COSMIN C
Feb 6 2008, 11:38 PM
A semnat astazi contract pe 4 ani.
data nasterii : 16.08.1982
inaltime: 1,90
greutate: 81
fundas central, vine de la Vojvodina Novi Sad.
flipSide
Feb 6 2008, 11:51 PM
Sa fie intr-un ceas cu cuc (vorba lu oprisan de la TS). Pare cel mai promitator dintre toate numele vehiculate pentru a-l inlocui pe Fănică.
The Game
Feb 6 2008, 11:56 PM
Ce sa mai zic? Bafta...
Florin_Dinamo
Feb 6 2008, 11:58 PM
Multa Bafta! Si sa nu fii ca Gvozdenovic, Galliquio, Goian, si ceilalti. Fii cel putin la fel de bun ca si Moti... daca se poate
matador
Feb 7 2008, 01:35 AM
la-am luat Pe karici... sa ne spalam cu el pe cap...fane nu trebuia sa fie lasat sa plece,mai bine ii dadeau lui salariul asta!!
bigbobo
Feb 7 2008, 06:22 AM
Sa vedem ce-o fi si cu el...Oricum bafta multa!!!
redmania
Feb 7 2008, 09:58 AM
Daca Galliquio este un Carici cam fortat atunci asta e un Carici veritabil....
cosmin targoviste
Feb 7 2008, 10:15 AM
sa-l vedem ce poate!Bafta!
POOL
Feb 7 2008, 10:15 AM
Bafta Pekaric. Sper sa nu ne dezamagesti.
reddog_sv
Feb 7 2008, 12:27 PM
Dupa Popa si Despotovici zice ca "e printre cei mai valorosi fundasi" care i-a vazut..dar suma de transfer si faptul ca, la 25 de ani juca la o echipa mediocra din Serbia...cam umbresc declaratiile....tind sa am incredere in el..'om vedea.
DinamoEver
Feb 7 2008, 12:47 PM
pe langa Zoric si Miranda .. se pare ca e cel mai bun transfer :D WELCOME NINO
perovalenciano
Feb 7 2008, 12:59 PM
Mie sarbii mi-au placut mai mereu. Au si ei gherlele lor dar in general sunt parca facuti din alt aluat. Ramanem cu speranta ca va reusi sa aduca siguranta care ne lipseste in aparare. Pana una alta bun venit si haide-ti sa-i lasam timp ca sa arate ce poate.
RaulDinamovistu
Feb 7 2008, 01:03 PM
Speram sa se acomodeze!!! SUCCES ! Poate vine si Mckain!
dudu1961
Feb 7 2008, 01:04 PM
Sper sa stie fotbal !
FarfelkugeL
Feb 7 2008, 01:27 PM
QUOTE(dudu1961 @ 7 Feb 2008, 13:04)

Sper sa stie fotbal !
Hai Dudu, stii tu vreun jucator la Dinamo (pentru cine nu s-a prins, desi nu cred ca e cineva, ei sunt cei care nu au nicio treaba cu fotbalul in general: Scarlatache, Goian, Galliqio, Oprita, Stoican, Margaritescu, Izvoranu) care sa nu stie fotbal?
adrivali
Feb 7 2008, 02:02 PM
Cam ciudat ca se spune despre el ca este cel mai bun fundas central din serbia si nu a plecat lo alta echipa mai importanta din Europa. Sa nu fi auzit si altii de el? Sa-l fi vazut doar Porcea jucand fotbal? Ma indoiesc, pana cand va juca si va demonstra ca este bun si poate.
BAFTA multa si BINE AI VENIT in familia noastra!
mihaiul90
Feb 7 2008, 03:28 PM
E cumva la nationala Serbiei daca este atat de bun ? Eu nu am auzit de el pana acum deci nu pot fi optimist in privinta acestui transfer !
POOL
Feb 7 2008, 03:41 PM
Nu e in lotul serbiei.

Poate au si ei vreun Piturca pe acolo care nu cheama la nationala jucatori decat de la 1-2 echipe din campionat. Pe Dusko Tosic daca il observa Dinamo prin 2005 cand avea 20 de ani si juca la OFK Belgrad. E un jucator care mie mi se pare destul de bun. Joaca fundas stanga, acuma e la Bremen, insa nu e titular.
Florin_Dinamo
Feb 7 2008, 08:57 PM
De pe un forum al suporterilor lui Vojevodina Novi sad, postare din iulie 2007:
"Well,looks like we're about to lose our best defender Nino Pekaric. Trabzon wants him,since our ex player Milan Stepanov(who joined Trabzon two years ago) joins Porto. Damn those Turks,always taking our best defenders away... Twisted Evil Man,I'd do anything just to keep Pekaric here for at least one more season... Sad He's the best defender in our league. We've had the best defender ( Pekaric ) , best midfielder ( Davidov ) , and best striker (Despotovic) in our team,but already two of them are gone. Actually one,but Pekaric is most probably leaving,too. Despotovic is wanted from Vitesse,if he leaves too,we're doomed.. Sad
I'm kinda depressed lately,since our best players are leaving... We are weaker than last year,and I don't think we can do better than 3rd place in our Championship... Sad Hope I'm wrong,though!"
Se pare ca asta e un fel de Stefan Radu al lor
reddog_sv
Feb 7 2008, 09:42 PM
Chiar eram curios ce parere aveau suporterii sarbi de plecarea atat de laudatului lor fundas....deci pare din ce in ce mai plauzibil ca am pus mana pe ceva bun.....totusi suma..e dubioasa....poate n-aveau aia bani sa-si plateasca cautiunea...si n-au mai lungit negocierile
FarfelkugeL
Feb 7 2008, 09:46 PM
cosmin targoviste
Feb 7 2008, 09:48 PM
Ce coincidenta Pekarici si Pasarica...Deja o dam in altele !!

Dar cum l-or numi comentatorii pe Pekarici la meciuri?

bafta Nino!
The Game
Feb 7 2008, 09:56 PM
Mai era si unu' la Cupa Africii, Makukula parca...
Raikkonen
Feb 8 2008, 12:35 PM
Parca era vorba sa vina unul de la CSKA Sofia. Problema e ca ne si aglomeram cu jucatori anonimi non-U.E. din tarile din fosta Iugoslavie acum.
Ma rog, ce sa zic, poate au vazut ceva la ei, pe hartie nu prea impresioneaza.
caine_tm
Feb 8 2008, 12:51 PM

eheeeeeeee sa vedem si pe asta... miranda ala sigur e prastie acum sa vedem si sarbul asta... scoala iugoslava de fotbal a scos mari fotbalisti... dar nu a venit nici unul in romania
Clau_Goool
Feb 8 2008, 12:54 PM
Hai sa ii vedem intr-un meci si dupa aia sa zicem daca sunt varza sau nu. Macar sa le dam o sansa asa e parerea mea, oricum acum sunt in curtea noastra, putem spera ca este ceva de ei si ca nu am luat o noua țeapa ...
DiliBili
Feb 8 2008, 09:06 PM
Daca soric si mirinda-coca-cola sunt de umplutura, pentru asta am curaj sa pariez ca e mai bun chiar decit Radu Stefan. L-am vazut in citeva meciuri.. chiar nu stiu cum l-a pacalit porcea sa vina; daca nu avea numele asta nu se mai facea atita caz.
Nino era capitan de echipa la Vojvodina.
Florin_Dinamo
Feb 9 2008, 12:09 AM
FarfelkugeL
Feb 9 2008, 12:29 PM
QUOTE(DiliBili @ 8 Feb 2008, 21:06)

Daca soric si mirinda-coca-cola sunt de umplutura, pentru asta am curaj sa pariez ca e mai bun chiar decit Radu Stefan. L-am vazut in citeva meciuri.. chiar nu stiu cum l-a pacalit porcea sa vina; daca nu avea numele asta nu se mai facea atita caz.
Nino era capitan de echipa la Vojvodina.
Pai si unde l-ai vazut? Pe net sau cum :)
Inregistrari, ceva... sa vada si ochii mei :D
DiliBili
Feb 9 2008, 01:26 PM
La inceputul lui august am fost citeva zile la Vârșeț, in Banatul Sârbesc. La un post Tv de-al lor dadeau in reluare meciuri cu fosta sa echipa. Studentii mei din Serbia pleaca acasa abia de Paste si atunci pot sa-mi aduca cd-uri cu Vojvodina... Dar pana atunci debuteaza la noi.
RaulDinamovistu
Feb 9 2008, 11:13 PM
Cred ca o sa joace maine!
DinamoEver
Feb 10 2008, 09:56 AM
va da`ti seama cum o sa sune: " si sare Pekaric (pe carici)"
stef 22
Feb 12 2008, 07:30 PM
"gasca slugilor proaste" anunta ca fundasul dinamovist a fost accidentat destul de grav in amicalul de azi si urmeaza sa lipseasa aproximativ o luna de pe gazon.
Sa fie oare adevarat?
POOL
Feb 12 2008, 07:58 PM
Nu cred ca pot sa-si dea ei seama cat va lipsi Pekarici, dupa nici o ora de la accidentare.
Morpheuss
Feb 12 2008, 08:19 PM
Pe sport.ro am citit ceva de doua luni...Si ca transferul poate fi ratat

Nu prea imi dau seama cum vine asta.
cosmin targoviste
Feb 12 2008, 08:32 PM
sport.ro este oglinda lui jiji.Exact aceleasi tampenii prosteaoa le spun si ei.Cum sa se rateze un transfer facut deja.Nu inteleg asta...
Morpheuss
Feb 12 2008, 09:11 PM
Din pacate, se pare ca stirea referitoare la absenta sa este adevarata. Va sta doua luni.
red_dogvitan
Feb 12 2008, 09:19 PM
Nici nu vreau sa ma gandesc cu ce aparare vom ataca returul.....
mihaiul90
Feb 12 2008, 09:22 PM
Sa il bage dracu pe Nitu titular !!!!!!!!!!! daca incepe cu goieni sau izvoreni ne ducem dracului direct ! Am zis !!!
RaulDinamovistu
Feb 12 2008, 10:06 PM
daca pleaca si Pekarici pe bune chiar ca ne batem pt locul 8 - 9 ! Si totusi Forzza Dinamo!
POOL
Feb 12 2008, 10:55 PM
QUOTE(dennis_reddog @ 12 Feb 2008, 21:11)

Din pacate, se pare ca stirea referitoare la absenta sa este adevarata. Va sta doua luni.
Mah de unde le scoateti? Maine vom afla. Nu va luati dupa ce zic ziarele. Nu s-a facut inca nici un control pentru a se stabili cat de grava e accidentarea.
cosmin targoviste
Feb 13 2008, 07:02 AM
QUOTE(mihaiul90 @ 12 Feb 2008, 21:22)

Sa il bage dracu pe Nitu titular !!!!!!!!!!! daca incepe cu goieni sau izvoreni ne ducem dracului direct ! Am zis !!!
Nitu a fost imprumutat la UTA.
Daca o fi si o fi sa fie grav la Pekarici,ar trebui sa il bage pe Diabate!
Site-ul oficial anunta ca e grav cu Pekarici:entorsa la genunchi si ca va lipsi cel putin o luna.
Florin_Dinamo
Feb 13 2008, 01:16 PM
QUOTE(RaulDinamovistu @ 12 Feb 2008, 22:06)

daca pleaca si Pekarici pe bune chiar ca ne batem pt locul 8 - 9 ! Si totusi Forzza Dinamo!
Nu pleaca ma nici un Pekaric, tu te iei dupa toate speculatiile presei? Nu au cum sa renunte la el dupa ce au platit si banii, si a si semnat contractul.
reddog_sv
Feb 13 2008, 02:16 PM

de unguri...imi pusesem mari sperante in Pekarici si abia asteptam sa-l vad in meciurile oficiale....sper sa le vina mintea la cap la astia si sa aduca inca un fundas...
POOL
Feb 13 2008, 02:33 PM
Mda. Oficial ne-am supt. Cu Goian in defensiva, luam minim 2 goluri pe meci.
Morpheuss
Feb 13 2008, 02:35 PM
QUOTE(POOL @ 12 Feb 2008, 22:55)

Mah de unde le scoateti? Maine vom afla. Nu va luati dupa ce zic ziarele. Nu s-a facut inca nici un control pentru a se stabili cat de grava e accidentarea.
Am citit aseara pe Dinamomania
POOL
Feb 13 2008, 02:42 PM
Si eu am citit ca scorul partidei a fost 2-2.
Aseara se zicea ca va lipsi cel putin 2 luni, azi se zice ca cel putin una. Sa asteptam pana stim exact cat va lipsi, adica dupa ce va face niste teste.
perovalenciano
Feb 13 2008, 02:49 PM
Se da in Dinamo din toate pozitiile!!!!!!!!!!! Stirea ca Dinamo ar vrea sa renunte la un jucator doar pentru ca s-a rupt ,chiar daca este o tampenie, face rau imaginii clubului. Nici un club serios nu isi lasa jucatorii la greu asa ca sefii trebuie sa ia atitudine .
mihaiul90
Feb 13 2008, 03:16 PM
Daca l-au imprumutat pe Nitu intradevar inseamna ca sunt niste mari dobitoci !!! Sunt sigur ca in cateva luni Nitu i-ar fi facut uitata plecarea lui Radu Stefan. Insa chiar daca ar fi asa nu ar trebui sa jucam cu goian sau izvoranu !!! Sa joace Diabate... sau sa aduca alt fundas in firea lui daca s-a accidentat Pekarici. Nu trebuie sa ne punem bazele in vreunul din incompetentii aia 2 ca retrogradam in felul asta...
COSMIN C
Feb 13 2008, 03:30 PM
Nitu nu a fost imprumutat la nici o UTA. A si jucat azi.
Denis, daca citesti o stire pe site, la Revista presei, nu inseamna ca de vina pentru ce scrie acolo e DinamoMania.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.