Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Regulamentul Miss DinamoMania 2008
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
nicolle_reddog4ever
@ Rew: Am inteles...asa am sa fac!!! Stati p-aproape ca sa nu ratati momentul ca nu vreau sa mai apara iar neclaritati!!! tongue.gif

@Cosmin_targoviste: ?!?! tolea????? asta cine mai e??? crazysanta.gif
Cai Lun
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 30 Jul 2008, 23:17) *
Stati p-aproape ca sa nu ratati momentul

Hm.. o zici de parca ar urma sa ne arati alte alea... mancam.gif woohoo.gif
nicolle_reddog4ever
verystrange.gif n-am tupeu icon_redface.gif
Leaveyou
QUOTE(Cai Lun @ 30 Jul 2008, 23:22) *
Hm.. o zici de parca ar urma sa ne arati alte alea... mancam.gif woohoo.gif

Pofticiosule Click to view attachment
COSMIN C
Pai tupeu fuse si se duse....Nu avu noroc. Mama ei de viata nedreapta.
nicolle_reddog4ever
icon_cry.gif
Leaveyou
Parcă-i mai nimerit ăsta ... Click to view attachment
COSMIN C
N-are tupeu, bre, ce nu intelegi?
Leaveyou
Ce tupeu frate Csomine ? Că am văzut numai fesuri și embleme, ce tupeu ? Unde-i dom'le Capi ? Să explice ce-i cu bumbacul ... și de ce trebuie să ne debarasăm de el ...
COSMIN C
Diversionistule. Pai de cand ai disparut tu a disparut si Capi si Dudu. Pana nu te trezesti taunt2.gif zi ce ai facut cu ei.
Leaveyou
Recunosc ! icon_redface.gif I-am zidit la baza noului stadion pe care o să joace nepoții lu' Pulhac ! 010.gif
Clau_Goool
Mno pana la urma s-au clarificat toate necunoscutele ? DNA-ul si-a facut treaba ?
Vad ca una dintre contestatare s-a ars, ghinion. In alta ordine de idei si aici ma refer la cele
care vor candida pe viitor la acest concurs, ar fi bine sa arate mai multe prin pozele lor
plus dragostea pe care o poarta pentru Dinamo si mai putin prin acuze si atacuri miselesti la adresa
celorlaltor concurente si mai ales la adresa celor care s-au straduit sa organizeze acest concurs.

Bafta la pesti !
anmini
mancam.gif drunk.gif bafta pestilor!
cosmin targoviste
QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 30 Jul 2008, 23:17) *
@Cosmin_targoviste: ?!?! tolea????? asta cine mai e??? crazysanta.gif

Hai ma,chiar asa nu ai auzit de Tolea,Magda,Elodia,Cioaca & Co.?!
nicolle_reddog4ever
doar de Elodia si Cioaca am auzit...sorry da' pentru mine nu exista 0 tv icon_lol.gif
Cai Lun
Titi Matriteru si Mariana?

Hai ca asta e discutie de taverna, cu mentiunea ca nu suntem acolo. Loati-va berile si semintele, eu imi iau fisticul si shaorma si haidem la taverna ca e de baut. Da farfael fara numar dupa captura de az'noapte. beerchug.gif

Aici discutam doar despre ultima editie a Miss DinamoMania. VA ROG!
Clau_Goool
QUOTE(cosmin targoviste @ 31 Jul 2008, 17:15) *
Hai ma,chiar asa nu ai auzit de Tolea,Magda,Elodia,Cioaca & Co.?!

Cosminel in speranta ca astia enumerati mai sus nu sunt amici cu Goethe, Hugo, Shakespeare sau Dumas
ma fac ca nu exista pe acest Pamant. Sau astia enumerati sunt blatistii care i-au furat titlul de campioana DM 2008
Ioanei ? Pe astia i-a descoperit pana la urma DNA-ul ?
cosmin targoviste
1-Ce treaba am eu cu Ioana?
2-Era o gluma.Nu urmaresc emisunea aia de cacao pentru ca e o emisiune pentru babe.In schimb urmaresc "In Gura Presei" .De fapt acolo am auzit despre Magda si Tolea.De elodia si cioaca stiam.
gavros
nu va mai uitati ma la televizor fiindca e plin de dezinformari
nicolle_reddog4ever
Baieti, schimbati subiectul ca iar vine Cai Lun si se ia de voi diablo.gif 010.gif
reddog_sv
Felicitari Irina...sincer, ai meritat din plin titlul..si asta nu doar din cauza voturilor...sau a diferentei dintre ele ci mai ales a caracterului si a faptului ca esti poate cea mai Dinamomaniaca dintre concurente, cum spune Cosmin bravo.gif Click to view attachment
nicolle_reddog4ever
Merci...esti al 2-lea care are parerea asta doar acum dupa concurs icon_rolleyes.gif
cosmin targoviste
Eu m-am abtinut de la vot , recunosc.Dar cred ca a castigat cine a meritat.Oricum si celelalte fete au fost foarte bune,la competitie ma refer,jos palaria si pentru ele,dar mai ales pentru castigatoare!!!
reddog_sv
Da..corect...recunosc..m-am grabit si i-am promis votul Ioanei dupa debutul ei fulminant...si n-am putut sa-mi incalc cuvantul...am avut incredere in ea..era entuziasta..ambitioasa...insa per total dupa reactiile afisate de-a lungul concursului dar mai ales la sfarsitul concursului precum si a activitatii prestate pe forum(pentru ca si Ioana a avut timp sa se acomodeze, sa arate ca este o Dinamomaniaca in devenire, ceea ce nu s-a intamplat )eu zic ca tu esti cea care merita titlul..chiar daca risc acum sa fiu acuzat de ipocrizie.
nicolle_reddog4ever
Ok, am inteles...merci inca o data! 10x.gif Corect, Cosmin...si celelalte fete au fost foarte bune...felicirari si lor (Catalinei si Anei)
Aurel_Vlaicu
Felicitari Irinei, castigatoarei, si felicitari celorlalte concurente Ana si Catalina (cu care am votat si care a obtinut un meritat loc 2).
Asteptam pozele de la festivitatea de premiere, daca a avut loc la meciul cu Medias.
Cai Lun
E adevarat ca am strans din c*r ca la un meci de Liga Campionilor, dar totusi nu putem spune ca a fost un meci important. Asteptam o ocazie speciala.. icon_mrgreen.gif
nicolle_reddog4ever
Poi da Adi, ca sa ne obisnuim cu Liga Campionilor ca daca jucam in continuare cum am jucat aseara sigur ajungem acolo! taunt2.gif
anmini
QUOTE(Cai Lun @ 4 Aug 2008, 9:47) *
E adevarat ca am strans din c*r ca la un meci de Liga Campionilor, dar totusi nu putem spune ca a fost un meci important. Asteptam o ocazie speciala.. icon_mrgreen.gif

eu cred c-ai strans ...... ca nu mai apuci saorma... ceuameni.gif
red_dog_rahova
Felicitari castigatoarei!!!
nicolle_reddog4ever
Merci! 10x.gif
Clau_Goool
O poza cu tine si coronita pe care ai primit-o cadou nu ne arati ? taunt2.gif
COSMIN C
Pai cine a zis ca a primit-o? Lucru bun la 9 luni, nu stii? Hai ca si tu astepti de ceva vreme un premiu, nu te face ca nu stii ce lenesi suntem. bag.gif Bine, la tine avem scuza ca te scobori greu de la Cluj, dar ors'cat.
Clau_Goool
Apai mno daca aici mi-a fost sa ma nasc n-am ce face, ardelean sunt, raman fidel locului.
Nu, nu, n-am uitat de premiu dar nici nu ma grabesc. Stiu ca sunteti oameni de cuvant ! beerchug.gif
cosmin targoviste
Urmarind filmul faptelor de dupa alegeri , observ ca doar castigatoarea mai e activa in forum , restul participantelor tacand brusc . Ori nu stiu sa piarda , ori sunt dinamoviste de alea "adevarate" . Oricum , urat fetelor nono.gif
bianco_rossa
FELICITARI IRINA HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
...off topic...baieti da' ce premii ati insirat...uoooof 010.gif
Florin_Bogdan
Felicitari si din partea mea pt castigatoare :)) tari rau variantele la premii :))
nicolle_reddog4ever
@Cosmin_targoviste: Cat de dinamoviste sunt celelalte concurente nu stiu da' daca ne uitam mai bine la fel de active erau si inainte de concurs! icon_rolleyes.gif
Merci Rossa, meci Florin!!!! 10x.gif Da' nu mai vorbiti de premiu ca iar se rusineaza Adi! icon_lol.gif
COSMIN C
E departe Adi, nu-l ajunge rusinea. icon_lol.gif
nicolle_reddog4ever
Da' unde e, a fugit cu shaorma???icon_lol.gif
Cai Lun
Eh.. mai conteaza? Treaba e ca s-a facut premierea. Stati pe faza sa vedeti pozele! (pe noul topic - al castigatoarei concursului din acest an... thumb.gif )
Clau_Goool
Wow, de abia astept. A venit la premiere cu tot alaiu, purcel, catel, sora-sa, pretinu ? He, zi-ne Cai Lune ?!?
nicolle_reddog4ever
Catel si purcel n-am da' in rest da...am venit cu tot 010.gif Si dupa cum zicea si Cai Lun...stati pe faza sa vedeti pozele...si sa-l observati pe Cai Lun in poze taunt2.gif
Clau_Goool
Cu pretina shaorma era in mana la poza ? Sau pe ea a adus-o numai dupa ce s-au facut pozele ? verystrange.gif
Cai Lun
Pai pozele vor fi doar cu castigatoarea.. tongue.gif (poza, de fapt)

De acum, discutia poate continua pe topicul Irinei...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.