Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NEA ANDO, GAEV NE VA UCIDE CA DELWARTE!!!!!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
cornelian
BABICU a fost regretat anul trecut si cu el in poarta nu luam 4 boabe la Moscova. Gaev o va comite pentru ca nu are clasa si iar ne vom smulge parul din cap pentru niste gafe de tot rasul!!! Isoria se va repeta si inca nu e tarziu sa facem ceva. BABICU TRE SA APERE CU PARTIZAN!!!!
drimacus
bine zis ... Gaev nu e chiar un portar prost(mie mi se pare foarte norocos) ... dar .. de foarte multe ori nu are reactzie ... shi golul luat de el ieri (pe coltzul scurt - inadmisibil pt un portar acceptabil) .. mi-a amitit de Delwarte la Moscova
flaviusO
chiar nu avea ce face la golul asta... nu greseste dar nu iese in evidenta cu nimic...
drimacus
flavius .. cum adica nu avea ce face ?? daca esti portar .. n-ai voie sa iei gol pe coltzul scurt..
drimacus
si nu se pune problema daca greseste sau nu ... insa .. lasa impresia de nesigurantza mereu ... shi daca prinde o minge .. o prinde cu emotzii.. (defapt nu le prea prinde ... n-are deloc priza .. shi pare timorat atunci cand trebuie sa iasa pe o centrare... de multe ori l-am vazut ca ramane pe linia portzii )
Anonymous
o sa fac lectii de gramatica si stiu ca o sa va suparati...

drimacus, uita-te in DEX si spune-mi si mie ce inseamna mingie
ManoWar
Stiti care este problema cu gaev:
1. Nu tipa la fundasi. Nu le zice sa stea dracului mai inapoi. O chestie care stelea o are si numai experienta si cunoasterea limbi romane o va rezolva.
2. Nu este un bun portar la centrarii. Nu iese din poarta nu fuge la cornere pentru minge.

Babicu ar fi cea mai buna solutie, desi eu cred ca daca ar juca stelea m-as simtii mult mai comfortabil. Stelea tipa la ei ii invata sa stea in aparare si sa nu doarma la mijlocu terenului facand astfel fata la un contra atac. Chestie care cu gaev mereu se intampla. La babicu mai putin ca tipa la ei.
Eu nu uit meciul cu Zilina, si nu o sa-l uit niciodata.
1948
Cornelian ... sper sa te inseli si Gaev sa faca un meci mare cu partizan
Anonymous
QUOTE(drimacus)
flavius .. cum adica nu avea ce face ?? daca esti portar .. n-ai voie sa iei gol pe coltzul scurt..

da daca ar fi fost in locul lui ghindaru claudiu sau danciu si ar fi ratat?? ii puneati la zid, nu?? ca n-aveau voie sa rateze de acolo, etc. ....
un portar este bun in masura in care apararea din fata lui este buna...
flaviusO
drimacus - nu e chiar asa... erau doi contra Gaev... sutul nu a fost slab deloc... poarta are 8 m... trebuia un reflex de zile mari ca sa scoata acel sut... multi portari buni ar fi luat acel gol...
drimacus
Radu - m-am uitat ... nu am gasit cuvantul asta ... imi pare rau ca v-am poluat gramatical;

Bozo - probabil ca ii puneam la zid ... mai ales ca ar fi avut solutzia pasei in stanga ( asta trebuia sa faca shi Ghindaru - sa paseze .. dar .. a tras .. shi cum il avea pe Gaev in fatza - a marcat )

Flavius - probabil ca ar fi luat multzi portari buni golul asta .. dar asta nu inseamna ca era normal sa-l ia ...
flaviusO
Haideti sa il lasam pe Gaev ca pana acuma nu ne-a ingropat cu nimic... Nici nu se compara cu Delwarte, cea mai mare panarama de portar pe care am vazut-o la Dinamo... doar Tibi s-ar putea compara cu el la gafe...
1948
Si`mi aduc aminte ca multora de placea cum apara Delwarte ... asta a fost pe la inceput ... si s`a ajuns sa`l huiduie toti ... sper sa nu se intample la fel si cu Gaev
Joanna
Delwarte e unic!!
junior
uita-ți un lucru extrem de important. când Gaev a venit la Dinamo era titularul nașionalei Belarus iar hamutovski era rezervă. de ce crede-ți că stelistu face atâta caz. vede că Gaev a început să mai apere și își pierde postul. eu cred că șansa lui Dinamo este faptul că poate apăra Stelică miopul că era jale.
drimacus
lolz .. cand a venit Gaev .. era al 3-lea portar parca ..acum ..nu mai prinde lotul
Anonymous
eu zic ca una peste alta avem bafta - 3 portari in lot (+ matache) de valori relativ apropiate, daca se accidenteaza unul din cei de pe lista uefa in campionat va apara probabil stelea, etc. ...
acum ca fiecare dintre ei are plusuri si minusuri, asta e! Ia uitati-va la lobonta care a luat ieri seara 4 bucati
drimacus
... shi ce era sa faca saracu' Lobontz ? ... a gresit la penalty . .. atat zic eu ... 1 ca l-a provocat .. shi 2. ca a batut prost Makaay shi a sarit ca un copilash :P ... ma rog .. cred ca l-a pacalit traiectoria; sincer .. daca jucam noi in liga ... il aplaudam pe Gaev dupa ce lua 4 de la Bayern pe Olympiastadion ...
Anonymous
lol:
PS bine ca nu l-am prins pe rooney la mu...
drimacus
mda ... mai bine ca nu l-am prins pe Ruud ... sau pe restu cu chef de joc ... :P ... .. pe mine seara trecuta m-a linistit total .... adica .. nu mai simt amaraciune ca nu suntem acolo pt ca mi-am dat seama ca nu avem ce cauta acolo .. deocamdata .....cred totusi .. ca trageam cu un sut, doua spre poarta mai mult decat Maccabi .. asta imi da sperantze pt viitor :P
Anonymous
drimacus, mai intai sa vedem "noul" lot al lui dinamo dupa restructurarea fecali de la iarna...
drimacus
da da da .... cred ca "noul" o sa fie vechiul minus jucatorii care vor marca peste 3 goluri in tur ...
flaviusO
QUOTE(drimacus)
lolz .. cand a venit Gaev .. era al 3-lea portar parca ..acum ..nu mai prinde lotul

Te inseli... Cand a venit Gaev, el era portarul campionei Belarusului, FC Gomel, iar hamutovski era un nimeni...
junior
QUOTE(flaviusO)
QUOTE(drimacus)

Te inseli... Cand a venit Gaev, el era portarul campionei Belarusului, FC Gomel, iar hamutovski era un nimeni...

bravo !
asta înseamnă să fii documentat.
drimacus
ma indoiesc ... adica .. e o diferentza enorma de valoare intre cei doi ... shi plusul e in dreptul lui Hamutovski ... ma rog .. otzi avea dreptate ...
junior
QUOTE(drimacus)
ma indoiesc ... adica .. e o diferentza enorma de valoare intre cei doi ... shi plusul e in dreptul lui Hamutovski ... ma rog .. otzi avea dreptate ...

sigur când unul nu joacă celălalt este mai bun. dar numai faptul că ham... face atâta caz când iată a ânceput și Gaev să mai apere spune multe.
drimacus
iti dai seama ca m-as bucura sa ai dreptate ...dar pe mine chiar nu m-a impresionat deloc Gaev pana acum ... sper sa faca un super meci maine ... shi sa nu mai iasa din poarta noastra 3 ani de acum inainte .... dar sunt sceptic ...
flaviusO
hmmm... tin minte ca steaua a jucat un amical cu Modena FC in ghena... parca portarul lor titular marele martin tudor era accidentat, iar fostul antrenor stelist, vicor piturca, in opinia mea un psihopat, a apelat la un portar necunoscut, pe nume hamutovski... acesta a parut nesigur in interventii, nu a impresionat cu nimic, iar faptul ca cerea un salariu prea mare, in jur de 70.000 de $, nu ii dadea prea multe sanse sa ramana in ghena... doar conjunctura a facut ca acest bielorus sa devina portarul titular al spurcatilor... inca ceva: parerea mea e ca adevarata valoare a lui hamutovski e cea din meciul cu TSKA Sofia...
StefaN
ai perfecta dreptate
babicu tre sa apere
StefaN
ai perfecta dreptate
babicu tre sa apere
Oblio
Pacat ca Eftimescu nu e pe lista UEFA.
Ala da marfa de portar LOL....
Cred ca era mai rau decit delwarte
junior
QUOTE(drimacus)
iti dai seama ca m-as bucura sa ai dreptate ...

din păcate momentan sunt numai supoziții. sigur că dacă va ieși bine sau rău cu Gaev pentru portarul din Belarus cred că nu prea mai are multă importanță. semnalul este clar pentru toți portarii de la Dinamo titular va fi Stelică miopu.
Anonymous
deci sansa lui babicu si a lu' gaev e sa intram in grupele uefa sa mai prinda si ei 4 meciuri...he,he,he...
drimacus
se indoieste cineva ca daca Stelea va fi cel care va apara .. nu va fi asa pt ca merita ? ... ce credetzi .. ca lu Ando ii convine sa piarda meciuri din cauza portarilor ? .. eu sunt convins ca va apara portarul pe care Ando il va considera cel mai capabil .. daca o sa fie Stelea acela .. nici o problema
Anonymous
sa speram ca asa va fi! cu toate ca nu inteleg de ce e gaev titular...nu ca nu mi-ar place (eu zic ca a aparat bine cu bv), dar vorba lui nenea iancu "sa stim si noi"
drimacus
:)
shi eu l-as dori pe Munteanu titular ... stiu ca el poate sa ia gol de la 50 de metri ... dar in acelasi timp poate rezolva o situatzie 2 contra 1, un singur cu portarul , poate sa scoata o minge din vinclu ... etc ...
gaev probabil nu o sa ia niciodata gol de la 50 de metri .. dar nici nu ne va scapa dintr-o situatzie dificila ...asa ca prefer geniul lui Babicu' ... cu riscurile pe care le presupune titularizarea lui ...
junior
sunteti rai. da-tii o sansa omului !!!
drimacus
daca nu i-o dam noi .. i-o da Ando oricum ... asa ca vom vedea .... hai ca am plecat spre stadion .... !!
junior
ar trebui să vă cereți scuze cei care l-ați criticat pe Gaev. nu a luat gol ceea ce contează cel mai mult. a că a avut vreo 2 ieșiri hazardate, că nu prea a avut ce apăra este partea a 2-a. dar eu spun că este un portar. din păcate aseară nu de portar am dus lipsă ci de atac. 2 ocazii tot meciul și ălea după mintul 75. rușine !!!
Anonymous
gaev a avut o prestatie peste media echipei, dar a avut in fata o aparare mai sigura ca altadata
junior
QUOTE(bozo)
gaev a avut o prestatie peste media echipei, dar a avut in fata o aparare mai sigura ca altadata

ce aparare ca Ciubotariu a scapat cu capul nespart de vreo 3 ori (cam astea au fost si interventziile sale bune) iar de Galamaz ce sa mai spun modest spre zero (a reusit un dribling, 2 deposedari ;i vreo 10 faulturi la adversarul direct camerunezul sau senegalezul din fatza)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.