Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Are Dinamo suporterii pe care-i merita?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2
COSMIN C
Suporterii sunt parte integranta a fenomenului sportiv. Fara ei competitia nici nu are sens, dupa parerea mea. E ca si la teatru, actorii nu pot juca intr-o sala goala. Si sportivii ca si actorii au nevoie de public, de aplauze. De mai multa vreme constatam o reducere a numarului celor prezenti pe stadion. De prezenta la alte competitii, handbaal, baschet, volei, etc, nici nu are rost sa mai comentam.

O discutie purtata zielele trecute cu un suporter dinamovist, suporter "de stadion" m-a facut sa-mi pun intrebarea de mai sus. Ne merita Dinamo? Sau noi, suporterii dinamovisti nu meritam un club cu o istorie de 60 de ani, 60 de ani de performante? Si cand spun asta nu ma refer numai la fotbal. Ba as zice ca in primul rand nu ma refer la fotbal.

Suntem de vina noi pentru ca suntem prea comozi? Sunt de vina rezultatele care au transformat orice urma de entuziasm intr-o mare lehamite? Este de vina conducerea CS si FC pentru ca nu intreprinde nimic pentru a atrage suporterii pe stadioane si in salile de sport?

Ce isi doreste suporterul dinamovist, in afara de un stadion modern la fotbal? Ce l-ar face sa-si rupa din timpul liber pentru a merge la un meci de baschet, spre exemplu?
cosmin targoviste
QUOTE(COSMIN C @ 23 May 2008, 16:56) *
Suntem de vina noi pentru ca suntem prea comozi? Sunt de vina rezultatele care au transformat orice urma de entuziasm intr-o mare lehamite? Este de vina conducerea CS si FC pentru ca nu intreprinde nimic pentru a atrage suporterii pe stadioane si in salile de sport?

1-Noi suntem de vina pentru ca,daca ne uitam in Anglia,spre exemplu Liverpool nu a mai castigat titlul de cativa ani buni,dar are meci de meci 40 de mii de fani in tribune.Ce-i drept,diferenta dintre conditiile de pe Anfield si cele de pe Dinamo este cam de la cer la pamant,dar asta nu e o scuza.O echipa de talia si traditia lui Dinamo nu merita sa aiba doar 3000 de oameni la un meci de liga 1.Vina noastra mai e ca atunci cand echipa joaca scandam "suntem cu voi mereu,nu va vom lasa la greu",iar cand echipa nu joaca injuram jucatorii si familiile lor in ultimul hal.
2-Rezultatele nu sunt de vina,pentru ca nici in sezonul 2006-2007,cand echipa a mers brici,lumea nu se inghesuia la stadion.
3-Conducerea CS si FC ese vinovata in masura faptului ca nu se construieste un complex sportiv adevarat si demn de Dinamo.
anti-spurky
Ce isi doreste suporterul dinamovist, in afara de un stadion modern la fotbal? Ce l-ar face sa-si rupa din timpul liber pentru a merge la un meci de baschet, spre exemplu?

1-In primul rand trebuie sa stiu din timp,unde si cand se joaca acel meci(o mediatizare mai buna).
2-siguranta,cel mai bun exemplu este Dinamo-steaua la handball,anul trecut daca imi mai aduc bine aminte
3-un loc de unde sa-mi pot achizitiona obiecte cu insemnele lui CS Dinamo(Rugby,handball,voley etc)
djmihaitza
Absenteismul de la celelalte sporturi se datoreaza in principal asa-zisei "renovari" sau "modernizarii" salii de sport din Parcul Sportiv Dinamo. Inainte de 2004-2005 de cand accesul la respectiva sala a fost interzis spectatorii veneau cu o ora, doua, mai devreme de inceputul meciului de fotbal si mai intrau si la o partida de baschet, volei, handbal sau la bazinul de polo.
Acum se vine cu o ora, doua, mai devreme si se sta la Red Dog's.

Sezonul asta am incercat un experiment, desigur nereusit. Am vrut sa vad daca pot sa ajung la toate competitiile sportive ale CS Dinamo. Incercati si voi, daca puteti la traficul din Capitala, sa fiti dimineata la 11.00-11.30 in Salajan la Sala "Extreme", apoi repede pana la 13.00 pe "Florea Dumitrache" la rugby, urmeaza baschet in "Floreasca" la 16.00 si la sfarsitul zilei inapoi la bazin pana in 18.00, la polo in Complexul Dinamo. E foarte, foarte incomod, va spun eu, te omoara acest dute-vino prin Bucuresti, pe la pranz sigur esti plictisit, insetat si flamand. Si ceea ce am descris eu este doar o zi de Sambata....
Inc-o data un sincer "multumim, Marcel Popescu"!

La disciplinele pomenite de Cosmin C mai sus nu mai vine nimeni, decat poate cei din federatiile de resort, cei de la cluburile implicate (aici avem un "+" pentru Popescu), rude si prieteni ai jucatorilor si poate cativa pasionati de baschet, polo, handbal, volei, etc. In 80% din cazuri oaspetii vin cu galerie ce domina fondul sonor al salilor. Este umilitor sa-i auzi tipandu-ti in creier!!!

Si mai ating o problema: sportivii de maine. Unde se duc parintii care vor sa-si dea copiii (pentru a-i feri de curentul "emo", alcool, fumat, etc.) la una din disciplinele sportive (extra-fotbalistice)??? Cum pot spune ei ca odrasla lor face baschet/volei/polo/handbal la Dinamo cand echipele de juniori inchiriaza (pe banii copiilor) sali obscure (una din cele 400 premiate de Tiriac cu masini nemtesti si puternice) prin Pantelimon, Salajan, Vitan, Timpuri Noi, Pajura....?? Pentru toti "acasa" inseamna Sos. Stefan cel Mare.

Sunt prea dezamagit de situatie asa ca va las pe voi sa trageti concluzii...
bigbobo
De la an la an suntem mai impasibili si mai delasatori iar mediul social de dupa 89 a avut un impact negativ asupra sportului. Astazi in locul unei plimbari in parc sau a unei partide de fotbal pe maidan preferam sa stam in fata PC-lui, prin baruri sau sa urmarim cine stie ce film. Sistemul de invatamant a indepartat copiii de sport si implicit de salile de sport si poarta mare parte din vina pentru. Nu se poate sa nu se observe o pofta pentru sport din ce in ce mai mica de la an la an. Cei din fruntea sportului sunt si ei la fel de vinovati , balciurile si hotiile la care asistam aproape permanent facandu-le lehamite multora dintre noi. Autoritatile centrale si locale cauta prin orice mijloace surse tampite de venituri pentru gestionarea dupa bunul plac al acestora, iar aici as putea da un exemplu concret din Constanta, unde in locul singurei piscine olimpice din oras s-a ales varianta unei sali de bingo. Privim cum pe zi ce trece spatiile verzi din marile orase, zone pentru recreere si practicarea sporturilor de orice fel sunt inlocuite cu platfome din beton sau mall-ri. Fiecare dintre noi cred ca-i vin acum in minte astfel de exemple. De unde dragoste pentru sport cand nu ai unde sa-l practici? Unde sa faci o selectie naturala in adevaratul sens al cuvantului cand in timpul orelor de sport se trage chiulul prin baruri sau salile de internet? Ca ne-am facut mai comozi nu neg asta, dar bubele negre poarta pecetea celor care ne conduc si daca nu se trezesc cat mai repede mi-e frica sa ma gandesc la viitorul sportului din Romania....
djmihaitza
offtopic.gif BigBobo, acuma si tu.....!
Dupa ce ca an de an ne omorati la volei băieți (Tomis), handbal (HCM) si erati cat pe-aci la rugby in semifinala (Farul), acuma vroiati sa va faceti si bazin de polo, pe urma va faceati si echipa si mai puneati un sport pe lista unde ne dadeati clasa...?
COSMIN C
Cosmin Tgv, as fi vrut sa vad ce parere ai si despre celelalte sporturi, nu numai despre fotbal. Avand in vedere varsta ta, chiar ma interesa sa vad cum priveste un copil de 16 ani situatia.

Unii dintre noi au prins, din fericire, si vremuri in care nu sportul rege ne aducea cele mai amri satisfactii. Au fost vremuri in care handbalul, voleiul, rugby-ul, ne dadeau emotii la fel de mari ca , azi, un meci intr-o cupa europeana al echipei de fotbal. Cati dintre copiii, suporteri dinamovisti, stiu ca Dinamo a fost o forta, la nivel international, la handbal, volei...

Ai dreptate Bobo, si noi suntem mult mai comozi. Dar inclin sa cred ca si nepasarea celor ce "conduc" ( ghilimelele chiar cred ca sunt necesare) sportul romanesc este de vina. De acord ca in locul salilor de sport au fost preferate mall-urile, dar sa fii sigur ca sunt scoli cu sali de sport si profesorii de sport prefera sa cedeze ora aluia de mate, sau sa stea cu elevii la povesti ca e mult mai comod.

Revenind la ce ne doare. Lipsa de respect fata de suporteri cred ca pe multi i-a indepartat. Si cand spun lipsa de respect nu ma gandesc numai la lipsa unui stadion in firea lui, care sa ofere niste conditii decente ( nu, nu ma gandesc la pista aia care a devenit o obsesie pentru multi dintre noi) Cei care mergeti pe stadion la Dinamo stiti prea bine la ce ma refer. Nu ma mai gandesc nici la lipsa unei sali de sport, ca sa nu pierzi vremea de la o sala la alta cum spune Mihai. Ma gandesc la niste chestii de bun simt, un site de unde suporterii, aia putini, care nu sunt neam cu handbalistul X sau baschetbalistul Y si nici nu lucreaza la sponsurul clubului, sa afle si el cand, unde, se disputa un amarat de meci. Sa afle si el ce se mai intampla pe la alea 24 de sectii cu care se lauda dl Popescu.

Nu am spus niciodata ca suporterii ar fi usi de biserica. Dar a face din asta un motiv de ati bate joc de ei mi se pare strigator la cer. Respectul se castiga, nu se impune si pana una alta nici conducerea FC nici conducerea CS nu m-au convins ca le pasa.
Leaveyou
Toate invstițiile care nu aduc bani imediat nu se fac. Statul ? Care stat ? Ăla degeaba, da ! Dacă nu iese nici un comision .... ce să faci cu un lighean în mijlocul orașului ? Dar cu un patinoar ? Lasă că-l facem la Mogoroș când îngheață Herăstrăul și Cișmigiul (pentru locuitorii altor orașe schimbați denumirile pentru specificul local 010.gif ).
Cred că se crucesc toți străinii care vin în România cu handbalul sau alt sport de sală. Niște săli de tot căcatul. De ce să bagi bani în ele ?
Că pentru un K1, un boxuleț, unde se duce tot românul amator de sânge, merg și astea care sunt.
COSMIN C
QUOTE(bigbobo @ 23 May 2008, 19:23) *
Unde sa faci o selectie naturala in adevaratul sens al cuvantului cand in timpul orelor de sport se trage chiulul prin baruri sau salile de internet?

Pai mie mi se pare ca si cei care ar trebui sa faca selectia isi pierd timpul tot prin baruri si in fata calculatorului. Mai intra pe ici pe colo, mai vad un sportiv, mai vizioneaza un DVD si asta e.

Credeti ca Ivan Patzaichin s-a trezit , copil find, intr-o dimineata si a zis, gata cu lotca, plec la Dinamo sa ma fac sportiv? Elisabeta Lipa e nascuta la Siret-Suceava, nu si-a petrecut copilaria pe apa nici macar cat Patzaichin. Dar existau oameni care se ocupau cu treaba asta. Incet, incet, pierdem suprematia la caic-canoe, canotaj si vad ca nimanui nu-i pasa.

Dinamo se lauda cu mari campioni, cu rezultate deosebite la Olimpiade. Dar va intreb, la momentul asta, cati aveti habar ce sportivi vor reprezenta clubul la Beijing? Si daca nu avem habar, poate nici cei pe care-i mai intereseaza si alte sporturi nu vor deschide televizorul sa vada ce fac sportivii dinamovisti.
cosmin targoviste
Mi-am zis in poll parerea despre celelalte sporturi:"Nu sunt interesat de alte sporturi, pentru ca rezultatele din ultimii ani m-au facut indiferent".Stiu ca Dinamo a fost o adevarata forta la gimnastica,handbal,canoe,volei,scrima sau baschet,dar in ultimul timp nu prea am mai excelat la nimic.Poate ca si scandalurile si mediatizarea excesiva ne-au facut pe majoritatea sa ne indreptam atentia doar spre fotbal.nu stiu ce sa zic...Parca m-am saturat sa vad ca de ani de zile se promite construirea unui complex adevarat,m-am saturat de promisiuni.Trecem prin ani si mereu ramanem doar cu dezamagirea faptului ca nu s-a facut nimic.
COSMIN C
Ia ca asta-i calda:

Președintele Clubului Sportiv Dinamo, chestorul Marcel Popescu, a spus că nu se opune unei concesionari a stadionului de către clubul de fotbal: "Se discută concesionarea stadionului către fotbal. Ministerul nu a fost niciodată împotriva, iar CS Dinamo cu atît mai puțin, pentru că noi doar administrăm această bază și stadionul, proprietarul este ministerul, este statul, așa că nu putem fi împotriva. În plus, cînd se va realiza concesionarea, noi vom fi ușurati, pentru că nu vom mai plăti noi costuri la stadion, modernizarea, vom scăpa de o bună parte din povara financiară. Iar noi vom folosi stadionul doar pentru competițiile de atletism. În țara aceasta există o legislație, cum știe toată lumea. În mod cert acolo se va ajunge, dar trebuie parcurse mai multe etape", a declarat Popescu.

"Deocamdată doar strategii pentru modernizarea complexului sportiv Dinamo"

Președintele CS Dinamo, Marcel Popescu, a discutat azi, cu ocazia premierii rugbyștilor pentru Cupa României, cu ministrul Internelor și Reformei Administrative, Cristian David și a stabilit o strategie pentru dezvoltarea și modernizarea Complexului Sportiv Dinamo: "Am și stabilit, avem o strategie în acest sens, pe care urmează să o detaliem, și pentru dezvoltare și pentru modernizare. Este vorba în primul rînd de stadionul central, apoi piscina olimpică, sala multifuncțională, care va începe să fie construită probabil într-o lună. De asemenea dorim să facem o sală modernă pentru gimnastică, scrimă, lupte, judo, karate, probabil în zona în care este poligonul de tir acum și poate la subsol să facem poligonul, vom vedea ce posibilități vor fi. Apoi velodromul, acolo vom face o sală multifunctională de vreo 10-12.000 de locuri, într-un parteneriat public-privat probabil, care să iși mențină și ținuta de velodrom, să aibă o pistă din parchet care să poată fi dată la o parte, apoi o pistă pentru atletism. Se vor putea ține și meciuri de fotbal în sală, concerte, expoziții, adică va fi și sursă de venituri", a spus Marcel Popescu.

David: "De cîte ori batem Steaua, eu sînt foarte fericit, chiar și dacă ar fi la tenis de masă"

Jucătorii echipei de rugby Dinamo au fost premiati, astăzi, de către club, cu suma 20.000 de euro, banii fiind înmînați sportivilor de către ministrul Internelor, Cristian David: "Aceast întîlnire reflectă aprecierea mea față de efortul pe care îl faceți în fiecare meci. Ca fost poloist, sînt aproape de sporturile pe echipe și dintre toate cred că rugby-ul implică cel mai mare efort. Am văzut meciul și am apreciat implicarea de care ați dat dovadă. În plus, ori de cîte ori batem Steaua, eu sînt foarte fericit, chiar și dacă ar fi la tenis de masă", a spus David.
(fituica sporturilor)
cosmin targoviste
Deocamdata insemnand vreo 8 ani.De atunci ni se tot promite un stadion adevarat.
djmihaitza
QUOTE(COSMIN C @ 23 May 2008, 20:12) *
Dinamo se lauda cu mari campioni, cu rezultate deosebite la Olimpiade. Dar va intreb, la momentul asta, cati aveti habar ce sportivi vor reprezenta clubul la Beijing? Si daca nu avem habar, poate nici cei pe care-i mai intereseaza si alte sporturi nu vor deschide televizorul sa vada ce fac sportivii dinamovisti.

În prezent, la CS Dinamo activează 1.200 de sportivi, în 24 de secții de performanță, dintre aceștia 31 din 9 secții fiind deja calificați pentru JO de la Beijing, practic o treime din delegația României la cea mai mare întrecere sportivă a lumii.
Avem 31 de "alchimisti" la Olimpiada care vor incerca sa scoata aur din nimic, care s-au antrenat in niste conditii mizere, dar pentru care nu conteaza decat sa le cante imnul si sa li se ridice tricolorul mai presus decat toate celelalte steaguri.
Cum spunea antrenorul Vioricai Susanu (castigatoarea premiului "Ivan Patzaichin" - 2008, pentru cei care nu stiu cine este): "Numai locul ce aduce aurul conteaza, restul medaliilor sunt premii de consolare."
The Game
Ma voi n-ati obosit sa-i auziti pe turcu, borcea respectiv Marcel Popescu vorbind? Eu deja nici nu mai citesc declaratiile lor. Sunt egale cu multimea vida. 0. Sunt aceleasi declaratii, aceleasi promisiuni care s-au facut intotdeauna.
Eu, ca si majoritatea, iubesc Dinamo din cauza fotbalului. Sincer sa fiu, Dinamo pana acum vreo 2 ani insemna doar fotbal pt. mine. Restul nu ma interesau. Bine, in general celelalte sporturi nu ma interesau, doar meciurile de handbal ale nationalei. E clar ca nu suporta comparatia mediatizarea fotbalului cu mediatizarea celorlalte sporturi. Si asta e parerea mea principala cauza a dezinteresului oamenilor. Binteineles, bataia de joc a celor ce conduc CS Dinamo e si ea printre primele cauze.
doar noi
Eu cand am venit prima oara pe Dinamo nu m-a interesat nici stadionul,nici pe unde intru(oricum,de cele mai multe ori nu foloseam intrarea oficiala),nici sa ma pozitionez strategic sa vad cat mai bine. Poate sunt eu altfel,dar de fiecare data cand plecam de acasa,nu ma gandeam la cum va juca echipa,ci la ce va mai face galeria.

Daca echipa de fotbal ne merita,asta nu pot sa spun cu certitudine,dar pot spune,uitandu-ma la "entuziasmul" jucatorilor,ca noi suntem Dinamo !
Si tot din pricina entuziasmului(de data asta fara ghilimele) jucatorilor imi place la nebunie sa merg si la rugby,handbal s.a. .Cand vad matahalele cum vin si canta cu noi,cu atata fericire in ochi,a trec fiorii.Cand ii vad pe spurcati in sala de handbal cum dau inapoi,la fel !
dudu1961
Interesant !!!!!
Putini tineri din ziua de azi mai sint interesati si de alte sporturi decit fotbal !
Cit priveste suporterii dinamovisti , eu am ajuns la o concluzie :(poate imi veti da sau nu dreptate ) SINT COMOZI !
Ma iau exemplu pe mine , nu arunc vina pe altii in aceasta privinta , pentru ca nu ar fi moral si cinstit .
Sporturile de echipa cele mai multe de la noi nu au rezultate , poate de aceea nici nu au suporteri , cele individuale sint urmarite si se tin cel mai adesea la campionte Europene sau mondiale !
Leaveyou
De acord. Și eu sunt comod. Rău.
Și totuși ... cred că dacă nu s-ar da la televizor până la urmă n-aș mai suporta și m-aș duce pe stadion. Dar dacă prind un sezon ca cel care a trecut, probabil că m-aș lecui. Nu sunt suporter de rezultat și cred că dacă ar pierde după un meci în care toți au alergat și și-au făcut datoria pe teren nu m-aș simți așa umilit ca atunci când se plimbă degajați pe teren, fără să mimeze măcar că au treabă pe acolo. De când a pus Cosmin întrebările am încercat de fo' 5 ori să răspund. Nu am postat pentru că nu ar fi fost total adevărat de ce nu mă mai duc la meciuri. Sau de ce nu mă mai regăsesc în sălile unde pe vremuri mă duceam la Dinamo - Steaua (Floreasca, Dinamo - urâtă sală !). Atunci mergeam cu toții, cei din cartier, dinamoviști, steliști că de rapidiști nu am avut parte. Câteodată îți venea să-i strângi de gât, dar nu se inventase piatra. Nu dau vina pe ultrasi și suporteri încinși. Îl pun la motive la fel ca și comoditatea. Toți au avut în răspunsurile lor o parte din răspuns. La meciul Dinamo - Steaua am observat că, cu tot stadionul nostru urât, atunci când este plin este tare frumușel.
POOL
Eu cred ca si mass media este un factor important in faptul ca celelalte sporturi nu au la fel de multi spectatori, telespectatori etc. Atata timp cat fotbalul ocupa 90% dintr-un ziar de sport, sau dintr-un site sportiv, e normal ca toata lumea sa vorbeasca, sa "manance" fotbal. Daca si celelalte sporturi ar fi la fel de mediatizate, cred ca lumea ar fi destul de interesata. Un astfel de exemplu ar fi wrestlingul, care desi nu este un sport, a fost promovat de sport.ro pana cand acest "teatru" a ajuns sa aibe milioande de telespectatori in intreaga tara. Eu cred ca la fel ar fi s-ar intampla si cu celelalte sporturi. Daca lumea nu aude, nu vede nu stie de un meci de handbal, de rugby sau de niste concursuri de gimnastica s.a.m.d., nu se poate ca aceste sporturi sa aibe mii, sute de mii de "suporteri".
dudu1961
Pool depinde si de tine , consumator de sport sa te interesezi de un anume sport , e drept si ei sint "comozi " si nu prea , altfel nu si-ar vinde fituicile !
Pe mine care ma intereseaza foarte multe sporturi , caut siteuri si gasesc ce ma intereseaza si culmea gasesc si 3-4 oameni cu care discut despre acel sport !
Tu zici de gimnastica , eu zic de sporturile de iarna dupa care eu sint innebunit , sau snooker , sau ciclism , sau.... era un ziar Sportul Romanesc care a dat faliment ,de ce , pentru ca era diversificat si nu se baza numai pe fotbal ! Asa ca !
Bascanu
Ma intereseaza
Numai echipa de fotbal [ 5 ] [27.78%]
Tot ce inseamna Dinamo [ 13 ] [72.22%]

Ce gluma buna. 72% sustin ca ii intereseaza toate sporturile. Dar culmea, pe topicurile CS Dinamo scriu o mana de oameni....
POOL
Da. Stiu. Un alt exemplu ar fi sportul national al Romaniei, de care sunt sigur ca multi nici nu stiu ca este oina, daca o sa intrebi pe strada majoritatea o sa-ti raspunda fotbalul. Am avut un profesor de sport, care era antrenor la o echipa de juniori de oina dintr-o comuna din Maramures. A iesit campion national cu aceasta echipa, insa nu are bani de deplasari. A umblat pe la primarii, consilii, firme particulare pentru a gasi sponsorizari insa nu a primit aproape nimic. Pana la urma a rezolvat un autobus din asta vechi insa tot ceea ce le-a putut oferi copiilor dupa ce au castigat finala campionatului national, a fost niste sticle cu apa minerala. E trist, insa asta este situatia.
In anii trecuti la orele de educatie fizica era o proba denumita: aruncarea mingii de oina. E drept ca nu are mare lucru in comun cu sportul cu al carui nume se aseamana, insa era o proba care aducea aminte de sportul national al Romaniei. Incet, incet si aceasta proba a disparut de la orele de educatie fizica.
COSMIN C
De acord, mediatizarea pentru foarte multe sporturi este ca si inexistenta. Si, Dudule, trebuie sa fii pasionat rau ca sa-ti pierzi niste ore pe net ca sa afli ceva informatii despre sporturile alea de te intereseaza. Cei care cauta, ori au o varsta, ca tine tongue.gif ( esti mai batran ca mine asa ca imi permit sa te dau exemplu), sau. daca sunt foarte tineri ori practica sportul respectiv, ori au prieteni neamuri care il practica. Nu poti fi pasionat de ceva despre care nu ai absolut niic o informatie. De aceea eu cred ca in primul rand cluburile gresesc, pentru ca nu e numai cazul clubului Dinamo.

Am vazut imaginile de la festivitatea de 60 de ani. Imagini vechi, deci ele exista undeva, ma intreb, isi pune cineva problema, la club, sa organizeze niste actiuni de promovare a clubului, pentru copiii din zona Stefan cel Mare de ex? Pentru copiii aia de 11-12 ani, care trec zilnic prin fata clubului si care poate nu au habar ce sportivi mari au crescut in parcul ala?

Copiii trebuie atrasi spre sport, sa-l practice, dar si sa devina spectatori la intrecerile sportive. Si nu-i atragi cu un simplu afis. E mult de munca, nu zic nu, dar parca merita efortul.
mihaiul90
QUOTE(Bascanu @ 24 May 2008, 14:02) *
Ma intereseaza
Numai echipa de fotbal [ 5 ] [27.78%]
Tot ce inseamna Dinamo [ 13 ] [72.22%]
Ce gluma buna. 72% sustin ca ii intereseaza toate sporturile. Dar culmea, pe topicurile CS Dinamo scriu o mana de oameni....

Tot ce inseamna Dinamo poate insemna galerie, forumuri, DinamoMania tongue.gif ... eu, de exemplu, la asta m-am gandit cand am votat.
POOL
Pentru tine asta inseamna Dinamo? Galerie, forumuri, mania? icon_rolleyes.gif
reddog_sv
Oamenii nu vin pe stadion din cauza conditiilor execrabile, a scandalurilor dar si a mentalitatii.
La celelalte sporturi oamenii nu se inghesuie(printre care si eu) evident din cauza mediatizarii slabe, a mentalitati..etc
Bascanu
QUOTE(mihaiul90 @ 24 May 2008, 17:33) *
Tot ce inseamna Dinamo poate insemna galerie, forumuri, DinamoMania tongue.gif ... eu, de exemplu, la asta m-am gandit cand am votat.

tu iti bati joc de mine?
Mister
Sincer,pe mine ma intereseaza doar echipa de fotbal.Ma mai uit din cand in cand pe la handbal,rugby,dar nu in mod deosebit...
mihaiul90
QUOTE(POOL @ 24 May 2008, 18:02) *
Pentru tine asta inseamna Dinamo? Galerie, forumuri, mania? icon_rolleyes.gif

Asta si echipa de fotbal, bineinteles... Ma interesez si de celelalte sporturi, insa pasiunea nu e aceeasi, cand am auzit prima oara de Dinamo, am auzit de echipa de fotbal, de restul am auzit mai tarziu, poate si de asta nu pot fi la fel de interesat de celelalte sectii CS Dinamo...
Florin_Dinamo
Cand joaca Dinamo meciuri de rugby nu are rost sa ma uit, pentru ca nu inteleg nimic din sportul ala verystrange.gif verystrange.gif . La handbal insa m-am mai uitat... ce-i drept echipa de fotbal e prioritara pentru mine.
dudu1961
Pt. COSMIN .
Cind copii mei erau mici (si nepotii-copii fratelui meu-eu nu am ) reprezentantii cluburilor (nu neaparat mari ) veneau in scoli si recrutau copii pentru toate sporturile din acel club (gimnastica , handbal , rugby , canoe , etc ) dar stii care-i problema -banii !
Baiatul meu cel mare a fost pe clasa sportiva , volei , bine nu erau pe club mare (Grivita) dar ,s-ar fi putu da ceva stimulente pentru copii atunci cind cistigau , de unde , norocul lor era diriginta (o femeie extraordinara ) care le da ceva atentii minore , dar pentru ei conta enorm . Unul singur a ajuns in Italia din toata grupa aia mare de sportivi .
Ma scuzati ca am ajuns de la suporteri la asta , dar apropo de sporturi altele decit -fotbal . Copii vor fotbal si prin prisma salariilor care ii asteapta cind ajung mari , aratat-mi un singur sport in Roamnia in care se cistiga cit in fotbal !
COSMIN C
Dudule, cand m-am referit la asta, nu m-am gandit in primul rand la selectie. Stiu ca erau antrenori care bateau tara si cautau copii pentru un sport sau altul.

Eu am refeream la atragerea copiilor in sali si pe stadioane pentru a urmari o competitie. Ca tot vorbim ca la alte sporturi nu se prea inghesuie lumea. Pai daca ne uitam la meciurile pe care le joaca Dinamo pe propriul stadion, exceptand cele cu steaua, rapid si inca 3-4, constatam ca lumea nu se mai inghesuie nici la fotbal. Iar conducerea parca nici nu baga de seama.
Bascanu
Daca un colpil practica un sport automat merge si la sala cand joaca echipa mare. (stiu din proprie experienta)
Chestia care o zis-o Dudu despre lipsa motivatiei ii cat se poate de adevarata (iara vorbesc din prioprie experienta. Cand eram la baschet trebuia sa ne platim noi deplasarile si echipamentul. Cand castigam un turneu trebuia sa i facem cinste la antrenor...)
In concluzie: una din cauzele in lipsei de spectatori in sali se datoreaza si faptului ca din ce in ce mai putini copii merg la sport. ( fotbal inclusiv)
dudu1961
Hai sa mai admitem un lucru (stiu o sa ziceti ca biletele si abonamentele nu sint scumpe , la unele meciuri :handbal , volei se intra gratis ) dar merg tinerii car nu-i prea intereseaza traiul zilnic , cei care trebuie neparat sa refuleze undeva , si cei mai invirsta ca mine care vor sa mai schimbe o vorba cu cineva . Iti dau un exemplu din familie , deci nu vorbesc in dodii !
Fiul meu rapidistul , pina a terminat liceul mergea cu galeri peste tot a vazut toata tara , cind si-a luat servici si muncea de dimineata pina sera mai mergea la cite unul acasa sau il luau ceilati tiris , dar numai pina la Poloiesti , cind si-a luat si "nevasta" fixa , nu l-ai mai vazut nici macar un meci la stadion , sa nu mai zic ca multii din mai noii veniti la echipa nu-i mai stie !
Trage tu moreala , dar cu un amendament :multi sint ca el , foarte multi !

Bascane _ma refeream la cei care nu fac sport !
Mitzi
Pai si cine le ia locul celor ce aleg sa-si vada de viata,de cariera?
NIMENI...si aici este buba:de ce nu mai sunt tinerii din ziua de azi interesati de sport?
De ce singurele manifestari sportive la care participa sunt cupele intre licee(in special fotbal)...unde este mai mult vorba de rivalitate de cat de sport?
Nu mai vezi pe nimeni la un meci de baschet,volei etc si aici nu puteti sa dati vina tot pe "suspectii de serviciu" ca mergem si noi pe acolo dar stam cuminti.
Nu este vorba pana la urma de un decalaj cultural major intre generatii?
De ce?
An`TIN
doar 39 de voturi .... cam slabut.

Evident vina apartine suporterilor ... pentru ca ei iau decizia sa vina sau nu la meci .
the dog azza
Dinamo are fanii pe care ii merita....in acest moment cel putin....conducatorii sunt varza...jucatori rusinos de slabi si indiferenti...iar mare parte dintre suporteri sunt niste imbecili wtf.gif

ma intereseaza tot ce inseamna Dinamo...insa slaba mediatizare ma face sa nu stiu totul despre celelalte sporturi bruce_h4h.gif

a treia intrebare e idioata.... tongue2.gif ..... esti obligat sa raspunzi la ea....pai pe mine de exemplu ma intereseaza si celelalte sporturi unde are Dinamo echipa.....insa in sondaj nu pot sa bag asta

lipsa suporterilor de la alte competitii apartine atat slabei mediatizari cat si suporterilor....carora le e lene (de exemplu) sa mearga pe arene
dudu1961
Echipa de fotbal Dinamo are suporterii pe care-i merita , da , atita timp cit joaca cum joaca, da Dinamo va avea suporterii pe care-i merita , pentru ca majoritatea suporterilor dinamovisti @dog-azza , contrar a ceea ce ai constat tu au creier si materie cenusie cu care sa gindeasca , nu merg in turma , precum rivalii lor !
Eu unul prefer sa-mi pazesc capul de atacul unor crize nervoase din cauza unora , pe care-i doare in c** de noi si de culorile clubului pentru care joaca si care-i plateste . 149.gif icon_evil.gif
COSMIN C
QUOTE(the dog azza @ 26 Oct 2008, 17:24) *
a treia intrebare e idioata.... tongue2.gif ..... esti obligat sa raspunzi la ea....pai pe mine de exemplu ma intereseaza si celelalte sporturi unde are dinamo echipa.....insa in sondaj nu pot sa bag asta

O fi de vina oboseala, dar nu prea am inteles ce nu poti sa "bagi" in sondaj si de ce e idioata intrebarea.
the dog azza
dudule sa fim seriosi.....din cauza materiei cenusii fac scandalurile alea pe stadioane????
te rog sa nu imi zici ca era un grup de 10-15 ca atunci as crede ca vorbesc cu turcu..... blahblah1.gif

am fost in ultima etapa la arad....cand ma duceam spre locul meu am trecut pe langa galeria lui Dinamo....eram imbracat cu un tricou cu messi icon_lol.gif (culorile stelei.....)...vreo 3-4 baietasi la 17-18 ani se uitau prin gard la mine.....mai mai sa sara sa ma manance.....de asta zic ca foarte multi sunt imbecili....

un alt exemplu....acuma doi ani taica-miu s-a dus la meciul cu uta....a stat in galerie...mi-a zis dupa meci ca nu o sa mai stea in galerie niciodata,din cauza unor idioti care strigau numa ca isi baga si isi scot din aradeni....si ca se intalnesc dupa meci si ii rup in bataie icon_eek.gif ...pai ce treaba au dinamovistii cu utistii???

eu nu vorbeam de cultura generala aici..... sorry.gif

uite cosmin......

Nu sunt interesat de alte sporturi, pentru ca
Nu stiu nimic despre ele [ 11 ] ** [25.58%]
Pentru mine Dinamo inseamna fotbal si atat [ 11 ] ** [25.58%]
Rezultatele din ultimii ani m-au facut indiferent [ 21 ] ** [48.84%]

pai eu sunt interesat de alte sporturi si nu m-au lasat indiferent rezultatele din ultimii ani....ce trebuia sa raspund aici????cand am vrut sa sar peste intrebarea aia...mi-a aparut....error.....ca nu am bifat aia.....scuze daca vorbesc eu tampenii icon_rolleyes.gif
COSMIN C
Acum am inteles ce zici.
rew
Tre sa fii chiar nesimtit sa vii la meciul lui Dinamo imbracat in culorile stelei si tot tu sa te plingi ... ba sa-i mai faci si imbecili pe cei din galerie. Tot tu zici de 3-4 si dupa aia cica foarte multi. Sictir!

Ce au unii dinamovisti cu utistii? Probabil e din cauza bataii luate in gara de citiva, cind jandarmii aradeni se uitau, ca aradenii, cum cite 10 utisti sareau pe cite un dinamovist. E adevarat ca mai sint si citiva idioti care sufera de "bucurestism" si uneori dau p-afara.
the dog azza
in primu rand nu ma plangeam.....ca atata le trebuia sa iasa de dupa gard si sa vrea ceva....
in al doilea rand....ce legatura avea cu ce culori am fost la meci?????nu erau culorile stelei....erau culorile barcelonei....daca veneam in alb rosu sau in negru tot cu echipa aia tineam ....ca sunt unii care zic ca nu trebuie sa te imbraci in culorile lu' Steaua daca esti dinamovist e alta problema....si nu e problema mea.... bootyshake.gif

tu de exemplu vrei sa zici ca nu te-ai imbracat niciodata in ros-albastru?????? blahblah1.gif blahblah1.gif blahblah1.gif

functia iti permite?????sa faci nesimtiti pe altii????ca sunt aproape sigur ca daca te faceam eu nesimtit pe tine aveam probleme help.gif stupidemoticon0rv.gif
The Game
Hai las-o dracu, trebuia neaparat sa vii in ros-albastru la un meci de al lui Dinamo? Asa cum unii dinamovisti vin cu tricouri cu Man United la meciuri, asa si unii spurkati vin cu tricouri cu Barcelona. Era evident ca o sa para ca esti stelist.
rew
Nu te-am facut eu nesimtit, vezi in buletin. Cum dracu sa te imbraci in ros-albastru? E cea mai oribila combinatie de culori, tiganie 100%. Intrebarile tale pseudo-retorice sint in cel mai pur stil manelist, ca aia care se fac ca nu cred ca nu toata lumea asculta porcarii tiganesti la petreceri. Si cica nu te plingeai, da-i faci imbecili pe aia 4.

Imbecili sint aia care vin cu fulare cu roma, lazio, milan, bayern si alte echipe straine in peluza dinamovista. La samintari n-ai ce sa le ceri, ei se imbraca in ros-albastru si zic ca sint dinamovisti, dar in peluza ar trebui sa stea numa cei care pot sa poarte un fular cu Dinamo, nu gaozari care-si iau ceva in culori asemanatoare ca sa se poata eschiva si fugi la nevoie. Ti-e frica sau rusine sa ai ceva cu Dinamo pe tine, stai in mortii tai acasa si nu mai zi ca esti dinamovist si ca ai mai stat si in peluza. (nu tu azza, tu esti samintar, sa nu te mai simti vizat)
the dog azza
da ma the game......eu unu nu tin cont de culori...daca Dinamo e alb-rosu sa ma imbrac in alb-rosu la meciurile lor.....pur si simplu la momentul respectiv nu aveam altceva cu ce sa ma imbrac....

daca nu erau culorile stelei mai ziceai ca e cea mai oribila combinatie??????ma indoiesc
despre ce intrebari pseudo-retorice e vorba????ca nu imi dau seama.....
si totusi nu pot sa inteleg de ce nu poti sa te imbraci in alte culori decat cele ale echipei favorite.....nu mi se pare sa fie numai alb-rosu in peluza la Dinamo....chiar la foarte multe meciuri i-am vazut imbracati in tot felul de tricouri...asa ca scuteste-ma de chestiile astea 251.gif
rew
Tu nu iti dai seama de multe, citesti pe diagonala si le incurci, iar de indoit ... poti sa stai asa toata viata. Ti-am zis sa nu te ataci ca nu te priveste ce-i in peluza. Ca tie iti place combinatia tiganeasca rosu-albastru e problema ta, dar nu-i insulta pe cei care nu-ti suporta nesimtirea de a veni la meci imbracat in culorile rivalei dintre cimitire, ca sa te integrezi mai bine intre aia cu tricouri cu dica si banel, tu, mare fan al barcelonei. Nu vrei alb-rosu, nici o problema, nu te obliga nimeni, doar nu te mariti pe stadion. Trecusem de cazul tau, cu generatia pro nu merita sa pierd vremea. Oricum, ai observat bine ca nu e in peluza numai alb-rosu, ci dimpotriva, cei cu maimute sau jobene alb-rosii in cap sau vopsiti pe fata in alb si rosu ar fi de preferat sa stea intre samintari. Era vorba de cei care vin in peluza cu fulare si insemne ale altor echipe, din prostie, nesimtire sau de frica de a iesi pe strada cu un fular cu Dinamo.
Raikkonen
Eu vin in tricou cu Dinamo si fular cu Dinamo, mi se pare normal sa vii imbracat in culorile clubului, este valabil peste tot dar nu inseamna ca trebuie sa fi luat pe sus de niste pusti fara minte ca ai ceva albastru cu rosu sau ma rog apropiat de cel al rivalilor pentru ca n-are absolut nicio legatura una cu alta.
Mi-am luat si o geaca rosie din Barcelona cu Atletico ca chiar ieftina, nu era nicio rusine...acolo nici nu se uita la tine daca ai ceva cu vreo rivala si umbli prin oras, la Espanyol-Tarragona, doua echipe rivale din Catalunya era plin stadionul de oameni cu tricouri cu Barcelona la fel si de grupuri de suporteri ai lui Tarragona care s-au bucurat fara retinere la golul lor fara sa atraga vreo privire urata de la localnici. Cu Dinamo mi-as fi luat si geaca daca nu era vreo 450 RON, deja mi se pare un pret exagerat, cu Atletico cred ca am dat 40 de euro pe tot trainingul si era cam acelasi model ca al nostru.
Cat timp e cald e bine ca poti veni in tricou dar acum ca se face frig si se mai joaca si pe la 9 e cam nasol, mai lipsesc niste pantaloni rosii si vin in rosu 100%.
Cat despre spurcati, ma doare undeva ca-si cumpara tricou de prin piata cu Ronaldinho, Messi, Eto'o sau daca vine vreun cocalar si crede ca daca tin cu Barcelona tin si cu oile, lipsa lor de cultura.
the dog azza
uite unu care nu vede viata numai in alb-rosu....

sa va vad eu cand veniti la Timisoara cat o sa fiti de alb-rosii....si cum o sa umbli tu pe strada singur rew imbracat in tricoul lui Dinamo HAITA_DINAMO.gif

scuze djmihaitza(sper ca nu am gresit vreo litera)...din graba nu mai apasam sa apara cu d mare nono.gif
Ashtray
Ai trecut la amenintari deja? Esti irecuperabil si habar nu ai ce vorbesti. O sa fie in Timisoara destui carora nu o sa le fie frica sa umble cu insemne Dinamoviste pe ei, stai tu linistit.
P.S: Rew nu a exagerat. Dinamovist fiind, sa mergi la un meci al lui Dinamo in culorile stelei e nesimtire.
the dog azza
ce amenintari??????se pare ca tu nu ai habar ce vorbesti...pai rew asa vorbeste ca si cum el se imbraca azi cu tricou cu Dinamo si umbla de nebun prin ghencea orc.gif .....de asta ii ziceam ca sa il vad cum o sa umble singur prin Timisoara in tricou cu Dinamo.....ce amenintare ai vazut aici????pai ce sa ii fac eu ????ca nici macar nu sunt din Timisoara tongue2.gif asa ca stai calm...

si ca sa iti mai zic si tie o chestie....legat de culori....in galerie oricum nu puteam sa ma duc....deci oricum nu puteam sa ii sustin pe baieti la meciul ala....doar puteam sa fiu prezent pe stadion....asa ca ce importanta avea cum ma imbrac?????plus ca eram in Romania totusi....lipsa de civilizatie e foarte cunoscuta....si voiam sa vad in meciul in liniste...nu aveam chef de scandal....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.