Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Osvaldo Miranda
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Clau_Goool
Așteaptă să vezi cum se comportă acest jucător pe teren înainte de a-i batjocori numele. Totuși pare a fi un jucător care ne-ar putea ajuta destul de mult. Eu unul am încredere în el și sper să demonstreze acest lucru cât mai repede ...
perovalenciano
Am cautat sa-l vad pe net dar nu am gasit mare lucru. Poate s-a pastrat pentru noi cu tot ce stie el mai bine....
Leaveyou
010.gif Da. Așa bine s-a păstrat că nimeni nu l-a văzut. În afară de Borcea, normal.
reddog88
Eu m-am saturat de "bombe pe piata transferurilor".Sper sa-si faca datoria si sa nu fie si el o petarda, singurul transfer bun mi se pare Torje,pustiul asta vrea sa demonstreze ceva. HAITA_DINAMO.gif
Leaveyou
Așa și Mirinda mi-a plăcut ! Vrea să demonstreze, alea-alea, a zis că batem steaua ...
reddog88
Trebuie sa le spunem ca faza cu "batem Steaua " e expirata momentan singura varianta pe care o acceptam este batem tot. bananasmile.gif
Johnny B
L`au luat la umplutura...ca sa nu mai zicem noi (suporterii) ca nu fac achizitii de marca. Daca a dat intr`un sezon 4 goluri...va dati seama ce "mare golgheter" este. Sper sa ma insel ,dar nu prea cred. icon_rolleyes.gif
Fane
va da si el vreo 3 goluri pana la finalul sezonului. Probabil va fi o noua muratura adusa de borcea
Eu l-as prefera pe Bratu si Danciu
Leaveyou
și Liviu Ganea.
Reeker
Danciu se pare ca a cam expirat. icon_rolleyes.gif
Angelcry
Are cineva o poza cu Osvaldo Miranda din FATA. Cine are sa o trimita la angelcry200_3@yahoo.com
Mersi
djmihaitza
Cauta AICI --->> Conferința de presa: Prezentare Osvaldo Miranda
SpeedsterAMI
Ce era aproape cert pt mine, acum este indiscutabil! MIRINDA (cum i-a spus comentatorul de pe Kanal D) asta este CEL MAI PROST ATACANT (daca nu cumva cel mai prost fotbalist) CARE A JUCAT LA DINAMO VREODATA!! Nu este posibil ca un atacant sa rateze de 3 ori singur cu portarul intr-un singur meci!! Amatorul asta nu stie sa faca NIMIC cu mingea! Dribling nu, centrari nu, viteza nu, sut nu, pasator nu, cu capul nu. Pai in acest caz si yo ma numesc fotbalist si merit sa am post TITULAR la Dinamo, si sa mai iau si o groaza de bani pe chestia asta. AFARA CU CEL MAI PROST JUCATOR CARE A VENIT LA DINAMO DE CAND MA STIU EU!!!!
In tot acest timp atacanti foarte buni stau pe la Dinamo II, sau imprumutati pe la alte echipe.....incredibil. Pai daca ar fi oierul la Dinamo l-ar fi dat pe Miranda asta afara daca nu dupa primul meci, sigur dupa al doilea. complaining.gif complaining.gif complaining.gif complaining.gif
cosmin targoviste
De ce nu ti cu steaua daca tot il pupi atata in fund pe cioban?
ciupanezu_reddog
Inca un jucator luat dupa modelul ''ce DVD vedem in seara asta?''.Probabil ca Borcea si cu gasca lui dau petreceri nocturne in amintirea celor de dinainte de revolutie cand se strangeau golanasii de prin cartier ca sa se uite la filme sexy pe video.Asta fac si actionarii de la Dinamo.Downloadeaza de pe ODC,se uita pe youtube sau dau un search pe google in speranta de a mai gasi cate o flasneta d-asta.Unde sunt scouterii?Unde sunt acei ochi de specialitate pe care ar trebui sa-i trimita in anumite regiuni ale globului ca sa caute talente?De ce luam numai sud-americani care nu sunt deloc departe ca si mentalitate de africani.De ce nu ne indreptam catre nordul Europei.Sunt jucatori senzationali(nu neaparat tehnic) in campionate precum cel al suediei,belgiei,norvegiei sau chiar si in esaloanele secunde din anglia.Gasiti cea mai variata gama de jucatori seriosi,ambitiosi,care compenseaza lipsa unei tehnici deosebite prin determinare,un joc bun de cap,forta si plasament.Daca ai un asemenea jucator ca varf impins iar in spatele lui pe Zicu si/sau Cristea nu prea iti mai trebuie nimic.Ne place sa ne laudam ca aducem argentinieni pe milioane de dolari,aratam statistici si organizam o prezentare ca in strainatatae,dar fotbal subtireanu.Nu mai vrem sa vedem asemenea trompete.Nu mai vrem sa conduceti echipa asta frumoasa in felul asta.Uitati-va cat de penibili suntem...Miranda,du-te tata la Filipestii de padure si lasa-ne..
SpeedsterAMI
QUOTE(cosmin targoviste @ 22 Mar 2008, 19:39) *
De ce nu ti cu steaua daca tot il pupi atata in fund pe cioban?

Nu meriti sa iti raspund la afirmatia asta. Ciobanul a facut cat de cat curat la stiaua si a adus totusi jucatori masivi, care stiu si cu mingea(un bun exemplu e Mendoza). CFR Cluj a luat jucatori de care nici nu auzisem si au defilat in tur cu ei. Noi luam numa rebuturi sau jucatori dati afara de cioban.Vrei sa-l ridic in slavi pe Borcea pt asta si sa spun ca avem cel mai tare lot din tara?
In alta ordine de idei...e incredibil cat de mult apasa pe "butoane" spurcatul asta de Jiji. Au fost furati de arbitru rau de tot astia de la Cfr la meciul cu Poli Iasi.Chiar nimeni din fotbal nu vede??
cosmin targoviste
@SpeedsterAmi-pai ori e curat si face transferuri bune,ori e spurcat si apasa butoanele?Nici tu nu stii ce vrei sa zici.
Daca nu ne putem duce crucea asa cum e ea ,mai grea,mai usoara,mai bine renuntam.
tussybau
Il aleg pe Danciu, din pacate Miranda este ratangist de meserie. Sa speram ca asta a fost doar in meciul cu U, si este doar o chestiune de acomodare pentru Miranda. Deocamdata acesta nu-si arata valoarea in bani pe care sefii lui Dinamo au asteptat-o...
matador
QUOTE(SpeedsterAMI @ 22 Mar 2008, 18:34) *
Ce era aproape cert pt mine, acum este indiscutabil! MIRINDA (cum i-a spus comentatorul de pe Kanal D) asta este CEL MAI PROST ATACANT (daca nu cumva cel mai prost fotbalist) CARE A JUCAT LA DINAMO VREODATA!! Nu este posibil ca un atacant sa rateze de 3 ori singur cu portarul intr-un singur meci!! Amatorul asta nu stie sa faca NIMIC cu mingea! Dribling nu, centrari nu, viteza nu, sut nu, pasator nu, cu capul nu. Pai in acest caz si yo ma numesc fotbalist si merit sa am post TITULAR la Dinamo, si sa mai iau si o groaza de bani pe chestia asta. AFARA CU CEL MAI PROST JUCATOR CARE A VENIT LA DINAMO DE CAND MA STIU EU!!!!
In tot acest timp atacanti foarte buni stau pe la Dinamo II, sau imprumutati pe la alte echipe.....incredibil. Pai daca ar fi oierul la Dinamo l-ar fi dat pe Miranda asta afara daca nu dupa primul meci, sigur dupa al doilea. complaining.gif complaining.gif complaining.gif complaining.gif

sa nu uitam totusi de n&d in tur...eu deocamdata mai am rabdare cu osvaldo care arata macar ca vrea
ciupanezu_reddog
QUOTE(RED-castorryy @ 22 Mar 2008, 23:13) *
Nici o echipa din Romania nu are scouteri . Toti jucatorii sunt urmariti pe DVD-uri . De exemplu Marko Ljubinkovic a fost adus la Vaslui de catre Multescu pe cind el antrena aceasta echipa din divizia a treia din Suedia. Impresarul i-a ascuns lui Multescu esalonul in care juca Marko si l-a informat ca acesta era in liga a doua din Suedia.

RED-castorryy ajungi la vorba mea?Pe Ljubinkovic nu se bat si Dinamo si steaua si rapid?In loc sa-l cumpere pe o suma derizorie din liga a 2a suedeza invocand faptul ca nu este un jucator consacrat si experimentat stau sa se roage de Porumboiu cu milioanele de euro...Si cati altii ca Ljubinkovic n-or mai fii..
dudu1961
Miranda asta nici in liga a lll -nu are ce cauta ! diablo.gif
DinamoEver
Dinamo 2 scrie pe el .. trebuie bagat mai des L Ganea
dudu1961
Uitati-va la fisa de prezentare de pe prima pagina , si veti vedea ce "MARE ATACANT " este !!!!!!!!!!!! complaining.gif
ciupanezu_reddog
QUOTE(DinamoEver @ 23 Mar 2008, 11:07) *
Dinamo 2 scrie pe el .. trebuie bagat mai des L Ganea

Liviu Ganea?Am retineri in ceea ce-l priveste pe Ganea..L-am urmarit la cateva meciuri din liga a 2-a (ex.Sportul-Dinamo 2)si nu s-a remarcat cu nimic.Un jucator care are pretentii sa joace la Dinamo trebuie sa demonstreze ca merita.Atat el cat si Marius Alexe mai au de tras ca sa ajunga la prima echipa,insa raman jucatori de perspectiva.
SpeedsterAMI
QUOTE(cosmin targoviste @ 23 Mar 2008, 7:39) *
@SpeedsterAmi-pai ori e curat si face transferuri bune,ori e spurcat si apasa butoanele?Nici tu nu stii ce vrei sa zici.
Daca nu ne putem duce crucea asa cum e ea ,mai grea,mai usoara,mai bine renuntam.

am spus eu ca e curat?Este cel mai nenorocit om din fotbalul romanesc!DAR a reusit sa aduca in iarna jucatori foarte buni care pot sa faca diferenta in teren si a reusit sa dea cativa jucatori de umplutura afara de la echipa lui.Noi nu am reusit nici unu nici alta.Mai mult decat atat noi mai si aducem jucatori de umplutura.Conducatorii nostrii cand o sa puna piciorul in prag si o sa inceapa sa dea afara pe cei care o freaca pe teren?
perovalenciano
Lasati-l fratilor in pace ca e pertarda. ne consumam energia degeaba.
DinamoEver
sincer nu arata a jucator de 2 mil de $ ! nici macar de unu de 200.000$
Borce, prostule pe Stancu de la urziceni n-ai putut sa dai 1 mil
pe Keseru 1 mil
ia-ti bomba de jucator si pleaca
cosmin targoviste
@Speedster-
Ciobanul a facut cat de cat curat la stiaua si a adus totusi jucatori masivi, care stiu si cu mingea(un bun exemplu e Mendoza).
- uite ca ai zis ca a fost curat,dar sutn de acord cu tine ca avem niste conducatori dobitoci,dar din alte motive,nu pentru transferul lui Miranda.Si transferurile alea nu le-a facut ciobanul,el doar a dat impresia asta ca sa atraga simpatia oilor zdeliste.

Eu de fapt nu inteleg de ce va grabiti sa il catalogati pe Miranda drept un jucator prost din moment ce el a jucat 3 meciuri si a dat un gol.Duceti-va si voi si faceti acelasi lucru pe un alt continent.Aveti acelasi randament din prima?Se tot insista cu Liviu Ganea.Ok,trebuie si el incercat,dar amintiti-va in finalul trecut de campionat a jucat 6-7 meciuri am impresia,si a dat 2 goluri.Nu ca ar fi slab Ganea,dar trebuie rabdare mai multa in cazul unor jucatori.Daca ar fi sa vorbim de altii care joaca de atatea meciuri titulari gen Munteanu (aici intervine dobitocenia conducatorilor) care este tinut nu stiu de ce in teren,da,atunci ar trebui sa punem piciorul in prag.
The Game
Cand a zis ca a facut curat cred ca se referea la faptul ca a vandut jucatorii slabi si a adus jucatori valorosi.
RaulDinamovistu
de 10 ori mai bun Niculescu !!! NICULE TE VREM INAPOI !!!!
Cel_mai_rosu
Alt super-mega-transfer facut de dragii nostri actionari , marele osvaldo mirinda !
Capirossi
E un petardat pur-sange, mai rar exemplar ca gagiul asta.
dudu1961
Asta trebuie facut pachet si trimis acasa , si poate ia cu el si pe butelie si sobolanul ! Am scapa de trei petarde !
alin-berceni squad
Miranda e un fotbalist slab,si cu asta (numindu-l fotbalist) l-am laudat.Eu nu inteleg altceva:daca tot dai 1,5 milioane de euro trimite dracu'pe cineva sa-l monitorizeze citeva meciuri,ca mai bine pierzi 10-15 mii decit 1 milion jumate.Cluburile mari urmaresc luni,poate chiar ani un fotbalist pina il cumpara,nu-si bat joc nici de bani,si nici de prestigiul lor aducind mai stiu eu ce petarde.Culmea e ca nici astia pe care ii luam din tara nu-i monitorizam,ca altfel nu inteleg cum i-am luat pe Goian sau Izvoreanu de ex.
georeddog
un praf , o petarda care isi da cu stangu in dreptu , patrunde in careu ca un tanc si dupa suteaza mai rau ca un junior , asta nu e de fotbal , la box cu el , dar nici acolo , de la un cot a stat zile intregi pe bara icon_lol.gif , lasa ca vine Rednic sii il da afara , sa fina jucatori tineri si de preferat romani

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
f_rares
Am si eu o intrebare : vede cineva in gagiul asta un jucator? Eu unul n-am vazut NIMIC la el de cand a venit la Dinamo . Nimic din ceea pentru ce era laudat . si a mai costat si o caruta de bani...traiasca actionarii... lightning.gif
Capirossi
Spaima portarilor, idolul tribunelor, preferatul gazetarilor.
( Poate in alta viata )
djmihaitza
Unora le place s-o zguduie aiurea doar asa .... de amorul artei!

Aveți mai jos cateva pasaje din presa de azi (n-am sa menționez ziarele datorita filtrelor din forum):
"După pauză, Țălnar a făcut o mutare extrem de inspirată, Miranda în locul lui Bratu."
"Din acel moment, Dinamo s-a trezit și Miranda a început să cîștige mingi și spații pentru colegul său din atac, Dănciulescu."
Printre remarcații lui Țălnar s-a numărat și Osvaldo Miranda, care l-a înlocuit în minutul 46 pe Bratu: "Îl felicit pe Miranda pentru cum a jucat. A intrat perfect în meci, s-a bătut mult, și-a dat drumul la joc."
FarfelkugeL
Hai frate ca tampitul asta de Talnar era f multumit si de (si aici intervine panica) ADRIANA CRISTEA!!!
Cum sa zici ca esti foarte multumit de un jucator care a facut faza golului si atat! In rest s-a plimbat pe teren! SI NOI VREM IN CL!!!
doggyy86
pIRANDA e cel mai slab din tot lotul lui Dinamo! Si cand te gandesti ca se vroia a fi un jucator care sa ne ajute sa apucam CL...vai de cei ce l-au remarcat...
SpeedsterAMI
sper ca nu mai aveti niciun dubiu cu privire la calitatea "de exceptie" a acestul "jucator". Dupa cum am zis si mai sus.....fiinta asta nu se poate numi fotbalist!!Nu stiu pe ce criteriu se aduc jucatori la Dinamo dar cei adusi in iarna(si mai ales Miranda) nu au nicio treaba cu fenomentul numit fotbal.
MIRANDA PLEACA!!!!!
Kity_reddog
Este o rusine sa vii in fata presei si sa te lauzi cu un ageamiu in ale fotbalului. Panarama de 2 lei mirinda asta. Asa ceva numa porcea poate sa faca. Sa cumperi jucatori de pe dvd-uri in sec 21 la un club cu pretentii si aspiratii europene;)). Un asemenea jucator nu are ce cauta in fotbalul adevarat. Se pare ca si-a gasit loc la Dinamo....
ANGER
Mai bine cu L.Ganea. football.gif
cosmin targoviste
da ma bine cu Liviu Ganea care nu e in stare sa dea gol singur cu poarta si care in aproape o repriza atinge mingea de 2 ori.
ANGER
Intotdeauna virful are nevoie de sustinere din partea mijlocasilor.Sa i se dea lui L Ganea, sau oricarui alt virf de la echipa a 2-a , sansa sa joace cit Miranda si sevor vedea rezultatele pozitive sau negative.
Cind ai putine solutii te descurci.Daca nu, sa joace doar cu Danciu virf impins
FarfelkugeL
Liviu Ganea TREBUIE bagat in locul lui Miranda. E pusti dar e mult mai bun.
Si are cateva executii surprinzatoare, spre deosebire de lesinatul asta.
cosmin targoviste
Da,si diferenta e ca Miranda intr-o repriza cat a jucat a marcat un gol iar Ganea a ratat singur cu poarta.Miranda nu cred ca e lesinat.Si Ganea ar trebui incercat dar de ce in locul sud-americanului?Miranda a jucat cate?3 meciuri ca titular si a dat 2 goluri.
f_rares
e pur si simplu idiot miranda . Nu-mi vine sa cred . Ratangist , in afara jocului , contra-timp si lista poate continua .

Cum poate sa nu sara cand ii vine mingea perfect pe cap? Si cica mai e bun la jocul cu cap ... pe naiba , ar trebui impuscat ! evillaugh1.gif
SpeedsterAMI
bai baieti....care i-a pus mah banane pe ghetele alea??De fiecare data cand primeste pasa sau are mingea la picior ori aluneca, ori se impiedica, ori incearca sa treaca direct prin adversar si normal ca se da fault in atac.Cel mai prost jucator care a venit la Dinamo de 16 ani in coace pe langa Galliqio. NU IL MAI SUPORT!!!
Capirossi
E un talent neslefuit ce nu a avut inca sansa sa erupa.

icon_redface.gif ( Am glumit )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.