COSMIN C
Oct 27 2008, 07:05 PM
Hai ca esti culmea, te-ai dus cu tricou ros -albastru la un meci al lui Dinamo, ti-ai asumat riscul. Ce atata discutie?
Ca tie ti se pare ok conbinatia rosu-albastu e problema ta, dar, zau, arata ca dracu.
Il cunosti pe Rew? Daca nu, ar trebui sa te abtii sa mai faci tot felul de presupuneri.
the dog azza
Oct 27 2008, 08:52 PM
pai exact la asta ma gandeam si eu....prea se sare in sus pe aici ca am fost eu la meciul ala imbracat asa....nici nu mai avea legatura cu ce spusesem eu la inceput
cat despre compinatia de culori....drept sa iti zic nu am stat niciodata sa ma uit care combinatie e mai frumoasa...eu nu tin cu combinatia de culori tin cu Dinamo....puteau sa joace si dezbracati ca nu ma interesa
pe rew nu il cunosc si nici nu ma intereseaza sa il cunosc....si ce presupuneri am facut eu despre el????ca nu imi dau seama....
Max
Oct 27 2008, 09:04 PM
Maxima zilei.
Cam cat de prost poti fi sa mergi la un meci de fotbal , crezandu-te Dinamovist, in culorile formatiei rivale, si vieceversa ? ..
.....
P.S.
Persoanele de fata se exclud.
matador
Oct 28 2008, 11:22 AM
lasa ca si eu odata mergeam pe strada intr-un tricou alb-negru,si ma intreaba vanzatoarea de la magazin daca tin cu sportul
dudu1961
Oct 28 2008, 09:46 PM
"cultura generala" parca asa 'spusesi' , exacta asta spuse-i si eu @azza , cultura TINRILOR (UNOR) lasa de dorit , de aceea uneori nu merg la meci si nu ma asez in galerie , EU , tinere am alta cultura si alta educatie -sa nu crezi ca nu injur , nu strig , nu ma manifest , dar nu cum o fac UNII din tinerii nostri de azi !
Si acum DINAMO nu merita nu numai galerie , nu merita suporteri pe stadion -la halul in care joaca !
mai aud unii care zic pai vezi doamne afra in Anglia mai ales suporteri cinta si striga chiar daca -Manchestern- e condusa , sa ma scuze toti ultrasi si fanatici dar cind voi vedea Dinamo ca jopaca la 70% din ce joaca Man atunci JUR sa strig pina mor !
Imi iubesc clubul , imi iubesc culorile enorm , dar nu-ti bate TU fotbalist legitimat la DINAMO joc de sentimentele mele !
Si tu @azza nu-ti bate joc de sentimentele fanilor DINAMOVISTI ducindu-te la un meci al lui DINAMO in culorile spurcatilor , avind scuza ca ar fi tricou starin
the dog azza
Nov 9 2008, 02:46 PM
nooo...in primul rand....cum pot fi numiti "fanii" aia care au aruncat aseara cu ce au aruncat ei in fanii timisoarei??/si.....de ce ceilalti fani nu iau masuri impotriva alora????
in al doilea rand....m-am revansat fata de echipa dupa ce i-am jignit in halul ala la meciul cu uta....162 de lei amenda,6 puncte + permisul suspendat o luna(ceea ce pentru mine e foarte grav)...as fi curios cati fanii ai lu'Dinamo renunta la atatea pt echipa
COSMIN C
Nov 10 2008, 01:49 PM
La ce te referi? La permis? La banii pentru amenda?
Sunt foarte multi care fac sacrificii, mai mici sau mai mari, nu inteleg rostul intrebarii.
Mirunik
Nov 10 2008, 02:12 PM
QUOTE(the dog azza @ 9 Nov 2008, 14:46)

m-am revansat fata de echipa dupa ce i-am jignit in halul ala la meciul cu uta....162 de lei amenda,6 puncte + permisul suspendat o luna (...)

Duceai echipa cu masina? Sau cum adica te-ai revansat? Pe cine a incalzit ca ai luat tu amenda?!
In general amenda iei pentru ca nu respecti regulile de circulatie, nu pentru ca esti dinamovist...
coolio
Nov 10 2008, 09:22 PM
QUOTE(the dog azza @ 9 Nov 2008, 14:46)

nooo...in primul rand....cum pot fi numiti "fanii" aia care au aruncat aseara cu ce au aruncat ei in fanii timisoarei??/si.....de ce ceilalti fani nu iau masuri impotriva alora????
in al doilea rand....m-am revansat fata de echipa dupa ce i-am jignit in halul ala la meciul cu uta....162 de lei amenda,6 puncte + permisul suspendat o luna(ceea ce pentru mine e foarte grav)...as fi curios cati fanii ai lu'Dinamo renunta la atatea pt echipa
fanatici pot fi numiti.Nu spun ca au procedat cum trebuie dar timisorenii si-au cautat-o.au injurat tot meciul(pana la 3-0 cand incet incet s-au dus acasa)...asta in cel mai civilizat loc din Romania, unde pe viitor ne va trebui pasaport sa intram.
Legat de o singura parte iti dau dreptate, nu ca mi-e rusine dar mie unul mi-ar fi frica sa merg pe strada in tm in ziua meciului.
Rizea
Mar 26 2009, 04:42 PM
@the dog azza
hAI CA MI.A LUAT CEVA SA CITESC TOATE SUBIECTELE,DAR AM AJUNS O PARERE......DACA TOT TE DAI DINAMOVIST,CUM DE NU TI-AI DAT SEAMA PANA ACUM CA TOT CE INSEAMNA stOAIA(emblema,CULORI,istorie,jucatori etc) n.i se apleaca?!!!Cati Dinamovisti ai vazut tu in Stefan Cel Mare imbracati in rosu-albastru?Eu nu cred.....doar ca ai fost tu pus in situatia asta nu inseamna ca inca mai exista altii ca tine, sau sa incerci sa ne schimbi mentalitatea ;)Deja este o umilinta adusa suporterilor si clubului sa te imbraci in culorile rivalei de o viatza....si na ca sa vz vb de spurkkti aici!!!!
Hanf
Apr 20 2009, 11:10 AM
La meciul de Cupa cu crapid am cam facut-o de ''oaie''!! Vad ca toata lumea acum urla din cauza rasismului....Oare trebuie sa sufere echipa din cauza unor mesaje?Nu cred ca ar trebui blamati nici suporterii din moment ce toata lumea stie ce se urla pe stadion despre Catalin Hîldan( si mai nou despre Marian Cozma)!! Si tot noi suntem aia necivilizati? Ciudat...Eu sunt de parere ca suporterii cateodata se muleaza pe atitudinea echipei!! Fara ofensa baietilor din galerie!! Va respect si va sustin!!
adysmq
Mar 9 2010, 01:16 AM
Ma uitam pe youtube la fanii lui Liverpool care canta cu atata pasiune inainte de meci You'll never walk alone si m-a facut sa ma gandesc de ce in loc sa ne facem vise sa strangem bani sa cumparam clubul,sa nu platim un compozitor sa ne compuna si noua un imn al suporterilor pe care sa il cantam inainte de meci?Nu cred ca ne-ar costa foarte mult.
Sledge
Mar 9 2010, 08:44 AM
Tara arde si baba se piaptana.
"Minunatii" de la Liverpool cinta de 2 ori pe meci, o data cind intra echipele si inca o data la final, in rest liniste.
FarfelkugeL
Mar 10 2010, 06:27 PM
Rizea
Mar 14 2010, 12:55 PM
OFF TOPIC: am vazut in subiectul cu "video-ul de la cluj" cum ca mai multi care au facut deplasarea la cluj spuneau ca a revenit Elyas....Stie cineva daca este adevarat sau....?
DinamoEver
Sep 8 2010, 05:30 PM
in meciul cu U Cluj s-a strigat "m.. Tampafoi"
va intreb acum, e normal ? chiar daca era mana dreapta a lui giovanni indiferent de orice, mai intai de toate, suntem oameni !
o galerie.. o peluza care dupa 10 ani nu si-a uitat simbolul, se comporta astfel fata de un om aflat la ananghie, care intre timp a decedat.
sper sa nu fiu aspru criticat.. dar e jenant
Rizea
Sep 8 2010, 05:56 PM
te aprob....nici eu nu sunt de acord cu astfel de personaje care se bucura de moartea unui om......aici deja nu mai tine din ce grup face parte sau cu ce echipa tine,aici e vorba de mentalitea lui(si dupa cum se vede,cei ce i.au dorit moartea) sunt niste jeguri de oameni!!!!
vega
Sep 8 2010, 06:07 PM
Bai rizea da asa de fraier esti? daca maine moare giovani il plangi?giovanii care ne tot baga la echipa numai petarde de jucatori care trantesc meciuri si fac fel de fel de magarii...esti fraier ma,deschide ochii si priveste realitatea,uitate unde e Dinamo,cum am ajuns,ce jucatori avem la echipa...
Rizea
Sep 8 2010, 08:15 PM
Sa inteleg ca esti unul dintre "cei".....Ratiu facea echipa,a?el cumpara jucatorii,nu?el ii antrena,nu?De ce sloboz nu il injurati mah pe bADEA meci de meci cum ati facut cu Ratiu,badea e capul la DINAMO din cate stiu,si rar am auzit sa se strige ceva impotriva lui......
PS:Moarte nu doresc nimanui,nici macar lui tiganu' asta de giovani,Dumnezeu e sus si ii vede pe toti.....dar ce naiba stau sa vb cu tine,amandoi avem o mentalitate diferita dar scopul este acelasi......
Apropo,fraier sunt ca i.am criticat pe cei ce se bucura de moartea unui om?
Hmmmmm,oricum raman la aceeasi parere,acel grup la meciul cu crapiziiiii care au strigat ce au strigat si porma au fugit ca pisicutele tot niste oameni fara scrupule raman pentru mine!!!!
PS2:raspuns nu mai primesti dupa urmatorul tau post.....BAFTA!!!!!
DinamoEver
Sep 8 2010, 11:44 PM
oricum nu as injura un om aflat in coma!! e inacceptabil pt o galerie care tine aprinsa amintirea lui Hildan de 10 ani de zile
inca exista oameni care doresc moartea altora si e dureros
FataDinPeluza
Sep 9 2010, 11:35 AM
Stati ma asa ca Tampafoi n-avea nimic la meciul cu U Cluj. Era bine sanatos.
vega
Sep 9 2010, 11:58 AM
Bai rizea nu vezi ca esti orb,nu vezi ca suntem vai de noi ma,nu vezi ca suntem in peluza 700 de oameni si aia sunt impartiti in 9 ,nu vezi ca ne batem an de an pentru locul 6 eventual 5....nu vezi ca kktionarii ne promit numai chestii aberante,ca luam ,ca dregem,ca facem....
M-am tot gandit la ce ai zis despre giovani,ca nu-i vrei moartea ( sa stii ca nu am putut dormi ca sa gasesc ceva ce sa-ti raspund

),probabil ca il placi ca el a zis la inceputul campionatului ca va face orice ca Dinamo sa ia titlu si sa mergem cat de cat bine in europa,ai vazut cate a facut( remember meciul de la Split )sau crezi ca a fost ghinion nu?
Referitor la parerea ta cum ca "cei" ce au plecat la pauza meciului cu tiganii sunt niste pisicute,sa stii ca noi am plecat ca tinem la Dinamo spre deosebire de voi care "doar tineti cu Dinamo"........ aaaaa stai ca voi ati dat si 100 de mii pe bilet si na,ca daca tot ati dat banii aia macar sa vedeti tot meciul..
DinamoEver
Sep 9 2010, 03:14 PM
tampafoi a stat in coma aproape 2 sapt.. deci era in coma la meciul cu U
Rizea
Sep 9 2010, 04:18 PM
de placut nu il plac pe giovani,stai asa ca nu inteleg,daca nu ii doresc moartea inseamna ca il plac?ce mentalitate ai doh
"Referitor la parerea ta cum ca "cei" ce au plecat la pauza meciului cu tiganii sunt niste pisicute,sa stii ca noi am plecat ca tinem la Dinamo spre deosebire de voi care "doar tineti cu Dinamo"........ aaaaa stai ca voi ati dat si 100 de mii pe bilet si na,ca daca tot ati dat banii aia macar sa vedeti tot meciul.."----->esti patetic la faza asta,adica voi 100 ca ati plecat la pauza sunteti destepti si aveti bani(ironic un pic din partea mea) si noi astia 2000-3000 sau 4000 cati eram suntem prosti si chitrosi(vezi mai sus) ca nu ne.am luat dupa voi....DOAMNE ce minte ai......totusi nu mi-ai raspuns la postul de mai sus(DE CE NU IL INJURATI PE bADEA ca el este capul la DINAMO,de ce nu il injurati pe PORCEA ca de...el este capul p..ii la DINAMO!!!!
Apropo,cate critici ati primit dupa meciul cu crapizii ca ati plecat la pauza?
Un sfat pt trecut,trebuia sa faceti un banner la meci si sa scrieti ca plecati deoarece ati platit doar juma' de bilet pt prima repriza!!!
vega
Sep 9 2010, 04:35 PM
Te las oricum nu ma poti intelege,nici pe mine nici mentalitatea noastra,a astora care am "fugit" la pauza...
Referitor la chestia cu injuratu lu badea si porcea,nu le tin partea ba din contra i-as injura non-stop ca oricum nu am facut bine lu Dinamo,ai vazut si tu cu ochii tai cum an de an ne ducem tot mai jos,ca Dinamo nu este al lor,este al nostru Dinamo suntem NOI !!! daca ti minte replica
Si acuma te intreb si eu pe tine,ai avea tupeul sau curajul sa mergi si sa le dam 6-7-8 caramizi in geamurile casei si lu badea si lu porcea sa plece in m.. lor de la echipa,sa "ii deranjam" in fiecare saptamana pana vor intelege ca nu sunt doriti aici,sa plece si sa ne lase clubul in pace??
alex_dinamovistu'10
Sep 10 2010, 12:57 AM
Forza Dinamo!!
FataDinPeluza
Sep 10 2010, 12:02 PM
Nu este adevarat! Tampafoi a intrat in coma marti sau miercuri, iar meciul a fost in vinerea de dinainte.
rew
Sep 11 2010, 02:23 AM
Uite-asa se nasc legendele. Arunca unu o aberatie si negresit se gasesc citiva gura-casca sa o haleasca si s-o duca mai departe. Am auzit multe timpenii in peluza, da asta cu Tampafoi parca le intrece pe toate.
reddog88
Sep 13 2010, 02:31 PM
Rusine ce se intampla cu galeria lui Dinamo!!!!La Brasov a fost jale,fiecare canta ce vroia.Avem nevoie de un sef care sa impace toate gruparile.
Cai Lun
Sep 13 2010, 04:39 PM
Care sa impace sau care sa... supuna toate gruparile...
reddog88
Sep 14 2010, 11:41 AM
Sa supuna!De impacare nu cred ca mai poate fi vorba.
Hanf
Sep 14 2010, 02:40 PM
Ce pacat ca nu exista un personaj care sa faca ordine in aceast peluza....toata lumea face ce vrea...are dreaptate reddog88..jale tata...cand veniti din Bucuresti rupti in grupulete..credeti ca aici veti gasi vreo miscare mai unita...de la Peluza Ctalin Hîldan pleaca sentimentul de unitate al suporterilor...atat cat acolo is probleme ..nicaieri in tara nu o sa fie bine...
Hanf
Sep 14 2010, 11:35 PM
QUOTE(Hanf @ Sep 14 2010, 03:40 PM)

Ce pacat ca nu exista un personaj care sa faca ordine in aceast peluza....toata lumea face ce vrea...are dreaptate reddog88..jale tata...cand veniti din Bucuresti rupti in grupulete..credeti ca aici veti gasi vreo miscare mai unita...de la Peluza Ctalin Hîldan pleaca sentimentul de unitate al suporterilor...atat cat acolo is probleme ..nicaieri in tara nu o sa fie bine...
Da..am gafat-o..
boboec
Oct 19 2010, 06:12 PM
[size="7"][size="4"]Salut! Este primul meu mesaj aici. Probabil ca ceea ce voi scrie in continuare ii va deranja pe multi, dar asta este parerea mea. Vreau sa precizez foarte clar ca nu sunt membru al galeriei si nu fac parte din nico factiune. Sunt suporter dinamovist de vreo 21 de ani, in prezent avand 34 de ani. Fratilor, s-a ajuns prea departe! Am vazut imagini la TV cu suporteri dinamovisti care se bateau (ce zic eu...se macelareau) intre ei. Nu sunt de acord cu violenta intre galeriile rivale, d-apoi intre noi. Mie mi se pare ca suprematia peluzei se castiga prin ingeniozitatea mesajelor, prin spectacolul sonor si de culoare, prin colorarea sectorului propriu in culorile iubite, nu prin cine e mai bruta sau cine sunt mai multi. Nu sunt nici pe departe un sfant sau vreun puritan, dar gandesc. Sunt de acord cu tensiuni, injuraturi (a propos, in Europa civilizata nu exista decat cateva injuraturi, in nici un caz o gama atat de variata ca la noi), conflicte, torte (singurele momente frumoase din derby au fost coregrafia si imnul lui Liverpool), dar de aici pana la invectivele inimaginabile si violentele gratuite e cale lunga. Pai ultimul "hit" care face trimitere la familia celor care tin cu steaua, scuzati-ma, dar este groaznic. Inainte sa ma injurati ganditi-va un minut: cate cazuri exista printre voi (la mine nu este cazul, din fericire) in care macar un membru al familiei voastre (sora, frate, parinte etc) sa tina cu steaua sau cu alta echipa si nu cu "cainii"? Asta ce inseamna, ca ii f.....? Stiu ca voi deranja cu acest mesaj, dar, vorba bannerului, nimic nu mai e cum a fost. Dincolo de satisfactia ca i-am batut din nou si ca galeria echipei cu care tin din copilarie i-a umilit pt a nu stiu cata oara prin coregrafie, cu ce ramanem? Tot cu Borcea, tot cu clanul, tot cu anumiti jucatori cu "pile" etc. Nu vreau sa cert, Doamne fereste, pe nimeni dar atat timp cat vor fi mai multe voci in peluza (cum a fost si cu steaua sau mi s-a parut mie?) si atat timp cat ne vom comporta ca niste brute, facand niste gesturi gratuite de o violenta incredibila, practic fara niciun motiv, atunci din placerea tuturor de a veni la cel mai important meci al anului nu vor mai ramane decat sange, injuraturi, spitalizari etc. Sper sa nu ma injurati prea tare, dar daca o faceti, ganditi-va putin inainte la ce am scris aici. In rest, sa auzim numai de bine!
P.S. Nu stiu exact unde sa postez acest mesaj, de aceea, daca nu l-am pus unde trebuia, imi cer scuze.
CRISX
Oct 19 2010, 09:48 PM
Indiferent de rezultat,
Care desigur ca m-a bucurat,
Dinamo are conducere si echipa de kkt !
Parerea mea !
FarfelkugeL
Oct 20 2010, 11:22 AM
adysmq
Jan 31 2011, 05:43 PM
Stie cineva cat timp mai are Elyass interdictie pe stadioane?
Glemonex
Jun 7 2011, 09:43 AM
Dinamo are suporterii pe care-i merita si mult mai mult decat atat. Dinamo are suporterii cu cea mai puternica mentalitate din Romania . Doar ca numeraru scade calitatea uneori
@Adysmq. Ia expirat interdictia .
RedDog48
Oct 4 2011, 07:42 AM
Sincer, la cum a ajuns Dinamo, cati suntem p stadion si in galerie este si asa prea mult.
Nu stiu daca e impresia mea dar parca suporterii tin mai mult la ekipa dekt tine ekipa in sine si dak tu k ekipa nu t respecti si nu t lupti pt TINE atunci nici galeria/suporterii nu pot sa 'functioneze la parametrii optimi'. Degeaba ne kkm noi p noi in tribune si ne agitam knd ekipa nu tine la renumele ei si nu da tot ce poate p teren (refuz sa cred k asta e tot c se poate).
Ce lipseste ekipei este de fapt pasiunea pentru fotbal. Se joaca strict pt bani. Pasiunea pt bani vine din calicie pe cand pasiunea pentru sport/fotbal vine din suflet si cand pui suflet in ceva nu e posibil sa nu iti iasa, sau makr sa lupti pana la capat cu onoare. Dar cand ai in kp doar c tatuaj nou sa-ti mai faci sau prin ce club sa t mai duci diseara... Sportul d performanta si performanta in sine nu se fac la fara frecventa...este full-time job. Esti sportiv pe teren, esti sportiv in vestiar, esti sportiv p strada, esti sportiv la tine acasa, esti sportiv PERMANENT, prin tot ceea ce faci si cum t comporti.
D-asta juniorii fac treaba...pt k INCA joaca din pasiune si din dorinta d afirmare si din dragostea pentru Dinamo si pt fotbal.
Oricum, p-astia ai avem cu astia defilam (pana acum s-au descurkt OK...dar e abea inceputul campionatului). Pana una, alta trebuie sa ne facem si noi datoria in tribune asa k abea astept meciul urmator!!!
PS: sa aduceti Strepsils pt Elyass! Vreau sa fie in forma!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.