Clau_Goool
Apr 30 2008, 11:54 AM
Pac-pac cata dreptate ai. Mai mare papagal e porcica, natia ta de sclav ... Ei, ce i-as arunca si la porcea cu ceva in cap ...
Max
Apr 30 2008, 12:02 PM
....jiji vine cu 100 de sportivi pușcariași (fiindca e vorba despre "celebrul" clan al sportivilor) ca să pună la punct o galerie de papagali..ha !
Păi prostu' lumii să nu uite că ceausescu avea o armată de securiști, și tot a luat-o 'n muian, pac-pac.
bigbobo
Apr 30 2008, 12:07 PM
QUOTE(m@x @ 30 Apr 2008, 12:35)

..papagal ești tu bă jiji, și nu iți permit să-mi jignești suporterii ...
Dacă Borcea făcea chestia asta în direct la telesport, acum ar fi avut statuie în PCH.
Așa că mușețel și lu' borcea, sclavul tribului becali, pac-pac.
el e mai timid saracu'...pac pac...
Capirossi
Apr 30 2008, 12:14 PM
Degradarea societatii romanesti are in jiji un exemplu elocvent. Dupa '89 in Retardia s-au imbogatit toate anomaliile, indiferent de spectrul politic caruia ii apartin.
@ " ....jiji vine cu 100 de sportivi pușcariași (fiindca e vorba despre "celebrul" clan al sportivilor) ca să pună la punct o galerie de papagali "
Problematic ar fi dac si-ar aduce si nevestele.
cane loco
Apr 30 2008, 12:31 PM
cine sa fie timid, porcea? sa fim seriosi, el si cu muc cel mic incasu' si cu badea, toti niste sclavi ovini, alti sefi de cluburi in occident la astfel de derby-uri sareau imediat la atac impotriva atacurilor adversarilor de o viata, uitati-va la astia trei carnati si nu vedeti mare lucru, numai declaratii fasaite dar nici un atac dur la adresa mizeriei de cioban.Dar daca se afla ca porcica si cu ciobanul au ajuns la vreo intelegere murdara, nu o sa mai iasa nici nea butelie din stadion dupa meci mai ales daca rezultatul o sa fie in favoarea jegurilor ovine.Numai noi suporterii mai putem schimba ceva, sa impulsionam echipa si sa reactionam cat mai tare cu putinta la manevrele oilor, indiferent de blana lor, ,,suporteri'' sau ziaristi, sau oficiali-ciobani de la ei.Noi suporteri suntem Dinamo in momentul de fata, la nivel de conducere e vorba de relatii feudale de vasalitate ale celor trei boschetari fata de oier.Asa ca oierule, tu si cu sclavii tai, pac tac, 7-8-9M,musetel in cantitati industriale pentru tine, sa iti vina in gura pe conducta de petrol.Cu presiune mare pe cadran.TAC PAC.
Capirossi
Apr 30 2008, 12:37 PM
In atentia lui jiji si a hoardei din jur:
Va invit ca in drum spre PCH sa faceti o mica oprire si la T 0. Acolo, va voi ( sau v-oi pt. Videanu ) oferi spre apasare unicul buton pe care il posed. Va rog sa-l apasati cu delicatete. Nu admit decat arome de Colgate.
FarfelkugeL
Apr 30 2008, 01:30 PM
Om rau Capirossi.
In alta ordine de idei m-am saturat de mizeria asta numita becali, tot ce inseamna becali. Am alergie cand aud numele asta.
Unui prieten i-au suspendat permisul 30 de zile (pe buna dreptate!) ca a depasit coloana la stop. becali a depasit coloana, a trecut PE ROSU in fata militiei, l-au oprit si cand au vazut cine e la volan si-au cerut scuze si i-au zis sa conduca prudent!
cane loco
Apr 30 2008, 06:03 PM
@Farfelkugel
E si normal ca intr-o tara ca a noastra sa se intample mizerii ca asta cu ciobanul care trece pe rosu, jegul ovin becali a ajuns dupa cum fiecare poate sa vada, sa controleze fotbalul romanesc in asa hal incat sa programeze si sa puna in aplicare furaciuni la care si ceausestii ar fi palit de invidie.Se vede clar ca berbecu' e in relatii mafiote cu mitica militianul si cu don sandu frf chiar daca asta nu lasa sa se vada prea bine treaba asta.Tocmai de aia e vital sa ii batem pe spurcati, vom arata lumii ca suntem printre putinele redute in fata jegului ovin, imaginati-va cum o sa fie campionatul viitor, cred ca o sa ajunga rahatul de becali sa il fure din primele etape, deja in retur sa nu mai aibe ,,probleme'' cu noi sau cu ciorile sau oricare alta echipa care ar emite pretentii la locul 1.Dar cum am mai spus trebuie scanati si porcea, muc ,,regele trafaletului'' si badea, surprize putem avea oricand din partea lor.
matador
Apr 30 2008, 07:40 PM
linsat la tribuna 0!!!
Bascanu
Apr 30 2008, 07:52 PM
QUOTE(FarfelkugeL @ 30 Apr 2008, 14:30)

Om rau Capirossi.
In alta ordine de idei m-am saturat de mizeria asta numita becali, tot ce inseamna becali. Am alergie cand aud numele asta.
Unui prieten i-au suspendat permisul 30 de zile (pe buna dreptate!) ca a depasit coloana la stop. becali a depasit coloana, a trecut PE ROSU in fata militiei, l-au oprit si cand au vazut cine e la volan si-au cerut scuze si i-au zis sa conduca prudent!
mie mi-o laut permisu pentru ca nu avem centrua pusa..... (plus faptu ca aveam deja 14 puncte

) Daca era becali in locu` meu oare patea la fel??
antisteaua
Apr 30 2008, 09:17 PM
Ciobane daca vii in peluza avem pregatit ceva maaaare si tare pentru gura ta si gura la toooti sclavii aia ai tai. Sa vii si cu nevasta, soacra si frigidere goale ca o sa-ti dam de nu o sa poti duce acasa. Pac pac, ma-ntelegi?
QUOTE(Bascanu @ 30 Apr 2008, 20:52)

mie mi-o laut permisu pentru ca nu avem centrua pusa..... (plus faptu ca aveam deja 14 puncte

) Daca era becali in locu` meu oare patea la fel??

Era și normal ca la 14 + 6 să rămâi fără abecedar

doar n'oi fi vrut să-ți mai dea unu'

, dar dacă miroseai a oaie nu s'apropia nici dreacu de mașina ta.
...................................................
Către jiji.
Să-mi sugi păstîrnacul ,tu cu Argaseala, cu PeNeGeu , și cu toată steaua. Mă-înțelegi tu?..Să-mi sugi păstîrnacul', na !
antisteaua
May 1 2008, 07:57 AM
Ciobane daca vii la noi in peluza sa-ti iei pasta de dinti ca vreau sa iti spal cu pastarnacul cariile alea de iti provoaca aberatiile verbale. Pac pac, ma-ntelegi?
antisteaua
May 1 2008, 08:20 AM
Din categoria "va amintiti de nopti albe"?
nopti magice
cane loco
May 1 2008, 09:05 AM
Bravo Antisteaua, le-ai dat-o la catalige, cateodata imi mai amintesc si eu de meciul magic facut de Boro cu spurcaciunile, cand il vedeam pe olitaroiu si toata adunarea ovina stupefiata, cu socul prostiei si neputintei in creierase, asa trebuie sa facem si noi cu oile pe 4 mai, sa le dam 4 boabe si chiar mai mult daca se poate.I love you Boro la la la la, fuck you stoaia, deci ciobane, remember Boro? sa o iei la dilatare, ma intelegi?
Fist of fury
May 1 2008, 01:19 PM
De cand cainii asculta cum behaie oile ? Cea mai mare umilinta pe care poate suporta spurcatii e sa piarda titlul in Groapa. Pentru asta trebuie sa fim alaturi de echipa din primul pana in ultimul minut, indiferent de evolutia scorului. Sper sa nu se mai repete scena din meciul tur cu suedezii de sub pod cand, la 2-0 galeria a plecat de pe stadion.
Hai DINAMO !!!!
Suedezi - rudele lui Mailat
Leaveyou
May 1 2008, 01:45 PM
QUOTE(antisteaua @ 1 May 2008, 9:20)

Din categoria "va amintiti de nopti albe"?
nopti magiceDoamne, îl iubesc pe comentatorul ăla !
POOL
May 1 2008, 01:59 PM
Eu zic sa il dezbracam la pielea goala si sa-l vopsim jumatate in rosi si jumatate in alb, cu un fluar cu Dinamo prins la gat si dupa aia sa-l "aruncam" in galeria ghencista, asta bineinteles dupa ce-i dam o injectie in limba ca sa ii amorteasca si sa nu poata vorbi.
Leaveyou
May 1 2008, 05:51 PM
Întreabă-l pe Anti sau pe locțiitorul lui la comandă cu ce vrea să-i facă injecția ...
cosmin targoviste
May 1 2008, 09:10 PM

Ce ma oftic ca nu o sa ajung la meci.
Va rog eu,dati-i voi si pentru mine!
reddogsland
May 2 2008, 11:03 AM
il poftim pe cioban in GROAPA...........ce frumos suna si daca vrea sa isi ia si neamul de k k t sa nu mai auzim de el
iar sportivii lor pot sa moara si acasa ........
MosIonRoata
May 2 2008, 05:31 PM
Va rog sa nu-l mai puneti pe numitul Gheorghe (Gigi) Becali in categoria ciobanilor
pentru ca nu este, nu a fost si nu va fi niciodata cioban!
Sanatate!
The Game
May 2 2008, 10:39 PM
E pur si simplu 'becali'. Cand spui numele asta, te duci catre toate cele.
mrbodo2002
May 3 2008, 03:11 PM
Eu l-as pune sa-si aduca fetele la noi in peluza sa le dam musetel si pe urma sa le trimitem in ghena sa imparta spurkktilor ..., iar jiji sa nu poata vorbi,ci doar sa priveasca toata operatiunea
Leaveyou
May 3 2008, 04:11 PM
Lasă-i frate fetele, pervers mic !
mrbodo2002
May 3 2008, 04:17 PM
Pai sa-l doara pac-pac
COSMIN C
May 3 2008, 04:33 PM
QUOTE(Leaveyou @ 3 May 2008, 17:11)

Lasă-i frate fetele,
pervers mic !

Corect, Bodo e ala mic, perversul cel mare este Anti.
The Game
May 3 2008, 04:33 PM
Hmmm, nu credeti ca exagerati un pic? Un pic, un pic?
Leaveyou
May 3 2008, 05:52 PM
QUOTE(COSMIN C @ 3 May 2008, 17:33)

Măi, Anti a dat (în ordinea numerelor de pă tricou) mușețele lu' steaua, lu' jiji, da' n-a zis bre de copilași (că nu-i belgian).
mrbodo2002
May 3 2008, 09:03 PM
Daca au 15 ani fetele se pot marita cu acordul parintilor, deci musetelul e legal. Daca au sub gasim o alta varianta pt jiji
bigbobo
May 3 2008, 09:18 PM
jij adu-ti cu tine si noile tale mizerii, victoria si giovanna...pac pac...sa le dam si lor ceva carnita...
cane loco
May 3 2008, 10:58 PM
@Bigbobo
Bine zis, si tarfele astea doua de giovana si victoria(ce bine suna numele lor) merita ceva mezeluri pe la buze, ah sa nu uit si netoaia si chiar si ioanit-oaia merita sa imbuce carnatul.
QUOTE(mrbodo2002 @ 3 May 2008, 22:03)

Daca au 15 ani fetele se pot marita cu acordul parintilor, deci musetelul e legal. Daca au sub gasim o alta varianta pt jiji

Ți-ar plăcea un socru ca jiji și oile lui cu pedigree, bagabontule mic care ești .
mrbodo2002
May 4 2008, 10:45 AM
Nici o sansa,sunt prea tanar pentru astfel de ganduri!
Pe jiji l-as trimite cu Mendy la monta sa se simta bine!
cane loco
May 4 2008, 02:22 PM
mai nou ar fi bine sa ii impreunam pe cioban si pe incasu',,trafalet cel mic'', astia combinatie exotica, pfuiii, nebunie totala.
Samuro
May 8 2008, 05:17 AM
am auzit ca răţoi se lasa de fotbal a fost prea mult pentru el in meciul cu dinamo cit a alergat dupa bratu
antisteaua
May 8 2008, 09:39 AM
QUOTE(COSMIN C @ 3 May 2008, 17:33)

Cand e vorba de steoaie nu exista perversiune suficienta care le ajunga. Asa ca voi strange toata ura si scarba intr-o traditionala si sublima urare: muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuie stiaoa
bigbobo
May 8 2008, 09:45 AM
La greu Anti!!!...Sa le dam spurcaciunilor cu tot cu dobanda...
"Când a plecat cu banii, Tea Sponte știa ce trebuie să facă. S-a prevăzut totul pentru că sunt prea deștept. Chiar dacă s-a vrut să se facă ceva, fapta nu s-a petrecut. La revedere!". Omul de afaceri a ținut să îi avertizeze pe procurorii DNA:
"Deșteptați-vă, trădătorilor de țară! Ne trădați și nu vă doriți ca Steaua să fie depunctată! Trădătorilor, nu o să răzbiți cu mine niciodată!. Niciodată să nu spui niciodată
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.