Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ANDONE & REDnic
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
inrosusialb
Pentru Ando viata la Dinamo nu va fi usoara. In primul rand va trebui ca Duminica, cand se inaugureaza nocturna sa ne aduca o victorie de moral.
Are la dispozitie doar vreo 2-3 zile innaintea meciului si nu cred ca va putea imprima vreo idee tactica. Sper insa sa insufle jucatorilor din rautatea si incrancenarea pe care o avea el cand juca in derby-ul campionatului. Pentru moment, eu unul voi fi multumit sa-i vad in sfarsit pe cei care imbraca tricoul rosu ca-si arata colti cand joaca si ca plun suflet pentru echipa, iar cand ies de pe teren sa aiba tricourile grele si ude de sudoare iar capul sus ca sunt mandri de a fi in rosu si alb.

Ca o parere personala, in lipsa lui Lucescu care este cu totii stim singurul care poate face ceva la Dinamo, o solutie ar putea fi un cuplu de antrenori principali ANDO&REDnic. Nu de alta amandoi sunt dinamovisti, prieteni buni, au jucat pe afara si s-au scolit, au ambitie si se vede si stofa de antrenor. In plus, parca in tandem au reusit sa=l bata pe IlLuce?!
Eu cred ca s-ar completa bine mai ales ca Ando e un tip mai vulcanic iar Rednic mai calm. Ce zici Mr. Badea ar merge?
Sphynks
Eu unul spun ca in conditiile actuale n-ar trebui sa asteptam nimic de la meciul de duminica... poate doar sa nu se stinga lumanarile... :)
Anonymous
asta daca Andone are vreo idee tactica....eu personal nu am vazut la vreo echipa antrenata de el vreo idee tactica....
Anonymous
Andone-Rednic e un cuplu frumos, dar de fundasi. Amandoi sunt antrenori principali si nu cred ca vreunul are de gand sa fie secund.
Succes Ando ! PArerea mea e ca or sa se trezeasca cu steaua, taman la fix, cu atat mai mult cu cat boul ala de Safta a cobit miercuri ca vor castiga ei la noi. HA !
Sezran
poate ca e bine ca andone a fost fundas. apararea lui dinamo e varza de ... (mai bine nu zic). :(

oricum, nu ii vad pe andone si rednic impreuna. doar daca sint 2 posturi de antrenor principal.
Sphynks
"PArerea mea e ca or sa se trezeasca cu steaua, taman la fix"... pai daca ar fi asa ar demonstra clar ca pana acum n-au VRUT sa joace, pentru a-l debarca pe Dinu... si asta mi se pare de neacceptat... icon_idea.gif
Anonymous
Nu si-au revenit asa ca temerile tale sunt de prisos :-(
Sphynks
mda... acu e clar ca atat pot. Din pacate :(
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.