Hatzu
May 19 2008, 08:59 AM
FC Brasov, CS Otopeni, FC Arges si Gaz Metan sunt cele patru nou promovate in Liga 1.
Eu cred ca anul acesta cel putin 2 dintre echipele promovate vor ramane in Liga 1 FC Brasov si FC Arges si Otopeniul si Mediasul ramane de vazut...
Oricum as vrea sa pice macar anul asta Buzaul ca nu se mai poate asa, shtoia o sa aibe 6 puncte din start...
djmihaitza
May 19 2008, 09:25 AM
Ramane de vazut cate din cele 4 vor avea stadionul omologat, cate vor primi licenta de Liga 1.
N-ati inteles ca Mr. "Pinalty" trebuie sa joace in primul esalon?
The Game
May 19 2008, 12:04 PM
CS Otopeni, din cate stiu eu, va juca la Ploiesti pe stadionul Astra ...
antisteaua
May 19 2008, 12:36 PM
Din cele 4 echipe Brasovul ne-a pus mereu probleme. Argesul asa si asa. Gaz Metan nu cred ca ar fi o problema iar CS Otopeni sper sa le faca probleme la oi. Daca le ia 2 puncte e suficient.
reddog_sv
May 19 2008, 01:58 PM
Ma bucur ca a promovat Brasovul...oras frumos, planuri serioase..poate fii surpriza campionatului..de asemenea Argesul cred ca va ramane daca va investi cu cap de asta data Penescu. Gaz si Otopeni slabe sanse
bigbobo
May 19 2008, 02:28 PM
Cu investitiile care s-au facut la Brasov cred ca vor termina in primele 8 in urmatorul sezon...FC Arges, sa sa spun despre ei, a mai intrat inca un personaj cretin in liga lu' mitica in persoana lu' PENIScu...Otopeni si Medias, Dumnezeu cu mila!!!...
Myhay_Dinamo
May 19 2008, 02:56 PM
Sezonul viitor va ramane in liga 1 echipa care merita sa joace aici,echipa a caror fotbalisti au aratat in fiecare meci jucat in liga secunda ca isi doresc prezenta in prima liga,dand totul pe teren pentru fotbal si care fac fotbalul romanesc mai placut ochiului si,evident,auzului(aici ma refer atat la conducatorii echipei cat si la antrenor sau jucatori,la cat sunt acestia de ambitiosi,de realisti in privinta obiectivelor pe care le au,daca au deja pretentii la titlul de campioana a Romaniei si apoi accederea in grupele UEFA Champions League sau se vor multumi cu un loc de Cupa UEFA,iar in caz ca,surprinzator,vor deveni campioni,vor fi in continuare realisti si nu vor incepe cu declaratii pompoase de genul "a inceput hegemonia" sau mai stiu eu ce...si,nu in ultimul rand,cum vor investi conducatorii in transferuri,daca vor face ca cei de la CFR Cluj si vor aduce jucatori straini de mana a doua unul dupa altul sau daca vor transfera jucatori din Romania care sa dea,cand joaca pe teren,totul pentru fotbal si performanta).La acasta categorie de echipei se afla,evident,FC Brasov sau poate chiar Gaz Metan Medias,depinde daca vor juca in prima liga,s-ar putea sa nu ii lase moldovenii aia de la Ceahlaul Piatra neamt in frunte cu Gheorghe "Pinalty" Stefan.
gavros
May 19 2008, 05:06 PM
QUOTE(bigbobo @ 19 May 2008, 15:28)

Cu investitiile care s-au facut la Brasov cred ca vor termina in primele 8 in urmatorul sezon..
si de ce nu, in primele 3 peste 2-3 ani
anmini
May 19 2008, 05:12 PM
buuuun, inca doua deplasari usoare....sper sa raman si otopeniul. e la doi pasi.
costin91
May 19 2008, 08:15 PM
Bravosul sigur va ramane :). Gaz Metan, nu cred. Iar FC Arges si Otopeni cred ca se vor bate pentru salvarea de la retrogradare.
Hatzu
May 20 2008, 04:53 PM
Nu stiu daca FC Arges se va bate la retrogradare, mai degraba Otopeniul... Arges cred ca nici nu va face mare lucru dar nici nu o sa aiba griji cu retrogradarea
cosmin targoviste
May 20 2008, 05:58 PM
E bine ca joaca Otopeniul la Ploiesti.
POOL
May 20 2008, 07:45 PM
Gazul si Otopeniul, dupa parerea mea se vor bate pentru eticheta de "lanterna rosie" a clasamentului.
reddog_sv
May 21 2008, 02:04 PM
QUOTE(cosmin targoviste @ 20 May 2008, 18:58)

E bine ca joaca Otopeniul la Ploiesti.
Mai ales pentru Game
The Game
May 21 2008, 02:06 PM
Clar

Abia astept sa vina Dinamo aici. Cand vin oile, dau tonu in galeria lor la 'm**e steaua'
Florin_Bogdan
Aug 11 2008, 02:51 PM
Promovatele se tin bine deocamdata.. otopeniu isi face echipa pe scheletu lu dinamo..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.