djmihaitza
May 3 2008, 11:20 AM
Data nasterii: 24 Octombrie 1985
La inceput a jucat mijlocas ofensiv, insa in ultima vreme a fost folosit mai mult ca varf.
Echipele din cariera: Metalul Plopeni, Petrolul Ploiesti, Astra Ploiesti, Dinamo II.
A debutat in prima liga la nici 18 ani, el evoluand un meci, in 2003, pentru Petrolul.
"
Cu Gigi Multescu am debutat in primul esalon la un meci cu Unirea Alba Iulia. Nu a fost o amintire placuta, pentru ca am pierdut, dar pentru mine a insemnat mult sa joc in primul esalon, junior fiind." - Georgian Paun
Petre Buduru i-a adus de la Astra la Dinamo pe el si pe Marius Pastor. La Dinamo II joaca in tricoul cu nr.14. Despre Paun, antrenorul sau de la echipa a doua, Cornel Talnar, spunea intr-un interviu ca "e un varf de atac foarte bun, inscrie des, alearga mult, se demarca".
A fost rezerva sub bagheta lui Rednic si a lui Zenga, insa debutul in prima echipa a lui Dinamo si l-a realizat datorita aceluiasi Cornel Talnar care l-a folosit la Cluj in meciul de Cupa Romaniei cu Sanatatea, debut incununat cu un gol, ultimul al partidei, cel de 4-0. In acel meci a purtat tricoul cu nr.10.
Tot sub domnia "Tantarului", Paun debuteaza in Liga 1 pentru echipa mare a lui Dinamo in minutul 75 al partidei rapid - Dinamo, inlocuindu-l pe Fl. Bratu.
Isi doreste enorm sa intre, chiar si pentru cateva minute, in unicul derby al Romaniei, cel de maine seara.
Clau_Goool
May 23 2008, 11:42 AM
Georgian Paun a fost imprumutat la Gorila Bistrita, este adevarat ?
DiliBili
May 23 2008, 11:47 AM
da, este imprumutat 1 an, Bistrita avand optiune de cumparare.
Cai Lun
May 23 2008, 02:51 PM
stef 22
May 23 2008, 04:04 PM
Eu spun ca e bine PENTRU EL sa mearga la Bistrita, decat sa mai treaca un campionat pe langa el, in care bifa 30 de minute in prima liga...daca demonstreaza ca are valoare sa fiti siguri ca o sa se intoarca la Dinamo.
red_dog_rahova
May 23 2008, 04:30 PM
nu e bine deloc...e bine sa creasca langa echipa!!!!
alin-berceni squad
May 25 2008, 12:17 PM
ce dracu' sa mai creasca ,ca are 23 de ani?
Cai Lun
Aug 29 2010, 10:17 AM
Paun e un jucator OK, dar sunt curios, voi astia care spuneti ca Paun ar trebui folosit, cam care credeti ca ar trebui sa fie cuplul de atacanti al lui Dinamo (sau ma rog, tripleta)? Mie personal mi se pare ca Georgian chiar nu are loc in momentul asta la prima echipa.
DinamoEver
Aug 29 2010, 11:16 AM
nu are loc ? si are loc Munteanu, Alexe(dupa parerea mea i s-a urcat la cap vedetismele), Marius Niculae ?
daca nu i se da nici o sansa sa arate ce poate..
ati vazut ce goluri a dat spurcatilor ??
Cai Lun
Aug 29 2010, 02:48 PM
Munteanu nu e atacant. Intrebarea mea a fost:
cam care credeti ca ar trebui sa fie cuplul de atacanti al lui Dinamo (sau ma rog, tripleta)?
Paun +...? Cine sa ramana pe banca?
Sledge
Aug 29 2010, 04:57 PM
Are dreptate Cai Lun, Paun chiar nu are loc in momentul de fata la Dinamo. Asa cum ne-a obisnuit conducerea, nu ducem lipsa de atacanti valorosi. Il ave, pe Ganea, pe Danciu, pe Andrei Cristea, pe M Niculae (care dupa cum vedeti prinde echipa ca sa reuseasca un transfer). Sa nu zic ca mai este si Adrian Cristea, jucat in spatele varfurilor. Eu unul as fi de acord cu un imprumut pe un an la CRapid.
kidlukas
Aug 31 2010, 11:44 AM
QUOTE(Cai Lun @ Aug 29 2010, 11:17 AM)

Paun e un jucator OK, dar sunt curios, voi astia care spuneti ca Paun ar trebui folosit, cam care credeti ca ar trebui sa fie cuplul de atacanti al lui Dinamo (sau ma rog, tripleta)? Mie personal mi se pare ca Georgian chiar nu are loc in momentul asta la prima echipa.
Andrei Cristea pleaca la nemti, Niculae stim toti ce poate ... e slab, trece printr-o forma proasta de 8-9 luni de zile, raman 2 variante.
Paun + Danciu
Paun + Ganea iar in spatele celor 2 sa fie Ad. Cristea.
Cai Lun
Aug 31 2010, 09:44 PM
Am impresia ca Andrei nu mai pleaca. Asa ca refa socotelile si adauga-l si pe Alexe in ecuatie... Iti zic eu ca tot iti da cu virgula...
kidlukas
Sep 1 2010, 11:56 PM
Are rost? Oricum nu facem noi echipa. E asa greu pt nea Ando sa faca rotatie de atacanti? Vorbim aiurea, facem presupuneri de-an pixu, degeaba. Sa-l dam si pe Paun sa vina peste cateva etape sa ne ingroape cu vreo 2-3 goluri, ca ... deh, la asta suntem buni.
DinamoEver
Sep 2 2010, 01:22 AM
Paun la ora actuala e mai fotbalist decat 75% lotul lui Dinamo .. si nu exagerez
Cai Lun
Sep 2 2010, 08:58 AM
Deci in momentul asta, ii avem pe: Danciulescu, Niculae, Andrei Cristea, Paun, Liviu Ganea, Alexe. Spuneti concret, nu ca e mia bun ca 75% ca bla bla, ca ce rost are... daca tot tipati, concret, care sa fie atacul lui Dinamo si cine sa stea pe banca?
kidlukas
Sep 2 2010, 09:38 AM
Alexe poate juca si in stanga. In fine, zic ca ar fi bine rotatia atacantilor, am precizat mai sus.
Danciulescu - Niculae, Andrei Cristea - Paun, Liviu Ganea - Danciulescu, Niculae - Andrei Cristea, Paun - Liviu Ganea, etc ...
darkestt
Sep 2 2010, 11:15 AM
Parerea mea este ca Niculae trebuie transferat oriunde, Cristea si Ganea titulari, Danciu si Paun sa intre in repreiza a doua.
Se accepta si alte combinatii, dar acestia 4 trebuie pastrati.
Alexe sa joace mijlocaj.[size="2"][/size]
Cai Lun
Sep 2 2010, 12:49 PM
Deci il scoatem pe Printu si il bagam pe Alexe?
Achiles
Sep 3 2010, 10:02 PM
PAUN este unul dintre cei mai buni jucatori din lotul lui Dinamo si INCOMPETENTUL ANDONE il tine numai afara din lot ...
Cai Lun
Sep 3 2010, 10:59 PM
Si deci alaturi de cine ar trebui el sa fie titular si cine sa stea pe banca in atac?...
vega
Sep 4 2010, 02:12 PM
Ganea zic eu ca ar merita sa fie in teren din primul minut alaturi de Paun
Achiles
Sep 4 2010, 02:14 PM
QUOTE(Cai Lun @ Sep 3 2010, 11:59 PM)

Si deci alaturi de cine ar trebui el sa fie titular si cine sa stea pe banca in atac?...
Paun poate juca atat atacant cat si mijlocas sau fundas stanga ...
E jucator de travaliu ... are sut, centrare, dribling ... e jucator complet ...
Cai Lun
Sep 4 2010, 06:03 PM
Paun, fundas stanga?!
Sledge
Sep 5 2010, 10:29 AM
Nu i se potriveste deloc postul de funas stanga lui Paun. El e jucator de creatie, un pic mai lent, iar pe banda se cere viteza, iar Georgian cam duce lipsa de ea. Lui i se potriveste cel mai bine postul pe care joaca Adrian Cristea, si nu cred ca e mai bun decat el in momentul de fata.
Raressssssss
Sep 8 2010, 06:00 PM
De la mijloc in sus :
Torje - N2 - Alexe
Printzu
An.Cristea - L Ganea
Nu are rost sa jucam merem cu 2 mij def , oricum nu rezolvam nimic , mai bine jucam cu Cristea langa N2 si asa va avea loc si Alexe in stanga . Danciu si Paun ar putea intra repriza a 2-a . Niculae in Cupa Romaniei .
DinamoEver
Sep 8 2010, 11:46 PM
mor cand va aud cu Alexe. ce a demonstrat pana acum acest jucator ? a dat 2-3 goluri.. 2-3 pase de gol .. da asta scrie in fisa postului ca trebuie sa faca
nu cred ca a rupt gura targului nici la Ploiesti si nici la Dinamo
Paun in schimb a dat goluri sau super goluri pe banda cat a fost imprumutat(vreo 3 numai la spurcati)
vikio
Sep 10 2010, 11:25 AM
Paun este un jucator bun.Dar nu poate sa joace el si sa nu joace Alexe sau Torje...pe Alexe se crede ca se vor scoate bani datorita varstei....paun are deja26 de ani..cam asta ar fii singurul motiv.....ca talent mi se par asemantori..si ca stil de joc poate cu un+ pentru paun ca are un sut foarte bun..Cred ca ar trebuii sa se duca la urziceni imprumut...macar acolo joaca meci de meci..
FarfelkugeL
Nov 23 2010, 08:35 AM
Branesti - Dinamo 2 - 4
Echipa lui Andone a făcut poate cel mai bun meci al sezonului, ajutată de Păun, înlocuitorul perfect al lui Torje.
Lui Georgian Păun i-a căzut părul pînă să apuce să joace pentru Dinamo. I-au trebuit ani de juniorat, goluri date Stelei pentru Astra și pentru Poli Iași, rugăminți adresate lui Andone, înainte să fie folosit ca titular. Acum are 24 de ani și i s-a permis să-l înlocuiască pe Torje contra Brăneștiului. Adică a jucat fiindcă antrenorul n-a prea avut altă variantă. S-a descurcat atît de bine, că a făcut diferența dintre Dinamo chinuită și plictisitoare din ultima vreme și o formație care a făcut 3-0 după o oră de joc și n-a trăit absolut nici o emoție pentru puncte.
Toate mingile la Păun!
Păun a dat primele două pase de gol, una lui Dănciulescu (28), a doua pentru Djakaridja Kone (52), din corner. Și-a distrus adversarul direct, pe Nicola, pe care l-a driblat, l-a păcălit și a centrat aproape la fiecare acțiune de atac a "cîinilor". Colegii s-au prins și au înclinat terenul spre dreapta cînd aveau mingea. Spre Georgian, fiindcă omul de pe partea opusă, "Prințul" Cristea, nici nu prea avea chef să se implice mai mult decît trimițînd pase lungi de pe loc. Unele chiar bune, dar nu mai mult de patru-cinci mingi jucate în prima oră.
Apoi vine declaratia "geniala" a lui Andone!
"Sînt mulțumit de ce am jucat pînă la 3-0, apoi au apărut copilărismele. Păun a jucat bine, însă ca să fiu mulțumit vreau să și marcheze, dar să și facă faza defensivă"
Ioan Andone, antrenor Dinamo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.