Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gheorghe Multescu- antrenor principal
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3
Bascanu
De astazi Gigi Multescu s-a intors acasa. E noul antrenor principal la Dinamo.
mrbodo2002
Bun venit! HAITA_DINAMO.gif
cosmin targoviste
Bun venit,domnule Multescu!Succes!

Din pacate turcalete a declarat aseara ca o sa lucreze cu Talnar si Dinu.Adica vom avea 3 antrenori principali.
marcher
S-o fi intors acasa...insa nici o performanta nu-l recomanda ca fiind antrenorul necesar in acest moment la Dinamo. Cand i-ai avut in mana pe andone si rednic, multescu pare mai degraba solutia de vreme rea. Oricum, mult succes si sa invingi steaua.
Cai Lun
Mulțescu e CÂINE. Restul nu contează. Are experiență, știe ce înseamn Dinamo, deci e bun. Dacă l-am avut pe Yenga, cu siguranță merită și Mulțescu să arate ce poate.
COSMIN C
Vai, ce-l mai recomanda performantele pe Partu'. complaining.gif

Exact, Multescu merita sansa asta. Pacat ca nu a fost adus macar de la sfarsitul turului sa fi prins si pregatirea de iarna....
Hatzu
Ramane de vazut zic eu, nu poate contesta nimeni ca Multescu e un antrenor cu experienta si un antrenor bun dar sa vedem cum reactioneaza echipa...
Sper ca o sa reactioneze bine si, cum zice Borcica pana la final sa nu mai pierdem niciun punct!!!
Bine ati venit d-le Multescu!!!
Capirossi
Aici e locul sau. ARE DREPTUL, CEL PUTIN, LA O SANSA. Ii doresc multa bafta. Sper sa se impuna in vestiar. Are bun simt mai mult ca Ando & Rednic. Cei 2 au declaratii impotriva lui Dinamo, Multescu n-a avut niciodata. Esteban, Zenga, Rinus, Flocea au antrenat pe Dinamo. Multescu e caine si i se pot ierta multe. Are nevoie si de noroc ca sa izbuteasca.
Bine ati venit, Profesore !
( Cartu !? complaining.gif Cine-i asta ? )
nunweiller
O sa il dea afara si pe Multescu in maxim 6-7 etape (probabil dupa meciul cu CFR-ul). Nu poti schimba 4 antrenori intr-un an. Este inadmisibil. Trebuia lasat Talnar sa termine ce a inceput! Fie termina bine, fie rau, dar acum sansele de amisca ceva sint aproape nule. Talnar cu oamenii lui, Multescu cu ai lui si Dinu cu sifonarii lui. Cred ca e un haos fantastic in lot.
Plus ca autoritatea antrenorului=0 dupa atitea schimbari. Cel care trebuia sa suporte consecintele era Margaritescu (in opinia mea), nu Talnar.
Multescu e un antrenor priceput care are marea sansa de a se impune si in Romania, desi ma indoiesc ca va putea sa se descurce in pinza de paianjen in care a intrat.
mihaiul90
Daca va fi lasat sa faca treaba singur, fara amestecul lui Talnar sau Dinu cred ca va face performanta aici. Ma bucur ca a venit Multescu, era mai bine daca venea de asta-iarna sau de cand a fost dat Rednic afara... dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Mult succes Gigi Multescu !
FarfelkugeL
Cai Lun si Talnar e tot CÂINE! ...Pricepi?
Si eu sunt tot CÂINE dar sunt praf la fotbal si n-am pretentii sa joc la Dinamo, intelegi aluzia?

Adevarat zici Cosmic, Partu ala e mare antrenor... NOT.

Nu stiu ce performante poti sa speri ca o sa ai cu un antrenor care a fost dat afara de la echipa de pe ultimul loc insa cum au fost incercati toti, are dreptul. Imi doresc din tot sufletul sa ma insel si sa aiba rezultate cu Dinamo.

Bun venit Gheorghe Multescu si mult succes!
Clau_Goool
Sunt bucuros ca a venit Gigi Multescu la Dinamo. Ii urez multa bafta la carma echipei si cat mai multe succese. Sper sa stea macar un sezon intreg la echipa daca se poate si sa nu ajunga bataia de joc a lui Porcea si a lui Muc cel Mic.
Nu imi este frica de abilitatile sale de antrenor, mai frica imi e de jucatorii pe care ii va conduce. Daca nu ai material bun la dispozitie degeaba incerci sa dregi o treaba ca tot anapoda iese.

GHEORGHE MULTESCU e trup si suflet pentru DINAMO FC !!!
COSMIN C
N-a fost dat afara, si-a dat demisia pe motiv ca nu s-au facut transferurile ce si le-a dorit. E cu totul altceva, nu?
Clau_Goool
QUOTE(FarfelkugeL @ 4 Mar 2008, 10:40) *
Nu stiu ce performante poti sa speri ca o sa ai cu un antrenor care a fost dat afara de la echipa de pe ultimul loc insa cum au fost incercati toti, are dreptul.

Bun venit Gheorghe Multescu si mult succes!

Gigi Multescu n-a fost dat afara de la "U" dupa cum ti-a spus si Cosmin. In principiu colaborarea s-a stins din cauza ca niciunul din transferurile pe care le dorea dansul pentru salvarea de la retrogradare nu s-a finalizat si asta nu din cauza dansului ci din cauza conducerii clubului(i se promitea una si altceva se facea), iar apoi pentru faptul ca nu i s-a dat nici un motiv pentru anularea stagiului de pregatire din Turcia in care isi punea multe sperante.

Nu conteaza ca a antrenat echipe mai mici in cariera sa, important e ca acum a venit la o echipa MARE la DINAMO si e momentul sa arate ca poate conduce si un vas mai mare ...
djmihaitza
Reigning Romanian champions FC Dinamo 1948 București have named Gheorghe Mulțescu as their new coach, with Cornel Țălnar stepping back.

Managerial reshuffle
The 56-year-old Mulțescu has signed a contract until the end of the 2008/09 season with Țălnar, who had been acting head coach for the last three months, becoming one of his three assistants. Cornel Dinu will stay on as the club's technical director as Dinamo look to improve on sixth place in the table, having been knocked out of the Romanian Cup in the quarter-finals last week.

Broad experience
Mulțescu made over 400 league appearances for FC Steaua București, Dinamo and CS Jiul Petrosani and started his coaching career at Dinamo in 1990. He subsequently was in charge of a number of Turkish teams, including Samsunspor, Kayserispor, Adanaspor, MKE Ankaragücü and Gaziantepspor and was coach of Dinamo's LIGA I rivals FC Universitatea Cluj earlier this season.
(uefa.com)
"U" Cluj rivalii nostri??
bianco_rossa
Oricum s'a dus dracu' echipa anu' asta.....poate sa vina si mama antrenorilor....din praf..pulbere nu iese nimic..
MULTA BAFTA pe noua pozitie....si hai cu locu' 3
antisteaua
Bine zici Rossa. Oricum nu mai avem ce salva asa ca decat sa dai o sansa unui antrenor cu rezultate si trofee, care oricum nu ar fi putut sa faca minuni, mai bine ca i-au dat o sansa unuia de al nostru. Si plus de asta e bine si pentru Multescu pentru ca nici asteptarile nu sunt mari de la el, asa ca nu prea are ce asteptari sa insele la momentul de fata.

Mult succes si neaparat victorie cu oile, ca altceva nu ne-a mai ramas anul asta.
bigbobo
Bun venit Dle Multescu...Bafta multa!!!...

N-am nimic cu Multescu dar schimbarile de antrenor aproape la fiecare etapa nu cred ca sunt de bun augur...Fara ajutorul si determinarea jucatorilor nu cred ca va sta mai mult de 2 luni la Dinamo...
Cai Lun
La voi, daca nu il cheama Murinho nu e bun. Ca numele antrenorului e cel mai important, nu jucatorii...

Da și Țălnar e dinamovist ca și noi, restul. Dar tocmai asta e diferenta. Țălnar e dinamovist, Mulțescu e și antrenor. E și pedagog... Țălnar nu poate să antreneze o echipă cu nume. El e bun la echipa 2, la juniori... Mulțescu are sânge în el să îi țină în frâu... și nu știu cum să spun. Dar cu Moldovan și Mulțescu veniți în ultimele luni, am impresia că raportul de forțe a început să se modifice. Cred că Dinamo începe să vadă cu coada ochiului calea pe care ar trebui să meargă. Ceea ce, în actuala stare de fapt, poate fi socotit ca un început...
POOL
Nici Multescu nu se poate lauda ca a antrenat mari echipe ca antrenor.
Leaveyou
QUOTE(Cai Lun @ 4 Mar 2008, 16:11) *
La voi, daca nu il cheama Murinho nu e bun. Ca numele antrenorului e cel mai important, nu jucatorii...

Îi urez din suflet noroc, dar multă încredere în jucători și acționari n-am. Mulțescu a făcut treabă bună la Sportul dar în ce condiții ? A avut echipa făcută și nu avea presiunea de la Dinamo și nerăbdarea acționarilor. Poate o să trec și nerăbdarea suporterilor. Totuși îl trec pe el răspunzător pentru parcursul bun al Sportului Studențesc.
În condițiile astea, îmi este frică că Mulțescu nu a fost adus decât să fie țap ispășitor. Sper să mă înșel. Bun venit domnule Mulțescu. Meritați această șansă și sper ca jucătorii să vă ajute.
reddog_sv
O decizie buna dar sper ca din vara sa vina R.Lucescu...Multa bafta noului antrenor!! beerchug.gif
red_dogvitan
Bun venit domnule Multescu mult succes!! beerchug.gif
djmihaitza
QUOTE(Leaveyou @ 4 Mar 2008, 15:48) *
În condițiile astea, îmi este frică că Mulțescu nu a fost adus decât să fie țap ispășitor.

De acelasi lucru mi-e frica si mie, sa nu pațeasca precum Ion Marin acum 2 ani cand dansul a fost singurul ce a platit pentru miscarea total neinspirata "Esteban Vigo".
Si inca ceva. Dați-mi voie sa cred ca nu se va ințelege cu Dinu oricata buna-voința ar avea Mulțescu. Amintiți-va de episodul cu tucul acela adus in probe, Kizilkaya, despre care se spunea ca a venit la recomandarea sa. Mulțescu zicea ca este puternic ca un taur, iar Dinu, dupa doua zile a renunțat la turc, si i-a retezat-o cu un sec "Pai daca e asa, de ce nu l-a luat el la Univ. Cluj?"
Sa dea Dumnezeu sa ma insel in aceasta privința!
rassdaqh
QUOTE(RED-castorryy @ 4 Mar 2008, 15:00) *
Mult succes lui Gheorghe Multescu !

ps. In acest moment toti acestia : Razvan Lucescu, Ioan Ovidiu Sabau si Dorinel Munteanu au zis ca la poker : PAS !

dorinel munteanu ??? razvan ??? mai bine se darama stadionul decat sa ii vad pe astia la Dinamo...
RED75
QUOTE(Cai Lun @ 4 Mar 2008, 8:58) *
Mulțescu e CÂINE. Restul nu contează.

Total de acord cu c e a spus Cai Lun. In plus cred ca merita o sansa sa antreneze Dinamo pentru ca, desi nu a avut performante de rasunet, nici nu a antrenat cine stie ce mari echipe unde sa poata confirma. Eu am avut mereu impresia ca este un antrenor bun si un om de caracter. Cred ca va pune suflet.
rew
Multescu are prea mult bun-simt pentru mizeria de la Dinamo.

Cea mai tare declaratie "Decit sa pierd cu 1-0 mai bine pierd cu 3-2, sa nu regret ca nu am atacat, nu am avut ocazii"
DiliBili
Eu am o feblete pentru Multescu si nu ma pronunt despre viitorul sau la echipa ... Insa, pot spune ca fiul sau, care nu a jucat niciodata la Dinamo, este mai dinamovist decit 99% (era urit sa zic 100%) din actualii jucatori.
RED75
QUOTE(rew @ 4 Mar 2008, 18:07) *
Multescu are prea mult bun-simt pentru mizeria de la Dinamo.

E clar ca orice antrenor din categoria celor ca Mulescu sunt prea buni pentru mizeria de la noi si exista riscuri mari sa pateasca ce a patit un alt caine, Ion Marin, cum mai spunea cineva.
Nu avem insa decat sa speram ca mai merge o data figura pe care afacut-o Rednic anul trecut si mai respiram si noi in priomavara viitoare. Pe urma vine iar Borcea si trage apa.
rainman70
Era si timpul ca nea Gigi sa aiba o sansa cu Dinamo! Ca Dinamovist nota 10 pentru el, nu a vorbit niciodata urat despre Dinamo,iar ca antrenor a tras cu sportul la titlu acum 2-3 ani . Ce Ando avea vreun rezultat notabil pana sa vina la Dinamo? Am mare incredere in Mu;tescu si nu stiu de ce dar chiar cred ca acum avem sanse reale la locul 2
alin-berceni squad
nu stiu ce "mari" echipe va asteptati sa antreneze :Real Madrid,AC Milan?Ca faptul ca de la noi nu a antrenat pe steaua ,rapid,este un lucru pozitiv,sper ca sunteti de acord cu mine.Nu a fost ca scarba de R.Lucescu care cit timp a fost la rapid a lovit mereu in Dinamo,si acum vad ca il vreti antrenor la noi.Gigi Multescu a ajuns sa se bata cu Sportul pentru titlu pina in ultimele 2-3 etape acum 2 ani,asta in conditiile in care steua si rapid furau ca in codru,iar sportul a practicat cel mai bun fotbal in acel campionat.
cosmin targoviste
Da.Dar nu avem certitudinea ca e un antrenor de clasa,care sa poate sa faca performanta adevarata la Dinamo.Nu avem certitudinea ca e un antrenor care poate duce pe Dinamo in UCL.Pentru a putea realiza aceste performante e nevoie de experienta la nivel inalt,pe care Multescu nu prea o are.Nici nu i s-a dat ocazia.Acum e sansa lui,dar pentru a-si putea fructifica aceasta sansa e nevoie de mutla rabdare.Cred ca trebuie mers pe mana lui vreo 2 ani.Adica returul asta si inca un sezon.Daca reuseste sa ne califice in Uefa anul asta,cred ca poate fii antrenorul pe care Dinamo il cauta de mult timp.Sper sa il ajute si trecutul sau dinamovist si faptul ca e caine adevarat.Bafta,domnule Multescu!
marcher
QUOTE(COSMIN C @ 4 Mar 2008, 9:11) *
Vai, ce-l mai recomanda performantele pe Partu'. complaining.gif

Spune-mi ca te prefaci...adica nu stii de campionatele si cupele castigate?
cpc
Bun venit si mult succes la Dinamo!

Ma bucur ca a venit un dinamovist adevarat ca poate le insufla ceva "rautate" pozitiva si jucatorilor nostri. O sa fie ceva presiune pe el, de aia a si declarat acum ca va juca in primul rand pentru rezultat si apoi pentru public.

Ce nu imi este foarte clar este cum ne-am facut cu 3 "antrenori" acum...eu credeam ca ne revenim si o sa avem si noi maxim 2: unul principal si unul secund. Dar ca la noi la nimeni...mai e al treilea, responsabil cu supravegherea din "umbra" si "departe de iarba"... icon_rolleyes.gif
Capirossi
Al III-lea e Seneca, nu se pune.
cpc
Daca e sa-l citez pe Badea cica ne-am intarit stafful tehnic...pai cred si eu ca la cum vorbeste "Seneca" se pare ca avem nevoie de 2 traducatori...nu unul. icon_lol.gif

Lasand gluma, sper ca Multescu sa reuseasca sa se impuna fiindca sansa e de partea lui...si ar fi pacat sa ne batem joc de el aducandu-l ca "manta de ploaie".
The Game
QUOTE(rew @ 4 Mar 2008, 18:07) *
Cea mai tare declaratie "Decit sa pierd cu 1-0 mai bine pierd cu 3-2, sa nu regret ca nu am atacat, nu am avut ocazii"

Asta ar trebui sa fie principiul pe care sa se bazeze jocul nostru de acum incolo.
Raikkonen
Cum dracu sa pui un astfel de antrenor? O iei din rau in rau prosteste asa? Ce idiotenie...cum sa fie multescu antrenor la Dinamo? Devenim oficial Dinamo 2, Dinamo Campina, Dinamo ARO Campulung? Cum naiba sa fie Dinamo o echipa care angajeaza astfel de oameni??? Credeam ca s-a dus perioada cu prostiile gen Ion Marin, Florin Marin etc.
Cai Lun
Hai că iar te-ai căcat în forum... și ce puteeeeeee!... dunno.gif
mihaiul90
Bai alonso, raikkonen, formula 1, wenger, adebayor, arsenal sau cum dracu te-o chema... daca taceai filozof ramaneai. Banuiesc ca l-ai fi vrut pe Wenger la Dinamo, nu ?

In alta ordine de idei... cred ca va fi buna tactica lui Multescu cu 4-3-3. Zicu ar putea fi astfel jucat ca atacant de banda, cam ce juca si pe la ciori cand dadea multe goluri... Lui Bratu cred ca i-ar conveni sa joace pe partea dreapta, iar Miranda ar fi avantajat de statura pentru postul de varf impins...
La mijloc ii poate incerca pe Torje, Cristea si Ropotan sau Margaritescu. Daca i-ar iesi sistemul asta de joc cred ca vom avea rezultate bune pana la sfarsit si vom si practica un fotbal de calitate.
marcher
Mai bine ti-ai tine tu pliscul...daca l-ai vazut pe Cai Lun tare pe pozitie, ti-au dat si tie dintii? Ce mare scofala a facut multescu ca antrenor, vad bine te pricepi la tactica. Hai zii acu daca te tin nadragii.
PS. Sa n-o spui p-aia... cum ca-i dinamovist, ca mor.
Cai Lun
E dinamovist. drunk.gif
radu
A fi dinamovist nu e neaparat o garantie de succes. Si eu sunt dinamovist, ca multi altii, dar asta nu inseamna ca suntem si capabili de a antrena o fomatie cu "pretentii". Multescu a fost adus pentru a linisti apele si a ne adormi. Ce poate face pana in vara asta e intrebarea. Sau se amageste cineva ca va scoate din Stoican, Goian sau Izvoranu fotbalisti. Constructia/ reconstructia unei echipe nu se face in timpul campionatului si, la Dinamo, cu actuala structura de conducere/ actionariat nici nu stiu daca se va putea face vreodata.
perovalenciano
Bafta Gigi!!! Reda-ne jocul frumos si speranta.
Myhay_Dinamo
Nu sunt multumit de venirea lui Gigi Multescu,nu pentru ca nu ar fi bun,ci pentru ca de cand a fost demis Ioan Andone de la echipa si pana acum schimbam antrenorii mai ceva ca hainele...In 2006 au fost Vigo,Ion si Florin Marin si Cartu,acum Rednic,Zenga,Talnar si apoi Multescu.Si ne mai miram de ce ne chinuim sa castigam un meci cu Dacia Mioveni. complaining.gif E clar.Sezonul asta e ratat pentru noi,ca si cel din 2006.Sper totusi,cat mai am putere,ca vom avea rezultate cu Multescu pe banca tehnica,doar sunt suporter dinamovist. HAITA_DINAMO.gif
mihaiul90
Drag iubitor de scârțuri si pârțuri, nu stiu ce e cu agresivitatea asta... cum adica mi-au dat dintii, sau ma confunzi ? Despre Multescu nu pot sa afirm decat ca a obtinut maximul posibil la echipele la care a fost... nu stiu ce mari performante ai fi vrut sa aiba cu "U" Cluj care doar ce a promovat din Liga 2... totusi la Sportul a facut performanta, daca asta vrei sa auzi, a reusit sa termine pe locul 4 cu acea echipa careia nimeni nu ii dadea vreo sansa si a fost chiar aproape de titlu intr-o perioada.

In fine banuiesc ca nemultumirea ta se leaga de faptul ca nu a fost adus oaia aia spurkata de cartu... tin sa te anunt ca sunt foarte fericit ca iubitorul ala de praz nu a ajuns la Dinamo si sper sa nu ajunga vreodata pe aici, din cate tin eu minte, a si declarat ca nu vrea sa vina la Dinamo, asa ca nu inteleg ce tot o tii sus si tare cu pârțu antrenor...

PS: Nu te inteleg, din moment ce spui ca urasti steaua asa de mult, de ce ai vrea ca Dinamo sa fie antrenata de un stelist declarat ?
The Game
Cu prea mult bun simț, de aceea va fi usor pentru borcea & co.
anmini
E DINAMOVIST!
FarfelkugeL
Bai terminati cu remarcile la adresa lui Marcher ca una doua va face si pe voi ultrasi! complaining.gif
E comedie...

Pai daca va impotriviti lui clar sunteti ultrasi care veniti sa va bateti cu jandarmii pe stadion! HULIGANILOR!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.