Anonymous
Oct 3 2004, 09:24 AM
Pentru a sprijini independenta Peluzei Catalin Hîldan fiecare suporter e chemat sa isi faca legitimatia de suporter, pret 200.000 de lei an, cu care va putea sustine Dinamo in orice deplasare interna si externa.
Cu aceasta legitimatie veti putea fi alaturi de Dinamo si in deplasarile din Bucuresti, la meciurile cu Steaua, Rapid, National si Sportul.
Pentru a sustine independenta financiara a Peluzei, multi suporteri au platit mai mult de cei 200.000 de lei pe an. Astfel daca doriti, fiecare suporteri e chemat sa sustina aceasta initiativa dupa posibilitatile fiecaruia!
Relatii la telefon: 0742.103.367
Schatten
Oct 3 2004, 09:37 AM
Da suna interesant,ideea pare ok, sa vedem care va fi reactia suporterilor, oricum eu pina marti cel tarziu imi fac legitimatia,o sa ai anunt si pe ceilalti din Ultras Tei.
Anonymous
Oct 3 2004, 10:00 PM
cu ocazia plecarii la praga mi-am facut si eu 2 legitimatii (& sotie) + inca 4 legitimatii de la alti colegi care vin si ei cu noi
alexemilian
Oct 4 2004, 11:36 AM
Salut
Eu nu am inteles ce asigura legitimatia: calitatea de membru in PCH sau intrare gratuita la meciurile din Bucuresti sau...
Anonymous
Oct 4 2004, 03:12 PM
Legitimatia asigura prezenta gratuita la meciurile din deplasare ale lui Dinamo
alexemilian
Oct 5 2004, 10:01 AM
Mda, prezenta gratuita la meciurile din deplasare la care nu prea ma duc ca am serviciu... ei, ce naiba, daca e pentru galeria lui Dinamo.
Se poate achizitiona la meciurile de acasa pe stadion sau din alta parte sau doar la telefonul afisat?
PS: Imi cer scuze daca pun prea multe intrebari; poate le au si altii.
Anonymous
Oct 5 2004, 12:46 PM
QUOTE(alexemilian)
Mda, prezenta gratuita la meciurile din deplasare la care nu prea ma duc ca am serviciu... ei, ce naiba, daca e pentru galeria lui Dinamo.
Se poate achizitiona la meciurile de acasa pe stadion sau din alta parte sau doar la telefonul afisat?
PS: Imi cer scuze daca pun prea multe intrebari; poate le au si altii.
alex, chiar daca tu nu mergi in deplasari, din cotizatia ta pot merge altii...asta e ideea
legitimatia poti sa ti-o faci si la magazin si seara la terasa Red Dog....nu de alta dar la telefon ar fi cam greu, nu crezi... :D
Cedric
Oct 5 2004, 04:14 PM
De ce la cumpararea legitimatiilor de cotizanti este ceruta adresa celui care o cumpara?
patrascu gabriel
Oct 7 2004, 01:38 PM
Probabil o parte din acesti bani vor ajunge in buzunarul lui ELIAS si a lui TARARACHE
qsl111
Oct 7 2004, 02:07 PM
Si?
jhonny00
Oct 8 2004, 09:20 PM
Si pentru suporterii din Germania cum facem?.eu sunt unul dintre ei.
allekz
Oct 8 2004, 09:24 PM
deci pana la urma legitimatia e valabila shi pentru meciurile cu steaua rapid national si sportul nu??????
dynamic
Oct 20 2004, 12:12 PM
OK, mi-am facut si eu legitimatie desi nu pot sa merg in deplasari in afara Bucurestiului... Si acum, intrebarea este: la meciul cu tiganii, cum vom intra eu si ceilalti posesori de legitimatie gratis?
ULTRA_TEI
Oct 28 2004, 09:48 AM
Intrati pe www.ingy-dust.home.ro si o sa vedeti cum arata legitimatia de suporter.
FORZA DINAMO!
DomINAMO
Nov 13 2004, 04:00 AM
[/size]OOOO[size=24]O [color=red][/color]O
simion
Nov 25 2004, 05:04 AM
Sunt si eu un caine care sunt plecat din tara. Pana nu demult , parca a fost ieri, am fost martorul moment tragic din istoria clubului FC.DINAMO ''unicul capitan CATALIN Hîldan'' care ne-a parasit si ne-a lasat un doliu in sufletele noastre.Vreau sa fac si eu trei abonamente, dar vreau sa stiu cum procedez si cum sa fac comanda la tricouri ptr ca am incercat sa fac comanda prin internet dar nu se poate.
CezarPCH
Jan 17 2005, 05:56 PM
Am de mult legitimatie dar mi-am pierdut-o....Ce trebuie sa fac? sa-mi cumpar alta sau vb cu Elias?
kacio
Jan 17 2005, 06:40 PM
pai daca esti din Mans ar trebui sa stii
ce vrei sa-ti faca ellias
cumparati alta ca nu e scumpa
mihai23
Jan 24 2005, 02:47 PM
baieti am si eu o intrebare. as vrea sa-mi spuna cineva, daca stie, unde se pot imprima fulare si bannere (staeguri de gard) un nr de tel sau....o firma care face din-astea.
in rest, sunt perfect de acord cu legitimatia, am fost printre primii care si-au luat.
LIBERTATE PT ULTRASI
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.