Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Si ne intoarcem iar la oile noastre...
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Am esuat iar in Europa. Eventul castigat sezonul trecut isi pierde semnificativ din valoare daca nu reusim sa facem fata in Europa. De multi ani conducerea (si in special Borcea, care ne abureste la fiecare emisiune televizata ca '' ne-am rasfatat suporterii sa castigam permanent ceva in ultimii ani'') considera performantele pe plan intern mari realizari, uitand probabil ca in Europa se dau adevaratele teste, care din pacate au fost mai mereu picate in ultimii ani. Este suficient sa ne amintim de rusinea patita cu Knattspyrnufelag Rejkavik, cand niste amarati de pescari ne-au invins si acasa, si in deplasare. Ne place sau nu ne place, oitele din Ghencea sunt in Grupele Cupei Uefa, iar noi ne intoarcem la eternele dueluri cu Gloria Bistrita sau Alba Iulia. Cum campionatul nostru este lipsit de valoare, un event nu reprezinta mare branza. Cel mai grav e ca am fost eliminati de o echipa relativ modesta, iar Otelul s-a prezentat mult mai bine ca noi, la Belgrad fiind la un pas sa reuseasca calificarea. Aici e problema. E clar ca nu putem continua la fel. Ar trebui sa fie promovati tinerii din pepiniera clubului si sa se inceapa un amplu proces de reconstructie. Multi jucatori din lotul actual sunt plafonati si stau foarte prost la capitolul conditie fizica. Cum acest campionat este ca si compromis, eu zic sa li se dea o sansa si jucatorilor care au evoluat mai putin: sa vedem ce pot Ilin, Pulhac, Albinaru, Cigan etc. In iarna este nevoie de o epurare masiva a lotului, sunt multi jucatori care isi bat joc de suporteri, fiind complet iresponsabili. Si asa nu mai avem ce pierde, de retrogradat banuiesc ca nu retrogradam. Decat sa ne facem de ras in Europa, mai bine sacrificam un an si incercam formarea unui lot competitiv cu care sa ne putem bate pe toate planurile. Jucatorii ce activeaza / ce vor activa aici trebuie sa inteleaga ca nu au doar drepturi, ci si obligatii. Semeghin, Tames, Iordache, Claudiu si restul, ati priceput? icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif
1948
Da...ne intoarcem iar la campionatu` nostru ... si la cupa noastra ... Tre` sa mai salvam ce se mai poate din sezonu` asta ... macar cupa s`o castigam ...
StefaN
a inceput n&d sa joace ! ce goluri ce frumos,dar pacat ca nu au fost cu 1 meci inainte ! era perfect :(
Anonymous
pana una alta cred ca tb sa tragem la cupa...campionatul...sa mai vedem, dar tb sa jucam in competitii uefa oricum, chiar si intertoto la nevoie!
indianu`
heh e primu meu post pe forum uuuu! ai dreptate Andrei www.dol.ro, cel mai bine e sa sacrificam anu asta shi sa le dam o shansa celor tineri, ma rog SA LE DEA o shansa... dar multele verze din echipa n-o sa se lase date la o parte shi o sa faca scandal ca stau pe banca.. oricum iordache si semeghin ar trebui dati afara de la Dinamo (cat imi place mie de semeghin, asta merita daca pleaca din cantonament...) si ar trebui inceputa reconstructia lotului.. nu-mi place k aici scrie RASPUNS rrapid :( e urat...
flaviusO
NU SUNT DE ACORD!!! Ce dracu' construim echipa o data la 2 ani?? Ce am ajuns?? Sezonul trecut am jucat foarte bine, mai ales in tur, e adevarat cu Zicu, Marica, Stoican, Barcauan, Alexa,... dar si cu Tames, Semeghin, Iordache si Claudiu... Pe astia ii avem cu astia defilam! Astia au putut obtine 70 de puncte anul trecut, o vor face si anul asta, ca nu au de ales!!
Anonymous
flavius, nu uita ca ptr a lua titlul si 4 infrangeri sunt multe, si noi le-am luat acum pe toate...ca sa-l citez pe borcica "suntem condamnati sa castigam tot...", si se mai poate intampla un accident cand ti-e lumea mai draga!
Sansa naostra este ca tziganii nu joaca nimic si tb sa-i frigem peste 2 etape, iar stielutza sigur nu va face fata in toamna asta pe 3 fronturi ... nationalul nu-l punem la socoteala ca aia tb in curand sa-si rotunjeasca bugetul sa-si plateasca jucatorii...plus ca la iarna s-a hotarat restructurarea lotului. Asta ar insemna ca ptr a avea sanse la titlu si anul asta tb sa terminam turul pe 1 cu un avans de minim 3-4 puncte....
indianu`
QUOTE(flaviusO)
NU SUNT DE ACORD!!! Ce dracu' construim echipa o data la 2 ani?? Ce am ajuns?? Sezonul trecut am jucat foarte bine, mai ales in tur, e adevarat cu Zicu, Marica, Stoican, Barcauan, Alexa

Din pacate, ashtia nu mai sunt pt k asta e politica lui Borcea, Netoiu, Badea si a securishtilor din conducere.... D-asta construim cate-o echipa la fiecare 2 ani.. Si vad k vechii caini se intorc in Groapa, rebuturile echipelor de-afara... Cati fotbalisti de a 2a tinerete si totodata de mana a 2a tre sa mai inghitim?
flaviusO
QUOTE(bozo)
flavius, nu uita ca ptr a lua titlul si 4 infrangeri sunt multe, si noi le-am luat acum pe toate...ca sa-l citez pe borcica "suntem condamnati sa castigam tot...", si se mai poate intampla un accident cand ti-e lumea mai draga!
Sansa naostra este ca tziganii nu joaca nimic si tb sa-i frigem peste 2 etape, iar stielutza sigur nu va face fata in toamna asta pe 3 fronturi ... nationalul nu-l punem la socoteala ca aia tb in curand sa-si rotunjeasca bugetul sa-si plateasca jucatorii...plus ca la iarna s-a hotarat restructurarea lotului. Asta ar insemna ca ptr a avea sanse la titlu si anul asta tb sa terminam turul pe 1 cu un avans de minim 3-4 puncte....

hmmm.... nu neaparat bozo, uite linia de clasament a campioanei din urma cu doi ani:
30 20 3 7 59 - 25 63 pct.
e irelevanta faza cu 4 infrangeri, daca vom juca bine in campionat nu cred ca am putea fi scosi din lupta pt. titlu... noi suntem la 0 la adevar, steaua e la +4, dar noi avem restanta in deplasare, ei acasa, deci am putea ajunge la +3, in timp ce ei ar ramane la +4, iar o victorie in ghena, ne-ar duce peste ei, in conditiile unor parcursuri asemanatoare, mai ales ca ei joaca in UEFA, competitie care il intereseaza mult mai mult pe zenga... normal ca nu imi convine politica dusa de conducere, dar daca ne-am gandi putin este totusi un progres, de vreme ce pana anul trecut nu depasisem turul I al unei competitii europene de mai bine de 12 ani, iar anul asta am ajuns in turul III preliminar CL in premiera...
asta sunt eu, imi place sa privesc partea plina a paharului....
1948
flaviusO ... ce sa facem ... o sa construim cate o echipa in fiecare an ... cu conducerea asta ... n`avem de ales ... daca o sa vindem jucatorii ca pana acuma ... n`avem ce face
Ripper
Va intoarceti la oile... cui? 8)
1948
Pai la oile noastre ... doar nu la oile lu` jiji :)) apropo ... ceva imi spune ca vom castiga cupa si in sezonu` asta ... de ce oare ?!?!?!?! intrebati`i pe aia de la "U" Cluj ... :))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.