DiliBili
Jan 16 2008, 12:12 PM
Gabriel Andrei Torje a semnat azi un contract pe 5 ani cu Dinamo. Torje a inceput fotbalul la CFR Timisoara in sezonul 2005-2006, debutand in Liga 1 intr-un meci Poli AEK Timisoara - FC Arges Pitesti, in aprilie 2006. Torje este titular la echipa nationala de tineret si evolueaza pe postul de mijlocas dreapta.
dudu1961
Jan 16 2008, 12:17 PM
Da , un mijlocas dreapta foarte bun !
Daca nu o sa-l integreze in echipa fac cea mai mare prostie posibila, baiatul asta e chiar bun !
Tine el cam mult mingea, dar asta se poate remedia !
Mult succes baiete, si ai grija, nu ne dezamagi, ca noi nu sintem fanii Timisoarei !
COSMIN C
Jan 16 2008, 12:32 PM
Hahaha, asculta ce zice Dudu, copile, noi suntem rai. App, masina ai? Sa stim sa pregatim vopseaua.
bigbobo
Jan 16 2008, 12:50 PM
Bun venit la Dinamo Torje...Bafta multa si nu uita sa ramai modest...
PS...Avand in vedere cele spuse de Cosmin te sfatuiesc sa-ti faci un full casco la agentul je...Avem de castigat amandoi...
dudu1961
Jan 16 2008, 12:51 PM
"Voi da totul pe teren , nu voi ceda nicodata ".
Comparat cu Florentin Petre , a zis ca e ste "flatat" de comparatie , stiut fiind ca Petre a fost un simbol pentru Dinamo , si isi doreste si el sa fie un simbol pentru Dinamo si sa fie iubit de suporteri ! Ce sa zic acum :Succes !
FarfelkugeL
Jan 16 2008, 01:19 PM
Mi-l doream foarte tare pe Gabi in echipa si se pare ca (incredibil chiar) mi s-a indeplinit dorinta. Sper sa fie un jucator care sa creasca de la meci la meci in ciuda staturii sale.
Mult succes Gabi!
Cel_mai_rosu
Jan 16 2008, 01:35 PM
BIne ai venit si bafta in continuare !
POOL
Jan 16 2008, 01:38 PM
Bafta sa ai la DInamo!!! Sper sa nu ne dezamagesti....
cosmin targoviste
Jan 16 2008, 02:04 PM
bafta Gabi!Sper sa fii la fel de devotat ca si Petre!Multa bafta!
The Game
Jan 16 2008, 02:19 PM
Un transfer reusit in sfarsit. Pare prea bine ca sa fie adevarat. Mi-e frica sa nu dezamageasca totusi. Dar pana atunci trebuie sa aiba sustinerea noastra. Bine ai venit!
reddog_sv
Jan 16 2008, 02:55 PM
Hai ca am trait s-o vad si p'asta....daca se integreaza ne-am scos
lio^n
Jan 16 2008, 03:04 PM
@ Cosmineee @Bigboboooo
avti cumva o asociatie lucrativa?
Bine-ai venit Gabi!
Clau_Goool
Jan 16 2008, 03:43 PM
Am trait sa o vad si pe asta. Torje la Dinamo. Aia da.
Bafta tinere si iti doresc sa ai parte de multi ani in Groapa !!!
bigbobo
Jan 16 2008, 03:44 PM
Mai bine sa previi decat sa ramai cu ochii-n soare...
Una peste alta am incredere in Torje...Sper sa faca treaba la Dinamo in comparatie cu ultimile achizitii de pe dvd...
FarfelkugeL
Jan 16 2008, 03:58 PM
Acum am vazut faza aia cu "VREAU SA FIU UN SIMBOL PENTRU DINAMO"... Il inteleg ca era entuziasmat ca a venit la noi DAR a cam exagerat. Nu va fi niciodata ca Florentin Petre cau Catalin Hîldan sau... orice alta glorie dinamovista prin declaratii.
Avem nevoie de jucatori care sa gandeasca si sa simta spiritul dinamovist nu MERCENARI!
red_dogvitan
Jan 16 2008, 03:59 PM
Bine ai venit Gabi multa bafta la Dinamo!!
super_dog
Jan 16 2008, 04:05 PM
Nu stiu ce sa cred inca, declaratiile lui si gesturile se bat cap in cap. Eu il stiam pe Gabriel ca un baiat cu un super caracter ( si stiu ce zic ) . Totusi sa fie varsta de vina ?
http://video.tion.ro/members.tion1/flv-Tor...flv/viewer.html
Kity_reddog
Jan 16 2008, 04:18 PM
Este un tun, parerea mea. Un super talent in plina ascensiune a facut o mutare foarte inteligenta cand a hotarat sa vina la Dinamo. Aceasta mutare poate fi un imbold pentru el. A mai ,,ars" niste etape facand pasul asta.
Iar pentru noi ar fi de vis sa devina un mare jucator si sa faca performante adevarate la Dinamo. Simbol poate nu va fi niciodata, dar cum a spus Farfelkugel, important e sa aiba atitudine de simbol. Cum au avut Petre sau Hildan.
In alta ordine de idei, mare mi-a fost mirarea sa vad azi dimineata ca porcea & co au bagat mana asa de adanc in buzunare. Nu ma impresioneaza deloc, dar ma mira.
RED75
Jan 16 2008, 04:53 PM
Un jucator foarte bun si , in sfarsit, o achizitie care ne da sperante, daca este valabil ce se aude cu contractul pe 5 ani.
Despre partea cu "sa devin un simbol pentru Dinamo", evident ca ca majoritatea ne punem unele semne de intrebare, mai ales gandindu-ne ca vine de la echipa rau famata a lui Jabba.
Sa nu uitam insa ca si "cainele" Alexa a devenit capitan vioalceu pe Bega.
gilutza_d
Jan 16 2008, 05:37 PM
E un jucator foarte bun,cu multe calitati.In sfarsit s-au gandit si conducatorii la un transfer bun.
Mult succes Gabi!!!
Capirossi
Jan 16 2008, 07:10 PM
Bine ai venit. ( Injuraturile la adresa lui Borcea s-au oprit ?! )
marcher
Jan 16 2008, 07:28 PM
DINAMO reprezinta aristocratia in fotbal. Sa nu uiti asta niciodata. Restul nu conteaza.
nicolle_reddog4ever
Jan 16 2008, 07:48 PM
Pe mansour nu-l voiam da' Torje chiar mi se pare un jucator bun si speram sa vina!!! Pana sa ajunga ca Petre e mult insa sper sa se faca remarcat inca de la inceput! Bine ai venit Gabi si mult succes!!!
CHIVU
Jan 16 2008, 07:49 PM
Este un transfer bun.Gaby a confirmat la Timisoara si la nationala da tineret si la Dinamo trebuie sa o faca.Varsta lui il avantajeaza trebuie doar sa munceasca si sa iubeasca tricoul pe care il imbraca. BAFTA Torje!

la
mihaiul90
Jan 16 2008, 08:27 PM
Un transfer intradevar bun ! Sper sa fie titular, sa se integreze cat mai repede in echipa si sa fie acel jucator care sa faca cu adevarat diferenta intr-un meci de fotbal !
perovalenciano
Jan 16 2008, 08:45 PM
Am ramas....masca atunci cand am auzit ce adanc au bagat mana in buzunar act. dinamovisti. Sper ca Torje sa confirme, nu pentru banii lor ci pentru Dinamo. Si ma bucur si mai mult atunci cand le vad fetele vinete de furie a celor de la tim.
MILITARI red dog
Jan 16 2008, 08:51 PM
Bine ai venit GABI! multa bafta la Dinamo
The Game
Jan 16 2008, 09:30 PM
QUOTE(FarfelkugeL @ 16 Jan 2008, 15:58)

Acum am vazut faza aia cu "VREAU SA FIU UN SIMBOL PENTRU DINAMO"... Il inteleg ca era entuziasmat ca a venit la noi DAR a cam exagerat. Nu va fi niciodata ca Florentin Petre cau Catalin Hîldan sau... orice alta glorie dinamovista prin declaratii.
Avem nevoie de jucatori care sa gandeasca si sa simta spiritul dinamovist nu MERCENARI!
Da, intradevar cam ciudat. Dupa ce ieri sarea pe cantecele pulistilor contra noastra, acum vrea sa devina un simbol. Mai vedem ...
gavros
Jan 16 2008, 09:54 PM
ai vazut foarte bine ca s-a abtinuta sa strige, ce vrei acum trebuia sa ii linisteasca pe taranii aia cumva
antisteaua
Jan 16 2008, 10:16 PM
Chiar daca multi vad transferul asta ca pe o bomba sau ca pe un tun, eu ma feresc sa folosesc astfel de expresii de presa damboviteana si cred ca Gabi va fi un pariu pe care nu aveai cum sa nu il pui. In locul lui Borcea as fi riscat pana la capat si l-as fi luat 100%.
redmania
Jan 16 2008, 10:40 PM
Declaratia la conferinta de presa mi s-a parut decenta. M-am saturat de jucatori gen Plesan care au tinut cu Dinamo de cand erau mici si toata familia e cu Dinamo.
Torjica nu e de titular in acest moment. Daca se dovedeste ca Dinu are dreptate cand il pune alaturi de Balaci, Dobrin, Hagi atunci are cel mai fin "ochi" la tinerele talente.
caine_tm
Jan 17 2008, 12:12 PM
sincer eu nu sunt f incantat de trecerea lui torje la dinamo... plus ca suma de transfer este exagerat de mare... dar na daca asa au decisi... asta este... sper sa ma insel eu si torje sa confirme la noi
gavros
Jan 17 2008, 01:51 PM
suma mi se pare si mie destul de piperata, dar pana la urma e bine ca a venit
Succes Torje in tricoul lui Dinamo
PS: stie cineva ce nr are ?
dudu1961
Jan 17 2008, 01:53 PM
Ce numar avea Blay ?
gavros
Jan 17 2008, 01:54 PM
Blay avea nr 16, dar nu cred ca e posibil sa il ia Torje
super_dog
Jan 17 2008, 02:29 PM
QUOTE(caine_tm @ 17 Jan 2008, 12:12)

sincer eu nu sunt f incantat de trecerea lui torje la dinamo... plus ca suma de transfer este exagerat de mare... dar na daca asa au decisi... asta este... sper sa ma insel eu si torje sa confirme la noi
nu stiu daca suma este reala, dar la un viitor transfer al lui Torje, Dinamo primeste cei 2mil inapoi si din restul sumei fiecare club primeste 50% (deci Borcica nu a scos asa usor banii din buzunar)
dudu1961
Jan 17 2008, 02:31 PM
De ce @gavros , tu mai speri la revenirea lui Blay in prima echipa ?(7 e ocupat )
The Game
Jan 17 2008, 02:34 PM
7 e ocupat de cine? Zicu?
the_lord
Jan 17 2008, 03:25 PM
Eu unul am incredere in copilul asta. Are calitatile necesare pentru a deveni mare. O buna achizitie, zic eu!
cosmin targoviste
Jan 17 2008, 03:31 PM
7 e ocupat de Catalin Munteanu.13 e la Zicu.Cred ca 12 o sa poarte.
The Game
Jan 17 2008, 03:32 PM
Aaaa da.

Parca Zicu spunea ca vrea isi schimbe numarul...
redmania
Jan 17 2008, 03:58 PM
8 e la Bostina.
poate o sa ia 18, varsta lui la momentul transferului.
nicolle_reddog4ever
Jan 17 2008, 05:38 PM
Ar putea sa ia si numarul lu' Chiacu din moment ce a plecat la Mioveni?....da' numarul conteaza mai putin important e ca e la Dinamo!!! Sper ca intradevar sa fie un real castig pentru noi!
adrivali
Jan 17 2008, 06:34 PM
Mai putin conteaza ce numar va purta pe tricou, va conta cum va juca si cat va fi de eficient si util.
Sper sa aiba noroc, sa joace f.bine si sa devina un jucator de baza.
Bafta multa!
Mister
Jan 17 2008, 06:39 PM
Gabi Torje este un tanar foarte talentat care are sansa sa isi demonstreze valoarea la Dinamo.Daca va munci si va ramane la fel de serios si modest poate prinde chiar Euro 2008.Cred ca este unul din cele mai reusite transferuri facute de Dinamo in ultimul timp,mai ales ca jucatorul este foarte tanar.Mult succes Torjinho:)
gilutza_d
Jan 17 2008, 06:45 PM
18 nu poate sa ia ca e la Izvoranu.Si eu zic ca numarul lui Chiacu sa-l ia.
The Game
Jan 17 2008, 07:29 PM
Poate facem si un sondaj pe tema asta.
Clau_Goool
Jan 17 2008, 07:33 PM
N-are nici un rost sondajul. Sa joace fotbal, sa dea goluri si sa dea tot ce are mai bun din el pentru Dinamo ... Si de poarta numarul 99, tot bine e atata timp cat ne face fericiti meci de meci ...
POOL
Jan 17 2008, 07:47 PM
Acuma chiar meci de meci nu poate.( sa ne faca fericiti)
Clau_Goool
Jan 17 2008, 07:55 PM
Pool din cate imi aduc eu aminte Mutu ne-a facut cam meci de meci fericiti pe vremea cand juca la noi. De ce sa nu o faca si Torje ???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.