Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Daca as fi antrenor la Dinamo....
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3
Leaveyou
Cum faci "presing" ? Când dialogul este ceva de genul: "bă, eu dau banii tu bagi pe cine îți spun eu" ?
Max
Inseamna ca meritele lui rednic (despre care tu vorbeai) sunt de fapt ale actionarilor tongue.gif
cainele_fcd
daca as fi azi antrenor la Dinamo as folosi pina la sfirsitul campionatului echipa asta:

Lobont

Todorovski Moti Izvoranu Musat

Torje Cristea Margaritescu Bostina

Bratu Danciulescu

si rezerve: Romanovs, Blay, Pulhac, Ropotan, Zicu, Munteanu, Miranda
Achiles
Lobont / Romanovs
Moti / Izvoranu / Pulhac
Margaritescu / Ropotan
Cristea / Torje / Vranjkovic / Zicu
Bratu / Danciu / Miranda / L.Ganea

O echipa are in componenta 24-25 de jucatori ... noi avem doar vreo 15 , restul sunt doar ca sa fim la numar ...

A'si aduce 2 fundasi dreapta , 2 fundasi centrali , 1 mijlocas ofensiv , 1 mijlocas stanga si 1 atacant ...
I-asi explulza din lot pe Munteanu , Blay , Galiquio , Stoican , Goian si Bostina .
Lui Todorovski si lui Pekaric le'asi da o sansa ... inca nu au avut ocazia sa arate care le este valoarea .
Leaveyou
QUOTE(m@x @ 3 Apr 2008, 1:44) *
Inseamna ca meritele lui rednic (despre care tu vorbeai) sunt de fapt ale actionarilor tongue.gif

Sigur ! N-ai văzut că după ce a plecat rezultatele au curs în continuare ?
Frate m@x nu mă înțelege greșit. Nu susțin că Rednic este antrenorul cu cele mai frumoase calități umane. Că bag seamă că asta i se contestă. Susțin că în actuala situație, în care suntem refuzați de niște antrenori care nu cu mult în urmă ar fi dat orice să antreneze Dinamo, este soluția cea mai bună. Să fim serioși, Țălnar nu are nici o autoritate (probabil că și Flocea tot d'aia era dorit de jucători), Mulțescu a fost adus din cauze care-mi scapă, Dinu nu se mai bagă de mult (pentru că știe cum se petrec lucrurile), Lucescu cel Mare zice că nu-l ascultă nimeni de la Dinamo... Soluția era ori un antrenor străin (dar care s-ar fi lovit de rezistența jucătorilor "profesioniști" și ar fi reînceput circul la care asistăm acuma și a acționarilor care nu au scăpat de pariurile pe jucători) ori ... Nu văd nici un antrenor capabil să scoată căruța din șanț la ora actuală. Poate nici Rednic nu va face asta. Nu știu, dar dacă vă uitați în urmă la postările de la începutul topicului problemele erau asemănătoare. Personal am zis atunci că dacă a "scăpat" de atâția jucători nu va face nici o brânză. M-am înșelat. Poate mă înșel și acuma. Nu vreți să-i dați o șansă ? Că oricum nu aveți ce face 010.gif
Max
Atunci nu mai vreau sa fiu antrenor la Dinamo . help.gif
COSMIN C
Mdea, si eu asteptam cu bagajul facut sa ma chemi secund. verystrange.gif
Max
nu-l desface, poate ma stramb si io oleaca.
Leaveyou
Dacă tot ajungeți p'acolo nu vreți să înființați meseria de prosopar, că m-aș băga (ca să nu mă bage alții în alte părți că tot îi dau cu Rednic) 010.gif Sau să lucrez la solitaire la tabelă ?
Capirossi
Daca as fi antrenor la Dinamo l-as pune pe m@x masor. Pregatirea fizica a baietilor ar fi fara repros, cainii ar alerga 90'/90'.
matador
daca as fi antrenor la dinamo,m-as autoboteza rednic si mi-as da demisia si m-as reangaja in 4 labe pana la adanci batraneti.si as mai aduce vreo 7-8 galliquio
Max
QUOTE(Capirossi @ 3 Apr 2008, 20:34) *
Daca as fi antrenor la Dinamo l-as pune pe m@x masor. Pregatirea fizica a baietilor ar fi fara repros, cainii ar alerga 90'/90'.

+ prelungiri.
Cai Lun
Dacă te află Diana, îl aduce înapoi pe Niculescu.
Max
daca te refer la mine, te asigur ca nu-l mai aduce deloc, ba chiar o sa divorteze football.gif
paddy
Eu as da masorul afara (Max) verystrange.gif verystrange.gif

Restul e de domeniul SF .....Marcher ar face o gara in fata stadionului.....Gogu o fabrica de bautura subterana.....Iar Max nici nu vreau sa ma gindesc ce i-ar trece prin tartacuta...
Max
ma duc sa-mi cumpar o cutie de brichete boxing.gif
Leaveyou
QUOTE(cateaua rosie @ 9 Mar 2008, 22:56) *
daca ar incapea baietii pe mana mea doglaugh.gif , cred ca le-as trage si cate o mama de bataie la fund, poate asa ar da mai mult randament...de frica sau de rusine HAITA_DINAMO.gif

Nu-i bună soluția, poate le place dracu' ... mici și perverși ! 010.gif
FarfelkugeL
QUOTE(paddy @ 4 Apr 2008, 13:17) *
Restul e de domeniul SF .....Marcher ar face o gara in fata stadionului...

rofl.gif
ANGER
QUOTE(FarfelkugeL @ 5 Apr 2008, 13:33) *
rofl.gif

VRANJKOVICI AR TREBUI JUCAT MAI DES . IN REST JUCATORI DE LA ECHIPA A 2-A. ORICUM AI FACE , FOAMEA ESTE MARE LA NIVEL DE CONDUCERE.MIRAJUL BANILOR DIN LIGA CAMPIONILOR, NU PERMITE SA SE INLOCUIASCA JUCATORII BLAZATI.
Bascanu
DA NU MAI TIPA!!!!!
doggyy86
Ca bine zici rad castorry...si as mai completa cu Zicu si Cristea(vedetele lui peste)
FarfelkugeL
QUOTE(RED-castorryy @ 20 Apr 2008, 22:36) *
Sper sa scapam cit mai curind de urmatoarele petarde : John Galliquio , Flavius Vladimir Stoican , Silviu Izvoranu , George Blay ,Lucian Goian , Catalin Munteanu , Andrei Margaritescu , Gabriel Bostina

+ printesa Adriana Cristina + Zica
Clau_Goool
Bun, ati afisat niste nume pe acolo, dar explicati-mi si mie de ce Mirinda Gazosul si Bratu Varzosul nu sunt pe lista magica ? Nu ma iau si de Danciu Mirificul, deoarece s-ar putea sa mi se urce in cap cativa, asa ca il las pe Danciu pe alta data ...
darkestt
As vrea sa vad acum ce mai zic unii de Danciu sau Bratu...
Mari antrenori...

Deasemenea nu sunt de acord nici ca Margaritescu sau Blay sunt de dat afara, dar astae doar parerea mea.

Pacat insa ca sTEAUA deja se misca (Szekely si Stancu), iar noi ne asteptam antrenorul...
FarfelkugeL
QUOTE(Clau_Goool @ 22 Apr 2008, 11:20) *
Bun, ati afisat niste nume pe acolo, dar explicati-mi si mie de ce Mirinda Gazosul si Bratu Varzosul nu sunt pe lista magica ? Nu ma iau si de Danciu Mirificul, deoarece s-ar putea sa mi se urce in cap cativa, asa ca il las pe Danciu pe alta data ...

Mai zi ceva de Bratu si Danciu acum :D
Clau_Goool
Atunci cand am vorbit despre ei erau amandoi varzari, intre timp si-au revenit, dar cu o floare nu se face
primavara, iar noi ne-am facut de kaka campionatul asta, iar in Liga si in grupe joaca caile ferate.
Ramanem cu consolarea unei Cupe Uefa si a titlului de golgheter al lui Danciu ...
dudu1961
Decit nimic , e bine si asa ! drunk.gif icon_rolleyes.gif
Clau_Goool
Asa e, Dudu, ne bucuram cu ce avem. Stii cum e, nemultumitului i se ia si ceea ce are.
Asa ca e bine si cu UEFA asta, macar in primavara europeana sa ajungem, insa cu lotul actual
n-avem nici o sansa.
dudu1961
Mister si Rednic sa-si faca datoria , ca pentru asta sint platiti. Unul sa gaseasca jucatori de valoare si altul sa antreneze ! drunk.gif
cateaua rosie
Eu as scapa de toti stelistii expirati care au ajuns la noi-D-zeu stie cum? Am mare incredere in Rednic...sa ne traiasca si participarea in Cupa UEFA. beerchug.gif In rest vom trai si vom vedea! ultras.gif
DJVALY
Daca as fi antrenor la Dinamo ............. deci Domnul care a recurs la acest topic eu unul as face performanta tu ce-ai face?? doglaugh.gif .Pana una alta sa nu ne dam noi ciocane.gif si sa-l lasam pe Rednic sa faca ce-as face eu daca AS FII ANTRENOR. ultras.gif
tudor_spartanu
daca as fi antrenor la Dinamo:...as avea o discutie ca intre barbati cu mucu gunshot.gif
reddog_ovimaster
Daca as fi ANTRENORUL LUI D I N A M O prima data l-as TRIMITE PE dolha IN TIMBUCTU INTRUN CANTONAMENT PE VIATA!!!!! SA NUL MAI VAD PRIN D I N A M O IN VECI, INPREUNA CU CEL CARE LA ADUS AICI.....HUUUOO
matador
le-as promite baietilor prime in sticle de whiskey si curve,si atunci i-am umili si pe man united ,fara macar sa te obosesti prea mult cu tactici si alte fasoane dastea
Sledge
In primul rand as expedia de la Dinamo orice jucator care are peste 31 de ani. In al doilea rand i-as trimite in cantonament pe viata pe Ema Dolha, pe Scarlatache, pe Zicu, si mai sun cativa. Pe unul dintre ei nu il pronunt pentru ca a dat 2 goluri in 4 etape, primele la noi de altfel. AS SCAPA DE FINI...
FarfelkugeL
In primul rand nu m as lua DUPA UNII si as gandi, si in primul rand Dolha ar fi titular pentru ca de atatea ori a fost ingerul nostru pazitor!!! Desi a mai si comis-o dar sa fim seriosi, si Lobont o sfeclea cand ti era lumea mai draga!
In al doilea rand nu i as mai baga in veci in echipa pe Rus, Pulhac, Scarlatache, Zicu si Adrian Cristea, Cl. Niculescu si as insista pe langa conducere sa aduca niste JUCATORI DE FOTBAL!!!
nWbbix
Nici eu nu l-as da pe Dolha , daca nu era el eram serios candidati la un loc 8-9, iar acum pt. un meci cade cerul pe el.
In rest , as ucide toate nepotismele, as scapa de betivi sau petarde, si l-as ruga pe borcea sa incetam sa mai jucam cu bucatari in primul 11.
Achiles
Daca nu se face curatenie in LOT ... o sa urmeze un nou sezon de rahat ...

Trebuie sa ne despartim de vreo 11 jucatori ...
Niculescu, Zicu, Bostina, Ad Cristea, Margaritescu, Kone, Diabate, Scarlatache, Rus, Curca, Munteanu ... Homei si Chiacu

Si trebuie sa aducem alti 10 jucatori ...

- - - - - - - - - Cristea - - - - - - - Ganea - - - - - -
- - - - - - - - (Niculae) - - - - - - (Bratu) - - - - - - -

- - - - - - Alexe - - - - - - Paun - - - - - - Torje - - -
- - - - - - (???) - - - - - - -(???) - - - - - - (???) - - -

- - - - - - - - - - - - - - N'Doye - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - (?????) - - - - - - - - - - - -

- - -(?????) - - -(?????) - - (?????) - - - - (?????) - -
- - (Pulhac) - - (Goian) - - (Grigore) - - (Molinero) -
- - - - - - - - - - (Moti)

- - - - - - - - - - - - - (?????) - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - (Dolha) - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - (?????) - - - - - - - - - - - -

Trebuiesc adusi 4 mijlocasi ... cate unul pe fiecare post ...
Trebuiesc adusi 4 fundasi ... cate unul pe fiecare post ...
Trebuiesc adusi 2 portari ...
FarfelkugeL
In lista ta de petarde nu e Rus, si Pulhac nu mai are ce cauta nici macar la Dinamo 2. Iar Bratu fiind manevra Becaliotilor, nu stiu cata incredere mai poti avea in el.
Achiles
Asa e ... l-am uitat pe Rus ...
Si Bratu trebuie sa plece ... dar o sa fie tinut in lot, ca sa-i refaca cota ...
alin-berceni squad
nu as accepta niciodata in lotul lui Dinamo jucatori precum Scarlatache ,L.Goian,si nici portari (care mai mult seamana cu niste actori de comedie) precum verii C.Munteanu si Curca
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.