radu
Jun 22 2007, 09:46 AM
@ Cristi, Mai nene nu vezi ca scrie in citat cand si unde e?
guardiaoradea
Jun 22 2007, 01:05 PM

despre mu
zica?!!! fain.........(despre femei ?
cand? )

ascult orice inclusiv manele nu cred ca da
ca cineva din bucuresti zice (anti-manele)
toti dinamovisti din lume
n-o sa asculte......
nu?...fiecare e liber sa asculte ce vrea.
matador
Jun 22 2007, 03:20 PM
de nick warren ce parere aveti(pentru cunoscatori)
red_dog997
Jun 22 2007, 07:42 PM
QUOTE(RED75 @ 22 Jun 2007, 2:54)

997, alea pe care le mentionezi tu nu prea intra in categoria metal .... Sunt cam luat la ora asta ca sa argumentez, dar crede-ma pe cuvant !
Cand am spus de metal, m-am referit numai la H.I.M. stai linistit...
anna
Jun 22 2007, 08:40 PM
QUOTE(red_dog997 @ 21 Jun 2007, 23:06)

in special H.I.M.(His imperial Majesty),
de fapt H.I.M. vine de la His Infernal Majesty...
red_dog997
Jun 22 2007, 08:42 PM
Am mai spus chestia asta...
Bascanu
Jun 22 2007, 08:55 PM
unde?
red_dog997
Jun 22 2007, 09:01 PM
"Imi place sa ascult H.I.M.(His Imperial Majesty)" Daca vrei sa te si ghidez cu atat mai bine

uita-te de jos in sus, si vezi ca la al treilea post al meu de jos in sus scrie chestia asta....
Bascanu
Jun 22 2007, 09:04 PM
ma omule tu esti orb?? Ana te-o corectat, HIM vine de la His INFERNAL Majesty nu IMPERIAL!!!!! te-ai prins???
red_dog997
Jun 22 2007, 09:06 PM
QUOTE(rew @ 22 Jun 2007, 1:01)

Zi si mie vreo 2 hituri de la fabrica lu' Sinclair asta, ca n-am auzit de el (sau poate nu fac eu legatura intre numele asta si hiturile respective).
Si vreo 2 exemple de hiphopari mi-ar prinde bine.
Rock This Party, World Hold On, Love Generation... astea-s de-ale lu' Bob Sinclair. E chiar tare Bob Sinclair, el e o adevarata fabrica de hituri, intr-un an a scos atatea hituri cat altii in 10 ani, e super tare tipu' asta... "Rock This Party, Dance Everybody, Make it Hot in this party, Don't Stop! Move Your Body"

QUOTE(Bascanu @ 22 Jun 2007, 22:04)

ma omule tu esti orb?? Ana te-o corectat, HIM vine de la His INFERNAL Majesty nu IMPERIAL!!!!! te-ai prins???
Oups, cred ca ma gandeam la Warcraft si de asta am scris "Infernal" in loc de "Imperial" mai greseste omu' cam des, da' mai greseste
Cai Lun
Jun 22 2007, 10:08 PM
997, vad ca cu tupeu asa... ti-ai luat un avatar care nu iti apartine! Daca pana la 12 nu ti-l schimbi, nu te vad bine...
Ashtray
Jun 23 2007, 09:55 AM
QUOTE(red_dog997 @ 21 Jun 2007, 23:06)

! Trupe din Finlanda ca Lordi, H.I.M. sau Within Temptation nu pot fi trecute prea usor cu vederea...
Within Temptation - Finlanda????

Aoleu...esti pe langa rau de tot... WITHIN TEMPTATION e una dintre cele mai cunoscute trupe OLANDEZE!!!! Poate te-ai luat dupa acentul foarte "nordic" al solistei

...
Clau_Goool
Jun 23 2007, 10:00 AM
Ashtray lasa-l ca se pare ca a primit o vacanta gratuita pentru cunostiintele sale ... Oricum e pacat deoarece el sa da ca ii plac anumite trupe dar habar nu are despre ele ...
Ashtray
Jun 23 2007, 10:04 AM
Inteleg ca asculta niste trupe dar nu stie/nu vrea sa stie nimic despre ele,problema lui, dar sa nu se laude pe internet cu bucatile de informatii pe care le are...da impresia ca e ... manelar

.
P.S: Within Temptation canta gothic-rock, nu metal...
POOL
Jun 23 2007, 10:38 AM
@ Clau, nu conteaza asa mult "detaliile" despre anumite trupe, cat muzica. Pe mine de exemplu nu ma tare intereseaza: in ce an po scos albumu ala, cand o luat premiu de .... It's just music not history.
radu
Jun 25 2007, 03:04 PM
Sepultura va sustine un concert pe 12 iulie in Capitala.
Show-ul, organizat de Live Metal Club, este inclus in turneul european de promovare a albumului "Dante XXI", lansat pe 14 martie 2006.
Biletele, intre 60 si 70 RON
Biletele pentru acest eveniment vor costa 60 RON in avans si 70 RON in ziua concertului si se vor putea fi achizitionate incepind cu data de 01.06.2007 din Club Hard & Heavy , Studio Bar si reteaua Diverta.
calcaiul_lui_ahile
Jun 27 2007, 09:39 PM
@Ashtray, si eu ascult acest gen de muzica, si cred ca te inseli deoarece Within Temptation sunt din Finlanda, numai un membru este din Olanda.
Sepultura mi se pare OK, si cred ca ma duc la concert. Multumesc Radu.
Clau_Goool
Jun 27 2007, 09:46 PM
Within Temptation isi are originile 100% din Olanda, nu stiu de unde scoti tu asemenea aberatii ...
calcaiul_lui_ahile
Jun 28 2007, 10:06 PM
Within Temptation is a metal band from the Netherlands. The band was founded in 1996[1] by vocalist Sharon den Adel and guitarist Robert Westerholt[2]. Their music is variously described as symphonic metal and gothic metal[3], although in an interview[citation needed], Sharon Den Adel said they fell into a symphonic rock genre.
Sursa: Wikipedia
Da, ai dreptate, ceea ce am spus eu a fost o aberatie, insa am circumstante atenuante, eu am spus ceea ce au spus cei de la MTV intr-un buletin MTV News. :)
Cai Lun
Jun 28 2007, 10:55 PM
Au mintit poporul cu televizorul...
RED75
Jun 28 2007, 11:30 PM
matador
Jun 29 2007, 09:45 AM
ce parere aveti de curentul minimal la moda in aceasta vara? sincer mie nu imi spune mare lucru acest tip de house!!
dinamo_angel
Jun 29 2007, 03:24 PM
Cum era de asteptat, hip.hop.ul este pe primul loc in topul preferintelor muzicale ale forumistilor... :> si e destul de bine asa. Toata lumea asculta muzica de strada, acum si underground.ul satisface pe oricine. Totusi, nu am gasit muzica pop pe acolo. :P Am votat house, dance, hip.hop, R&B... CLAAAR!! .. si putin putin Rock.. ;)
FarfelkugeL
Jul 1 2007, 11:29 AM
manele :X
radu
Jul 1 2007, 12:04 PM
mai degraba manele x( dar, cum nici "manele", nici "x(" nu fac parte din dictionarul meu... ce naiba vorbesc aici?
FarfelkugeL
Jul 1 2007, 03:24 PM
SIIIIIIIIIIIIIIIIIII
DE LA NASUUUUUUU MAREEEEEEEEEEEEEE
FARA NUMAR, FARA NUMAR, FARA NUMARRRRRRRRRRR!!!
Cai Lun
Jul 1 2007, 03:42 PM
Fara numar, fara numar, ca oricum nu stie sa numereeeeee....
mihaela_n2
Jul 5 2007, 05:56 PM
Mie imi place mult Take That...pe 1 iulie la concertul pentru Diana au facut senzatie,ei si Tom Jones
djmihaitza
Jul 5 2007, 07:55 PM
ATB live @ Arenele Romane
Sambata, 14 Iulie 2007
Ora: 21.00
Main Event:
Lansare albumului ATB: Triology in Romania, ATB va performa un live-act de exceptie alaturi de trupa sa intr-un show care va va tine cu sufletul la gura!
Warm-up: DJ Adrian Eftimie, DJ Chriss
VJ - Flash
Pretul biletelor in avans:
30 lei pana pe 30 iunie
40 lei intre 1 iulie si 11 iulie
50 lei in seara evenimentului
Ankutza
Jul 5 2007, 10:08 PM
Concert Michael Bolton la Brasov
Michael Bolton revine in Romania pentru a sustine un concert pe data de 7 iulie la Arena Sportiva `Ion Tiriac` (Liceul Sportiv) din Brasov. Biletele au preturi cuprinse intre 40 si 100 de RON si se gasesc in magazinele Flanco din toata tara, online la bilet.ro, vreaubilet.ro si in Brasov la Teatrul Dramatic, Libraria St. O. Iosif si in Piata Sfatului.
Michael Bolton a inceput pe 1 iulie un mini turneu european pentru promovarea celui mai recent album al sau `Bolton Swings Sinatra`. Solistul urmeaza sa ajunga la Brasov pe 6 iulie, dupa concertele sustinute in Bratislava, Istanbul si Sofia. Urmatorul concert dupa Brasov va avea loc la Budapesta.
`Bolton Swings Sinatra` este un best of care include melodii precum , `New York, New York`, `Night and Day`, `My Funny Valentine`, `Fly Me to the Moon`, `Thats Life` si duetul `The Second Time Around`, cantat cu Nicolette Sheridan, actuala sa logodnica.
matador
Jul 5 2007, 10:21 PM
ce parere aveti de recitalul istoric de la bestival, cu alice cooper si marylin manson? cine il are pe video il rog sa imi dea si mie!!!! va rog mult de tot!!!
POOL
Jul 6 2007, 02:02 AM
Manson ala ii un descreierat.
Cai Lun
Jul 6 2007, 02:40 AM
VargVikernes
Jul 6 2007, 08:58 AM
QUOTE(RED75 @ 29 Jun 2007, 0:30)

Metalul s-a terminat cu Painkiller? De unde ai scos-o si pe asta? Au aparut mii de formatii bune de METAL de atunci. Poate tu te referi la metalul clasic, care din partea mea e cam slab calitativ.
matador
Jul 6 2007, 09:07 AM
QUOTE(POOL @ 6 Jul 2007, 3:02)

Manson ala ii un descreierat.
da dar face niste showuri dementiale...asta nu o zice un rocker,atentie
RED75
Jul 6 2007, 09:14 AM
QUOTE(VargVikernes @ 6 Jul 2007, 9:58)

Metalul s-a terminat cu Painkiller? De unde ai scos-o si pe asta? Au aparut mii de formatii bune de METAL de atunci. Poate tu te referi la metalul clasic, care din partea mea e cam slab calitativ.
Da, ma refeream la "metalul clasic" . Din partea mea, ce a urmat e mai slab calitativ (cu mici exceptii) dar gusturile nu se discuta. A mai fost un topic pe tema asta si a degenerat.
Uite ar fi interesant ca pe acest topic sa postam toti un Top 3 al celor mai bune formatii si unul al celor mai bune piese All-time in viziunea noastra. Fie ca sunt rock, hip-hop, etc.
radu
Jul 6 2007, 09:39 AM
Buna idee ..greu de raspuns...sunt atat de multe

Melodii
Rolling Stones - Angie
Deep Purple - Child in time
Ugly Kid Joe - Cat's in the craddle
si mai sunt si altele si de alte genuri dar daca asta e cerinta...
Formatii:
Metallica - capul de lista desi nu prea mai ascult
Depeche Mode - am prins curentul si erau adevarate razboaie "metalisti" cu "depecheri"
Sade - mmmmm ce voce domle, ce voce
si aici lista e mai lunga dar hai sa zicem astea...
FarfelkugeL
Jul 6 2007, 10:34 AM
In Extremo
Jul 6 2007, 10:57 AM
Muzica? Sunt multe de discutat pe marginea acestui subiect! Eu ascult de 17 ani rock si asta ma incanta enorm!!!!!!!!
Clau_Goool
Jul 6 2007, 11:09 AM
Chiar ca este buna ideea ...
Melodii
AC/DC - Thunderstruck
Manowar - Warriors of the World United
Deep Purple - Child in Time
Formatii
Manowar - sunt preferatii mei de multa vreme
Metallica - nu ai cum sa nu ii ai printre preferinte
Pink Floyd - marfa
Oricum mai sunt si alte melodii preferate si formatii care ar putea intra in acest top, dar ma rezum la atata daca asa se cere ...
matador
Jul 6 2007, 03:52 PM
sincer, cel mai greu este sa faci acest top, deoarece este foarte greu sa aleg o melodie favorita, fie ea de la pink floyd sau nathan fake,sau acdc sau tiesto!!!!
bigbobo
Jul 6 2007, 04:51 PM
Este greu de facut un Top 10 insa incerc si un Top 3 dupa gusturile mele desi imi este foarte greu sa ma decid
Cea mai buna formatie:
1. U2
2. Depeche Mode
3. Metallica
si ar mai fi si Linkin Park care-mi plac la nebunie
Cel mai bun duo:
1. Nat King Cole & Natalie Cole - Unforgettable
2. Frank Sinatra & Bono - I've Got You Under My Skin
3. Luciano Pavarotti & Lucio Dalla - Caruso
Cea mai buna melodie:
1. U2 - Pride (In The Name Of Love)
2. Metallica - One
3. Coldplay - Clocks
RED75
Jul 6 2007, 06:08 PM
Mda... Eu am venit cu ideea si chiar nu stiu ce sa aleg in Top 3. Probabil, daca ma intrebi maine as spune altele.
De exemplu acum dau la radio Eagles-Hotel California si mi se ca n-ar trebui sa lipseasca.
Mai bine propuneam Top 100
De acord cu Metallica - One si Purple - Child in time. Unele dintre cele mai tari piese ever.
Capirossi
Jul 6 2007, 06:43 PM
Mi-e imi place manelele. sunt mort dupi iele. le stiu pi tate. Favoritu m-eu ieste Salam, ca i-mi place si salamu la senvisuri da imi place si de salam ca cinta frumos taree detot. Cacand canta dau bocsele tare la dacia mia de pocneste bucsile si bieletele din ia. Daca vrieti va dau si voua sidiurile mele cu salam ca le ham pi toati. leam luat din tirg ca io acolo lucrez. da imi place si de daniela ghiorfy ca se micsa bine cand cinta. ca si la mine e casi la voi adica musica ie vieata mia. la discoteica un ma duc cu piranda mia tot manele se dansiaza. toti pretenarii mei e manelati si sintem mandry dasta. toti oameni ne invidieste ca estem mane3lati. noi ne semtim bine ca ne invidieste toti, ne semtim ca stalone in filmu ala alui ovar za top.
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vieata mea !!! ( astai alu costy yonica ala care o fost la valakia si dupaia canta el ca pavaroti, ca seracu e bolnav rau da io ii doresc sa se face bine. )
*** Have a nice evening. ***
bigbobo
Jul 6 2007, 06:48 PM
Ptiu...Eu am uitat sa mentionez manelele...
Super tare Capirossi
Ma intreb cum o suna un Pavarotti la salam acasa...Cred ca-l asculta doar la casti sa nu se faca de cacao in breasla lui...
RED75
Jul 6 2007, 07:24 PM
QUOTE(bigbobo @ 6 Jul 2007, 19:48)

Ma intreb cum o suna un Pavarotti la salam acasa....
Pai il suna la mobil

"Alo, frate Salam ? Imi compui si mie una cu femei, tovarași și merțane ca s-a plictisit lumea de Verdi si vreau sa iasa si la copiii mei un ban ! "
razvan_ptm
Jul 6 2007, 07:26 PM
QUOTE(Capirossi @ 6 Jul 2007, 17:43)

Mi-e imi place manelele. sunt mort dupi iele. le stiu pi tate. Favoritu m-eu ieste Salam, ca i-mi place si salamu la senvisuri da imi place si de salam ca cinta frumos taree detot. Cacand canta dau bocsele tare la dacia mia de pocneste bucsile si bieletele din ia. Daca vrieti va dau si voua sidiurile mele cu salam ca le ham pi toati. leam luat din tirg ca io acolo lucrez. da imi place si de daniela ghiorfy ca se micsa bine cand cinta. ca si la mine e casi la voi adica musica ie vieata mia. la discoteica un ma duc cu piranda mia tot manele se dansiaza. toti pretenarii mei e manelati si sintem mandry dasta. toti oameni ne invidieste ca estem mane3lati. noi ne semtim bine ca ne invidieste toti, ne semtim ca stalone in filmu ala alui ovar za top.
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vieata mea !!! ( astai alu costy yonica ala care o fost la valakia si dupaia canta el ca pavaroti, ca seracu e bolnav rau da io ii doresc sa se face bine. )
*** Have a nice evening. ***
POOL
Jul 6 2007, 08:50 PM
Cea mai tare melodie din perioada asta mi se pare: Camille jones - the creeps. E super.
matador
Jul 6 2007, 10:08 PM
acum ascult pink floyd-the great ig in the sky
Capirossi
Jul 7 2007, 11:33 AM
IRIS va sustine un concert de 30' in deschiderea lui Rolling Stones. Un cadou minunat pt. irisi care sunt in pragul sarbatoririi a 30 de ani de la infiintare.
Multi ani inainte !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.