Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Daca as fi antrenor la Dinamo....
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3
The Game
Corect, si pana la urma un salariu de 30.000 $ nu-i putin, in comparatie cu cat castiga un om normal. Adica e destul sa traisca in lux.
POOL
Mda. Si asa ne pleaca noua marile sperante ale clubui. Pentru ca actionarii au o mentalitate de zgarciti. Faza cu juniorii e ca ei semneaza la 18 ani contracte pe de lunga durata, 4-5 ani iar daca ei pe la 20 de ani "explodeaza", are evolutii bune, normal ca si cerintele lor sunt mai mari. La fel e la orice club din Europa, dupa ce un jucator se afirma, ei automat ii ofera un contract pe care sa nu-l poata refuza si astfel sa ramana la club pe o perioada cat mai lunga, sau pana primesc o oferta cu adevarat tentanta pentru el. Bine ca sunt bani pentru jucatori gen Galiquio caruia i se da un salar de peste 100 de mii de euro, jucator luat de pe torrente. Cu banii astia se tine aproape tot lotul echipei a 2-a. E o prostie.
Sa nu mai veniti cu argumente de genul sa joace din suflet bla bla. Cum sa joci din suflet, sa rupi terenu, sa castigi puncte, altul sa se uite la tine cum joci si sa ia de 5 ori mai multi bani pentru ca freaca banca? icon_rolleyes.gif
Leaveyou
QUOTE(The Game @ 5 Feb 2008, 20:31) *
Corect, si pana la urma un salariu de 30.000 $ nu-i putin, in comparatie cu cat castiga un om normal. Adica e destul sa traisca in lux.

Da, dar el, jucătorul, nu se compară cu salariul meu, ci cu a lui Chivu. Că nu joacă la fel ca Chivu, asta-i altă problemă.

Pool, dar atunci de ce anul trecut rupeau terenul ? Explică-mi de ce nici măcar pentru prima aia la pachet de 10.000 euro pentru 5 meciuri nu s-au mai zbătut.
redmania
QUOTE(rew @ 5 Feb 2008, 16:38) *
Nu-i obliga nimeni sa vina la Dinamo, dar odata contractu semnat nu mai au voie sa faca figuri. Nu-i poate obliga nimeni sa semneze pe 25000 daca nu vor, dar caracteru lor nespalat se vede cind incep sa plinga ca nu le ajunge salariu, de parca ar fi semnat cu pistolu la timpla.

Radu si Pulhac au semnat contracte la 18 ani cand au terminat junoratul...contracte de cinspe mii. Da intre timp Radu a facut 21 de ani, a jucat titular la nationala de tineret, a castigat 1 titlu ca titular la prima echipa, a prins o experienta in UEFA, a debutat la nationala mare...Pulhac la fel, a prins si el convocari la nationala. Nu mai poti sa-i tii pe 30.000 spunandu-le ca le-ai dublat contractul de juniori...Da-le macar 100-150.000 pe an si mai tine-i 1-2 ani ca oricum iti scoti banii pe urma daca tot vrei sa-i vinzi...Ce mai conta 2-300.000 la Radu cand oricum se luau pe el lejer 4-5 milioane la orice ora ? Dar nah, daca vrei maximizarea profitului atunci iti tremura mana cand auzi suma oferita si-l dai imediat.

Acum imagineaza-ti o situatie (povestita de un prieten pe cand eu aveam atitudinea ta vis-a-vis de salariile lui Radu si Pulhac) : Cum se simte Radu sau Pulhac cand il vad pe Banel (sau Lesu) ce masina are, ce - - z - - combina, cum se distreaza peste tot ??? Cand vine prietena lui Pulhac si ii spune ca vrea si ea sa mearga cu Mihaela Tudor (aia a lu' Zicu) la Milano la cumparaturi cum se simte asta ??? Si alte si alte situatii din viata de zi cu zi...
COSMIN C
Parca discutam de Ze si salariul lui de mizerie, care-i dadea dreptul la un anumit comportament??
redmania
QUOTE(COSMIN C @ 5 Feb 2008, 11:25) *
Si cate goluri a dat Ganea in toamna aia? Acum il comparam pe Ganea cu Ze?

Inca o data, nu am comentat valoarea lui Ze. Ci caracterul acestor fotbalisti. Nu stiu, poate au probleme de acomodare....Si ma intreb, de ce, antrenor fiind, preferi sa aduci fotbalisti de la mama dracului,( atentie, nu certitudini, sa nu-mi spuneti acum ca asta cu nume de suc, sau Pecarici, sau Zorici, intra in catogoria certitudini, ) si nu casti mai bine ochii la cei pe care ii ai deja in curte?
Nu putini au afirmat pe aici ca ar fi de acord cu o curatenie totala la Dinamo, dar d-aia adevarata, nu ascuns gunoiul sub pres, chiar cu riscul de a rata 1-2 sezoane. Constat insa ca in momentul in care, chiar si teoretic, s-ar pune problema, dati inapoi.

N-am zis ca-i compar doar ca nu-i lasam sa plece, pe nici unul din ei. Acum daca tot m-ai provocat fac si o comparatie.
Sunt jucatori pe posturi diferite :
Meseria lui Ganea e s-o bage in ate, de la 25 de metri, de la 1 metru, nu conteaza. A dat 14 goluri, am fost foarte multumit de el.
Meseria lui Zeka e sa creeze faze de gol, sa alerge ca nebunu', sa dribleze, dupa care sa dea assisturi. Am vazut calitati extraordinare la el, atat cat a jucat.

Cred ca ambii au fost jucatori excelenti cum nu mai avem in momentul asta pe posturile lor.

E clar ca acesti jucatori au probleme : tara straina, limba straina, fara familie, fara prieteni, clima diferita (in cazul africanilor). Trebuie ajutati, trebuie atentie cu ei in primul an pana se acomodeaza cat de cat...si nu sa faci pe polițaiul, sa le dai amenzi, sa le tai primele, sa zici "gata, mi-am facut treaba cu ei acum hai sa-i fac la bani ca sa nu am pierderi"...

Da, de Shorici si Pe Carici nu am ce zice. Dar pe Ze l-au vazut la Mondial, 3 meciuri sau cat naiba a jucat. Am mai zis, poti sa te uiti la tine in curte cat vrei daca ii ai pe Matache si Andrei Vlad iar altii pe Hirschfeld sau Zapata ... nu e normal sa aduci si tu un Lobont ?? Acum in cazul portarului e un caz fericit ca e roman dar pe un alt post, sa zicem fundas dreapta, nu prea ai solutii de valoare printre romani...
Problema nu e de fapt la jucatorii straini ci la zgarcenia conducerii care strange toti Caricii in loc sa dea 1-2 milioane pe maxim 2 jucatori de valoare. Normal ca daca iti amintesti de Caicedo, But, Smirnovs (jucatori gratis) te intrebi de ce nu se promoveaza mai bine tineri...

Oricum nici cu tinerii nu faci performanta, daca sunt buni umfla repede buzunarul hotilor (exemplu Radu, Mitea, Marica, Niculae, Tamas jucatori plecati muuult prea devreme). Daca nu confirma atunci raman ca Lucica Goian, Baltoi, ... de te saturi de ei...

Concluzie :
Nu are rost sa discutam despre strategii, despre ce ar fi mai bine...atata timp cat avem hotii astia la oficiala nimic nu va fi normal la Dinamo...

QUOTE(COSMIN C @ 6 Feb 2008, 2:30) *
Parca discutam de Ze si salariul lui de mizerie, care-i dadea dreptul la un anumit comportament??

I-am raspuns lui rew care se referea la jucatorii actuali ai lui Dinamo.
Cai Lun
Pai ori are, ori n-are rost? Daca n-are rost, hai sa inchidem mustaria si gata! Rost are, dar trebuie sa urmarim interesul nostru ca suporteri, nu interesul financiar al clubului. Salariile lor ma lasa rece. Cand pierdem acasa cu Urziceniul, taman cand sarbatorim castigarea titlului, sau cand facem egal cu Mioveniul sua luam bataie de la alt iparliti, tu vrei sa le dai mai mult?! Nu nene. Se joaca pe salarii mici si prime de obiectiv. Ai salariu pana in 50.000 si prime pana la 500.000. Sa joci pentur banii aia. 50.000 e un salariu mai mult decat decent fie si pentru un fotbalist. Daca balanel te treateaya cu sictir ca are salariul de 6 ori cat la tau, bate-l in meciul direct si castiga in 90 de minute cat castiga el din salariu in 4 luni.

Treaba cu salariul celor tineri e cu dus si intors. E junior, si cand termina, daca ramane in Dinamo, ii dai 5.000. Ajunge la echipa mare si iar ii creste salariul... te risti sa i+l maresti? Daca nu confirma... Salariul ii creste anual si exponential... ganditi+va ca radu a intrat pe 5.000.. pai daca dupa 12 luni tu ii faci salariul 100.000, nu inebuneste copilul ala? El ati vazut din ce familie se trage... sunt oameni simpli... ia-l de unde e, scoate+l din foame, dupa cum chiar el a recunoscut ca a facut Dinamo, si da-i 100.000... credeti ca rezista tentatiilor? Deja nu mai cunostea pe nimeni, de cand ajunsese vedeta nici nu mai raspundea la telefon... Eu unul nu ii reprosez, eram multumit ca joaca, dar vreau sa spun...
Pulhac nu e la fel? Ce basini are in cap... ce figuri, parada modei... Astuia daca ii dublezi salariul se ia la bataie cu antrenorul...

Iar Zicu? A venit pe un porcoi de bani, are salariu un porcoi de bani si....? S-a accidentat, deci ti-a mancat banii degeaba (de fapt Porcea i-a spalat, dar asta e paretea a 2-a)... iar acum isi revine si intra pe teren tot cu curu' in spate, ca adica el e mare scula pe bascula.... isi permite la salariul lui.. ca daca avea 10.000 alerga dupa bani... dar asa.. are salariu.. nu se supara nici el la o ratare.. pe cate vreme, daca ar lua 10.000 la fiecare gol, credeti ca ar mai rata vreuna??...

Repet, trebuie sa vorbim ca suporteri... eu nu imi doresc performanta cu orice pret... imi doresc sa am o echipa care sa ma faca sa iubesc clubul asta asa cum am fost invatat.. imi doresc sa ii vad ca joaca fotbal, ca ma incanta... si voi vorbiti de bani?!
redmania
Din pacate BANUL reprezinta aproape TOTUL in fotbalul de azi...
Daca nu-l ai ajungi ca Poli Timisoara prin divizia D
Daca il ai ajungi in 5 ani sa urci din divizia C si sa lupti la titlul de campioana (CFR).
dudu1961
Decaord cu voi ,ca banul poate sa-i innebuneasca pe unii ! Dar nici sa-ti bati joc de copiii tai iar nu-i bine !
Sint totusi copii lui Dinamo , nu niste nume venite de te miri unde si pe ce bani !
Da Stefan vine din familie modesta si ce daca , nu v-a demonstrat ca joca fotbal , nu a mai raspuns la telefon dupa ce l-a facut galeria de tot rahatul , nu cred ca merita asta din partea nimanui , ca si multi alti jucatori care nu merita acelasi tratament pe care i l-ati apalicat si lui Stefan !
Cai Lun
Pe mine, sincer, ma cam seaca raportarea asta pemanenta la Puli... nu ma intereseaza frate ce face rusinea tarii si ce are in curte, eu vorbesc de Dinamo. Niciodata nu va incape comparatie MAI ALES intre NOI si ei...

Iar faza cu banii, repet. Nu e nic iun dezavantaj. Nu e corect sa iti fie rasplatite performantele, nu numele? Primeste 3-400.000 pe an daca are reyultate cu dinamo. Dar daca termina pe locul 6 si mai vrea si 400.000.. pai mai du-te Doamne iarta-ma la altii.. ca pe locul 6 putem termina si cu unii care au salarii sub 50.000.
dudu1961
Atunci vom avea performante cind ne vom vedea ceafa !
Cai Lun
Da, scuze, adevarul e ca acum suntem in sferturile CL, pe primul loc in campionat si favoriti la castigarea Cupei...
POOL
QUOTE(Leaveyou @ 5 Feb 2008, 20:50) *
Da, dar el, jucătorul, nu se compară cu salariul meu, ci cu a lui Chivu. Că nu joacă la fel ca Chivu, asta-i altă problemă.

Pool, dar atunci de ce anul trecut rupeau terenul ? Explică-mi de ce nici măcar pentru prima aia la pachet de 10.000 euro pentru 5 meciuri nu s-au mai zbătut.

Anul trecut au trait din prime. Primele dupa fiecare victorie (au fost 13 consecutive), de obiectiv, castigarea campionatului, primavara europeana, prime pentru invingerea rivalelor in toate meciurile... Unii jucatori au luat inca odata salariul pe care il au la Dinamo numai din prime. Acuma normal nu sunt rezultate, nu se mai dau prime si nici banii nu le mai ajung. Voi de ce credeti ca nu vin jucatorii la Dinamo, sau de ce pleaca unii asa repede? De bine ce le merge? La Scutara i-au dat salar de 3 ori mai mic decat are la Poli, Pekaric ala zicea iarasi ca salariul oferit de Dinamo este foarte mic si lista poate continua.
dudu1961
Si pina la urma cu antrenorii cum ramine ?
Vad ca toata lumea da vina pe jucatori , dar antrenorul oameni buni , nu are nici o vina ?
Actionarii astia care isi bat joc si de jucatori si de antrenori(de unii dintre ei ) si de NOI !
Cu astia cum ramine ?
Deocamdata priviti in curtea Clujului si faceti comparatie si mai vorbim .
Leaveyou
QUOTE(POOL @ 6 Feb 2008, 16:09) *
Anul trecut au trait din prime. Primele dupa fiecare victorie (au fost 13 consecutive), de obiectiv, castigarea campionatului, primavara europeana, prime pentru invingerea rivalelor in toate meciurile... Unii jucatori au luat inca odata salariul pe care il au la Dinamo numai din prime. Acuma normal nu sunt rezultate, nu se mai dau prime si nici banii nu le mai ajung. Voi de ce credeti ca nu vin jucatorii la Dinamo, sau de ce pleaca unii asa repede? De bine ce le merge? La Scutara i-au dat salar de 3 ori mai mic decat are la Poli, Pekaric ala zicea iarasi ca salariul oferit de Dinamo este foarte mic si lista poate continua.

O să te contrazic. Anul trecut nu s-au dat prime pentru fiecare victorie. În afară de meciurile cu rivalii unde s-a mai plusat. Sunt de acord că au încasat bănișori frumoși anul trecut dar tocmai d'asta nu înțeleg de ce anul ăsta joacă de parcă ar avea contractele mărite ... O fi de la bonusul extra de la jiji ? 010.gif
POOL
Cum sa nu se dea prime? icon_rolleyes.gif Au prime de victorie si au fost si primele de obiectiv. .... Acuma anul acesta au fost poate "penalizari"..... De aceea nu sunt multumiti jucatorii.
redmania
QUOTE(Cai Lun @ 6 Feb 2008, 12:47) *
Pe mine, sincer, ma cam seaca raportarea asta pemanenta la Puli... nu ma intereseaza frate ce face rusinea tarii si ce are in curte, eu vorbesc de Dinamo. Niciodata nu va incape comparatie MAI ALES intre NOI si ei...

Nu e nici o raportare la Puli. Am dat 2 exemple, cele mai sugestive din fotbalul romanesc, despre ce inseamna A AVEA si A NU AVEA bani. Daca tu atat ai inteles, no comment.

QUOTE(Cai Lun @ 6 Feb 2008, 12:47) *
Iar faza cu banii, repet. Nu e nici un dezavantaj. Nu e corect sa iti fie rasplatite performantele, nu numele? Primeste 3-400.000 pe an daca are reyultate cu dinamo. Dar daca termina pe locul 6 si mai vrea si 400.000.. pai mai du-te Doamne iarta-ma la altii.. ca pe locul 6 putem termina si cu unii care au salarii sub 50.000.

E bine sa fie platita performanta numai ca unii jucatori sunt VALOROSI iar altii NU. Nu poti sa-i pastrezi pe toti la acelasi nivel, salar de 30.000 si prime mari....Pentru ca vezi tu, fotbalul e joc de ECHIPA, depinzi si de ceilalti....degeaba Lobont apara bine daca :
- Oparita nu poa' sa fuga,
- daca Goian calca pe minge,
- daca Izvoranu da assisturi pt adversari
- daca Borcica ii da afara pe golgeterul campionatului Ganea si pe Ze, cel mai bun mijlocas dreapta
- daca REDNIC e demis, cel mai bun antrenor din Romania.
- daca Radu e vandut

Deja nu mai ai echipa si asta din cauza conducerii. Adica Lobont sa aibe 50.000 salar si prime canci pt ca Borcea nu e in stare sa tina decat 3-4 jucatori de valoare in lot iar restul sa fie umpluturi ???
Da-le salar pe masura valorii lor + prime mari la performante ca nu te opreste nimeni. Vad la CFR salarii de 2-300.000 si prime de 5-10.000 de euro la fiecare meci. Daca nu ai posibilitatile lor e clar ca nu faci fata...ce e asa greu de inteles ??
adrivali
Adevarul este ca tot romanul este antrenor, de fiecare data noi aveam solutii mai bune decat antrenorul echpei!
Asta este! Drept sa spun as dori sa fiu antrenorul lui DINAMO! Nu stiu daca as fi mai bun sau mai rau decat altii, nu stiu daca as ceda presiunilor actionarilor, nu stiu daca as avea rezultate, dar SUNT SIGUR CA VOI MUNCI DIN INIMA ! Dar fiindca nu sunt, ma limitez la a spune ca nu avem la momentul asta destui jucatori cu adevarat valorosi in lot!
Se spune pe aici sa dam afara pe toti, sa aducem tinerii de la echipa a 2-a1 Ce sa faca aia sa ne duca in B, asa cum au fost acum un an in C?
Daca as fi antrenor la DINAMO as fi mandru asa cum este TALNAR si ATAT! Ca atat este si EL!
dudu1961
Daca as fi antrenor la Dinamo mi-as da demisia ! icon_evil.gif
paddy
Ai uitat un mic amanunt dragul meu Cai Lun , la Dinamo nu antrenorul face echipa.....asa ca ar fi bine sa schimbi titlul topicului in ceva de genul " Daca ai avea o putere de a schimba omul intr-un animal in ce animale i-ai transforma pe borcea si turcu ".....
COSMIN C
In pisici? icon_rolleyes.gif
The Game
In oi sa le ia ciobanu'.
Cai Lun
...sau în melci fără cochilie...

La Dinamo nu vom avea niciodata jucatori de valoare incontestabilă... se mai întamplă câte un accident gen Lobont, dar în rest toți sunt fie pe cale de afirmare, fie expirați... așa ca trebuie sa vedem salarii în curs de afirmare sau expirate. Nu tot ce fac Puli și CFR sunt exemple demne de urmat. Ei înlocuiesc tradiția și forța centrelor de copii și juniori cu moda mercenariatului.... nu ne privește și nu ne prinde treaba asta!
dudu1961
Si totusi la Arsenal si la Ajax merge .
rew
Pentru pretentiile lor, nu prea merge. La Ajax a mers o data si de atunci tot in jos au luat-o. Arsenal se ineaca ca tiganu la mal de fiecare data.
bigbobo
Daca as fi antrenor la Dinamo i-as pune pe baieti sa alerge cate 45 de km pe zi, sa infulece doar spanac si sa bea doar apa plata, sa asculte Verdi si Bach in locul ”celebrilor” hadidas de la valcea si sir big acm...

- as bate cu pumnu’-n masa daca oricine altcineva ar interveni in alcatuirea echipei;
- as pedepsi drastic escapadele nocturne ale jucatorilor in afara vacantelor;
- as cauta sa fiu cel mai bun prieten pentru jucatori si in acelasi timp un liant in ceea ce priveste comunicarea intre conducere si baieti;

dar nu sunt...
Clau_Goool
Iti urez bafta Bobo !!!
redmania
QUOTE(Cai Lun @ 7 Feb 2008, 14:24) *
La Dinamo nu vom avea niciodata jucatori de valoare incontestabilă... se mai întamplă câte un accident gen Lobont, dar în rest toți sunt fie pe cale de afirmare, fie expirați... așa ca trebuie sa vedem salarii în curs de afirmare sau expirate. Nu tot ce fac Puli și CFR sunt exemple demne de urmat. Ei înlocuiesc tradiția și forța centrelor de copii și juniori cu moda mercenariatului.... nu ne privește și nu ne prinde treaba asta!

A cui e vina ca nu avem jucatori de valoare ?
Cand fotbalistul confirma (Radu, Moti, Pulhac, Cristea) trebuie sa actionezi daca vrei sa-l mai pastrezi...dar daca vrei sa scapi de el si sa umfli buzunarul atunci te faci ca ploua cand vine vorba de salar iar jucatorul e super-motivat sa....plece.

Tot n-ai inteles cu Puli...ma refeream la adevarata Puli, aia care nu are bani si care este prin D. Deci nu cred ca se pune problema sa urmam exemplul asta.
In schimb CFR a aratat ce se poate face in fotbalul romanesc in doar 5 ani daca esti serios si focusat pe performanta.

In toata istoria noastra am adus jucatori din alte locuri, nu prea ne-am bazat pe propriile vlastare. Cand am fost la un pas de faliment (prin '94, dupa perioada Ianul) am apelat la tineret si am avut cea mai neagra perioada din istorie, 6 ani fara trofee...E adevarat ca din 2000 avem ceva succese dar alaturi de un Marica, Mitea, Niculae (care oricum au stat prea putin la noi) au mai jucat si "mercenari" gen Vladoiu, Iftodi, Florea, Contra, Niculescu, Barcauan, Alexa, Stoican, Grigorie, Plesan, etc care nu au nici o treaba cu juniorii lui Dinamo...si totusi au contribuit la performante poate mai mult decat juniorii clubului.

Iar CFR mai tot timpul a avut jucatori de prin zona, mediocrii, fiindca atat le-a permis bugetul...iar performantele au fost inexistente...cand au avut CU CE sa schimbe strategia si sa aduca fotbalisti buni vad ca nimeni nu le face fata in Romania.

Pe noi ne prinde PERFORMANTA iar asta se face cu BANI in aceste vremuri.

Pace.
cosmin targoviste
Cred ca BigBobo ar fi cel mai potrivit busted_blue.gif busted_blue.gif BigBobo ia niste cursuri si paote maine-poimaine te vedem pe banca cum urlii:"Hai Cristea!Schimbaaaaaaaa!!" 010.gif

in alta ordine de idei,eu daca as fi antrenor la Dinamo as vrea sa refac acest Dinamo: http://youtube.com/watch?v=-wHmCHhU7fk
Cu viteza lui Petre,magia lui Zicu,sutul lui Bratu,pasele lui Vlad Munteanu,inteligenta lui Niculescu,interventiile lui Tamas etc.
mihaiul90
@redmania, ia vezi cum nu il mai faci tu pe Niculescu mercenar ! complaining.gif Dupa cate a facut Claudiu pentru acest club, macar mercenar nu merita sa fie numit ! Si ce daca s-a lansat la alta echipa si a venit ulterior la noi ? Sunt sigur ca a iubit si inca iubeste culorile clubului nostru mai mult poate decat un jucator care s-a lansat la Dinamo...
The Game
@ redmania, Niculescu chiar nu are ce cauta in lista aia. El chiar a iubit Dinamo si hai macar sa-l lasam, acum ca a plecat, in pace. Macar atat merita pentru cate a facut pentru noi.
redmania
Va rog sa observati ca am pus mercenar in ghilimele...
Apoi ce, mercenar e vreo injuratura ?
cosmin targoviste
Pentru noi cam asta e.Niculescu iubeste Dinamo si a iubit Dinamo.Nu se poate sa numesti mercenar un om care ti-a castigat atatea cupe si campionate si care te-a facut de atatea ori fericit.
Si ca tot venii vorba de jucatori crescuti de Dinamo.Pulhac?!Daca era Dinamovist adevarat statea si pe 25000 la Dinamo,dar fiecare isi vede doar propriile interese nu prea mai exista Dinamovisti adevarati!
florin_80
Si daca Niculescu e asa mare dinamovist, trebuia sa fuga din cantonament, sa santajeze clubul si, in ciuda faptului ca lua o gramada de bani, s-a ales cu o noua marire? Spuneti doar ce va convine. Pulhac vrea si el sa castige mai mult de 28k de dolari si e numit mercenar, Niculescu, in schimb, e un idol (e un idol pentru tineri, pentru cei care vad meciurile lui Dinamo de max 7-8 ani...pentru cei care au prins marile meciuri si marii jucatori ai lui Dinamo, asta e un pulifrici...cand era la Craiova ne injura pe unde apuca si striga in stanga si-n dreapta ca Dinamo ar fi ultima echipa la care ar juca sau nu ar veni aici nici mort).
Eu, daca eram antrenor, il dadeam afara atunci...cu orice risc. Nu-ti bati tu joc de mine, de club, de coechipieri, de suporteri. Ura si la gara.
dudu1961
Tu, Florin80 ,nu-ti injuri copii (daca ai) prieteni , etc , si totusi ii iubesti , si EU L-AM INJURAT , dar Caudiu chiar iubeste Dinamo . L-am injurat si criticat ca pe un prieten nu ca pe un dusman , inima lui a fost si va ramine la Dinamo orice ar zice unii dintre voi !
Eu il astept sa revina (ca si pe Petre dealtfel) dar nu ca fotbalist , ca pe unul care vrea sa faca ceva altfel incit sa fie bine clubuli sa schimbe mentalitai acolo unde trebuie !
POOL
QUOTE(dudu1961 @ 7 Feb 2008, 14:28) *
Si totusi la Arsenal si la Ajax merge .

La Ajax a mers. Acuma au inceput si ei sa cumpere jucatori de peste 30 de ani si sa ii bage in echipa. Iar rezultatele, nu sunt pe masura asteptarilor. Au inceput cu stam, dupa care a venit gabri, au mai venit Luque Romedhal,Davids si acum l-au luat si pe Kuffuor, asta dupa ce au plecat de la echipa Van den Vaart, Van der Meyde, Grygera, De Jong, Babel si nu in ultimul rand Sneijder. Mai au jucatori tineri destui insa dupa ce au incasat bani frumusei de pe jucatori tineri pe care i-a vandut, au crezut ca vor face performanta daca vor investi acesti bani in jucatori consacrati, jucatori cu nume. doglaugh.gif
dudu1961
Morala ?
Nu-ti schimba traditia , ca ai de suferit !
Valabil si la Dinamo !
The Game
Am inteles ca l-au vandut si pe Maduro...
dudu1961
O concluzie , dupa deschiderea acestui topic , ca nici noi fanii nu vrem antrenori la Dinamo ! icon_confused.gif
Cititi raspunsurile si vedeti cite obiectii exista fata de cei care vor sa faca echipa ! football.gif

(nu ne vrem )
POOL
Ai dreptate Game l-au vandut si pe Maduro insa pe o suma de nimic, 2 milioane de euro, asta pentru ca era in ultimele 6 luni de contract si refuza sa-si prelungeasca contractul iar in vara ar fi plecat pe gratis.
cateaua rosie
daca ar incapea baietii pe mana mea doglaugh.gif , cred ca le-as trage si cate o mama de bataie la fund, poate asa ar da mai mult randament...de frica sau de rusine HAITA_DINAMO.gif
bogdy_pc
cred ca ar fi cea mai buna idee. daca pentru noi nu joaca , pentru prime nu joaca, sa joace de frica verystrange.gif
antisteaua
bla bla bla
coolio
daca as fi antrenor la Dinamo mi-as da demisia. cu cretinii aia 11 nu poti face nimic. exceptie Lobont.
astia nu merita nici nume...
horia1985
L-as lasa pe Torje pe banca de rezerve pana la finalul contractului..macar asa nu ii scade valoarea prea tare si mai avem sanse sa luam o suta-doua de mii pe el.
POOL
Daca as fi antrenor la Dinamo mi-as da demisia cand as simti ca nu ma mai vor actionarii, asa ca sa nu ma dea ei afara primii.
tussybau
Se pare ca la Dinamo, nici nu se vede ca exista un antrenor, cred ca echipa ar juca la fel de prost si cu antrenor, si fara antrenor. Daca as fi antrenor la Dinamo, m-as ocupa de alte chestii, cum ar fi afaceri, si m-as preface ca sunt antrenor. In momentul de fata, poate sa vina chiar si Mourinho antrenor la Dinamo ca, cu jucatori ca astia, ar sta pe banca numai de dragul de a sta...
dudu1961
Daca as fi , din fericire nu sint !
Si nu voi fi niciodata , asa cum este acum Multescu , care isi ia niste injuraturi de la neica nimeni de pe stadion si nu numai !
As lua toti cei 25 de jucatori de la prima echipa , si i-as intreba ; care vor sa joace pentru Dinamo !
Care au venit de buna voie si care si-ar da sufletul pe teren pentru Dinamo , astea toate cu Detectorul de minciuni - nu asa oricum , ca asa oricare poate spune ca linge gazonul , dar in sufletul lui .... !
cateaua rosie
ai dreptate dudule, multi saruta drapelul lui dinamo, dar pentru o oferta mai buna si-ar....si pe mamele lor HAITA_DINAMO.gif
Max
As face ''presing'' la conducere pentru a-mi da voie sa promovez tineretul de la echipa a doua si nu as mai astepta eventualele '' bombe'' transferate la vara. Astfel castig timp si omogenizez lotul . In timp ce unii se vor bate in transferuri pe ultimele sute de metrii eu voi sti cu cine defilez in sezonul viitor. N'ar fi o tragedia daca prin acest fapt s-ar pierde calificarea intr-un eventual tur preliminar din UEFA, unde cu actualul lot mai bine nu ne-am prezenta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.