Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Osvaldo Miranda
Comunitatea virtualã a suporterilor dinamoviºti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
gavros
incepe sa mi-l aduca aminte pe Mihalcea, dar mai are mult pana sa-l ajunga pe Mihalcea
POOL
Depinde de care perioada a lui Mihalcea. Deoarece prima data cand a fost la Dinamo, a fost extraordinar.
gavros
ma refeream la ratari, ca si Mihalcea rata....dar el mai si marca
POOL
Miranda de mai multe ori rateaza intalnirea cu mingea, decat sutul la poarta. Eu nu inteleg cum un jucator de 1,90 sare pe sub minge dupa ce mingea sare din pamant. E total neinspirat omul asta. Intr-un fel imi pare rau pentru el, ca incearca numai ca nu poate mai mult.
perovalenciano
Zic unii, pe aici , ca ar trebui sa mai avem rabdare cu Miranda, ca nu a fost valorificat cum ar fi trebuit. Am si eu o intrebare: a aratat Miranda macar pentru cateva momente a fotbalist de cand este la Dinamo? Faceti exceptie va rog de fotografiile de prezentare .
Nexus
Miranda asta o sa stranga cate goluri a dat Danciu, de exemplu, peste vreo...200 de ani. Atacanti ca el mai rar...nu stiu unde a impresionat asa de tare de a ajuns la Dinamo. icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
cosmin targoviste
Si eu nu inteleg de ce tot comentati de Miranda . Nu ati obosit si voi ?! Daca Rednic nu l-a dat afara pana acuma , stie el ce face .
reddog88
E tare dezordonat baiatul asta...cand il vad cum alearga,ma pufneste rasul.Sa speram ca o sa fie in varful formei returul asta si sa il vindem beerchug.gif
FarfelkugeL
Estimado Miranda, por favor, desaparece y nos deja solos, que no tienen negocios con el fútbol, que son el polvo y en polvo.
Y además de que si va usted romper mis piernas.
Gracias!
Cai Lun
verystrange.gif dios mio!
energie
vrem in CL..out si cu el!!!
POOL
Mai bine ramanea Cristea in locul lui.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.