Pentru ca in conditiile actualului lot nu poate fi vorba de o echipa ideala(am ajuns o echipa pe stilul Steaua de acum 2-3 ani cu jucatori de 1 m),propun un nou subiect: echipa ideala care ar trebui sa plece de la Dinamo. Iata si 11le meu:Stelea-Galamaz-Alistar-Iordache-Balan-Tames-Vl.Munteanu-Semeghin-Margaritescu-Cl.Niculescu-Grigorie. La acest "11" pot anexa si rezerve...Fiecare jucator din acest 11 are mai multe motive sa plece.Dintre ele unul singur comun: nu au valoare de Dinamo.Enumar acum motivele ptr. fiecare jucator:
1) Stelea-este un portar aflat la final de cariera care atunci cand am avut nevoie de el ne-a tratat cu indiferenta
2)Galamaz-este fundasul adus de la Rapid impreuna cu Irimia ptr. 1 mil de dolari.Sau inca o teapa de mare clasa luata de niste manageri idioti.
3)Alistar-a reusit acel superb autogol cu Man. Utd. si a mai gafat de cateva ori inexplicabil.
4)Iordache-no comment
5)Balan-jucator fara nici un fel de perspectiva. A dat o pasa de gol la Bacau si ...atat
6)Tames-conducator de joc-cu exceptia pasei de la Belgrad joaca mereu cu capul in pamant si se complica in driblinguri inutile.
7)Vl. Munteanu-un jucator terminat din toate punctele de vedere.In afara de pasele de gol din meciul cu Sahtior de anul trecut(!) a mai avut o sclipire in meciul din finala cupei. De atunci s-a stins definitiv...
8)Semeghin-no comment
9)Margaritescu-jucator adus ca sa acopere plecarea lui Alexa. Din pacate are vreo 20 cm in minus si, cu toate ca se bate ptr mingii, nu are forta de a lupta cu ceilalti jucatori.
10)Cl. Niculescu-acest jucator ajuns in varful Everestului din campia Romana, inca traieste din mirajul golului inscris lui Real Madrid,uita sa atace poarta, preia numai cu spatele la ea.
11)Grigorie-Din pacate grigorie este departe de forma din sezonul trecut, insa el revine dupa o accidentare mai veche.
PS:nu cred ca venirea lui Mihalcea e de bun augur...este tot un atacant de tipul "Cl. Niculescu" care preia mereu cu spatele la poarta. Avem nevoie de jucatori care sa joace direct pe poarta...