Cai Lun
Apr 29 2008, 10:10 AM
Oierul care e el jiji si face el arogante cu noi, s-a laudat ca ne face el pe noi pac-pac, chiar la noi în peluza! Pentru că nu avem prea multe de comentat la adresa zdrentei, propunem suporterilor dinamovisti sa impartaseasca tuturor ce i-ar face pac-pac ciobanului, daca l-ar prinde la noi in peluza cu piciorusele alea ale lui care sunt ele copitate
PS: ca sa facem si noi pac-pac, arogante cu el!
Florin_Bogdan
Apr 29 2008, 10:13 AM
Daca vrea gigi sa vina in peluza nici o problema..! sunt primu care`l baga sub catrafus sa`l spovedesc :)!
Pac pac.. m`ati inteles ? sa`mi apese butoanele :))
ViCheater
Apr 29 2008, 10:17 AM
I-as viola familia ... pe rand, pana la ultimul var de gradul 42, cu o umbrela, pe care o voi DESCHIDE !
Dupa asta, le-as infige la toti o pagaie rupta a la Pataichin - in CUR ! de care as atarna un fanion de-al nostru. Ca trofee. Pe el l-as lega sa urmareasca scenele fortat.
Despre bataia cu galeria, s-a vazut la prazari ca era sa-si ia linsajul binemeritat ... si prazarii sunt juniori in materie de box, vezi si intamplarile de la meciurile cu Dinamo2.
Vlizzle_tha_dawg
Apr 29 2008, 10:29 AM
Daca vine el la noi pac-pac in peluza... ca tot suntem noi papagali... l-as astepta pe zdreanta pac-pac, imbracat intr-un costum de papagal, si as face io' niste arogante cu el: i-as desuruba capu' si m-as caca....pac-pac in gatul lui apoi i-as lua capul ala pe care l-am desurubat io, i-as scoate ochii si pac-pac mi-as baga "prietenul" in gaurile ochilor lui....pac-pac...ma-ntelegeti?! Si in finaaall.....as lua capul...si m-as duce la Doi Cocosi...la bar...la macidoni acolo...pac-pac...si as sta de vorba cu el...ma-ntelegeti ? asa arogante as face io cu cea mai zdreanta dintre zdrente.
Clau_Goool
Apr 29 2008, 10:44 AM
Ce să îi raspunzi unui asemenea oligofren ? Eu unul îl tratez cu indiferență, nu merită să îl bag în seama pe
acest rebut al societății, acest păcălici care se crede mare și tare într-o țară care îi tolerează toate ieșirile
penibile.
Nu știu ce i-aș face eu, dar mi-ar plăcea să apară la tv cu mufa umflată sau cu bolidul lui în flăcări ...
FarfelkugeL
Apr 29 2008, 10:59 AM
Mie imi provoaca greata mizeria asta de om, asa ca mi-as dori sa nu mai poata sa mai vorbeasca - s-ar sinucide sigur.
bianco_rossi
Apr 29 2008, 11:07 AM
un asemenea om trebuie tratat doar cu indiferenta !!
dar sunt tare curios de unde ste stoia wushu 100 de sportivi

, dar in fine.. si ciobanu are vise

.
eu cred ca cea mai mare suparare a lor, ar fi sa ii batem, sa piarda titlul
cosmin targoviste
Apr 29 2008, 11:22 AM
Nici nu merita sa te uiti la el.Lasati-l in putoarea lui de branza si mai bine "le aratam noi la astia ce inseamna Dinamo" pe teren duminica.
Dar,daca ar fi sa ii fac ceva,i-as taia franele la "Maibacu" ala al lui.
tib
Apr 29 2008, 11:36 AM
tb sa le rupem capu la oitele astea. cum sa vina sa ia titlul la noi acasa ?
DINAMO BATE stoia !!!!!!!
flipSide
Apr 29 2008, 11:41 AM
eu daca as putea i-as luat toti banii, sa vad eu cu ce mai face el arogante. Uite asa pac-pac! mai iau 200 de milioane ! pac pac inca doua sute!
bigbobo
Apr 29 2008, 11:45 AM
Pac pac...L-as angaja pe post de femeie de servici la noi in peluza...Pac pac...Imbracat in tinuta alb rosie...Pac pac...Cu siguranta jj se va indragosti de noul gust de carne...L-as pune mai apoi sa pupe in ochiu' maro fiecare caine din Romania...Pac pac...Si intr-un final l-as duce in acel loc mirific plin de betoane si otel, program exceptional si tinuta impecabila...
Lupu
Apr 29 2008, 11:50 AM
Pac pac daca ar veni ar veni cu Smarandescu si pac pac vine Sora, un K.O dupa gongu' arbitrului a lu' Sora, si apoi Gigi pac pac 2-3 telefoane si ar fi obligat sa zica sa castige DINAMO cu 7-0 daca il punem pe Zombi pe el. PAC PAC!
Si in al doilea rand el nu ar putea ajunge in peluza pentru ca jandarmi il controleaza pe la oua si zice ho ba CURVASARAIE i-a doua trei bastoane peste cap si vede meciu de la sectie
Fane
Apr 29 2008, 11:53 AM
eu l-as pune sa pronunte verbul a fi "eu esti| tu care esti| el care esti..."
Bascanu
Apr 29 2008, 11:55 AM
Eu l-as pune sa joace in locu` lui Zapata
amma
Apr 29 2008, 11:57 AM
jiji vine-n "Groapa", ne suje si pleaca
Fane
Apr 29 2008, 11:57 AM
QUOTE(flipSide @ 29 Apr 2008, 12:41)

eu daca as putea i-as luat toti banii, sa vad eu cu ce mai face el arogante. Uite asa pac-pac! mai iau 200 de milioane ! pac pac inca doua sute!
vrei sa faci stadion? cu 200 de milioane
boogy_
Apr 29 2008, 12:02 PM
Asta trebuie injurat de ma-sa si de nevasta-sa asa sa ia foc,sa innebuneasca.Si la sfarsit asteptat la iesire cum i-au facut oltenii
Max
Apr 29 2008, 12:07 PM
Mie sa-mi suga păstîrnacul.
kelly
Apr 29 2008, 12:10 PM
sa imi pl in sTiaua si in analfabetu asta
cand galeria lu Dinamo arde ghencea fraieru asta nici nu stia ce e ala fotbal!!!unde era gigi
cand DINAMO

umilea steaaua in (GHENA)CEA chiar de paste!!mușețel STEAUA!!!!!!!!!FORZZA DINAMO
Achile
Apr 29 2008, 12:11 PM
Vine jiji cu papucu..
Sa mi`l pupe`n cur pe turcu
Vine si cu sotioara lui..
Banel..spaima bobului
Si cu 10 retardati..
"Badigarzi"...handicapati...
Vor sa dea iama in tara..
Cu`11 oi si o mioara
Si se strica peste tot
Jiji nu ne faci un bot
Ca iti dam vreo 3 butoane
Sa le papi ca pe sarmale..
Si din paru tau..breton..
Facem un acordeon
Da tipam la infinit
MOOOEEE STOAIA si Krapid
anti-spurky
Apr 29 2008, 12:34 PM
Sa dea domnu' sa-l vad prin ziare cu mainile pe piept!!!Isi permite cam multe ciobanul asta infect.Ii doresc tot raul din lume!
Fane
Apr 29 2008, 12:52 PM
eu zic sa nu-i mai dam atentie ciobanului
Rizea
Apr 29 2008, 01:07 PM
Hahahahahaha pei daca a zis ca nu.i este frica de galeria noastra dc draq nu vine singur?A zis ca vine cu 100 de batengarzi,saracu nu stie ce vb,saraca oitza ce poti sa ii ceri unui incult si analfabet!!!!!Oricum daca pac pac are curaj noi il vom primii cu paine si sare,nu? :))Forza Dinamo si lasati.l in pace ca nu stie vb OAIA!!!!!

asa va arata jiji
cosmin targoviste
Apr 29 2008, 01:26 PM
Mortii lui de coban...Instiga suporterii si nimeni nu face nimic.Apoi se intreaba "conducatorii" fotbalului de ce sunt violente pe stadioane.M**E JIJI.
si daca noi suntem papagali,atunci sa te f**a in gura papagalii ba zdreanto.
had
Apr 29 2008, 02:04 PM
deci ca sa fiu mai explicit asa,pac-pac,ma intelegeti?!asa deci abordand subiectu` asta,pac-pac m-am gandit ca daca l-as prinde pa ciobanas la noi in peluza pac-pac i-as lua scalpu` precum triburile amerindiene pac-pac.apoi scalpul i l-as arunca la oitze pac-pac sa manance si ele pac-pac.a doua varianta ar fi aceea ca l-as trimite la origini si i-as expedia capul peste stadion cu o bata de basebal de a lu` babe ruth,pac-pac.muhahhhaa dang dang dang
LoveFCDinamo
Apr 29 2008, 02:50 PM
ce i-as face la oier daca il vad in peluza ?...pai as arunca dupa el cu tot ce prind...si cu telefonu...numai sa vad ca`i nimeresc muianuu ala de cioban
red_dogvitan
Apr 29 2008, 02:53 PM
Numai sa indrazneasca sa vina in peluza ca o sa ne pisam toti pe el si ii dam foc sa arda in chinuri groaznice!!!DINAMO bate pe stOAIA
f_rares
Apr 29 2008, 02:58 PM
da' voi mai bagati in seama creatura asta?
nu are demnitate nici cat sa fie pus sa spele scaunele din peluza!
antisteaua
Apr 29 2008, 04:08 PM
Daca prin minune ar face ce se lauda pe la televiziuni si ar veni la noi in galerie, cred ca as lua pielea dupa el si as face toba din ea. Apoi as bate din ea pana as tabaci-o. Dupa care as face un banner din ea si as scrie: MUUUUUUUUUUUUUUUUUUIE stiaoa
SirMafiGirl
Apr 29 2008, 04:43 PM
in cazul in care ar fi deja aranjat de majoritatea dintre voi,m-as asigura ca nu mai respira,dupa care as contacta niste lautari care sa-i cante,pe ultimul drum,imnul UCL in varianta funebra
cane loco
Apr 29 2008, 04:43 PM
pai pac pac dupa ce apare in mijlocul tribunei noastre, zdreanta sa fie luata la un pregatitor concurs de tir cu flegme asa simultan din toate partile si fara umbrela, dupa care urmeaza un concurs de suturi tot asa oferite din jurul cercului facut in jurul lui, dupa care urmeaza o aliniere ca la pedepsele prusacilor, in care oaia sefa e obligata sa treaca prin coridorul Cainilor si cu seninatate ignoranta ovina sa ,,savureze'' injuraturile, loviturile stil LK, si ocazional perversiunile sexuale oferite cu drag de galeria noastra(iarasi fara umbrela).Si la final, apoteotic, precum bine zice Antisteaua sa ii oferim un calduros m***********************e stoaia strigat de tot stadionul.

deci pac pac ma intelegi.
Max
Apr 29 2008, 05:25 PM
Să-mi sugă păstîrnacul, pac-pac.

Înlocuiți și voi păstîrnacul cu altceva mai original.

.......
antisteaua
Apr 29 2008, 05:35 PM
ciobane daca vii in galerie facem pac pac aroganta in sensul ca galeria canta nea alecu nea alecu tunde oaia si berbecul iar ultrasii te vor tunde la chelie, pe tine si pe toti sclavii tai, pentru ca, asa cum stii si tu, e sezonul in care se tund oile. Pac pac, du iu ander stend?
jijiiiii berbecaaaaaliiii la papacioaca jijiiii berbecaaaaaliiiiiiiii!
matador
Apr 29 2008, 06:23 PM
pac pac ghilotina si capul in loc de minge pac pac
antisteaua
Apr 29 2008, 06:50 PM
pac pac cata carne in frigider o sa-i bagam ciobanului, de o sa imparta cu toata familia si cu toti muncitorii de la echipa aia a lui dintre cimitire
bigbobo
Apr 29 2008, 06:53 PM
Pac pac pac...cata imaginatie avem!!!...jigodia trebuie umilita in ultimu' hal...
gavros
Apr 29 2008, 07:31 PM
da da da sa-mi suga păstîrnacul de ziua mea
cane loco
Apr 29 2008, 07:36 PM
ciobane deci pac pac iti dam m#$^% pe rand si iti punem dupa aia la gura capac.PAC PAC.
antisteaua
Apr 29 2008, 09:06 PM
Mai intai ciobanului si mirela sa se uite si apoi mirelei si ciobanul sa admire, curgandu-i pofticios balele
Leaveyou
Apr 29 2008, 09:07 PM
QUOTE(m@x @ 29 Apr 2008, 19:25)

Să-mi sugă păstîrnacul, pac-pac.

Înlocuiți și voi păstîrnacul cu altceva mai original.

.......

QUOTE(gavros @ 29 Apr 2008, 21:31)

da da da sa-mi suga păstîrnacul de ziua mea
Înțeleg că rămâne păstârnacul leguma pe care o servim. Ca garnitură ce oferim ? Papacioace ?
Mie mi s-a părut circ curat emisunea aia. Sanchi s-a certat Borcea cu mitocanul. Poate am eu imaginația prea vioaie dar mi s-a părut regie. Și afirmația idiotului satului este sămânță de scandal. Pe asta mizează și el, probabil. Aveți un post de cobe oficial la Dinamomania ? Că mi-aș depune candidatura...
cane loco
Apr 29 2008, 10:00 PM
ciobane, deci pac pac noi nu suntem civilizati, noi vrem sa ne sugi acadeaua, impreuna cu toata echipa ta si sustinatorii ei, sa vi se carieze gura de la atata m@#%&, si sa iti bagam ,,stecherul'' in ,,priza'' din spate si tu impreuna cu suita ta sa behai admirativ si vesel, vrem ca tu si mirela răţoi sa faceti sex sub amenintarea armelor ca doua oi senzuale ce sunteti.
detz_red_dog
Apr 29 2008, 10:33 PM
''Eram cherchelit cand am spus ca bat toata galeria lui Dinamo".S-a speriat razboinicul?da-l in mm de cioban
anmini
Apr 29 2008, 10:35 PM

pac, pac, mie mi se pare ca va stricati pastarnacu pe toti prostii....eu sper ca vor primi duminica ceea ce merita!
antisteaua
Apr 29 2008, 10:47 PM
Coana m-as proteja cu caciulita si mi-as insela nevasta cu bagaboanta aia de steoaie si cu cavitatea bucala a ciobanului
matador
Apr 29 2008, 11:11 PM
paaac paaaccc suturi in cojones pana la moarteee
Max
Apr 30 2008, 08:55 AM
Să-i dau muşeţel , țac-pac.
gavros
Apr 30 2008, 10:25 AM
sa vina REBU si sa te ia si sa te duca in Somalia
Achile
Apr 30 2008, 10:40 AM
Ciobanu ar pleca vara cu sania!!
Ar face tot doar ca sa bata Stoaia!!
Ar trece peste tot butoane cu lovele!!
Sunt vremuri grele..pupa-ne`n p**a nene!!
red_dog_rahova
Apr 30 2008, 10:47 AM
Sarim cu totii si strigam tare.......
Sa moara stoia in Stefan cel Mare!!!!
muşeţel steaua, muşeţel steaua!!!!!!
Max
Apr 30 2008, 11:35 AM
..papagal ești tu bă jiji, și nu iți permit să-mi jignești suporterii ...
Dacă Borcea făcea chestia asta în direct la telesport, acum ar fi avut statuie în PCH.
Așa că muşeţel și lu' borcea, sclavul tribului becali, pac-pac.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.