Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Andrei Cristea
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2
The Game
Adevarul ca in loc sa plece miranda, a plecat Cristea ...
gavros
si eu care vroiam sa fac protest cand a venit la Dinamo nu cand pleaca
ceuameni.gif
Leaveyou
QUOTE(The Game @ 5 Feb 2009, 16:27) *
Adevarul ca in loc sa plece miranda, a plecat Cristea ...

Adică Miranda mai este la Dinamo ? wow.gif
Hanf
UITE ASA O SA NE-O FACA EXACT CA SI CU IORDACHE ..IN MECIUL DIRECT RETURUL TRECUT IORDACHE A FACUT ''MISTO'' PE PARTEA LUI mosionroata.gif , EL FIIND CHIAR CEL CARE A DAT PASA DE GOL PARCA...UITE ASA CRED CA SE VA INTAMPLA SI CU ANDREI CARE ESTE UN JUCATOR DESTUL DE BUN!! PACAT...SI NOI IL TINEM IN LOT PE MIRANDA ceuameni.gif ....MA LASATZI...ATACANTUL LUI PESTE ..IN MECIUL CU TIMISOARA CU POARTA GOALA A DAT IN BARA...FASSS lastrunga.gif
COSMIN C
Hanf, crede-ma, nu suntem surzi. Si ca sa tipi la noi pentru Andrei Cristea....zau, e prea mult.
Hanf
scuze... stupidemoticon0rv.gif
cosmin targoviste
QUOTE(Leaveyou @ 5 Feb 2009, 20:57) *
Adică Miranda mai este la Dinamo ? wow.gif

DA! busted_blue.gif
f_repede
mie chiar mi-a placut de andrei cristea si imi pare rau ca a plecat.....mai bine il dadeau pe miranda ca au dat multi bani pe el si nu ii bun de nimic.....
AlexDinamovistu7
Te iubim Dinamo :x

RESPECT PENTRU ATACANT :x Fa-ne Fericiti!

DINAMO
militarudan
Inceput destul de bun dar prea putin pentru un varf,pretentii mari dar ofera prea putin in acest moment,nu cred ca o sa ramana la Dinamo mult,nu are clasa.Alearga mult dar rateaza destul,cred ca la atletism s-ar descurca mai bine.
vikio
Cel mai bun atacant a lui Dinamo la ora asta...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.