Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Elias se retrage
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
antisteaua
Chiar daca nu sunt cel mai in masura sa vorbesc despre Elias as vrea sa spun totusi cateva vorbe.
Pe Elias nu il cunosc personal, il vad doar cand vin la meciuri. Prin urmare nu pot sa vorbesc despre el decat prin prisma celui care vine in galerie, in general la meciurile mai tari, pentru ca nu stau in Bucuresti.
Am fost in galerie si cand era sef Nicu Galerie dar nu se compara cu perioada in care Elias a condus galeria. La toate meciurile la care am fost, exceptie facand meciurile din toamna care a trecut, a fost o atmosfera senzationala in galerie. Nu mai vorbesc de meciul cu Lazio. La toate meciurile importante galeria noastra a fost la inaltime in ceea ce priveste coregrafia. Meritul este al celor care au gandit toate astea si al celor care au fost in galeria. Dar un merit important il are Elias pentru felul in care a stiut sa gestioneze situatia. Chiar daca sunt subiectiv am puterea sa spun, fara pic de indoiala, ca am fost mereu peste galeriile celorlalti. Si mai pot sa spun ceva: am avut cel mai bun sef de galerie. Cu bune si cu rele cred ca Elias a fost un sef de galerie bun. A stiut sa se faca respectat si avea si autoritate.
M-am uitat putin la comentariile dupa prima pagina si vad ca toata lumea deja se gandeste cum sa puna mana pe avere: sefia galeriei. Eu personal nu o vad asa ci vad sefia ca pe o responsabilitate. Acel care va fi sef va avea o misiune mult mai grea decat a lui Elias. Si apoi va mai avea de indurat in permanenta si comparatia Elias.

Si inca ceva: chiar daca ii place sau nu, Elias ar trebui sa spuna de ce a hotarat sa se retraga. Atunci cand conduci niste oameni poti sa te retragi dar nu sa ii lasi cu ochii in soare fara sa le spui de ce ai ales sa faci asta. E datoria lui fata de cei pe care i-a condus.
The Game
Cativa spun ca a fost in cardasie cu actionarii, eu fiind din afara nu stiu ce sa cred. Ma laumureste cineva?

PS: Si eu cred ca ar trebui sa dea o explicatie.
antisteaua
REPET: cu bune si cu rele Elias a fost un sef de galerie bun.
The Game
Am inteles ...
Myhay_Dinamo
Mihnea cred ca ar fi inlocuitorul perfect pentru Elias.
COSMIN C
Nu sunt in masura sa vorbesc despre acest subiect nici cat Anti. Dar cred ca retragerea lui Elias e bomboana pe coliva. Nu pentru ca ar fi de neinlocuit, la urma urmei cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit, dar momentul e foarte prost. E tot ce ne mai lipsea. Nu pot sa sper decat ca cei in masura sa aleaga vor face alegerea cea mai buna, iar cel ales va avea puterea sa refaca cea mai frumoasa galerie din tara. Galeria aceea pentru care multi "cetateni" lasau fotoliul confortabil de acasa si luau drumul stadionului. Un lucru insa cred ca e absolut necesar: indiferent cine va fi cel ales, va avea nevoie de sprijinul tuturor celor ce merg in PCH, va avea nevoie de prezenta activa a fanilor dinamovisti. E nedrept sa lasam pe umerii unui singur om toata responsabilitatea. S-ar putea ca acesta sa fi fost si motivul retragerii lui Elias. In momentele grele se vad adevaratele caractere. Si acum pentru suporterii dinamovisti e un moment greu. E un moment in care ar trebui sa aratam cine suntem cu adevarat.
The Game
Din moment ce exista rivalitati intre grupuri, lucru total inacceptabil dupa parerea mea, nu stiu cum am putea deveni uniți. Chiar nu se poate uita de aceste rivalitati? Oamenii astia care spun ca iubesc atat de mult Dinamo, nu pot face un sacrifciu pentru Dinamo? Nu stiu, dar lucrurile nu arata bine deloc momentan ...
FarfelkugeL
Terminati ma cu Mihnea lider. Nu se va alege pe forum insa asa cum spunea si Cosmin asta e bomboana de pe coliva. Poate e mai bine poate e mai rau...
Ce va fi va fi, dar nimic nu va fi ca inainte. Mai ales acum cu legea puscariasului multi au ales sa se retraga, gata cu sacrificiile pentru Dinamo.

La multi ani.
The Game
Observ o resemnare dureroasa in majoritatea suporterilor.
antisteaua
QUOTE(FarfelkugeL @ 6 Jan 2008, 14:45) *
Terminati ma cu Mihnea lider. Nu se va alege pe forum insa asa cum spunea si Cosmin asta e bomboana de pe coliva. Poate e mai bine poate e mai rau...
Ce va fi va fi, dar nimic nu va fi ca inainte. Mai ales acum cu legea puscariasului multi au ales sa se retraga, gata cu sacrificiile pentru Dinamo.

La multi ani.

Cand am deschis topicul asta am vrut sa spun cateva vorbe despre cel care a condus galeria pana acum, nu sa zic cine ar trebui sa-i ia locul. Asta o vor decide gruparile din PCH, asa cum este corect. Partea proasta este ca, uitandu-ma la comentariile articolului dupa prima pagina, am ramas cu impresia ca lucrurile nu vor fi foarte usor de rezolvat, mai ales ca unii, care au postat acolo, au o atitudine de parca asteapta sa se deschida testamentul si spera sa ia averea.
kiss_vladutz
Desi imi pare rau dupa elias...sa nu uitam

APA TRECE,PIETRELE RAMAN!
Capirossi
QUOTE(FarfelkugeL @ 6 Jan 2008, 14:45) *

La multi ani si de la mine.
Il cunosc pe Elyas de vreo 5-6 ani, pot sa spun, binisor. Daca se retrage E DE RAU. Era singurul care putea tine in frau o gramada de derbedei. Locotenentii sai din zilele noastre nu au anvergura lui Elyas si nici capacitatea de a se impune in fata maselor. Chestia cu Mihnea nu poate sa fie decat gluma. Mihnea e bun pt. imagine, ceva gen ministru de externe pt. PCH, in niciun caz sef de galerie. Ca sef de galerie trebuie sa fi si tare-n stanga, de exemplu. Mihnea e genu' de diplomat din cate am vazut.
Nu stiu de unde e zvonu' cu plecarea lui Elyas dar daca e adevarat, repet, e rau.
( Sper ca nu i-am pocit numele ).
The Game
Nu e zvon, a recunoscut chiar el ...
Mirtchone
Multe variante, o singura certitudine: peluza trebuie sa-si aleaga un nou lider. Am trecut si eu printr-o schimbare (nu uitati ca dupa ce a disparut Nicu Galerie, o vreme nu a fost un lider clar, doar treptat ajungand sa se impuna Elias), asa ca o succesiune rapida cred ca e de domeniul fantasticului. Sper sa se termine cat mai repede si sa fie bine pentru toata lumea.
Cai Lun
De obicei sunt un tip plin de sperante si chiar ma incita noile oportunitati, dar acum... nu stiu cum sa spun... suntem intr-un mare rahat. Adica singura chestie care mai functiona si cu care ne puteam mandri la Dinamo era galeria... si daca era o voce pe care imi facea placere sa o respect la Dinamo, aia era a lui Elias... nu stiu cine ar putea sa vina in locul lui is nu stiu daca ar trebui sa vina cineva in locul lui. Insa din pacate, romanii nu pot face treaba decat daca sunt guvernati autoritar, iar Elias cam era genul...

Amintiti-va de toate scenele in care televiziunile blamau iesirile dinamovistilor. Cand pe Lia Manoliu un grup de disperati au luat la bataie un steward, Elias a venit si i-a dat la o parte de acolo. Cand in drumul spre Bulgaria, la meciul de anul asta, ultrasii a uavut iar o iesire la adresa televiziunilor, a coborat Elias din autocar si i-a bagat inapoi... si exemple ca astea sunt o gramada. Nu mia zic de felul in care stia sa faca atmosfera la meciurile mari...

Galeria va exista in continuare si fara el, dar problema e ca dincolo de a fi membru in galerie, unii isi doresc sa fie si ultrasi, isi doresc sa fie si lideri.. si atunci, cand motivatia in baza caruia te manifesti in galerie nu mai este Dinamo, ci interesul personal, e clar ca nu va urma ceva bun...
The Game
Din pacate, era inevitabil sa apara si interesul personal.
Cai Lun
Pai pana la un punct cred ca e normal si acceptabil, dar nu si in momentul in care interesul personal prevaleaza interesului de grup. Atunci acel suporter e si el mercenar.
The Game
Nu am spus ca e normal. Cred ca este total inacceptabil. Cand vii la stadion vii sa vezi Dinamo, sa canti pentru Dinamo si sa incurajezi neconditionat pe Dinamo. Nu sa iti iasa ție cine stie ce, nu sa faci cine stie ce ca sa mai apari pe la televizor.
antisteaua
Depinde din ce punct de vedere privesti problema. Din pacate indivizii din societatea noastra considera interesul general important doar atunci cand coincide cu interesul lor. Altfel... da-i dracu de fraieri, mie sa-mi iasa treaba.
Oricum fara Elias nu va mai fi ce a fost. Elias parea ca este omul potrivit la locul potrivit. Era de acolo. Era ala in care aveai incredere si care te facea sa strigi pentru echipa chiar daca nu prea mai era speranta si sunetele ti se opreau in gat.
Mitzi
QUOTE(kiss_vladuț @ 6 Jan 2008, 23:04) *
Desi imi pare rau dupa elias...sa nu uitam

APA TRECE,PIETRELE RAMAN!

Eu unul nu mai vin la meciuri,cel putin nu in peluza.Este o bucata din viata mea pe care o dau la o parte din motive stiute.
Banuiesc ca din aceleasi motive se retrage si Elias.I-ar fi foarte greu sa conduca o peluza plina cu ...ce?
Cu niste oameni care vin acolo doar pentru ca este biletul mai ieftin si sunt totusi frustrati ca nu vad meciul?
"Huliganii" au murit...traiasca cetatenii.
Poate apa trece si pietrele raman,dar prefer oricand sa vad un rau frumos cum curge decat sa ma uit la o piatra lasata singura in praf(ce metaforic pot fi,uau!)
Ceea ce nu intelegeti voi...frate,nu este Dinamo mai important decat niste orgolii marunte legate de felul de sustinere al unei echipe?
Eh,uite ca din punctul meu de vedere,nu!
Pentru ca modul meu de sustinere tine de a fi liber,de a sfida restrictiile.
Degeaba iubesti o femeie daca nu o poti iubi asa cum vrei.
O sa incerc sa regasesc frumusetea jocului...cu toate ca am slabe sanse sa vad spectacol in Groapa.
Poate era timpul sa imi vad de viata dar ce doare este faptul ca nu eu am ales asta...
In Anglia(modelul ala de tot ni-l baga media pe gat) a ajuns managerul de la manchester sa le reproseze suporterilor ca sunt prea pasivi la meciuri.Oamenii stau jos si se uita,nu au alta alternativa cu camerele si stewarzii calare pe ei...
Asta e modelul pe care l-ati vrut,acum il aveti!
The Game
Din pacate, multi vor face ca tine...
antisteaua
Miți cred ca exagerezi. Nu cred ca a vrut cineva sa nu poata sa se bucure la un meci. Oamenii vor numai siguranta ca nu vor pica in mijlocul unei batai.
In privinta iubirii cred ca vedem diferit lucrurile. O echipa de fotbal nu se iubeste ca o femeie, cel putin din punctul meu de vedere.
The Game
Parca s-au adunat prea multe asupra noastra acum. Daca trecem peste ele, suntem intradevar mari. Daca nu, ...
filipo_graddo
chiar in acest moment cei 3 sefi de galerie a celor 3 cluburi importante din Bucuresti discuta cu horia ivanovici si cu 2 ziaristi legea lu mitica....din partea lu Dinamo este un baiat pe nume adrian lungu....el este noul sef de galerie....cine are mai multe informatii ma poate lamuri si pe mine...multumesc
DiliBili
Nu este sef de galerie. Cind l-a prezentat, grasul a zis: " Adrian Lungu care raspunde de imaginea galeriei dinamoviste."
filipo_graddo
sper sa fie asa...ca pe mine unu nu ma prea incanta ideea asta....nu cred ca are stofa de sef de galerie....l-am vazut de multe ori la meciurile lu Dinamo.....are spirit de organizator....dar nu cred ca poate sa ne reprezinte...
ultras4dinamo
Ce raspuns sa dea cand el si tararache au luat bani de la conducere?????Sunteti naivi.
Leaveyou
Dezvoltă frate, nu ne lăsa în beznă !
antisteaua
Bai in seara asta cine da tonul?
cosmin targoviste
Cui sa i se dea tonul?Celor 500? icon_mrgreen.gif . Mai bine sa nu dea nimeni.
Clau_Goool
Cei cu mentalitate ca a ta ne trag in jos. Am tot respectul pentru cei care merg azi in Groapa sa vada meciul. Ce mult mi-as dori sa fiu si eu acolo si sa urlu la fiecare faza, la fiecare atingere. Oricum voi fi cu sufletul alaturi de ei. Fara suporteri Dinamo nu inseamna nimic ...
Capirossi
QUOTE(cosmin targoviste @ 22 Feb 2008, 17:20) *
Cui sa i se dea tonul?Celor 500? icon_mrgreen.gif . Mai bine sa nu dea nimeni.

Esti patetic. Ne amintesti asta periodic. 500 sau 5000... daca credem in Dinamo ne purtam crucea pana la capat. De trepadusi nu e nevoie, stai sub patura cu posterul Simonei Senzual in fata, o sa fi in elementul tau.
The Game
@ cosmin, nu cred ca e cazul de ironii de genul asta. Si asa e o situatie trista, tot respectul pentru cei care se duc la stadion, pt. cei care chiar inteleg de ce e nevoie ca ei sa fie acolo si nu tin cont ca sunt 500 sau 50.000, ei tot canta pt. Dinamo ...
cosmin targoviste
Eu ii atac pe cei care au posibilitatea sa mearga la meci si cauta diferite scuze.Ba ca echipa nu are rezultate,ba ca sefii sunt tampiti etc.Ai dreptate Capirossi daca credem in Dinamo ne purtam crucea pana la capat,dar uite ca doar cativa poarta crucea pana la capat.Da,va amintesc periodic pentru ca majoritatea de pe forum sunt din Bucuresti si macar daca s-ar duce majoritatea aia la meciuri am avea cate 3000 de oameni pe meci.
The Game
Asa ii ataci pe cei care nu se duc la meciuri? Ironizandu-i si descuranajdu-i pe cei care se duc?
cosmin targoviste
E adevarat ca am gresit exprimarea putin,mea culpa.Ideea,insa cam asta e.
antisteaua
Bai fratilor fara Elias suntem varza. Asta e.
The Game
Am inteles ca au fost totusi 7-8000 ...
mrbodo2002
Printre suporterii prezenti la meci a fost si Elias,dar nu s-a implicat in coordonarea galeriei.A cantat ca orice alt suporter dinamovist prezent in PCH.
cosmin targoviste
Si pana la urma cine a dat tonul?Oricum a fost misto atmosfera de aseara.Felicitari celor care au fost e stadion!
The Game
E ceva total diferit fara steaguri parerea mea ...
antisteaua
@cosmin targoviste

A fost pe dracu. Altfel era daca era Elias. Din punctul meu de vedere sunt 2 variante: ori se intoarce Elias ori vine altcineva care sa poata sa se impuna ca lider de galerie.
cosmin targoviste
Am zis ca a fost misto.Ca putea fii si mai misto..asta e alta problema.S-a simtit lipsa lui Elias.Nu mai urla nimeni in boxe,nu mai striga nimeni " Pumnii sus! ".Pacat!
coolio
din ce s-a auzit la Tv parea ca se face o pauza prea mare intre cantece...sau nu stiu poate nu am auzit eu tot.
parca era un cantec pauza 10 minute.
The Game
Da, asta cu pauza am sesizat-o si eu. In schimb, s-au auzit foarte bine cantecele. Dar, nu stiu... parca fara steaguri nu prea mai are acelasi farmec. Nu se mai vede totul in alb-rosu...
Ashtray
Bai da' al naibii, unde au fost steagurile? Au protestat baietii si nu le'au adus sau nu i'au lasat sa intre cu ele?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.