Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gabriel Andrei Torje
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4
Radu10mai
nu putea baiatu` sa asculte piesa de la Parazitii- de ziua ta, i-o dedic eu complaining.gif
reddog_sv
Pe langa Mitea si Torje face meciuri foarte bune..centreaza si dribleaza foarte bine..si suteaza..el si Mitea ar trebui sa fie titulari incontestabili tinand cont de evolutiile de pana acum.
DinamoEver
sa nu-l uitam si pe Marius Niculae
POOL
Da' ce, joaca pe acelasi post? Niculae e varf impins astia sunt pe benzile laterale.
mihaiul90
Probabil vroia sa spuna sa nu-l uitam pe Marius atunci cand enumeram remarcatii amicalelor. Si eu l-as mai include si pe Niculescu.
perovalenciano
Mi se pare ca incepe sa capete incredere. Sa speram ca o sa demonstreze ca poate sa treaca de la stadiul de speranta la certitudine.
Nexus
Daca va juca la fel ca in amicale si in acest retur, ce pot sa mai zici??
POOL
Cu Torje si Mitea in pofta de joc, nu ne opreste nimeni in Liga 1.
red_dog 4 ever
cam atat e de spus despre el complaining.gif
anna
@red_dog 4 forever: adica ce?

Eu pe strumfu' asta nu il mai suport de la o vreme. De jucat nu mai joaca nimic, dar de distractii are un chef nebun...ma durea in cot ce face el in viata personala daca asta nu s-ar fi reflectat in jocul si atitudinea lui si nu o sa-mi para prea rau dupa el daca pleaca.
red_dog 4 ever
vroiam sa atasez o poza cu el da nu merge
MihaiC
Eu nu stiu cum de turcu ii asa idiot .Cum sa dai 2mil pe un strumf care mai mult il doare ca nu a luat timisoara campionatu decat Dinamo.El oare ii constient ca DINAMO nu inseamna poli.... sau ii tot invatat cu locu 3 4... din cate mi-a zis un prieten din tm si pe acolo le avea cu cluburile - dar pe mine nu ma intereseaza ca isi pierde noptile prin Belagio sau pe nu stiu unde ..singuru lucru care ma intereseaza este CAND PLEACA DE LA DINAMO ? stie careva .... ?
doggyy86
Sa speram ca in pauza aceasta competitionala.
Sa se duca in ....... masi de nesimtit, am ajuns sa plang din cauza lui, a lui Cristea , Lucian Golan si a lu' Izvorul Pacatuintei...sa le fie rusine NU NE MERITA!!!

Ei sunt echipa GALERIEI CAMPIOANE
Ei sunt betivii echipei DINAMO!!!
Capirossi
Cred ca o discutie deschisa intre 4 ochi cu antrenorul i-ar folosi mai mult decat plecarea. Si doua perechi de palme l-ar ajuta.
CoFeTaRu
In legatura cu perechile de palme l-ar putea rezolva Manescu antrenorul de la FC Drobeta goodone.gif
NuovaGuardia
Cel mai mult imi place de Torje :)

Jucator bun! :D
Mister
Este si poate deveni si mai bun. Doar ca atunci va fi fost deja vandut...
FarfelkugeL
Dacă Torje va fi vândut în iarnă...

Și-a făcut datoria la Dinamo. Merită lăsat să plece! 15%

...ne acoperim cu Raphael Stănescu! 6%

Ar fi cea mai mare prostie! Cu el trebuie să reconstruim echipa! 24%

Ar fi încă o dovadă că banul e singurul scop al bișnițarilor din conducere! 52%

Sunt de acord cu majoritatea, cu el trebuie inceputa reconstructia. Sa vedem cat dureaza "reconstructia" asta de care se tot vorbeste... PAna la iarna?
FarfelkugeL
ALO, NEA ANDO, IERI AI DECLARAT ASTA!

- Ioan Andone vrea titlul din primul an, dar e conștient că îi va fi dificil: "O echipă se construiește încet, încet, dar noi vrem să reușim ce ne-am propus din mers".
Cai Lun
QUOTE(FarfelkugeL @ Nov 5 2010, 09:47 AM) *
Sunt de acord cu majoritatea, cu el trebuie inceputa reconstructia. Sa vedem cat dureaza "reconstructia" asta de care se tot vorbeste... PAna la iarna?

Daca esti de acord cu majoritatea, inseamna ca esti un om uc capul pe umeri, dar uita-te ca avem vreo 20% care nu vad nici o problema in treaba asta! Aia e durerea. Asta e de fapt unul din motivele haosului din sanul dinamovistilor....
AlexDinamovistu7
LA MULTI ANI GABI TORJE !!!!

Respect pentru mijlocas!

Fortza Dinamo
FarfelkugeL
LA multi ani! Numai bine!

LA multi ani! Numai bine!
Sledge
La multi ani jucatorului meu preferat de la Dinamo!!!!
Sa ai parte de tot ce iti doresti (un trofeu cu DINAMO), iar abia apoi un transfer la o echipa de 5 stele.
virtual_razvan
Fii tare Gabi, demonstrează la Dinamo că jurnaliștii nu pot să gândească mai mult de 3 secunde în anumite circumstanțe! Vorbești MULT mai coerent decât majoritatea ziariștilor care, atunci când sunt făcuți hahalere, jigodii, proști de către Jiji tac și înghit, dar când sunt opriți NORMAL din mizeriile lor de către CEL MAI BUN JUCĂTOR din Liga 1 la acest moment, nu pot suporta!
vikio
Azi pe mine unu m-a dezamagit Gabitza...A fost intrebat daca se vede vreodata la steoaia....acesta a zis "sa nu spui niciodata,niciodata"Destul de ciudat pentru un jucator care la fiecare meci injura oile ,chiar daca mai canta el maneaua stelista..cel putin pentru mine parea dinamovist....ma asteptam la un raspuns negativ clar...
dinamorupesteaua
torje torje urat din partea ta...o sa i se propuna prelungirea contractului si sper sa nu raspunda cu ''niciodata'' atunci chiar k o sa cred multe despre caracterul lui
vikio
Mno..si-a schimbat declaratia HAITA_DINAMO.gif
"Am vrut sa fiu diplomat la un eveniment de marca, dar din pacate cuvintele mele au fost interpretate in functie de preferintele in fotbal. Pentru mine, Gabriel Torje, subiectul transferului la Steaua nu exista! Sunt de trei ani la Dinamo, sunt un jucator si un suporter al lui Dinamo si am singur singur obiectiv cand vine vorba de rivalii nostri din Ghencea: sa bat Steaua! Am tot facut-o in ultimii ani si sper sa continuam seria victoriilor in urmatorul meci din Ghencea", a declarat Gabriel Torje pentru site-ul oficial al clubului.
vikio
Gata cu Torje....5 milioane transferat la Udinese......ESTI CAINE PANA LA MOARTE!
(sper sa prindem europa fara el)
Sledge
Eu sper sa nu fie plecat, cred ca iar baga presa fitile inutile. Oricum, daca a plecat e grav tare.
Ikon
Cica nu ar fi nimic sigur, inca se negociaza. Sincer, si eu sper sa nu plece acum. Stiu ca Dinamo nu sta intr-un jucator dar fara el va fi mult mai greu!
FarfelkugeL
Dinamo sta aproape intr un singur jucator, pe langa el doar Balgradean mai e vital in momentul de fata. Bravo Porcea, "suporter" dinamovist ce esti, doar banii primeaza pt tine!
Spui ca vrei sa construiesti o echipa mare care sa redevina din nou Dinamo acela vechi, care ERA O FORTA in Europa si iti bati joc de noi, tu si clanul caruia ii esti supus. NENOROCITILOR, venim la meci stati linistiti si va injuram in continuare mizeriilor.
mousiniRD
Mergea prea bine echipa ... trebuia facut ceva ... probabil le-a fost teama sa nu castige toate meciurile din sezonul asta doglaugh.gif
FarfelkugeL
HAI CU SEMNATURILE si dati mai departe!!!

http://www.petitieonline.com/clanul_becali...soane_non_grata
DinamoEver
unul din cei mai buni jucatori ai lui Dinamo din ultimii ani a plecat si tare mi-e ca vine potopu dupa plecarea lui!
a trecut peste scandalul "maneaua cu steaua" si ne-a demonstrat prin devotamentul si daruirea sa de pe teren ca a venit la Dinamo sa faca treaba, nu sa se cuibareasca prin cluburi sau sa apara in ziarele de scandal si a varsat lacrimi in finala cupei

Succes Piticule mai departe, intr-o zi vrem sa te vedem la Real Madrid, sa ne faci mandrii ca ai jucat la Dinamo!
rulllu
Torje isi merita un viitor mai bun aici cu actionarii astia mizerabili nu mai avea ce cauta..SUCCES Piticule!!!!!
vikio
Azi a debutat,titular,cu lecce....A jucat excelent pentru primul meci...A dat un assist..si a participat la primul gol....a avut cateva ratari..dar a jucat excelent!
Bravo Gabi!
dinamorupesteaua
Nemernici naibii l au vandut pt niste marunti cu care si au umplut doar buzunarele lor...imi vine sa mor cand vad cum joaca Dinamo fara Torje...

Felicitari TORJE.
vikio
Gabriel Torje, fostul mijlocas al lui Dinamo, implineste astazi 22 de ani, prilej pentru a-i transmite cele mai frumoase ganduri in alb si rosu din partea clubului din “Stefan cel Mare”. "Le multumesc tuturor dinamovistilor pentru mesajele de felicitare. Imi doresc ca, la finalul sezonului, sa primesc doua tricouri de campion, unul cu Dinamo si altul cu Udinese. Ar fi o performanta extraordinara! Pana atunci le urez succes dinamovistilor in derby-ul cu Steaua. Sunt convins ca suporterii dinamovisti vor crea o atmosfera fantastica in fata rivalilor", a declarat Torje pentru fcdinamo.ro.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.