Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Regulamentul Miss DinamoMania 2008
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Cai Lun
Pentru că deja a devenit o tradiție și pentru că de duminică începe vara, dinamovistele sunt provocate să participe la Miss DinamoMania 2008! Ele vor arăta că au cu ce, băieții le vor lăuda pentru asta, iar DinamoMania le va premia. Desigur, când spun „vor arăta” mă refer la material. La material media, adică… Dar ca să nu las loc la (prea multe) interpretări, iată cum stau lucrurile…

Începând de azi, puteți deschide în această secțiune topicuri pentru concursul Miss DinamoMania 2008. În mare parte, regulamentul de anul acesta este identic cu cel de anul trecut:

Miss DinamoMania este secțiunea-concurs dedicată exclusiv dinamovistelor! Aici topicurile pot fi deschise fie de către concurente, fie de către prietenii / amicii / rudele / cunoscuții acestora (ceea ce va necesita însă aprobarea fetelor!). Premiile pentru cele mai înfocate dintre dinamoviste, vor rămâne o surpriză până la finalul concursului și cu siguranță vor fi o surpriză plăcută.

Pentru a putea intra în concurs, topicurile deschise trebuie să prezinte fotografii / imagini video ale unei singure concurente. Fotografiile / imaginile trebuie să se încadreze în limitele decenței și să prezinte concurenta în cat mai multe "ipostaze dinamoviste" - adică purtând tricouri sau alte accesorii vestimentare cu însemnele și culorile clubului, ori alături de jucători / antrenori / conducători (mai puțin Turcu tongue.gif ) / foste glorii, de la Dinamo, imagini filmate sau fotografii de pe stadionul Dinamo sau alte stadioane - dar din galeria dinamovistă - în timpul meciurilor și nu numai sau orice alte imagini / fotografii care pot proba dinamovismul concurentei.

Fiecare dintre topicuri, pentru a fi admis, trebuie sa conțină minim 3 imagini și / sau fotografii care să se încadreze în cerințele de mai sus. Data limită de înscriere la concurs [deschidere de topicuri] este 1 iulie. Câștigătoarea se va stabili prin vot direct și secret, de către membrii DinamoMania.
Admiterea în concurs și la vot a topicurilor deschise se va face pe baza acestui regulament, de către moderatori, pana pe data de 1 iulie (care este și data limită de deschidere a topicurilor), iar votarea va dura pana la începerea noului sezon. Regulamentul votării este un subiect separat care se va publica la momentul oportun. Premiile se vor acorda în cel mai scurt timp de la încheierea votării, cu ocazia unui meci important de pe teren propriu.

Pentru a participa la concurs, dinamovistele care au participat și la concursurile din anii precedenți, dar nu au câștigat, trebuie să își deschidă un topic nou. Materialele prezentate anii trecuți nu vor fi luate în considerare pentru validarea noilor topicuri! De asemenea, câștigătoarele concursurilor din anii precedenți nu au dreptul să participe la noua ediție.

În cazuri excepționale, acest regulament mai poate suporta modificări, care se vor face cunoscute în timp util pe acest topic.

Baftă!
COSMIN C
Doua observatii:

1.Pentru asta:
QUOTE(Cai Lun @ 30 May 2008, 13:56) *
Pentru a putea intra în concurs, topicurile deschise trebuie să prezinte fotografii (mai puțin Turcu tongue.gif )

fetele te pot reclama la consiliul ala al discriminarii si nu stiu pe unde ai sa scoti camasa. taunt2.gif

2. Poate sunt fete care nu au avut ocazia sa aiba o poza cu fotbalisti, fosti, conducatori, etc, si nici sa ajunga la vreun meci. Poate ca ar fi bine sa le dam sansa sa demonstreze ca sunt cu adevarat dinamoviste ( in afara unui "echipament" alb rosu) si printr-un art/ text avand ca subiect Dinamo. Daca nu m-am exprimat clar, detaliez.
Cai Lun
Da, m-am gandit si eu la asta... macar sa fim pusi intr-o asemenea situatie si vedem cum facem...
cpc
Am si eu o intrebare....care ar fi cazurile exceptionale in care se poate modifica regulamentul? (asa ca idee.... icon_rolleyes.gif )

p.s. te gandesti cumva sa dai liber la poze cu Turcu (de ex?)
djmihaitza
verystrange.gif Si eu am o intrebare: Anu' asta participi si tu de buna-voie sau va trebui sa te inscriem cu forta?
cpc
@dj....fara aprobare nimic nu se poate....

p.s. pana una alta astept meciul de care se tot vorbea la Taverna si nimic....o astept pe Anca sa bage fetele in cantonament cand mai respira putin cu scoala si tezele-)
Cai Lun
QUOTE(cpc @ 30 May 2008, 20:02) *
Am si eu o intrebare.... care ar fi cazurile exceptionale in care se poate modifica regulamentul? (asa ca idee.... icon_rolleyes.gif )

QUOTE(cpc @ 30 May 2008, 20:56) *
@dj....fara aprobare nimic nu se poate....

drunk.gif
tussybau
Da-le dracu' de urate, unele dintre ele nici nu stiu la ce mai participa la concurs. S-a deschis un concurs pe copy/paste.ro acum nush cat timp si au participat mai multe suporteritze, majoritatea dintre ele cunoscute de cei de pe Forumu' Dinamomania. Mai mult de jumate' din ele urate cu spume, nici nu stiu la ce s-au inscris... in fine am io vo' doua suporteritze pe care o sa le critic urat de tot dac-o sa participe, problema e ca nimeni n-o face si trebuie s-o faca cineva pentru ca trebuie sa aratam ca ale noastre-s cele mai faine, nu ale lor!
COSMIN C
Si cine zici ca te-a suparat?? icon_rolleyes.gif
bigbobo
Nimeni pana acum? "Haide bre" fetele...Bagati cu pictoriale....
anna
vai da' tare va mai grabiti, nici nu a dat bine caldura si voi vreti iara miss tongue.gif
si vad ca i-ati si pus gand rau lui cpc crazy.gif
Cai Lun
verystrange.gif Nu incerca sa distragi atentia de la tine!
COSMIN C
QUOTE(anna @ 2 Jun 2008, 18:56) *
vai da' tare va mai grabiti, nici nu a dat bine caldura si voi vreti iara miss tongue.gif

Care e leg cu starea vremii? E prea frig pentru poze in costum de baie? icon_rolleyes.gif
bigbobo
QUOTE(anna @ 2 Jun 2008, 18:56) *
si vad ca i-ati si pus gand rau lui cpc crazy.gif

Ne grabim? Am asteptat un an de zile... Sau asteptati sa se termine CE de fotbal?
Cai Lun
Daca Romania ajunge in finala, organizam si concurs de Mister. drunk.gif
anna
@ Cai Lun 1: nu incerc nimic ca eu stau pe tusa anul asta icon_rolleyes.gif
@Cosmin: E cam frig pentru constume de baie si, plus de asta, Cai Lun nu e de acord cu ele icon_lol.gif (pentru detalii intrebati-l pe el tongue.gif )
@bigbobo: sa se termine CE de tot sau pentru noi? ca am impresia ca o sa fie o diferenta...
@Cai Lun 2: si cam cat la suta avem sanse sa aiba loc un concurs de Mister? crazysanta.gif
djmihaitza
... Cam tot atatea sanse cate are porcul de Craciun tongue.gif (©jiji bekali)
COSMIN C
Daca tu crezi ca nu e de acord cu costumele de baie... Eu tac, nu-i frumos sa spun din "casa". tongue.gif
anna
Cosmin...acum depinde si despre ce fel de costume de baie vorbim tongue.gif poate cu unele e de acord
si fiindca tot am deschis subiectul, cum ar trebui sa fie costumele alea ca sa poata intra in concurs? icon_question.gif
anmini
taunt2.gif ca-n anii '20: desfaci snuru' sa vezi curu'...
red_butterfly
Vai doamna profesoara ce idei le dati baietilor! verystrange.gif
Mai usor, sa nu cumva sa schimbe regulile concursului.
dudu1961
La ce vede doamna profesoara in scola !!!!Sint total deacord cu ea icon_rolleyes.gif
Cai Lun
QUOTE(anna @ 3 Jun 2008, 12:19) *
cum ar trebui sa fie costumele alea ca sa poata intra in concurs? icon_question.gif

Esti suspect de interesata de aceste amanunte pentru cineva care nu vrea sa participe... Daca te lamuresc participi? Oricum, sper ca "sorella" n-are de gand sa ne fenteze...
anna
era vorba doar de curiozitate, Cai Lun...
cat despre sorella, e treaba ei ce face icon_rolleyes.gif, da' eu am participat o data si e suficient. ma multumesc cu locul 2 momentan tongue.gif
POOL
QUOTE(anmini @ 3 Jun 2008, 13:15) *
taunt2.gif ca-n anii '20: desfaci snuru' sa vezi curu'...

Invers. Desfaci curu' sa vezi snuru'.
nicolle_reddog4ever
QUOTE(Cai Lun @ 2 Jun 2008, 23:52) *
Daca Romania ajunge in finala, organizam si concurs de Mister. drunk.gif

Mai bine organizati concurs de Mister daca romania nu o sa castige niciun punct in grupe....ca altfel nu vad nicio sansa sa abia loc un astfel de concurs icon_frown.gif
Cai Lun
Pai si care credeai ca e scopu'? 010.gif

ERATA: Romania / romania
COSMIN C
Nicolle, nu cumva tu esti sorella care a promis ca anu asta.... icon_rolleyes.gif
nicolle_reddog4ever
@Cai Lun: Stiu ca asta era scopul da' da-ne si noua o sansa sa vedem poze cu voi icon_biggrin.gif
@Cosmin C: Nu stiu la ce te referi icon_rolleyes.gif
COSMIN C
La asta. verystrange.gif

QUOTE(nicolle_reddog4ever @ 7 Jun 2007, 10:38) *
@Gaby....repet...nu particip ca sa nu concurez importiva annei...o sa ma vedeti si pe mine la anu'(cu toate pozele mele cu CLAU tongue.gif )
anmini
QUOTE(POOL @ 3 Jun 2008, 15:00) *
Invers. Desfaci curu' sa vezi snuru'.

corect, POOL, doar ca asta era replica pentru anii '90. ceuameni.gif
nicolle_reddog4ever
@Cosmin: 010.gif Nu eram eu aia care a scris bag.gif Daca pun doar pozele cu Clau se poate??? Ca eu nu am poze dunno.gif
COSMIN C
Ma, tu ai tras nadejde ca se prescrie dupa un an? verystrange.gif

Da, pune pozele tale cu Clau. Toate. App, Diana stie? bag.gif
nicolle_reddog4ever
Sa nu vorbim de diana icon_rolleyes.gif
Bascanu
Hopa! Scrie Diana cu "D" mic. Aici ii ceva la mijloc busted_blue.gif
Cai Lun
icon_twisted.gif woohoo.gif
Clau_Goool
Incredibil, dar ce neatractiv pare a fi concursul. O sa las niste palinca
pentru combatante poate li se aprinde cheful ....
anna
Ce palinca? Noi suntem fete rafinate nu bem asa ceva... icon_rolleyes.gif crazysanta.gif verystrange.gif
Clau_Goool
Lasa-ma cu rafinatele. Inscrieti-va la concurs si dupa aia vad eu cat de rafinate si stilate sunteti.
Pana atunci vad doar vorbe`n vant ...
COSMIN C
Asa, Clau, fii dur. 010.gif Pai ce noi ne jucam aici? Eeeeee... verystrange.gif
Cai Lun
QUOTE(Cai Lun @ 3 Jun 2008, 21:47) *
icon_twisted.gif woohoo.gif

Are cineva vreo idee despre ce vroiam sa zic cu asta? crazy.gif Cred ca gresisem topicu' icon_mrgreen.gif
djmihaitza
Nu esti singurul. Clau_Goool adusese pe topicul Sabinei damigeana de palinca... drunk.gif
biancap78
Hai mai...fetele astea nu au curajul deloc....trebuie incurajate....dar cum...idei? icon_rolleyes.gif
COSMIN C
Sa iesim in strada? icon_rolleyes.gif
biancap78
010.gif Ar fi o idee dar avem nevoie si de sloganuri de incurajare... drunk.gif
Cred ca nu le motiveaza premiile oferite de Cai Lun crazy.gif ...poate asteptau ceva mai consistent
anna
bianca, tu nu te simti fata? sau te refereai la tine cand spuneai ca e nevoie de incurajare? tongue.gif
biancap78
Nope....eu nu vreau sa particip...am participat anul trecut si e suficient...Am sa trec pe banca de rezerve 010.gif
COSMIN C
Bine, dar trebuie sa stii ca antrenorul Cai Lun, in caz ca nu are cu cine sa faca echipa, o sa te trimita in teren. 010.gif
biancap78
verystrange.gif As prefera sa fiu exclusa din lot...
Serios acum...nu vad rostul sa paricip 2 ani la rand...Am obtinut locul 3 la egalitate cu xutza...macar sunt pe podium 010.gif
deea_red
QUOTE(COSMIN C @ 5 Jun 2008, 16:06) *
Sa iesim in strada? icon_rolleyes.gif

eu propun sa fiti indiferenti baieti doglaugh.gif doar ati vazut cu cat fetele sunt mai nebagate in seama cu atat devin ele mai interesate ceuameni.gif 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.