Help - Search - Members - Calendar
Full Version: The Best Footballer Ever
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Johnny B
Cred ca v`ati dat seama despre ce e vorba icon_lol.gif .Am facut o scurta lista cu cativa dintre cei mai mari fotbalisti ai tuturor timpurilor.Lista ar fi putut continua la
nesfarsit ,dar poll`ul nu mi permite mai mult de 16 jucatori. icon_rolleyes.gif Ordinea este aleatorie.

Dupa parerea mea ,cei mai buni jucatori care au pasit vreodata pe un teren de fotbal sunt Maradona si Rivaldo. Rivaldo : un jucator nu foarte rapid ,dar cu un sut formidabil ,un dribling excelent,si un executant incredibil de lovituri libere(printre cei mai buni la vremea lui). Este celebru si pentru "foarfeca" sa ,pe care o foloseste ori de cate ori are ocazia ; Maradona : nu trebuie sa mai spun nimic despre el...doar atat : INEGALABIL !

Astept parerile voastre + argumente !

P.S :Rog adminii sa nu`mi modifice poll`ul !
Multumesc. drunk.gif
cosmin targoviste
Am votat cu Maldini pentru ca e unul dintre cei mai titrati fotbalisti si pentru ca este fundas si e mai greu sa fii celebru ca fundas decat ca atacant.
Leaveyou
I-am votat pe Johan Cruyff și Zidane și dacă era trecut Marco van Basten îl votam cu două mâini. Pentru spectacolul din teren.
rew
Maradona e zeu, nici n-ar trebui bagat in competitie. El se uita de sus cum concureaza ceilalti pentru titlu de cel mai bun fotbalist.

JohnnyB, eu zic ca Eric Cantona merita de 2 ori mai mult decit Platini si zidane la un loc sa apara in top.
Cai Lun
Gioni bi, credeam că vorbești în limba țării unde joacă Maccarone, când am văzut că ai scris titlul topicului în engleză...

Eu l-am votat pe Pele, pt. că așa am auzit, că a fost cel mai bun... Altfel, l-aș fi votat pe Bănel, că am eu așa o slăbiciune pentru el...

Nu mi se pare că de la Maradona încoace s-a mai remarcat în mod deosebit vreun jucător...
Clau_Goool
L-am votat pe Maradona. Fără doar și poate a fost unul dintre cei mai mari magicieni ai balonului și nu cred că va mai fi altul ca și el. De asemenea cred că merita un loc în acest poll și Marco Van Basten, care în opinia mea ar fi fost pe locul doi după Diego. Iar pe cea de-a treia poziție a podiumului l-as fi remarcat pe Pele ...
dudu1961
Zidane -si il votam pe Ronaldo , daca nu ar fi avut ghinionul pe care l-a avut !

Maradona toti spun :cel mai mare fotbalist , o fi nu zic nu ,dar nu mi-a placut si nici nu-mi v-a place freodata , si jur ca nu stiu de ce ! Poate pentru viata extra sportiva , poate pentru ca se credea zeu pe teren , nu stiu ! Cert este ca nu-l suport !
matador
dar de sir bobby charlton nu se pomeneste nimic?
stef 22
Chestia cu "cel mai bun" e relativa. Dupa parerea mea jucatorii de posturi diferite nu trebuiesc comparati, astfel riscam sa scoatem in fata numai mijlocasii si atacantii (oare de ce in pool-ul tau se afla decat 2 fundasi si nici macar un portar?

Asa ca eu votez astfel:
Cel mai bun portar:
1.Dino Zoff
2.Gianluigi Buffon
3.Peter Schmeichel
Cel mai bun fundas:
1.Lothar Matthäus
2.Fernando Hierro
3.Paolo Maldini
Cel mai bun mijlocas:
1.Diego Maradona
2.Zinedine Zidane
3.Rui Manuel César Costa (pacat ca nu a beneficiat de o echipa mai buna la 24-25 de ani)
Cel mai bun atacant:
1.Ferenc Pusk
2.Eusébio da Silva Ferreira
3.Ruud van Nistelrooy

Poate ca in unele cazuri sunt subiectiv...
Johnny B
@ all : doar 16 am putut pune...mai sunt cel putin 100 care meritau sa fie in poll...de ex: Marco Van Basten ,Karl-Heinz Rummenigge ,Bobby Charlton ,Didier Deschamps ,Dino Zoff ,Eric Cantona ,Luis Figo ,Garry Lineker ,Oliver Kahn ,Ardilles ,Romario ,Roger Milla ,Rinat Dassaiev ,Peter Schmeichel ,Cafu ,Manuel Rui Costa ,Ivan Zamorano ,Socrates ,Mario Kempes ,Rivelino ,Fernando Hierro ,Gigi Buffon ,Ruud Gulit ,Falcao ,Hristo Stoichkov ,Just Fontaine ,Jurgen Klinsmann ,Abedi Pele ,Giacinto Facchetti ,Gianni Rivera ,George Weah ,Emilio Butragueno ,Frank Rijkaard ,fratii Laudrup ,fratii van de Kerkhof ,Zbigniew Boniek ,Gheorghe Hagi ,Raul ,Franco Baresi ,Gordon Banks ,Gianfranco Zola ,Alessandro Del Pierro ,Gabriel Batistuta ...ETC ETC ETC ...as putea sta 1 zi intreaga sa scriu icon_rolleyes.gif i`am scris doar pe cei care mi`au venit acum in minte icon_rolleyes.gif
Sper ca am lamurit pe toata lumea

P.S : ordinea este aleatorie.
COSMIN C
Aveai si varianta "pe posturi" si atunci aveai 4 x 16.
Johnny B
atunci my fault ...n`am stiut
COSMIN C
M-am gandit sa-ti spun de cum am vazut topicul, dar prea ne rugasei frumos sa nu ne bagam. tongue.gif
bigbobo
Greu de optat...Am votat cu Maradona...A fost mare...In opinia mea ar urma Pele si Beckenbauer...
reddog_sv
Maradona si Pele..pe aceeasi treapta..
red_dogvitan
Dintre toti Pele si Maradona......
Bascanu
Lothar Matthaus, Van Basten si Maradona!!
rainman70
MARADONA !!! Inegalabil!
marcher
Pele a fost mare, dar nu prea l-am vazut. Merg pe mana lui maradona.
The Game
Daca era, il votam pe van Basten, nu l-am prins evident jucand, dar am vazut multe video-uri cu el. Asa, am votat Zidane pt. ca pe el l-am prins si a fost idolul meu.
gavros
toti din lista au fost fotbalisti foarte mari si greu de intrecut, dar totusi cel mai talentat a fost Maradona
eu am votat Maradona, Platini si Rivaldo

PS: eu cred ca si Dobrin merita sa fie in aceasta lista
razvan_ptm
1.Zinedine Zidane
2.Ferenc Puskas
3.Diego Armando Maradona
bogdy_pc
eu am votat cu Pele si Maradonna pentru ca am auzit ca au fost buni, si am vazut imegini inregistrate.

dar am pus un vot si pentru Zidane pentru ca l-am vazut in actiune live si a fost pe departe cel mai bun jucator ai generatiei sale
Florin_Bogdan
L-am votat pe ronaldo, daca avea putin noroc sunt sigur ca era cel mai tare din lume, dar din pacate s-a accidentat cand se apropia de apogeu, in rest... si maradona si zidane.. e greu
Totusi Imi pun sperante ca acum o sa vedem cel mai bun fotbalist din toate timpurile.. si aici ma refer la Ronaldinho sau la Cristiano Ronaldo
MosIonRoata
Eu nu votez.
Nu se stabileste cel mai bun jucator, daca exista asa ceva, prin vot...

Nu se zice "The Best Footballer Ever", se zice "Cel mai bun fotbalist din toate timpurile"...
Parca Limba Romana era la loc de mare cinste la DinamoMania....
Vorbiti, bai frate, Romaneste, ca Englezeste stie toata Lumea!

Io nu stiu care-i cel mai bun fotbalist, si nici nu cred ca exista asa ceva din moment ce nu
oricare doi fotbalisti pot fi comparati... da' nu stiu ce-aveti cu Maradona; ce-ati vazut voi la el?!

Daca Ronaldinho a inventat driblingul acela naucitor perfectionat de Cristiano Ronaldo si daca
Leonidas da Silva a inventat foarfeca, procedeu numit in mod gresit de jurnalisti bicicleta, ce
procedeu, ce tehnica noua a adus Maradona de ziceti ca-i cel mai mare jucator?!

A...ba ...da.... a inventat si asta ceva: golul cu mina
si lovitura cu crampoanele in burta.

Sanatate!
reddog_sv
Atacantul lui Real Madrid, Raul Gonzalez, a redevenit cel mai bun marcator din cupele europene, dupa cele doua goluri inscrise in meciul cu Zenit Sankt Petersburg, scor 3-0, din ultima etapa a grupei H a Ligii Campionilor.

Raul, care a marcat 66 de goluri in cupele europene, l-a depasit pe atacantul echipei AC Milan, Filippo Inzaghi, care are 65 de reusite.

Urmatoarele locuri in aceasta ierarhie sunt ocupate de fostul jucator german Gerd Muller, 62 de goluri, de atacantul ucrainean al formatiei AC Milan, Andrei Sevcenko, cu 61 de goluri, si de olandezul Ruud van Nistelrooy (Real Madrid), cu 60 de goluri.

Raul Gonzalez conduce si in topul marcatorilor din Liga Campionilor, cu 64 de reusite, fiind urmat de Van Nistelrooy, cu 60 de goluri, si de Sevcenko, cu 56 de reusite.
plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif
Florin_Dinamo
Pentru mine Maccarone e cel mai bun fotbalist icon_lol.gif icon_lol.gif .
Morpheuss
Ce cuvant e asta, "footballer"? icon_rolleyes.gif
MosIonRoata
"footballer" inseamna "fotbalist" in Engleza Britanica; dincolo de ocean dinsii zic "soccer player"
ca la dinsii fotbalu' se joaca cu o minge lunguiata iar jucatorii poarta casti de metal ca soldatii
pe cimpu' de lupta...nu degeaba ie astia stapinii lumii: la ei si joaca e un fel de razboi...

Sanatate!
Morpheuss
Mos Ioane, n-am auzit niciodata cuvantul "footballer". "Football player" da.

Si in final...De ce dracu' nu e numele topicului in limba romana?
Clau_Goool
Cuvantul respectiv exista, ca nu l-ai auzit tu aceasta e alta problema.
Si la faza cu numele topicului, da, ai dreptate cine l-a facut a gresit la faza aceasta...
Morpheuss
Multumesc, Clau_gol, ca de obicei m-ai scos din ceata ceuameni.gif
Clau_Goool
Sa cresti mare. Gol se scrie cu G mare, vezi vezi ca pun cainii pe tine... verystrange.gif
red_dog_cosmin
Dupa parerea mea cel mai bun fotbalist care a existat vreodata este Pele.
Nexus
Paolo Maldini!! Aici nu e vorba de cine a facut spectacol ci de longevitate si constanta. Totusi e vorba de un fundas...
BoYkA
Si Catalin unde este?
dudu1961
Daca e sa luam pe total niciodata parerile nu vor coincide , pentru ca pina si fotbalul a evoluat , ce se juca pe vremea lui Pelle nu se mai joaca azi (si medicamentatia la fel !).
Intodeauna vor exista nemultumiti de un sondaj , pentru ca fiecare il vede pe al lui mai bun ,eu spre exemplu nu-i contest valoarea lui Maradona , dar sa ma iertati -mie nu mi-a placut si nu-mi place !
iulian_reddog
L-am votat pe Cruyff. Si l-as mai vota pe Best. Mare jucator, mare caracter. Sa bei doi ficati intr-o viata de om, e mare lucru!
Rexton_reddog
L'am votat p Best "ficat de fier" si daca era si Cantona avea votul meu .Nu cred ca o sa vedem prea devreme un atacant de talia lui Cantona
BoYkA
Adevarul ca pe vremea lui Pele nu se juca asa cum se juca pe vremea lui Maradona.
Pe vremea lui Pele era la inceput.Abea al 5-lea campionat mondial. Fotbalistii aia nu au avut conditile care le-a avut Maradona.
Maradona are un mic avantaj.
POOL
Daca o luam asa, nici Maradona nu juca cum joaca Messi azi. Fotbalul a evoluat, insa la momentul lor Pele, Maradona au fost cei mai buni. Pele a si recunoscut intr-un interviu de altfel ca daca ar fi lovit mingea la vremea lui cum o lovesc fotbalistii din ziua de azi, probabil si-ar fi rupt piciorul. Votul meu este pentru Zidane, deoarece nu am vazut destule meciuri cu Maradona si Pele ca sa ii pot vota ca fiind cei mai buni, pe Zidane il urmaresc de mic, iar geniul lui este greu de atins. Este printre putinii jucatori care nu s-a folosit in principal de viteza pentru a-si depasi adversarii.
rares_t
Daca era sa se faca un poll cu "Cel mai bun atacant din toate timpurile " cu siguranta il votam pe Romario, si pe locul doi pe George Weah. Atacanti ca astia doi n-am mai vazut.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.