Help - Search - Members - Calendar
Full Version: JUCATORI/TRICOURI/NUMERE
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
dogmatic
Eu sant curios daca ati cumpara un tricou original al unui jucator din lotul actual al lui dinamo (stiti cum sant aurolacii cu mirela ,sau rapidu cu sabin ?) pe cine ati alege ?
ok ...daca gasiti unu` care sa va placa ,nu v-ar placea mai mult sa aiba alt numar ?
de ex e aiurea baltoi 29 , nu da bine ,sau dennis 2 (absurd) ,danciulescu 10 (hmm)
Anonymous
1. cu Petre - ultimile 2 luni nu pot sterge chiar tot ce a facut pt Dinamo.
2. cu Semeghin - bun cind mergi la bere si vrei sa golesti butoaiele
Anonymous
eu mi-as lua unul cu ciobi (cand joc cu colegii) sau tames (la sprituri, berica,...) :P
drimacus
Cigan .. ca de ala sunt sigur ca mai sta la noi macar 2 ani ... shi Burca .. ca ala e vesnic... :)
englandunited
dogmatic spune-mi u mie de unde pot achiziona un tricou original identic cu cel cu care joaca echipa si apoi sa-mi pun eu problema cu ce jucator as putea sa-mi cumpar. cu toate ca eu stiu cu cine,,,,,,,,:)
flaviusO
Eu mi-as lua cu Adi Mihalcea...
1948
Daca as gasi ... Catalin Hîldan ... nr 11 ... ar fi super
qsl111
Eu mi-am luat breloc cu Barca si a plecat in aceeasi saptamana...Imi mai luasem odata(nu va recomand,se strica repede :) ) cu Zicu si aceeasi poveste...Deci nu imi mai iau niciodata chestii personalizate de la Dinamo...as face cadou insa un tricou cu răţoi cuiva insa :)
Joanna
eu mi-as lua un tricou cu nr 11 pe care sa scrie UNICUL CAPITAN!!
dogmatic
QUOTE(englandunited)
dogmatic spune-mi u mie de unde pot achiziona un tricou original identic cu cel cu care joaca echipa si apoi sa-mi pun eu problema cu ce jucator as putea sa-mi cumpar. cu toate ca eu stiu cu cine,,,,,,,,:)

nu stiu de unde ...de pe ei direct ...unii nu merita sa joace in tricourile lui Dinamo .
neloo
Adi MIHALCEA cu nr 24!
drimacus
englandunited - de la Lotto - dar nu are totzi sponsorii pe el .... shi nr. + nume iti potzi pune mai tarziu ... stie ala de la lotto (unirea) unde .. iti da adresa
englandunited
exista noul tricou la vanzare de aceeasi calitate cu tricourile cu care joaca Dinamo ?! hmmm nu-mi vine sa cred !! ar fi excelent sa fie asa..... cat este pretul ? acum cativa ani erau niste tricouri la lotto la preturi mici dar care nu erau ca cele de joc reale......
drimacus
nu mai stiu exact pretzul 6-800.000 shi nici nu cred ca e de aceeashi calitate ...dar e acceptabil oricum
Anonymous
Saptamina viitoare baga tricouri noi la magazinul Dinamo, cel putin asa zicea vinzatoarea.
1948
Adevaru` e ca cel mai mijto e sa prinzi un tricou de la jucatori .. cand il arunca in tribune ... da` ... tre` sa ai noroc sa pui mana pe el :))
englandunited
mai frumos este sa-l primesti cadou de la unul din jucatori ! :)
drimacus
ehe :) .. shi trebuie sa fii shi bine facut :P .. pentru clipele imediat urmatoare :) mda .. nimic nu se compara cu un tricou de joc .. mai ales unul despre care stii ca a fost purtat de un favorit
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.