caine de buzau
Feb 6 2008, 05:25 PM
Nu mai suport!! M-am saturat de porcea, tiganu de turcu, fratii becali si ceilalti paraziti! Trebuie sa ii punem cumva la punct. Nu e vina jucatorilor, ca degeaba ii acuzam ca nu au ambitie. Eu zic ca au ambitie, dar pur si simplu nu mai pot. Gata, m-am saturat de de carici! Sa ne lase sa ne crestem tinerii in liniste. In cativa ani am castiga campionatu doar cu juniorii pe care ii avem. Fara mistouri, dansuri din buric, glumite pseudo-intelectuale, jucatori terminati cu salarii triple fata de jucatorii adevarati, fara refuzati de la rivale!! GATAA! Trebuie sa le facem ceva. In Italia se da foc la masini, sunt dezbracati. Trebuie organizat un miting,ceva!! Ca pe ei ii doare undeva ca noi nu mai venim la meciuri!!
porcea afara! esti un incompetent!
bigbobo
Feb 6 2008, 05:31 PM
Ti-ai gasit frate...Ii doare pe ei "prea mult" de noi...
marcher
Feb 6 2008, 10:59 PM
Or sa vina si investitiile...stai sa bage TVA-ul dupa radu stefan.
The Game
Feb 6 2008, 11:49 PM
... in butelii.
hunter
Feb 7 2008, 12:09 AM
ai dreptate in legatura cu borcea,turcu si ceilalti...
au vandut un golgheter si vor sa aduca o gagica din argentina cu 4 goluri in 5 sezoane
au vandut unul din cei mai buni fundasi romani si au adus un karici....
QUOTE(caine de buzau @ 6 Feb 2008, 17:25)

In cativa ani am castiga campionatu doar cu juniorii pe care ii avem.
....dar nu cred ca vom castiga campionatul doar cu juniorii nostri...cu cine sa jucam? cu scarlatache in locul lui moti? cu lemnaru in locul lui bratu? cu predescu in locul lui cristea?
CFR_Cluj
Feb 7 2008, 10:18 AM
Stiu ca nu ar trebui sa postez aici, dar totusi vreau sa va zic doar atat. Problema la voi nu sunt actionarii, ci planul de transferuri foarte prost care il faceti in fiecare pauza competitionala. Voi in loc sa cumparati jucatori romani expirati si cu preturi umflate artificial si care in momentul in care intra in teren nu fac nimic, mai bine v-ati indrepta atentia spre jucatori straini. Noi, de exemplu, i-am achizitionat in ultimul an si jumatate pe Tony, Didi, Culio, Semedo, Dorsin, Peralta, Dubarbier (care va fi revelatia campionatului) si toti acesti jucatori au costat doar jumatate din suma pe care ati platit-o voi pe Torje. Aici se vede un management cu adevarat bun.
In fine, daca aveti de gand sa faceti un protest, eu va recomand sa incercati sa evitati sa protestati prin violenta, ca asa nu o sa va bage nimeni in seama. Ideal ar fi sa mergeti toti la meci cu cate o batista alba si sa le fluturati in semn de protest. Dar pana la urma e treaba voastra ce faceti.
Cai Lun
Feb 7 2008, 10:26 AM
QUOTE(CFR_Cluj @ 7 Feb 2008, 10:18)

planul de transferuri foarte prost care il faceti
îl facem?! noi?! Pai nu tot ratații de acționari îl fac?
Cat despre faza cu batistele albe.. se va sterge porcea la... "butelie" cu ele...
COSMIN C
Feb 7 2008, 10:38 AM
Batiste albe? Ceferistule, inteleg ca sunteti pe cai mari, dar chiar sa vii sa faci misto de noi dis de dimineata parca e prea mult.
The Game
Feb 7 2008, 10:40 AM
Pai daca vede Turu batistele albe, intra la idei...
Leaveyou
Feb 7 2008, 11:03 AM
CFR-istul, bre ! Ai mai venit odată cu aceeași idee: cum managementul vostru sclipitor este deosebit de managementul nostru. Frate, ai dreptate, dar am înțeles din prima. Nu mai bine meri tu la voi pe forum și îți expui ideile ? Chiar, voi aveți forum că vreau să vă fac o vizită. Meri în pace !
Și de unde știi tu că Bărbierul vostru o să fie mai tare ca PeCariciu' nostru ? Dacă nu se adaptează ? Dacă nu învață româna ? Dacă învață drumul de la crâșmă la stadion ? Cum ziceam, meri în pace !
FarfelkugeL
Feb 7 2008, 12:31 PM
Liviule ai cam dat-o in bara de data asta. De fiecare data cand postezi ma regasesc in ce gandesti tu acolo insa acum... Are dreptate cfr-istul.
Atata timp cat se exprima coerent, pertinent si strict la subiect nu ai ce sa ii spui omului
perovalenciano
Feb 7 2008, 01:28 PM
Nu inteleg de ce vreti sa ii dati papucii cfr-istului. Nu e dinamovist dar foloseste un limbaj decent si la urma urmei e unul in plus care isi da cu parerea. Ca noi toti de altfel. Parerea mea este ca ar trebui sa fim mai deschisi si sa nu consideram acest forum inchis. Atat timp cat nu jigneste Dinamo si dinamovistii lasa-ti omul sa-si spuna parerea.
adrivali
Feb 7 2008, 01:28 PM
"Freoviarul" asta are dreptate. Si eu afirm de vreo 2 ani incoace ca la noi este f. prost mangementul si faptul ca se baga prea multi bani in buzunarele personale. Asta este. Sa speram ca ne vom reveni!
dudu1961
Feb 7 2008, 01:37 PM
Si citi bani baga in buzunarele lor , ohohohoooo !
Are dreptate cferistul ii aduc pe bani putini si ii tin pe contracte mari , noi ii aducem si pe bani multi pe toti expiratii si le mai da si contracte mari , in schimb pe cei care sint cu adevarat fotbalisti ii platesc cu bani putini dar ii dau pe mai multi !
Afaceri de afaceri ce mai !
The Game
Feb 7 2008, 01:41 PM
N-are dreptate, pentru ca vinovati chiar sunt actionarii nostri. Are dreptate Cai acolo.
COSMIN C
Feb 7 2008, 01:43 PM
Stati fratilor linistiti ca nu i-a dat nimeni nici un papuc, ce sariti asa?
alin-berceni squad
Feb 7 2008, 09:38 PM
ar trebui sa va reamintiti cum arata Dinamo acum vreo 10 ani, inainte sa vina Borcea ,Badea,Netoiu etc.Va spun eu:in pragul desfiintarii,asa ca lasati-o dracu' de miscare anti-conducere.
The Game
Feb 7 2008, 09:40 PM
Da, intr-adevar. Ei sunt "salvadore de la patria"...
stefan_isr
Feb 8 2008, 02:09 AM
QUOTE(The Game @ 7 Feb 2008, 23:40)

Da, intr-adevar. Ei sunt "salvadore de la patria"...
pai ce-au salvat?? la cati bani scot din afacerea asta...sa fim seriosi..credeti ca pe ei ii intereseaza de echipa?? NU, doar de buzunarul lor.le-a pus Dumnezeu mana in cap cand au venit la Dinamo. pe de alta parte, sunt convins ca sunt multi altii care ar veni la Dinamo pentru performanta, nu bani.dar acum nu mai au loc.sa mai asteptam putin totusi,poate-i infunda DNA-ul (desi ma indoiesc)
The Game
Feb 8 2008, 10:27 AM
Eram ironic fața de ce ne spunea domnul alin-berceni squad...
Leaveyou
Feb 15 2008, 06:03 PM
QUOTE(FarfelkugeL @ 7 Feb 2008, 14:31)

Liviule ai cam dat-o in bara de data asta. De fiecare data cand postezi ma regasesc in ce gandesti tu acolo insa acum... Are dreptate cfr-istul.
Atata timp cat se exprima coerent, pertinent si strict la subiect nu ai ce sa ii spui omului

Odată, se acceptă. Însă să vină și a doua oară să ne eplice el nouă un lucru pe care îl știm cu toții mi se pare prea mult. Nu am avut în vedere să-l dau afară (nici nu pot). I-am urat să meargă la el pe forum să discute cu acarii despre transferurile proaste ale lui Dinamo. Și eram chiar curios dacă au forum că eu nu am găsit ! Îmi cer scuze că nu am urmărit postările aici să răspund mai repede. Dar ideea în sine mi s-a părut aiurea (vezi, gândesc ca CFR-istul).
IceByt
Feb 25 2008, 12:12 PM
un sfat pe care sper sa-l citeasca cineva din PCH. Eventual Mihnea, ca tot e el pe aici. Fratilor, daca n-avem voie sa-i injuram pe conducatorii de club, ce-ar fi in loc de mușețel turcu sa striga mușețel muc cel mic. sau ceva. Ca doar muc cel mic nu-i conducator de club.
dudu1961
Feb 25 2008, 12:18 PM
Apropo "sobolanul rozaliu " , a spus-o un ziarist celebru , unui politician celebru , cred ca nici nu ar stii cui se adreseaza la cit e de "destept" !
kelly
May 10 2008, 04:27 PM
frate,pe me ma oftik k pt ei DINAMO inseamna o afacere :(((
AFARA CU BADEA,BORCEA SI TURCU X(X(X(X(X(X
cottonbud
May 12 2008, 10:36 AM
Problema nu e neparat asta, ci faptul ca ei o vad ca pe un butic: miscari rapide, profit pe termen scurt, viitorul.... om trai si-om vedea. Oamenii (?) astia nu se mai schimba; singurele lucruri care ii fac sa reactioneze sunt orgoliul si banii. Daca vrem sa facem ceva, aici am avea o sansa.
Fara a fi vreun Gica-Contra, trebuie sa tin seama de cateva aspecte:
1. ei au timpul de partea lor (la orice miscare a noastra ei nu au decat sa astepte, pentru ca miscarile spontane care antreneaza suporterii de obicei sfarsesc in firmituri, chiar fara interventii externe)
2. ei au banii de partea lor (e de ajuns sa scape cateva monezi, ca sa ma exprim metaforic, si se vor gasi unii care sa-si infunde gura cu ele; s-a mai intamplat)
3. ei au organizarea de partea lor (logistica, angajati etc)
4. ei au pozitia de partea lor (n-au ajuns aici fara oaresce spate, nu-i asa?)
Cei dintre noi care se angajeaza la un protest vor trebui sa stie ca se inhama la un drum lung si sa nu lase interventiile adverse sa le omoare hotararea. Eu vad un proces in pasi:
a. utilizarea pe stadion de materiale (steaguri, bannere etc) in berna, cu o dunga neagra (echipa trebuie incurajata, nu si investitorii)
b. absente si proteste civile in afara stadionului la cateva meciuri, in care sa lamurim (nu sa obligam) spectatorii normali (cetateni, samantari etc) sa renunte la a-si cumpara bilet. Aici eu as incerca sa aduc si presa; asa aservita cum e, e mai eficienta decat noi in raspandirea informatiei
c. antrenarea suporterilor altor echipe intr-un astfel de protest national sau macar la nivel de Bucuresti (si altii au problema asta, nu doar noi)
Nu mai stiu acum ce ar mai merge. Poate sa-i facem de rusine cumva in meciurile de acasa din UEFA (o imagine terfelita poate va face eventualii cumparatori de jucatori sa ezite - asa mai stopam si plecarile).
Nu trageti in pianist - acordati-i pianul!
kall
May 12 2008, 05:32 PM
QUOTE(cottonbud @ 12 May 2008, 11:36)

b. absente si proteste civile in afara stadionului la cateva meciuri, in care sa lamurim (nu sa obligam) spectatorii normali (cetateni, samantari etc) sa renunte la a-si cumpara bilet. Aici eu as incerca sa aduc si presa; asa aservita cum e, e mai eficienta decat noi in raspandirea informatiei
c. antrenarea suporterilor altor echipe intr-un astfel de protest national sau macar la nivel de Bucuresti (si altii au problema asta, nu doar noi)
Nu mai stiu acum ce ar mai merge. Poate sa-i facem de rusine cumva in meciurile de acasa din UEFA (o imagine terfelita poate va face eventualii cumparatori de jucatori sa ezite - asa mai stopam si plecarile).
Nu trageti in pianist - acordati-i pianul!
Ne lasi frate cu de-astea?...asta e destabilizare sau tu esti vreo oaie deghizata......avand in vedere ca ai 7 posturi nu prea te cred ca esti de buna-credinta....
cottonbud
May 13 2008, 09:43 AM
kall,
asta esti... atata poti...
alin-berceni squad
Jan 18 2009, 12:37 PM
da,si daca totul va reusi conform planului,ne vom uita satisfacuti la echipa,asa cum se uita si rapidistii acum,dupa ce au reusit sa "scape" de copos si taher.Nu vedeti citi se inghesuie sa investeasca?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.