun 2008, 23:01) *

Click to view attachment
Aurel_Vlaicu
Dragi veterani,

Sper ca nu aveti anul asta vreo regula ca trebuie sa fi postat pe forum macar odata inaintea erei noastre ptr a putea vota.
In alta ordine de idei, Alexandra, nu te retrage, aici e ca la jocurile olimpice; important e sa participi.
Multa bafta. (btw, anul asta doar 3?) Sunt sigur ca avem mai multe dinamoviste frumusele decat atat in tara asta.
CHIVU
Poze din cantonamentul baietiilor cu fete nu se pun? icon_lol.gif

Dinamovistele noastre...baga boala in inimile voastre!!! (catre spurki bootyshake.gif )

Astept cu nerabdare fetelor....
Cai Lun
Aurel, daca nu se regaseste in mesajul initial inseamna ca nu.
Chivu, da, se pun... tongue.gif
Leaveyou si Dennis... stiti ca sunt pretentios.. ceva mai sugestiv nu gasiti? icon_mrgreen.gif
Morpheuss
Click to view attachment Mai sugestiv decat zambaretul ala cred ca nu s-a inventat. Poate scoate vreunul mai bun Liviu din jobenul lui cu zambareti.
Capirossi
QUOTE(Cai Lun @ 30 Jun 2008, 0:16) *
Leaveyou si Dennis... stiti ca sunt pretentios.. ceva mai sugestiv nu gasiti? icon_mrgreen.gif

Sa vezi ce te gasesc eu prin PCH. Pennise, te mananca-n c*r ?
Morpheuss
Click to view attachment Desi n-ar trebui sa-ti raspund la intrebare, totusi o sa o fac. Da, fratioare, ma mananca. Ti-am zis ca ai spus bine de Retardia, dar nu in sensul care trebuie. O oglinda te-ar fi trezit la realitate.
Cai Lun
QUOTE(Capirossi @ 30 Jun 2008, 9:40) *
Pennise, te mananca-n c*r ?

?! Va cunoasteti?.. sau ce-i cu tragerea asta de sireturi.. aici ar cam trebui 10% dojana...

A, acum am vazut, deci nu va cunoasteti... bun, atunci chiar se acorda 10% ca premiu...
biancap78
verystrange.gif Ce curge cu dojana in topicul de miss...Hai mai baieti in loc sa va certati mai bine incurajati fetele pentru ca mai e foarte putin pana la final
Aurel_Vlaicu
Le incurajaaaam...... saaaa...... puna mai multe poze!!!!!! football.gif
Cai Lun
QUOTE(biancap78 @ 30 Jun 2008, 13:13) *
verystrange.gif Ce curge cu dojana in topicul de miss...Hai mai baieti in loc sa va certati mai bine incurajati fetele pentru ca mai e foarte putin pana la final

Hai, pupați-vă și împăcați-vă și nu vă mai certați... tongue.gif
Capirossi
QUOTE(dennis_reddog @ 30 Jun 2008, 10:33) *
Click to view attachment Desi n-ar trebui sa-ti raspund la intrebare, totusi o sa o fac. Da, fratioare, ma mananca. Ti-am zis ca ai spus bine de Retardia, dar nu in sensul care trebuie. O oglinda te-ar fi trezit la realitate.

Daca te mananca du-te la Titi Matriteru', te rezolva el. Nu poti fi fratiorul meu, nu am fratiori gay Nu te mai baga in seama cu mine, nu stiu sa conversez cu papagali. Numai bine.
Leaveyou
QUOTE(Cai Lun @ 30 Jun 2008, 0:16) *

Click to view attachment

Click to view attachment
Morpheuss
QUOTE(Capirossi @ 30 Jun 2008, 21:22) *
Daca te mananca du-te la Titi Matriteru', te rezolva el. Nu poti fi fratiorul meu, nu am fratiori gay Nu te mai baga in seama cu mine, nu stiu sa conversez cu papagali. Numai bine.

Sper ca e o problema medicala ce ai tu. In cazul asta, te-as intelege.

Si daca nu stii sa conversezi cu papagali, cum iti asculti gandurile? Sau vorbeste doar frustarea din tine?
Cai Lun
Hai nu mai faceti pe desteptii. Nu da bine la gagici fete...
Capirossi
Ca sa ma intelegi trebuie sa gandesti. Asta la tine e o problema. Sper ca nu una medicala. Sunt frustrat cand ma vad obligat sa dau replici retardatilor. In cazul de fata, adica. Eu pot continua pe linia asta dar as prefera sa ne ignoram reciproc. Nu-mi fac cinste cuvintele astea dar sunt satul de mediocritati cum pari a fi. Daca ma insel imi retrag cuvintele. Daca ma ignori voi face la fel in ceea ce te priveste.
@ Cai Lun: imi asum greseala. Merit warn-ul.
Morpheuss
@Nu-mi fac cinste cuvintele astea dar sunt satul de mediocritati cum pari a fi.

Daca faptul ca am postat un emoticon cand cineva a cerut asta ma clasifica drept o mediocritate, eu ma retrag si iti urez la fel, numai bine.
marcher
Domnilor moderatori....ia faceti voi o treaba buna si puneti-le pe onor candidatele la miss, sa le aduca si pe mamicile lor cu poza, sa facem un concurs si pentru asa ceva. Ce naiba, numa fetite d-astea de 14-15 ani, nu faceti target...Cel putin cu cei de seama mea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.