Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Andrei Cristea
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2
COSMIN C
Inca o oaie pe care Rednic vrea s-o faca sa latre.
Bascanu
Mda, nasoala situatie...
gavros
nu ne ajungea o Cristea, ce ce l-a mai adus si p-asta gunshot.gif
COSMIN C
Intreaba-l pe Rednic.
Clau_Goool
Auleu, Ardei Cristea la Dinamo ... Mno cu asta ajungem sigur in Liga ... icon_rolleyes.gif
djmihaitza
Azi e ziua lui, cica face 24 de ani.
kall
Nici mie nu-mi prea convine insa asta a facut mereu meciuri bune cu noi si ne-a dat gol fie ca era oaie, moldovean sau pulist....poate se revanseaza... icon_rolleyes.gif
The Game
Du-te du-te du-te lasa-neeeee lasa-neeeeee ...
DinamoEver
e jucatorul care se aseamana foarte mult la joc cu Bratu ... sa vedem ce poate ... ca Miranda ne-a iesit pe nes
Florin_Dinamo
Rednic si l-a dorit foarte mult, inca de cand era la juniori blahblah1.gif blahblah1.gif , etc
Clau_Goool
QUOTE(The Game @ 10 May 2008, 12:17) *
Du-te du-te du-te lasa-neeeee lasa-neeeeee ...

Daca tot ii zici sa se duca, spune-ne si unde il trimiti !!! verystrange.gif
cosmin targoviste
Daca azi e ziua lui,la multi ani :) Ce vina are baiatu'?Daca nu o da randament,singurii vinovati sunt cei care l-au adus.

@The Game imi datorezi o lista.Vezi in topicul cu campania de transferuri icon_twisted.gif
Max
Ca stil de joc seamană cu Bratu.
Mie îmi convine de el.
red_dog_rahova
eu unul nu sunt incantat.....ce dracu' aducem toate oile????????
RED75
N-am o parere clara in privinta lui, dar pot spune macar ca nu e cea mai proasta oaie pe care am transferat-o.
Clau_Goool
QUOTE(red_dog_rahova @ 10 May 2008, 12:38) *
eu unul nu sunt incantat.....ce dracu' aducem toate oile????????

Oaie, neoaie, atâta vreme cât bagă mingea în poartă o sa fiu partizanul lui ...
reddog_sv
QUOTE(RED75 @ 10 May 2008, 12:59) *
N-am o parere clara in privinta lui, dar pot spune macar ca nu e cea mai proasta oaie pe care am transferat-o.

Cam asa zic si eu..e bun de rezerva dar daca pleaca Bratu sau Danciu trebuie altceva
mihaiul90
Cand pleaca ?
POOL
Transfer inutil. Parca era vorba ca revine Iordache. Pacat ca noi ne slabim echipa in loc sa ne-o intarim.
COSMIN C
QUOTE(mihaiul90 @ 10 May 2008, 15:48) *
Cand pleaca ?

Cristea Andrei? verystrange.gif
mihaiul90
Da verystrange.gif
Si sa ii ia cu el si pe Bostina si Oprita
cosmin targoviste
QUOTE(POOL @ 10 May 2008, 16:38) *
Transfer inutil. Parca era vorba ca revine Iordache. Pacat ca noi ne slabim echipa in loc sa ne-o intarim.

revine si Iordache.
matador
Asta e cu dedicatie de la don profesor pentru cei ce il vroiau inapoi. Acum bucurati-va si cu el si cu Mendoza.Sa zicem bodaproste daca ramanem la anul in liga 1!
Morpheuss
La multi ani, sa fie sanatos si sa-si faca treaba pentru care e platit.
red_dogvitan
Nu este un transfer prea reusit dar pana nu o sa vad evolutia lui in meciuri nu ma pronunt
cosmin targoviste
QUOTE(matador @ 10 May 2008, 19:44) *
Asta e cu dedicatie de la don profesor pentru cei ce il vroiau inapoi. Acum bucurati-va si cu el si cu Mendoza.Sa zicem bodaproste daca ramanem la anul in liga 1!

hai sa ne plangem de mila... verystrange.gif

Si vrei sa zici ca Mendoza nu e bun?Sau lasa ca il avem pe Bostina baza pe partea stanga...Don't worry...Be happy...
bigbobo
Bleahhh...Sunt dezamagit...In curand vor fi 2 stane in Bucuresti...Sper sa ma contrazica...

Poate vine si Banel... bananasmile.gif
gavros
QUOTE(matador @ 10 May 2008, 19:44) *

si daca catigam campionatu ? dai o naveta icon_lol.gif
FarfelkugeL
La multi ani.

Cand faci cale intoarsa?
dudu1961
complaining.gif ce p. cauta oaia asta imputita la Dinamo ?
Jegul asta a strigat pe unde a putut cind a putut NUMAI IMPOTRIVA LUI DINAMO , indiferent la ce echipa a fost ,pentru a revenii la stina , si acum vine la noi ? complaining.gif complaining.gif
Clau_Goool
Sa zicem un caz ipotectic, daca face un sezon bun si da o groaza de goluri tot nu o sa-ti placa de oaia asta imputita ?
dudu1961
diablo.gif NICIODATA ! complaining.gif
Clau_Goool
Dar daca da un hattrick intr-un meci cu oile ? Nici atunci Dudule ? crazy.gif
dudu1961
complaining.gif NICI , ce ai, ma provoci chair.gif
Clau_Goool
Mno gata Dudule, m-ai convins. Oaia spurcata tot spurcata ramane indiferent daca si-a schimbat blana din cea de oaie in cea de caine ... Eu sper sa dea goluri cat cuprinde ca sa nu fie si asta un transfer esuat ca si Osvaldo Piranda Mirinda ...
dudu1961
Nu am nimic cu Mirinda icon_rolleyes.gif ala , nu ajucat la oi si nu a strigat cu foc impotrica noastra de cite ori a avut ocazia si cu aere de mare superioritate , de vzi doamne cine sint eu ca joc la tirla de oi si voi mai "hahalerelor" niste amriti de ciini , nu va puneti voi cu mine , si acum vine la noi diablo.gif diablo.gif TURBEZ !
Leaveyou
Hai bre facem ca cu Danciu ? Că de la nu-ș ce clanță l-a fucărit lumea tot timpul. Eu sunt mulțumit dacă-l întrece pe Danciu la goluri.
Max
Pentru unii vorbește zaibăru'.
Și e posibil ca Cristea să-i fie dușman (zaibărului).
Mi se mai întâmplă și mie, d'aia zic...
tussybau
Dar intreb si eu asa k tot omu' lati lasat sa joace cateva meciuri?? ceuameni.gif apai voi le stiti pe toate!! lasati omul sa traiasca!! si sa joace! dak e valoros ramane daca nu pleaca singur!! si inca ceva NU JUDECATI PE NIMENI!!! NU INJURATI PE NICI UN JUCATOR K POATE O SA VA PARA RAU (cazul lui DANCIU) asa ca va rog frumos lasati-l sa isi faca meseria si mai vorbim la toamna!! sa vad atunci cati pupincuristi(va rog scz de expresie) o sa apara!!! ceuameni.gif
cosmin targoviste
De mentionat este ca Andrei Cristea a strigat cu suporterii prin minutul 70 : "musetel steaua" si a facut-o cu sete asa. 010.gif
amma
de strigat poate striga, ca doar nu-l doare gura, asa ar fi facut si daca ar fi fost invers, sa fi jucat initial la noi si pe urma la oi..jucator rau nu-i, dar in momentul de fata n-are loc la Dinamo
mihaiul90
QUOTE(cosmin targoviste @ 17 Aug 2008, 9:40) *
De mentionat este ca Andrei Cristea a strigat cu suporterii prin minutul 70 : "musetel steaua" si a facut-o cu sete asa. 010.gif

Da si apoi si-au batut astia din PCH joc de el 010.gif i-au strigat ceva de genul ti-ai furat-o tarane, plus ca multi erau mai dornici sa ii dea muşeţel mamei lui Cristea decat zdelei...
Raikkonen
Mai lasati-l in pace pe om. Voi chiar nu pricepeti ca astia nu dau 2 bani pe chestii de genul asta? OK, il pui sa strige m**e steaua, frumos, dar cu ce schimba asta situatia? Il face mai bun in teren? Acum joaca la Dinamo, important e sa-si faca treaba, de injurat il injuram daca rateaza de la 4 metri cu poarta goala si mai mult daca din acea cauza pierdem si puncte.
Ce conteaza ca a jucat la steaua? Ca a marcat de cel putin 3 ori in poarta lui Dinamo, in loc sa apreciem ca a demonstrat ca e ceva de capul lui noi il injuram ca a jucat la steaua, de parca il doare pe el fix in cot de chestia asta, pentru el important e sa joace la Dinamo acum.
djmihaitza
Dinamo și Poli Iași au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Andrei Cristea în Copou. bananasmile.gif (NewsIn)
La revedere, spurcaciune!
Clau_Goool
Oricum nu avea loc la Dinamo, Ardei asta, pe langa faptul ca era un spurcatel care ne-a si dat goluri de cateva dati.
Miranda mai sta mult la noi sau o sa ia si asta drumul Somaliei?(nu arunca cu pietre dijei) doglaugh.gif
Mirunik
Pe mine nu prea m-a bucurat stirea asta, dadeam chef daca plecau altii.
Cred ca aveam totusi nevoie de Cristea...
Clau_Goool
Asta e ca si Zbenga, a venit, a plecat si nu l-a observat nimeni...
the_lord
Mie unu imi pare rau ca pleaca. Cat a jucat, a facut-o bine. Are viteza, poate sa scoata un adversar din joc. Sunt altii mult mai slabi sau chiar inutili care raman la Dinamo pentru a ne manca viata.
Asta e! Sper sa revina la vara...
cosmin targoviste
Da. Plus ca avea si ambitie .
Sa vedem ce va face finu' .
Ne bazam pe Danciulescu , dar sa vedem cat o sa-l mai tina si pe el picioarele .
Mister
Nu se poate asa ceva...De ce sa plece Andrei Cristea?E unul din cei mai in forma jucatori!NENOROCITILOR DE ACTIONARI, pentru ca pleaca ANDREI CRISTEA, eu nu mai vin la meciurile lui DINAMO Nu-mi vine sa cred ca nu protesteaza nimeni, avand in vedere ca N@D nu sunt atacanti de viteza, Bratu e accidentat, iar Niculae e mai mult atacant de forta.HAIDETI SA PROTESTAM IMPOTRIVA ACESTEI MARLANII ORDINARE!!!CE SA CAUTE LA IASI?DE CE SA NU JOACE LA NOI?CARE E SMECHERIA?NENOROCITILOR DE ACTIONARI, IN FIECARE AN DISTRUGETI DINAMO PUTIN CATE PUTIN...

Aveti si voi niste fixatii cu spurcatii astia...Pupati-l in cur pe Bostina care nu joaca nimic, in timp ce un tanar muncitor ca Andrei Cristea care nu ne-a jignit niciodata si vrea sa joace la Dinamo este bataia voastra de joc(ma refer aici la carcotasii de pe forum)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.