ManoWar
Oct 6 2004, 05:54 AM
Comemorare pentru Hîldan
Familia Hîldan a făcut sîmbăta trecută parastas la împlinirea a patru ani de la decesul fostului internațional, mort pe 5 octombrie 2000 la un meci amical disputat la Oltenița. "Au venit cîțiva suporteri, care se pregăteau să plece apoi la Timișoara, pentru meci. Din actuala echipă m-a sunat doar Petre, iar Kiriță mi-a telefonat din Turcia. Și Lupescu m-a căutat. Președintele Nicolae Badea a fost și la cimitir", a povestit ieri fratele lui Cătălin, Cristi. y Justin Gafiuc
Spune multe despre noi jucatori de la dinamo. Speculez, dar eu cred ca jucatori au mers la un sprit in oras si nici nu stiu ce reprezinta data de 05-Oct pentru suflarea dinamovista.
Apropo singurii care au jucat cu singuru capitan sant Danciulescu si Fl.Petre si Ciobotariu
Perioada 1998-2002 este perioda in care am avut ce-a mai mare glorie. Acuma sîntem doar reflectia de la dinamo din aceea vreme.
Si alta concluzie e ca echipa are 1-2 ani vechime in marea majoritate...
Anonymous
Oct 6 2004, 08:05 AM
nu pot sa zic decat bravo petre si jos palaria domnule badea! Kirita si Lupescu - caini adevarati...
flaviusO
Oct 6 2004, 01:06 PM
Gianni Kirita era cel cu atmosfera, cand a plecat am crezut ca se rezolvasera problemele noastre din aparare, dar se pare ca nu el era plaga... Vad ca si Nastase joaca prin Italia... Asa suntem noi oameni odata cu trecerea timpului uitam...
englandunited
Oct 6 2004, 02:57 PM
nu putem sa le cerem prea mult jucatorilor noi veniti la Dinamo , multi dintre ei nu l-au cunoscut pe Hîldan si sunt departe de mentalitatea jucatorilor de acum cativa ani Hîldan , Contra , Kirita , Fl.Petre , Mihalcea , Niculae , Lupescu....... un fost jucator al lui Dinamo care consider ca nu a fost tratat cum ar fi meritat mi-a povestit foarte frumos despre Hîldan si sunt convins ca toti au aceeasi parere din cei care au jucat alaturi de el !
1948
Oct 6 2004, 07:52 PM
Majoritatea jucatorilor nu stiu cum e sa moare un coleg de echipa ...
Anonymous
Oct 6 2004, 08:56 PM
dar nici nu le-as dori, sincer!
qsl111
Oct 7 2004, 08:47 AM
Eu de abia astept sa il vad pe Mihalceala lucru!Nu o fi el celmai tare jucator dapun pariu ca le dastelistilor vreo 2 boabe
Ripper
Oct 12 2004, 06:48 PM
FIE-I TARANA USOARA LU' CATALIN...
1948
Oct 13 2004, 07:20 PM
bai stelistule ... tu zici asta ca asa vrei sau ti`e frica sa zici adevaru` ca iti sarim toti in cap ?! probabil ai fost si tu la meciu` in care stelistii au scos un banner pe care scria ... "unul cate unul va tirati dupa Hîldan" ... atunci te bucurai ... acuma nu te mai bucuri ?! daca ar muri un jucator pe care il iubesti atat de mult ... si sa vina altii sa se bucure ca a murit ... ai sa simti si tu ce inseamna ... si ar vrea sa le tai gatu` la toti care au avut nesimtirea sa se bucure pt moartea lui Catalin ...
qsl111
Oct 14 2004, 04:50 PM
stai ma linistit,nu toti sunt la fel,poate omu' chiar asta crede...
1948
Oct 14 2004, 06:49 PM
nu poti fi sigur niciodata ...
Anonymous
Oct 15 2004, 10:19 PM
@Andrei-www.dol.ro - te rog ban-eaza IP-ul "ripper"-ului, nu are rost sa citim lamentarile unui frustrat..daca vrea poate crea un thread separat si sa se certe cu cine vrea!
Ripper
Oct 15 2004, 11:01 PM
Bai tata, eu am vorbit civilizat si chiar imi pare rau de moartea lui Catalin Hîldan (de fapt nu stiu ce dobitoc pe planeta asta se poate bucura de moartea unui om!?), iar... <edited> bis... ala mi-a raspuns obraznic...
Si apoi...
Care "lamentari" tata? Care "frustrat"? :roll:
Eu pur si simplu ma amuz pe-aici...
Anonymous
Oct 15 2004, 11:06 PM
ripper, esti off topic!
1948
Oct 17 2004, 01:53 PM
MESAJ STERS PENTRU LIMBAJ INDECENT.
AL DOILEA AVERTISMENT DAT!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.