Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Consecintele unui manageriat dezastruos.
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
ratzushka
Dinamo echipa, este victima conducerii clubului Dinamo. Atunci cind vinzi criminal numai pentru a umple buzunarele lui Netoiu si Borcea, atunci cind Badea presedintele pune mereu batista pe tambal si isi lasa colaboratorii natingi sa-si faca de cap cu muntele de bani obtinut din vinzarea unor echipe intregi, atunci cind sectorul juvenil este ca si inexistent si nu ofera nimic in schimb, totul se transforma intr-un chin lung si ilogic. La ce bun sa cistigi campionate si cupe daca dincolo de Dunare nu te stie nimeni !? In antiteza, Steaua a aratat ca se poate. Cu TSKA , cu bulgarii cei saraci, dar a aratat ca se poate. Dar numai intr-un singur mod : conducind clubul exact invers de cum a facut echipa manageriala a lui Badea. Bucura-te Borcea ! Fluiera Netoiule ! Dormi linistit Nicule! Aveti acum posibilitatea sa mai vindeti o echipa intreaga. Numai ca de data asta chiar va rugam noi, suporterii . Din toata inima ! Si la urma , trageti usa dupa voi. Si stingeti lumina . Asa e cind e sa se alega praful. Dar macar lasati-ne treaza speranta. Ca o data scapati de voi, putem incepe constructia unei echipe de fotbal. Amin!

P.S. Bravo Steaua ! Ma bucur sincer de performanta Stelei! E timpul sa vedem si ce e bun la adversarii nostri . Doar asa ne dam seama de greselile si neputinta noastra, construita cu truda de o conducere dementa...
alexy0
Si eu felicit clubul Steaua, nu numai echipa cat si conducatori...ptr ca "o turma nu merge decat intr-o directie buna decat condusa de un oier(cazul gigi becali)". Degeaba am luat campionatul! Mi-e sila de niste oameni care ne-au vrajit cu investitii de milioane de dolari in echipa si nu au fost adusi decat niste jucatori de divizia B. Sa plece Borcea, sa plece Netoiu, sa plece Badea, sa plece Cohn. Sa ramana doar dinamovistii iar cei ce au fost indepartati sa revina la echipa pentru ca este nevoie de sprijinul lor. Este nevoie de o purificare la echipa, o revolutie in adevaratul sens al cuvantului. Nu se mai poate!!
ratzushka
Din pacate uite ca inca se mai poate ! Netoiu era vesel si nedumerit de rezultat, ca doar nu a jucat el. El doar vinde ! En gros. Sau en detail. In functie de cerere. Are mereu o oferta tentanta...
Anonymous
QUOTE(ratzushka)
Din pacate uite ca inca se mai poate ! Netoiu era vesel si nedumerit de rezultat, ca doar nu a jucat el. El doar vinde ! En gros. Sau en detail. In functie de cerere. Are mereu o oferta tentanta...

mai bine ne mutam dreaq pe dinamo II si lasam vedetele sa (nu) joace ce vor... icon_twisted.gif
ratzushka
Citind declaratia lui Badea din gașca slugilor proaste, am ramas siderat ! Acest om nici acum nu-si da seama in ce prapastie se afla Dinamo ! Impinsa , in principal de actuala conducere. Vorbeste diplomat acolo unde ar fi trebuit sa dea cu barda. Urmeaza o noua partida de chin, la Timisoara. Nu din cauza publicului. Ci din cauza neputintei fotbalistilor dinamovisti. Somn usor Badea !
qsl111
eu zic despre partida de la timisoara ca o sa fie una buna pentru noi,si asta este problema.Pentru ca daca la finele turului o sa fim cu sanse reale la titlu si o sa mai fim inca in cupa,la inceputul returului lumea o sa uite...si iar o sa auzim pe stadion,"borcea,vino-ncoa,sa-i dam...."...ce bine ar fi sa pierdem tot...
ratzushka
Dinamo trebuie sa inteleaga ca asa nu se mai poate ! Trebuie schimbat ceva. Am vazut pe Dinamo II cu patru, cinci jucatori de la echipa mare , pierzind in ultimul minut, la Otopeni. E deranj mare ! Suntem in plin dezastru, e clar...
florin_80
Ai dreptate,pew langa faptul ca cei de la echipa mare,trimisi sa joace la Dinamo 2,nu aduc nimic in plus,nici cei mai tineri nu demonstreaza ca ar putea face pasul spre prima echipa.Nu vine nimic din spate.Probabil,nepotismul si pilele care se practica la nivel de copii si juniori isi spun cuvantul.

Am vazut si eu meciul de la echipa a doua...zero barat.Trecem peste faptul ca pe banca tehnica se afla o caricatura de antrenor,ajuns acolo doar ca e partener de afaceri al lui Borcea si fin al lui Dinu.
1948
Da...rad stelistii de noi...:( cat timp va ramane conducerea asta n`o sa avem niciodata rezulalte in afara tarii ...
alexemilian
QUOTE("qsl111")
eu zic despre partida de la timisoara ca o sa fie una buna pentru noi,si asta este problema.Pentru ca daca la finele turului o sa fim cu sanse reale la titlu si o sa mai fim inca in cupa,la inceputul returului lumea o sa uite...si iar o sa auzim pe stadion,"borcea,vino-ncoa,sa-i dam...."...ce bine ar fi sa pierdem tot...

Ai mare dreptate! Javrele din conducere vor pleca doar cand FC Dinamo nu va mai interesant financiar.
Sa nu uitam ca oamenii din conducere sunt acolo de multi ani; cand echipa merge bine sunt respectati, cand echipa merge prost sunt injurati; dintr-o cauza trista dar reala: majoritatea suporterilor dinamovisti nu au principii.

PS: Acum vreun an niste suporteri inconstienti au afisat o carpa pe care scria: "Multumim Gigi Netoiu". Acum nu se mai inghesuie sa faca acelasi lucru?! Nu, dar o vor face din nou cand Dinamo va fi in varful clasamentului.
flaviusO
hmmm... mai tii minte titlul din 2002 cand PCH striga numele lui Gigi Netoiu??
alexemilian
Ca sa fiu sincer nu tin minte dar cred ca asa e.
Pentru suporterul obisnuit, In loc sa ii pese de principiile cu care se ghideaza Dinamo, ii pasa de rezultate indiferent de pret.
flaviusO
Tin minte ca la meciul cu Brasovul de acasa, acel 4-0 pt. noi, in acelasi timp juca Craiova cu National (2-1), iar peluza scanda numele lui Gigi Netoiu la unison... poate atunci s-a crezut ca va fi altfel, dar se pare ca nu a fost asa...
1948
flaviusO ... da mah ... da` atunci netoiu a facut ceva pt Dinamo ... acuma nu mai face nimic :)) era normal sa`l indragim :D:D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.