drimacus
Sep 26 2004, 10:02 PM
Am ajuns acum 10 minute acasa ... ud leoarca ....ca shi altzi 3.000 (nu stiu daca am aproximat bine) de caini ...shi sunt dezgustat ...
M-am bucurat ca un copil la golul lui Cleo ( mai ales pentru el ) ... am cantat in ploaie ... am tzipat .. mi-am pierdut vocea ... shi .. la sfarsit ... ( in afara de Vlad Munteanu, Niculescu shi Grigorie) .. totzi jegosii au fugit repede la vestiare .... infectzii !!!!!!
In rest, super meci .. adica au jucat bine ... foarte bine chiar ... s-au descatusat definitiv .. si am inceput sa am sperantze pt meciul cu Partizan ... sa o tzina tot asha ...
ASA VA VREM MEREU - pentru meciul facut
shi
RUSINE , RUSINE , RUSINE SA VA FIE !! - pentru dupa meci
letitia
Sep 27 2004, 12:45 PM
Ai dreptate. Si eu am stat pana la sfarsit si am fost chiar dezamagita ca nu au venit sa salute galeria care a stat in ploaia crunta de aseara. Am inteles ca Borcea a mers in vestiar si l-a intrebat pe Petre ce e cu atitudinea asta; el i-a raspuns ca, vezi Doamne, suporterii nu au fost alaturi de echipa in momentele dificile...etc. Poate, intr-adevar, au existat momente in care s-a mai strigat si impotriva lor, dar ce? Se asteptau sa-i laude toata lumea pentru ca mai aveau putin pana la retrogradare? In fine, sper sa se incheie conflictul asta si sa vina cat mai multi la meciul de joi.
1948
Sep 27 2004, 07:42 PM
Jucatorii sunt inca suparati ... dar n`au motiv ... noi am fost alaturi de ei intotdeauna si asta ar trebui sa le dea de gandit si sa ne salute de acuma incolo
Anonymous
Sep 27 2004, 09:55 PM
petre e tot cu gandul la plecare, in loc sa se gandeasca daca stie sa centreze si cu piciorul stang!!!
qsl111
Sep 28 2004, 07:41 PM
Auziti,daca jucatorii sunt suparati acum,la meciul cu Farul de ce dracu erau?De la inceputul sezonului au aere de vedete,noi stam si induram ploaia si buzunarele goale cand strabatem mii de km pt Dinamo,iar ei vor vacante...De ce dracu sunt ei suparati?Pt ca galeria a protestat la meciul cu steaua impotriva grevei lor...Faza dupa meciul cu national e doar apa de ploaie...
junior
Sep 29 2004, 08:20 AM
banii sunt singura explicație. cât despre Petre merită mai mult pentru ce făcut pentru club. este momentul să plece afară.
Anonymous
Sep 29 2004, 09:50 AM
QUOTE(junior)
banii sunt singura explicație. cât despre Petre merită mai mult pentru ce făcut pentru club. este momentul să plece afară.
nimeni nu a comentat aici cum ca petre nu merita sa plece afara...a facut multe prntru club dar si clubul a facut destule pentru el (mai ales cand a fost la greu), discutiile au inceput de la penibilitatea cu care isi cerea transferul la descultii aia de la graz...atat si nimic mai mult!
Interesul lui (si al celorlalti care sunt cu gandul doar la plecare) este sa joace la 100% cu partizan ca sa apuce sa joace in grupele uefa ca sa-i creasca cota!
junior
Sep 29 2004, 01:55 PM
QUOTE(bozo)
Interesul lui (si al celorlalti care sunt cu gandul doar la plecare) este sa joace la 100% cu partizan ca sa apuce sa joace in grupele uefa ca sa-i creasca cota!
da dar când vede cât câștigă alții care au venit și plecat de la Dinamo. ce mai. nu prea îți stă gândul la joc
Anonymous
Sep 29 2004, 09:27 PM
QUOTE(junior)
da dar când vede cât câștigă alții care au venit și plecat de la Dinamo. ce mai. nu prea îți stă gândul la joc
junior, gandeste-te - castiga cumva mai putin ca alexa sau barcauan? ca sa nu mai vorbim de zicu sau marica...apoi, cate goluri a dat danciu? etc. ...imi pare rau dar nu cred in teoria ta!
junior
Sep 30 2004, 07:19 AM
QUOTE(bozo)
junior, gandeste-te - .....apoi, cate goluri a dat danciu? etc. ...imi pare rau dar nu cred in teoria ta!
era vorba de Petre s-au nu prea te interesează despre cine este vorba. căt despre bani cred că este diferență de ordin de mărime.1:10 pentr cei de afară.
Anonymous
Sep 30 2004, 02:28 PM
hai sa reluam discutia
1) Petre este un simbol al lui dinamo care a calcat stramb (atitudine!) in vara ref contract cu grazer ak
2) petre merita sa plece afara, no comment
3) hai dinamo!!
junior
Sep 30 2004, 04:31 PM
QUOTE(bozo)
hai sa reluam discutia
1) Petre este un simbol al lui dinamo care a calcat stramb (atitudine!) in vara ref contract cu grazer ak
2) petre merita sa plece afara, no comment
3) hai dinamo!!
1)poate. dar borcica trebuia sa fie mai diplomat.
2). la fel.
3). DDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!
dar cu Baltoi cum ramâne.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.