iuliu
Mar 20 2008, 05:22 PM
Un mare jucator ne-a parasit , mult prea devreme si mult prea tanar .
A fost un adevarat exemplu de munca si efort in teren . A fost modest , asa a trait si asa s-a stins din viata , uitat de toti . Sau aproape de toti , eu l-am vazut jucand , i-am urmarit pe viu aproape toata cariera si eu nu-l uit .
La revedere Al. Custov . Odihneste-te in pace .
COSMIN C
Mar 20 2008, 05:27 PM
Dumnezeu sa-l odihneasca...
cosmin targoviste
Mar 20 2008, 05:34 PM
Odihneasca-se in pace...
djmihaitza
Mar 20 2008, 05:37 PM
Pe DinamoMania gasiți
AICI un ultim interviu acordat de Alexandru Custov pentru ziarul Libertatea.
Sa-i fie țarana usoara!
red_dogvitan
Mar 20 2008, 05:59 PM
Dumnezeu sa-l odihneasca........
Capirossi
Mar 20 2008, 07:13 PM
Sandu Custov va fi de-a pururi particica din Dinamo. Oameni ca dansul au facut mare numele clubului nostru. Cu atat mai rusinos este indemnul unora de a ne determina sa nu venim pe stadion. Daca venim pe stadion venim pt. Dinamo nu pt. actionari. Borcea, Turcu s.a. nu sunt Dinamo. A veni pe stadion este si o forma de respect pt. cei precum Mopsu, Catalin, Sandu Custov, Stanescu si altii ca ei care sunt inca in viata. Jucatorii din teren si noi din tribune ducem numele mai departe. Istoria o scriem impreuna participand la batalii, nu din fata televizorului.
Cinste tie, Sandu Custov ! Dumnezeu sa te ierte !
The Game
Mar 20 2008, 07:35 PM
Dumnezeu sa-l odihneasca... Dar cum a murit?
perovalenciano
Mar 20 2008, 07:44 PM
Se sting usor, usor toti marii si adevaratii DINAMOVISTI. ODIHNEASCA-SE IN PACE!!!!!!!!!! @ The Game Asa cum a si trait: cinstit.
cosmin targoviste
Mar 20 2008, 07:48 PM
Corect...E trist ca multi dinamovisti adevarati ne-au parasit.Au trecut in nefiinta dar legenda lor va ramane mereu vie si numele Dinamo se va lega intotdeauna si de numele lor!Odihneasca-se in pace!
stef 22
Mar 20 2008, 09:28 PM
Fostul jucător dinamovist Alexandru Custov a încetat din viață, astăzi, în localitatea Fundeni Frunzănești (un sat situat lângă București), la vârsta de 53 de ani, informează site-ul oficial al echipei din Ștefan cel Mare. Custov suferea de diabet și tromboflebită.
Mijlocașul Alexandru Custov a adunat 319 meciuri în tricoul lui Dinamo, o performanță depășită doar de actualul administrator delegat al clubului, Cornel Dinu (454 jocuri).
Momentul de glorie al lui Custov rămâne golul marcat pe "San Siro", în poarta lui Inter Milano. Pe 21 octombrie 1981, în turul II al Cupei UEFA, pe stadionul "San Siro" din Milano, Alexandru Custov a marcat în poarta lui Inter, apărată atunci de Ivano Bordon. Custov a punctat ulterior pentru 1-1, iar peste două săptămâni, la București, Dinamo s-a calificat după prelungiri, 3-2, prin golurile lui Dudu Georgescu, Augustin și Orac. Custov a evoluat în 30 de meciuri pentru Dinamo în cupele europene, marcând 3 goluri. Pe lângă reușita de pe "San Siro", Custov a mai marcat în meciurile FC Koln-Dinamo 3-2 (Cupa UEFA, 1974) și Vaalerenga-Dinamo 2-1 (Cupa Campionilor Europeni, 1982).
Numele lui Alexandru Custov se leagă de cea mai mare performanță a lui Dinamo pe plan internațional, calificarea în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, în 1984. În cei 11 ani în care a evoluat în Ștefan cel Mare (1973-1984), Custov a câștigat de 5 ori campionatul (1974-1975, 1976-1977, 1981-1982, 1982-1983, 1983-1984) și de două ori Cupa României (1981-1982, 1983-1984) cu Dinamo. Per total, Alexandru Custov a adunat 336 meciuri în prima divizie și 29 de goluri marcate.
Alexandru Custov ar fi împlinit la data de 8 mai vârsta de 54 de ani.
Sursa: NewsIn
Dumnezeu sa-l odihneasca...
COSMIN C
Mar 20 2008, 09:42 PM
Alb, rosu, tristete
După Dumitrache, Sandu Gabriel și Nelu Stănescu, a venit rîndul lui Sandu Custov. Sînt lucruri mai rele decît locul 6 în clasament.
Copiii de azi trebuie să știe că înaintea lui Adrian Cristea și Torje, la Dinamo au jucat niște fotbaliști. Unii sclipitori, alții muncitori. Băieți care săreau coarda nu prea se găseau. Sandu Custov a fost mijlocaș în epoca meciurilor cu Hamburg și Liverpool. A dat gol Interului și nu s-a dat la o parte niciodată. "Bulgarul" stătea atunci alături de Țețe Moraru și Augustin, de Dragnea și de Ion Marin "Săpăligă". Era pe cînd în Groapă se lucra la sintagma "cîinii roșii", dar nimeni nu era cîine pînă la moarte. Doar fotbalist dăruit unor culori simple. Alb, roșu. Custov a plecat așa cum a jucat. Discret, fără zgomot. Munca anonimă nu provoacă lacrimi, dar nu se uită.
(Cristian Geambasu)
dudu1961
Mar 20 2008, 10:29 PM
Nu pot sa cred ca mi s-a mai dus un idol !
De ce ?
Dumnezeu sa-l odihneasca !
MILITARI red dog
Mar 21 2008, 05:52 AM
Dumnezeu sa-l odihneasca.....
severus
Mar 21 2008, 09:46 AM
Dumnezeu sa-l odihneasca!Mare mijlocas,mare om,...la meciul ala cu Inter cind a marcat a fost aplaudat in picioare de suporterii italieni.Pacat de faptul ca actualii membri din conducerea lui Dinamo isi uita asa repede gloriile!
bigbobo
Mar 21 2008, 04:47 PM
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...
COSMIN C
Mar 21 2008, 06:50 PM
Moartea "Bulgarului" m-a marcat profund,am fost vecini de bloc.Imi amintesc de primul meci al lui Mircea Lucescu in Divizia A cu Corvinul.Stadion arhiplin-se juca in Groapa-si prin min 40 prinde Bulgaru' nostru un sut de pe la 20 m de am crezut ca rupe poarta.Din pacate mingea s-a dus in bara-radeau toti prin tribune si strigau la portarul Corvinului sa nu mai stea in poarta ca o sa cada pe el.
Asa cum ati scris aici ultimul trofeu al lui Custov a fost eventul din 84.Stiu ca atunci ne-am luptat cu spurcatii pe 23 August de 2 ori,in campionat- cand ne trebuia un egal pe care l-am si facut,1-1 gol Oneata din 6 metri si plonjon pe genunchi de bucurie in dreptul galeriei aurolacilor,la tribuna I- si finala Cupei,tot cu mizeriile din ghencea.In finala-ca si in campionat-au condus ceauseii,dar in min 45 a egalat Sandu Custov,sut cu dreptul! iar in repriza a -II-a i-a linistit Tsache Orac.Tactic vorbind ne pisam pe steaua din orice pozitie isi doreau oile.
Alta,asa,repede,la intamplare, si termin:cuplaj pe 23 ,noi cu rapidul in meciul vedeta.rapizii proaspat promovati a 1000 oara dupa meciurile crancene cu Rova Rosiori si alte echipe de top.Noi,campioni,fara dureri de cap.Min 60 sau asa ceva,scapa tomberonarul manea spre poarta noastra,iese Tete si-l blocheaza departe,la vreo 35m.Bat tiganii repede,Tete nu mai are timp sa revina si fac ciorile 1-0.Stadionul,70% in delir,tiganimea praf de fericire.Baieti,in 15 minute,i-am intors ca pe clatite, fara niciun fel de dureri.A egalat Nemteanu-venise de la Iasi-cu o lovitura de cap si i-a ingropat Oneata dupa o faza in care ciorile nu mai stiau unde e sudul.Mai tin minte ca la meciul acela l-a rupt o cioara pe Iamandi care tocmai fusese transferat la noi,i-a pus-o la genunchi.Gata,ca stiu ca am cam exagerat.Dar am avut niste jucatori care,inainte de toate,erau adevarate caractere care mureau pt. Dinamo.Datorita lor sunt dinamovist si nu mi-e rusine deloc,nici macar acum ne conduc niste gunoaie.
affu (21.03.2008 18:47)
super_dog
Mar 21 2008, 07:21 PM
Dumnezeu sa-l odihneasca !!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.