Cai Lun
May 11 2008, 08:13 PM
Sezonul 2007/2008 a luat sfarsit. In afara de "gheata" cu care Danciulescu si-a imbogatit colectia, nu prea avem trofee cu care sa ne mandrim. A fost, una peste alta, un an dezamagitor - ca mai toti anii care au urmat unui sezon reusit la Dinamo. Prin urmare, sezonul care urmeaza ar trebui sa fie unul de la care sa obtinem mai mult decat proaspat incheiatul...
Va invit la o discutie realista despre ce credeti ca va reusi Dinamo sa faca in sezonul urmator. Event? Doar campionat, doar cupa? Un parcurs cu iz de primavara in UEFA? Va reusi Rednic performantele din primul mandat sau va rezista doar 10 etape? Va pleca doar Lobont sau vor pleca si alti jucatori? Vor fi Andrei Cristea si Canu noile vedete ale echipei, sau vor dezamagi la fel ca Oprita?
Nu voi incerca sa lansez eu toate subiectele de discutie. Va invit doar sa va dati cu parerea.
Mister
May 11 2008, 08:22 PM
Depinde de lot.Foarte important va fi si parcursul european,adica sa intram din nou in grupele uefa si poate sa si trecem,am avea un moral mai bun.Cred ca depinde mult ce fundas va evolua langa Moti,de asemenea ce se va intampla cu postul de portar si cum ne vom mai intari la mijloc.Atacul format din Bratu si Danciulescu zic eu ca este cel mai eficient,alaturi de rezerva Miranda,dar ar mai putea si aici sa apara o surpriza ca M.Niculae sau chiar C.Niculescu,caci noi mereu am stat bine la atacanti.Asadar,cred ca pe dreapta vom juca cu Blay sau Homei,pe stanga Pulhac sau Musat,in centru Moti si Izvoranu sau altcineva,in poarta cine va veni sau Romanovs,la mijloc Ropotan,Vojka,Marga pentru postul de inchidere,Torje pe dreapta,Cristea in centru,Munteanu sau I.Iordache pe stanga,Zicu daca mai joaca,B@D in atac.
red_dog_rahova
May 11 2008, 08:48 PM
Primavara europeana si event!.....este maximum ce putem scoate la ora actuala....
red_dogvitan
May 11 2008, 09:13 PM
Primavara europeana si event pe asta mizez si eu.......
bigbobo
May 11 2008, 09:27 PM
N-avem echipa de primavara europeana...Sa fiu realist m-as multumi cu un nou titlu de campioni...Toate, dar absolut toate vor depinde de linistea de la club in toate compartimentele...
Cai Lun
May 11 2008, 10:42 PM
QUOTE(Mister @ 11 May 2008, 21:22)

Cred ca depinde mult ce fundas va evolua langa Moti...
Da' cine a zis ca Moti va ramane la Dinamo?

(fara misto...)
cosmin targoviste
May 12 2008, 05:39 AM
Titlul si primavara.
Leaveyou
May 12 2008, 08:11 AM
QUOTE(Calin @ 12 May 2008, 1:04)

Jucatorii vor fi aceiasi, cu 1 an mai obositi, si nu mai experimentati.
Încă un optimist mi se alătură

Căline, bine ai venit !
Ce să sperăm ? Primăvară europeană ? Aș zice că totul depinde de jucători. Și de Rednic. Dacă Rednic o să poată face din acest lot să-și dorească cu ardoare titlul, să joace în fiecare meci și nu numai cu rapijii și cu spurcații (mai bine nu băteau pentru că așa am văzut că se putea). Să vedem și cine mai vine. Dar deja primele mutări mă pun pe gânduri. Poate "obosiții" din campionatul ăsta or să vrea să-și ia revanșa. Poate dar nu-i sigur.
Deci, cheia stă tot la jucători, cum a stat și în campionatul care s-a încheiat. Sper să nu mai trec prin ce am trecut în campionatul ăsta. La rapiji vine Boloni. Nașpa. Dacă este lăsat în pace ăsta face treabă acolo. Am încredere în copos și conducătorul de cămile.
CFR, probabil o să fie în postura milogilor în CL și după înfrângeri în grupe nu or să mai aibă moral pentru campionat.
De milogi nu știu ce să zic. Bogdan Stancu nu mi se pare jucătorul care să facă diferența. Nici Janos Szekey. Dar cine știe ?
Rămâne, cel puțin teoretic, PoliTM, Urziceni (și aici am niște îndoieli), Vaslui (mari îndoieli).
S-ar putea să ne alegem cu campionatul și cupa. Sau nu. Depinde de Rednic și de jucători. Mai mult de jucători. Părerea mea.
Cai Lun
May 12 2008, 08:45 AM
Mai mult de Borcea, părerea mea.
RED75
May 12 2008, 10:21 AM
Hai sa fim optimisti.
O sa trecem de grupe in UEFA.
O sa luam cupa.
Titlul depinde de cum merg butoanele lui Jiji si daca ajune ciobanu' la parnaie (aici sunt prea optimist)
Cea mai mare realizare ar fi sa scapam de Turcu. Dar aici chiar sunt prea optimsit.
Eventul in opinia mea ar fi sa plece Turcu si sa nu revina Nesimtoiu
Leaveyou
May 12 2008, 10:43 AM
Hai să fim optimiști: se întorc de unde au fost împrumutați tot felul de jucători care vor pune umărul la un sezon extraordinar: scarlatache, Chiacu etc. Cum să nu fiu optimist ?
Cai Lun
May 12 2008, 11:02 AM
Ăștia mai sunt cum mai sunt... dar Homei...
dudu1961
May 12 2008, 11:19 AM
Cinstit, nu ma interesaza decit titlul de CAMPIOANA si sa ajunga in semifinale UEFA ! ATIT !
bigbobo
May 12 2008, 11:39 AM
Nu prindem nici primavara Dudule...La semifinala nici n-am curajul sa ma gandesc...Trebuie sa fim constienti ca Rednic nu va mai realiza cu Dinamo ceea ce-a facut acum 2 sezoane...
dudu1961
May 12 2008, 11:41 AM
Eu sper Bogdane , si mai ales sper pe revansa celor care vor ramine la echipa , nu cred ca le-a picat prea bine eventul celor de la Cluj si mai ales declaratiile de dupa !
Cai Lun
May 12 2008, 12:26 PM
Dacă e să vorbim cinstit. Eu nu cred că Rednic va rezista mai mult de 10 etape...
COSMIN C
May 12 2008, 01:06 PM
11?
dudu1961
May 12 2008, 01:16 PM
Vai nu o mai luati voi asa , adica pe Andrei ala ii ziceti "bine ai venit" si pe Rednic nu-i dati decit 10-11 etape , de ce ?
Rednic e instare sa faca treaba , daca nu intervine nimeni si daca ....cel mai important ___ISI VEDE DE TREABA LUI DE ANTRENOR ! (stiti foarte bine la ce ma refer !)
Leaveyou
May 12 2008, 01:32 PM
Rednic nu poate să facă treabă decât cu jucătorii. Atâta timp cât va avea sprijinul lor, atâta timp cât și ei, jucătorii, vor vrea să joace fotbal și să facă performanță va fi bine și iarăși îl vom vedea pe muc cel mic și nodul lui de la cravată cu dom' profesor în bot. Dacă nu, eu zic că în 12 etape

ne despărțim de antrenor. Dar asta nu înseamnă că noi ne dorim asta. Cel puțin eu.
reddog_sv
May 12 2008, 02:46 PM
Daca scapam de butoanele ciobanului luam titlul.In primavara vom ajunge mai ales ca vom fi cel putin in urna a-3-a
1.Dinamo
2.miloaga F.C.
3.CFR/rapid
4.Puli
Capirossi
May 12 2008, 06:40 PM
1. Campioni
2. Cupisti
3. Eventisti
4. Danciu traieste o a doua tinerete fotbalistica la echipa sa de suflet, Dinamo
pe plan intern.
Prindem ghioceii
pe plan extern.
Ne cumpara Tiriac si nu ne mai vinde Borcea.
DJ_ME
May 12 2008, 06:59 PM
Eu sper la un event si la primavara europeana. Jucatorii ar trebui sa fie motivati sa arate ca pot dupa dezastrul de anul acesta.
Ca sa vedeti culmea optimismului sper sa nu plece Lobont ci Turcu, nici Netoiu sa nu vina si pe jiji sa-l vedem dupa gratii. Din pacate nici in visele mele cele mai frumoase nu-l vad tinandu-se de promisiunea ca isi taie capul daca ajunge in instanta....
Leaveyou
May 12 2008, 09:35 PM
@DJ_YOU: știe prostul ce spune !
Eu m-aș mulțumi și cu venele.
POOL
May 12 2008, 10:46 PM
Eu cred in Rednic si in capacitatile sale de a redresa echipa, insa nu cred in transferurile pe care le face el. Din punctul asta de vedere mi se pare un antrenor nu foarte bun.
La anul vom lua ceva: Ori cupa, ori campionatul. Ambele e cam greu. Sper totusi sa luam titlul si sa ne calificam si noi odata in UCL.
Clau_Goool
May 13 2008, 08:35 AM
1. Vreau o curatenie in randul echipei, gloabele sa isi ia talpasita
2. Vreau bucuria unui nou titlu si eventual a cupei
3. Visata participare in Champions League
cateaua rosie
May 13 2008, 08:31 PM
Uitandu-ma la rezultatul votului, ma bucur ca nu a murit simtul realitatii!

Normal ca ar fi frumos si eventul
+ un parcurs bun in Europa, dar sunt multi factori care vor dicta in sezonul urmator: felul in care va reusi sa se impuna Rednic atat in fata jucatorilor, cat si in fata conducerii, cine va pleca, cine va veni, poate si jiji...In orice caz, vom trai si vom vedea!

Am auzit ceva la stirile sportive cum ca s-ar putea reface N&D, dar la Cluj. Voi stiti ceva mai concret?
Clau_Goool
May 13 2008, 09:44 PM
La cine la Cluj, la virusii verzi de la Sanatatea ?

Hai sa fim seriosi nu vine N&D in zona mea a palincii ...
cateaua rosie
May 14 2008, 07:02 PM
Sa dea D-zeu sa ai dreptate!
Florin_Dinamo
May 14 2008, 09:20 PM
Nu ma intereseaza asa mult titlul, cat o participare cat mai lunga in cupele europene, sa nu mai zica tot felul de ratati gen dica, ca ne ducem in Europa pe punctele lor. Vreau sa facem si noi puncte, sa le dam peste bot la invidiosi!
POOL
May 26 2008, 10:38 PM

Visezi si tu florin?
Mister
May 26 2008, 10:46 PM
Titlul il putem lua in urmatoarele conditii:
1.Rednic este lasat sa lucreze in liniste
2.Nu vindem niciun titular
3.Achizitionam 3 jucatori pe posturile deficitare:1 fundas central,1 fundas dreapta si 1 mijlocas central defensiv valoros.
4.Suporterii vor fi alaturi de echipa la fiecare meci intr-un numar mare
5.Atmosfera din vestiar va fi buna
6.Vom intra si vom face puncte in grupele cupei Uefa.
Cai Lun
May 27 2008, 09:22 AM
Titlul il luam in urmatoarele conditii:
1. Pleaca Rednic cat mai repede si vine un antrenor cu o strategie pe termen mediu
2. scăpăm de 80% dintre titulari (să rămână doar Lobonț. Moț și eventual China)
3. Promovăm de la Dinamo 2 pe Grigore (fundaș central), îl readucem pe Crăciun (fundaș dreapta) și pe Pastor ("mijlocaș central defensiv")
4. Suporterii nu vor mai susține echipa până când nu vor exista condiții decente de acces în stadion
6. Vom câștiga grupa în UEFA (chit că nu văd legătura cu campionatul...)
Florin_Dinamo
May 27 2008, 04:52 PM
QUOTE(Cai Lun @ 27 May 2008, 10:22)

1. Pleaca Rednic cat mai repede si vine un antrenor cu o strategie pe termen mediu
Pleaca Rednic si vine Zenga
redmania
May 27 2008, 05:00 PM
No, no, pleaca Rednic si vine Talnar ca el ar promova tinerii de la Dinamo II asa cum i-a promovat si in returul recent incheiat

îl readucem pe Crăciun (fundaș dreapta)
inteleg ca REDNIC nu l-a remarcat pe marele jucator Craciun, dar ceilalti antrenori ce au avut cu el ??
Chiar nu i-a remarcat nimeni valoarea "incontestabila" ??
POOL
May 27 2008, 05:07 PM

E cumva 1 aprilie? Cum sa castigi titlul dupa ce vinzi 80% din titulari? In conditiile in care aduci jucatori care au jucat pana acuma doar intr-o liga inferioara.
Leaveyou
May 27 2008, 11:29 PM

2. scăpăm de 80% dintre titulari (să rămână doar Lobonț. Moț și eventual China)
3. Promovăm de la Dinamo 2 pe Grigore (fundaș central), îl readucem pe Crăciun (fundaș dreapta) și pe Pastor ("mijlocaș central defensiv")
4. Suporterii nu vor mai susține echipa până când nu vor exista condiții decente de acces în stadion
6. Vom câștiga grupa în UEFA (chit că nu văd legătura cu campionatul...)
Este corect, dacă toate condițiile enunțate de tine se realizează luăm titlul, dar peste 3 ani. Poate 4.
Cai Lun
May 28 2008, 12:03 AM
Nu ma, lasa ca o sa faca Dinamo rahatu' praf cu Homei, Calichio, Pecarici si in tribune cu redmania. Rednic are mana libera si isi aduce mercenarii. Ceilalti erau slugile lui Borcea si ii respectau deciziile. N-are nimeni timp de fotbalisti adevarati.
The Game
May 28 2008, 01:28 PM
Sunt de acord cu Liviu, zice bine Cai. Si eu sincer prefer sa ne facem echipa adevarata, chiar daca nu luam in urmatorii 2,3 ani titlul.
mihaiul90
May 28 2008, 01:48 PM
Am putea sa ne facem si echipa adevarata si sa luam si campionatul la anul... insa trebuie bagati bani. Noi ii puteam promova pe tinerii de la Dinamo 2 inca din 2007 cand eram matematic campioni si trebuia sa jucam toate meciurile ramase exclusiv cu jucatori tineri... acolo a fost o mare greseala facuta ori de conducere, ori de Rednic... daca nu castigam acel meci cu cfr anul trecut pentru a-i face pe plac ciobanului, acum cred ca eram noi in locul celor de la cfr si ne pregateam pentru liga campionilor, a fost cea mai mare greseala facuta de Dinamo in ultimii ani...
antisteaua
Jun 23 2008, 10:44 PM
Atata timp cat Borcea, Badea si turcu vor fi sefi la Dinamo nu se va putea face echipa adevarata, asa cum spui tu. Oricati bani ar baga tot ciurucuri ar lua. Hai sa iti spun si de ce:
1. Daca ma uit la transferuri, cu exceptia lui Lobont si Bratu, in ultimii ani acestea au fost numai esecuri.
2. Jucatorii tineri sunt promovati din intamplare. Ei sunt adusi sa joace pentru echipa mare doar atunci cand dispare titularul de drept. Altfel nu primesc sansa de a arata ce stiu. Ex: Pulhac - cand a fost dat afara Semeghin sau Radu Stefan cand am ramas fara fundas central. In afara de ei doi nu imi amintesc de vreun tanar promovat de la echipa a doua.
3. Politica salariala este dezastruoasa. Cat de bun ar fi un jucator si cat ar fi el de caine, cand vede ca unii sunt cu malaiul si altii cu ... ii cam piere cheful de joc si e normal sa declare ca ar alerga si pe jos pana la Roma.
4. Sefii de la Dinamo nu vor binele echipei. Daca in afacerile lor dau dovada de pricepere iar firmele lor prospera, cand este vorba de Dinamo brusc o dau in bara. Daca ar vreabinele echipei ar conduce echipas in asa fel incat sa aibe macar pe jumatate din succesul pe care il au in afacerile proprii.
Si daca topicul se refera la event eu pun un pariu: Rednic nu va termina sezonul care urmeaza ca antrenor al lui Dinamo. Pe unde a fost a facut treaba in primul an, sezonul urmator a plecat dupa cateva etape iar cand s-a intors a fost dezastru. Asa ca mai usor cu eventul ca nu prea tine.
cainele_fcd
Jun 24 2008, 02:35 AM
Eventul nu il putem face(sper sa ma insel), dar eu m-as multsumi si cu titlul 19 si primavara europeana. Sper sa facem si noi ceva puncte in cupa europeana UEFA ca sa nu mai zica lumea ca numai stoaia a facut coeficient.
rainman70
Jun 24 2008, 05:19 PM
EVENT?????? Cu cine????
POOL
Jun 24 2008, 08:39 PM

Hai mai terminati cu glumele. Auzi la ei event. Uitati-va peste echipa cu care atacam noul sezon (e drept campania de transferuri nu e gata), uitati-va peste echipa din meciul cu amatorii aia din Germania.
red_dogvitan
Jun 24 2008, 09:19 PM
Sa fim seriosi la ce echipa avem la ora actuala......
matador
Jun 24 2008, 11:26 PM
QUOTE(Cai Lun @ 11 May 2008, 21:13)

Sezonul 2007/2008 a luat sfarsit. In afara de "gheata" cu care Danciulescu si-a imbogatit colectia, nu prea avem trofee cu care sa ne mandrim. A fost, una peste alta, un an dezamagitor - ca mai toti anii care au urmat unui sezon reusit la Dinamo. Prin urmare, sezonul care urmeaza ar trebui sa fie unul de la care sa obtinem mai mult decat proaspat incheiatul...
Va invit la o discutie realista despre ce credeti ca va reusi Dinamo sa faca in sezonul urmator. Event? Doar campionat, doar cupa? Un parcurs cu iz de primavara in UEFA? Va reusi Rednic performantele din primul mandat sau va rezista doar 10 etape? Va pleca doar Lobont sau vor pleca si alti jucatori? Vor fi Andrei Cristea si Canu noile vedete ale echipei, sau vor dezamagi la fel ca Oprita?
Nu voi incerca sa lansez eu toate subiectele de discutie. Va invit doar sa va dati cu parerea.
Parerea mea este ca luam....nu pot sa zic ce ca te superi pe mine....
ba da
nu luam nimic!!musetelul e la pastrare pentru stelisti si rednic.dar ca veni vorba,mare branza nu facem!!
poker
Jul 11 2008, 08:19 PM
sezonu asta sper sa reusim eventul iar si calificarea in grupele uefa dc nu si accederea in fazele superioare. si cupa sa nu le lasam nik la spurcati. da oricum ce-mi doreesc io cel mai mult sai batem iar pe spurcati si pe tigani si sa la le luam iar titlu. ramane de vazut. forta dinamo:X
cosmin targoviste
Jul 11 2008, 08:34 PM
Eu vreau sferturile UEFA,nu primavara europeana...
cainele_fcd
Jul 11 2008, 11:15 PM
Daca as fi in locul lui Borcea pe cuvint ca i-as da 1 milion, doua de euro unui antrenor strain, preferabil olandez ca astia fac performanta si nu mi-as mai face prea mari probleme. jucatori bunicei avem( de nivel de cupa UEFA) + inca 4 pe care ii mai cere antrenorul sa zicem(cu 7-8 miloane E ci au cheltuit actionarii in ultimul an iti iei niste scule de fotbalisti) si-i oabla treaba. pe cuvint ca eu asa as face.
personal, cred ca marea problema a fotbalului rominesc o reprezinta antrenorii. fotbalisti buni si talentati avem slava Domnului, insa niste antrenori cu shtaif, cu ochiometru bun si cu simt tactic dezvoltat n-am mai avut de la Niculescu si Kovacs incoace. Ienei si Lucescu ce au mai tinut capul sus, iarasi si Iordanescu mi se pare un antrenor bun. Pe cid acuma in Liga intii sunt varza toti. Cid l-am auzit pe Hirschfeld spunind ca Andone e cel mai prost antrenor pe care l-a avut vreodata am pufnit in ris, dar in sinea mea...banuiam ca nu minte... :(((
Johnny B
Jul 12 2008, 01:45 AM
prietene...avem si antrenori ,si jucatori...cei care echilibreaza balanta sunt conducatorii !
COSMIN C
Jul 16 2008, 09:57 PM
Avem pe dracu, tu pe ce lume traiesti?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.