QUOTE(bozo)
flavius, nu uita ca ptr a lua titlul si 4 infrangeri sunt multe, si noi le-am luat acum pe toate...ca sa-l citez pe borcica "suntem condamnati sa castigam tot...", si se mai poate intampla un accident cand ti-e lumea mai draga!
Sansa naostra este ca tziganii nu joaca nimic si tb sa-i frigem peste 2 etape, iar stielutza sigur nu va face fata in toamna asta pe 3 fronturi ... nationalul nu-l punem la socoteala ca aia tb in curand sa-si rotunjeasca bugetul sa-si plateasca jucatorii...plus ca la iarna s-a hotarat restructurarea lotului. Asta ar insemna ca ptr a avea sanse la titlu si anul asta tb sa terminam turul pe 1 cu un avans de minim 3-4 puncte....
hmmm.... nu neaparat bozo, uite linia de clasament a campioanei din urma cu doi ani:
30 20 3 7 59 - 25 63 pct.
e irelevanta faza cu 4 infrangeri, daca vom juca bine in campionat nu cred ca am putea fi scosi din lupta pt. titlu... noi suntem la 0 la adevar, steaua e la +4, dar noi avem restanta in deplasare, ei acasa, deci am putea ajunge la +3, in timp ce ei ar ramane la +4, iar o victorie in ghena, ne-ar duce peste ei, in conditiile unor parcursuri asemanatoare, mai ales ca ei joaca in UEFA, competitie care il intereseaza mult mai mult pe zenga... normal ca nu imi convine politica dusa de conducere, dar daca ne-am gandi putin este totusi un progres, de vreme ce pana anul trecut nu depasisem turul I al unei competitii europene de mai bine de 12 ani, iar anul asta am ajuns in turul III preliminar CL in premiera...
asta sunt eu, imi place sa privesc partea plina a paharului....