Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cupa Africii pe natiuni
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3
Morpheuss
bag.gif Ce petarda e Song...
The Game
Mai degraba tataie ... cine stie cati ani o fi avand ...
marcher
Parca ala al nostru, cu lazio, a fost mai breaz.
The Game
Trebuia sa ne strici tu distractia icon_lol.gif
EGIPT ESTE CASTIGATOREA EDITIEI 2008 A CUPEI AFRICII PE NATIUNI!
POOL
31 de ani are Song. Mie imi placea de pe vremea cand juca la Lens si la Galata. Mi se parea un fundas bun.
The Game
POOL, 31 pe hartie, dar in Africa e putin probabil sa si aiba atat ...
POOL
Ai dreptate. icon_lol.gif E greu sa afli varsta reala a unui african.
Morpheuss
Dupa cum alearga, are 40 bag.gif
The Game
Mi-a placut de comentatorii de la turneul asta, m-au binedispus icon_lol.gif
stef 22
Dintre echipele care au participat la Cupa Africii 2008, numai Egiptul ar putea face fata fotbalului cu echipe din Europa sau America de Sud. Celelalte, inclusiv Coasta de Fildes, mai au mult de mancat pana sa ajunga la un nivel mediu in fotbalul mondial.
Cei mai multi vedeau favorita echipa lui Drogba, insa aceasta si-a aratat adevarata valoare in ultimele 2 meciuri (semifinala si finala mica) unde a incasat 8 goluri.
The Game
Da, si cand a participat Egiptul la un campionat mondial ultima data? Oricum, cred ca si Coasta de Fildes ar face fața. Si a demonstrat asta si la CM 2006, sunt convins ca daca ar fi avut o grupa accesibila, adica fara Olanda, Argentina si Serbia, alta ar fi fost situatia.
cosmin targoviste
De ce tot insisti cu Coasta de Fildes?Degeaba au valoare daca sunt neseriosi.Tu nu i-ai vazut cum au jucat in finala mica?I-au luat la misto pe ghanezi si s-au ars.A face fata nu inseamna doar valoarea individuala a jucatorilor.Inseamna valoarea totului format de acestia,daruirea lor,respectarea rolului in joc etc.Una peste alta,cred ca Egiptul merita acest titlu.

mie comentatorii mi s-au parut cam mistocari.
The Game
Da' tu ai vazut Egiptul cum a jucat dupa ce au inscris? Penibil. Mai rau ca steoaia la Boro. A degajat-o portarul si nu mai era nimeni trecut de mijlocul terenului...
Referitor la comentatori, tocmai la asta ma refeream. icon_lol.gif
cosmin targoviste
Si ce daca au jucat asa cum au jucat?Au obtinut titlul?Care e problema?Au stiut sa se apare adica sa faca ce am zis eu mai sus:espectarea rolului in joc.In fotbalul de azi asa se procedeaza.Coasta de Fildes a parut o echipa de balerine dincolo de grupe.Exact cum zicea si comentatorul"Jucatorul care are mingea la ivorieni se misca si cel de langa el,in rest toti stau si asteapta."
The Game
Aaaa, asa se procedeaza? Te bagi cu fundu'n poarta si astepti sa vina peste tine adevsarul? Asta n-a fost aparare, a fost frica si s-a vazut clar. Au avut noroc mare ca nu au fost egalati...
stef 22
QUOTE(The Game @ 11 Feb 2008, 20:19) *
adica fara Olanda, Argentina si Serbia

Da tu cu cine vroiai sa joace??? Luxemburg, Surinam si Insulele Feroe crazysanta.gif

Referitor la faza cu fundu-n poarta...scopul scuza mijloacele.
The Game
Nu, dar nici chiar asa. Puteau sa pice cu echipe decente. Olanda si Elvetia sau Croatia de exemplu. Italia cum a jucat cu Cehia, USA si Ghana? Si dupa aia cu Australia si Ucraina?
stef 22
verystrange.gif
da ce e asa indecent la Argentina si Serbia?? tongue.gif
dynamovystul
chiar daca egypt a castigat ..sunt de parere ca,cote d'ivoire practica cel mai frumos fotbal de pe continentul negru
Morpheuss
O fi frumos, dar nu este eficient.
The Game
Mai bine frumos decat eficient, eu cel putin asa gandesc [mai putin in cazul lui Dinamo].
bigbobo
fratilor s-a terminat...obisnuiti-va cu ideea...o tineti cu "petele de culoare" pana la urmatoru' campionat?...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.