The Game
Jan 10 2008, 02:48 PM
Pai nu-i asa? Cum ar fi fost sa zica : "fanii propun solutii pe care evident ca nu le va lua nimeni in considerare"?
cosmin targoviste
Jan 11 2008, 05:57 PM
Mai bine ar fi propus el un mitting de protest!
Leaveyou
Jan 12 2008, 10:07 AM
QUOTE(COSMIN C @ 10 Jan 2008, 16:44)

Carcotasilor

Cosmin nu este vorba că sunt cârcotaș (cu toate că dacă stau și mă gândesc bine ....

) Dar să lași impresia că suporterii decid .... mi se pare manipulare !
The Game: mai realist și mai cinstit !
COSMIN C
Jan 12 2008, 10:54 AM
Incercarea moarte n-are. E rau sa speram ca cineva ne citeste si intr-o zi ne va lua in seama? Daca incetam sa speram, mai bine renuntam.
Leaveyou
Jan 12 2008, 11:00 AM
Tu-l vezi pe Turcu cu nasul lui înghesuit în monitor ? Sau pe Borcea ? Sau au oameni puși să citească pe forumuri ? Normal că speranța moare ultima. Dar speranțele mele se leagă de plecarea acestor acționari. În rest vorbim, vedem.
COSMIN C
Jan 12 2008, 11:06 AM
Si daca iti spun ca citesc tot, ma crezi?
Leaveyou
Jan 12 2008, 11:08 AM
Da. Dacă-mi spui tu. Sunt înregistrați ? Și dacă văd care-i părerea oamenilor nu li se întâmplă nimic ?
COSMIN C
Jan 12 2008, 11:13 AM
Nu trebuie sa fie inregistrati ca sa citeasca. Nu stiu ce astepti sa li se intample. Daca intr-o buna zi isi vor spune" au si astia dreptate" cred ca e un pas inainte.
Leaveyou
Jan 12 2008, 11:19 AM
Să fie cum spui tu Cosmin. Tare aș vrea să cred. Și eu ca și toți ceilalți vreau binele lui Dinamo. Doar că mi-am pierdut încrederea în actuala conducere. Atât !
Myhay_Dinamo
Jan 12 2008, 01:23 PM
Eu zic ca Turcu oricand poate citi ce scriem noi aici.Insa intrebarea intrebarilor este daca citeste doar asa sa vada ceva,nu pentru a si face ce scrie in chestionarul ala.Fratilor,asa ne merge acum,asa ne va merge si peste 10 ani,ca sa fac referire si la acel topic in care speram la mai bine "Dinamo peste 10 ani"!Cum scrie si in semnatura lui cosmin tgv:"Ce am fost si ce am ajuns".
The Game
Jan 12 2008, 01:38 PM
Sau am putea sa citam din semnatura lui marcher.
Myhay_Dinamo
Jan 12 2008, 03:13 PM
Cum sa citam din semnatura lui marcher?Acolo este scris ceva onorabil.
SFINX
Jan 22 2008, 08:07 PM
1. Cumpararea a 2-3 jucatori din strainatate , valori consacrate (peste 2 milioane de euro fiecare) ;
2. Cumpararea de jucatori din tara sau din strainatate dupa modelul lui Arsenal: 6-7 jucatori sub 20ani , cu preturi sub 300.000 euro fiecare , cu care sa se formeze un lot de perspectiva imediata (1-2ani) ;
3. Construirea , in interiorul Parcului Sportiv Dinamo , a unui nou stadion de fotbal;
TiFoSoRO
Jan 22 2008, 11:36 PM
Independenta materiala si morala a oricarui sustinator dinamovist fata de conducerea executiva si administrativa a FC Dinamo
Leaveyou
Jan 28 2008, 12:58 PM
QUOTE(COSMIN C @ 12 Jan 2008, 13:13)

...Nu stiu ce astepti sa li se intample....
Să li se facă rușine

. Să înceapă să conducă Dinamo după alte principii decât cele ale buzunarului propriu.
Nu puteți să-i banați

?
COSMIN C
Jan 28 2008, 01:52 PM
QUOTE(Leaveyou @ 28 Jan 2008, 12:58)

Să li se facă rușine

.
M-ai spart cu asta. Ce naiba, te credeam om serios.
The Game
Jan 28 2008, 02:19 PM
Va avea pana la urma vreo finalitate acest chestionar?
cosmin targoviste
Jan 28 2008, 04:31 PM
Buna intrebare...Noi postam de o luna-doua aici ,dar cand o sa se propuna masurile astea pe care noi le-am votat?
Leaveyou
Jan 28 2008, 04:39 PM
QUOTE(COSMIN C @ 28 Jan 2008, 15:52)

M-ai spart cu asta. Ce naiba, te credeam om serios.
Click to view attachment Și nu sunt ?
Jocu': are o finalitate acționarii vor simți o durere tare în brișcă (măcar de ar fi așa) sau pe la fo 50 km în jur. Punctul cu stadionul s-a lămurit, nu ? Punctul cu acționariatul la fel. Punctul 3 îl aduce pe Carici + Torje + Scutaru. Fan-cluburile rămân așa cum am vorbit (nu noi). Ce chestionar ?
cosmin targoviste
Feb 15 2008, 06:50 AM
1-Construirea , in interiorul Parcului Sportiv Dinamo , a unui nou stadion de fotbal-50.00%
2-Schimbarea sistemului de actionariat multiplu , dupa modelul Real Madrid: un singur presedinte(numai el vorbeste cu mass media , numai el are drept de semnatura pentru achizitia si vanzarea de jucatori , el aproba planul managerial si raspunde pentru indeplinirea sa).Langa presedinte sunt sponsorii societatii , ai caror reprezentanti vor face parte din Consiliul de Administratie , avand posibilitatea de a-si recupera din investitii la sfarsitul unui an competitional , numai daca FC Dinamo este in acel moment o societate profitabila-20,41%
Cred ca e clar ce se vrea.Dar de facut,cand se va face ceva?
Achile
Feb 26 2008, 02:36 PM
sincer...cam toate ideile mi se par bune...da dak tot preluam idei de la marile cluburi..si crestem tineri..hai sa bagam niste bani in persoane care sa descopere talente..Hai sa cautam jucatori cand inca joaca fotbal la juniori..cu 2-300 de mii de euro aducem fotbalisti tineri..de 15-16 ani care in 2-3 ani pot juca la echipa mare..Stadionul..e doar un vis frumos..
Forza_rosu_alb
Mar 2 2008, 10:47 AM
Vrem un stadion nou...mai mare si mai modern
marinush13
Mar 3 2008, 05:00 AM
1. Construirea , in interiorul Parcului Sportiv Dinamo , a unui nou stadion de fotbal;
5. Schimbarea sistemului de actionariat multiplu , dupa modelul Real Madrid: un singur presedinte(numai el vorbeste cu mass media , numai el are drept de semnatura pentru achizitia si vanzarea de jucatori , el aproba planul managerial si raspunde pentru indeplinirea sa).Langa presedinte sunt sponsorii societatii , ai caror reprezentanti vor face parte din Consiliul de Administratie , avand posibilitatea de a-si recupera din investitii la sfarsitul unui an competitional , numai daca FC Dinamo este in acel moment o societate profitabila ;
7. O divizie de marketing puternica , care sa aiba ca prioritati confectionarea de materiale din cele mai diverse pentru suporteri si sprijinirea financiara a Societatii FC Dinamo;
QUOTE(Getthis @ 31 Dec 2007, 16:00)

Tot respectul pentru Mihnea dar chestia cu galeria si cu efectele pirotehnice mi se pare o mare aberatie. Conform prevederilor actuale si asa cum a mentionat si el, in astfel de cazuri, terenul poate fi suspendat.
Unde mai este atunci suprematia galeriei daca ea nici nu este prezenta pe stadion ?
De acord!
arbema
Mar 10 2008, 12:43 PM
QUOTE(antisteaua @ 4 Jan 2008, 0:21)

Dupa parerea mea in primul rand este necesar sa se angajeze un manager, cu experienta in domeniu, cu rezultate, care sa aiba drepturi depline de conducere, fara amestec din partea actionarilor.
In al doilea rand ar fi bine ca actualii actionari sa se decida daca baga cu adevarat bani sau nu. Daca nu au suficienti bani sa ii lase pe altii care au. Dinamo este mai presus de o afacere, este un nume care nu trebuie patat de interese.
Daca aceste doua puncte vor fi indeplinite managerul va avea grija sa le puna in aplicare si pe celelalte. Altfel va bate vantul dupa cum li se pune pata actionarilor.
bravo
The Game
Mar 10 2008, 02:18 PM
A mai trecut ceva vreme si intreb iar... a avut/va avea vreo finalitate chestionarul asta?
Am strans si bani pentru stadion...si am vrea noi multe dar...aia e
paddy
Apr 4 2008, 01:44 PM
Daca e vorba de galerie ar fi bine sa se sparga acea gasca bine inchegata in jurul anumitor baieti destepti din galerie....O mica schimbare a "sefilor" ar fi de bun augur deoarece au cam pus botul la cascaval si le place la nebunie gustul...
Restul sunt vise pt creduli...
SolloKing
May 22 2008, 09:31 PM
1. Construirea , in interiorul Parcului Sportiv Dinamo , a unui nou stadion de fotbal;
4. Cumpararea de jucatori din tara sau din strainatate dupa modelul lui Arsenal: 6-7 jucatori sub 20ani , cu preturi sub 300.000 euro fiecare , cu care sa se formeze un lot de perspectiva imediata (1-2ani) ;
Asa as incepe comentariul...Daca ar fii sa judeci nu cred ca mi-ar ajunge o zii, dar mai bine nu zic nimic si ma uit cum fiecare trage sa ii fie lui mai bine si nu clubului "C`est la Vie Tout Jours".
am si eu o intrebare si nu stiu cu cine sa iau legatura. As dori sa infiintez o galerie in cadrul PCH sub numele de LEGIONE BIANCO-ROSSO ci insemnele de la profilul meu.
Daca stie careva cu cine ar trebui sa vb va rog sa imi scrieti si mie un mail sau sa timiezi mesaje la ID: solloslash@yahoo.com
Fortza DINANO.
Mister
May 22 2008, 10:56 PM
Mai mult ca sigur,stadionul de cupe europene va deveni noul Lia Manoliu.Din acest punct de vedere,lucrurile mi se par clare.Ar trebui macar sa cumparam 4 jucatori valorosi pentru posturile deficitare ca sa avem un lot complet,echilibrat:fundas central stanga,fundas dreapta,mijlocas central(defensiv sau ofensiv),atacant
MosIonRoata
May 23 2008, 01:51 AM
1. Stadion nou?! Da' asta ce-are, taica, are draci pa el?! Nocturna avem, scaune avem, pista de tartan avem,
ne mai trebuie numai o tabela decenta ca ride lumea de noi.
2. La marginea Bucurestiului, mai draga, sint locurile de odihna vesnica. Parcul Sportiv Dinamo este in centru.
3. Io propun promovarea a 2-3 jucatori de la DinamoII.
4. Din Tara. Numai si numai din Tara.
5. Nu actionariatul multiplu e problema ci faptul ca acestia functioneaza ca director executiv in acelasi timp. Asta nu se poate!
6. Organizarea suporterilor nu este treaba clubului.A nici unui club.
7. Decit o divizie de marcheting (comert si publicitate) puternica mai bine facem o divizie puternica de fotbal.
8. Publicul trebuie sa se manifeste civilizat si sportiv, sa mentina linistea, ordinea, disciplina si curatenia si sa aplaude
reusitele spectaculare si tehnico-tactice ale ambelor partenere de intrecere.
9. Jandarmii sint trupe paramilitare si nu au ce cauta in preajma manifestarilor sportive.
10. Suporterii finanteaza clubul nu invers.
La toti cei de fata si viitori, Sanatate!
Cai Lun
May 23 2008, 08:00 AM
QUOTE(MosIonRoata @ 23 May 2008, 2:51)

8. Publicul trebuie (...) sa mentina linistea...

Hai poate vă prind pe vreunul că mai faceți gălăgie la gol!
Ce vrei bă.... niște țărani!
Leaveyou
May 23 2008, 08:12 AM

8. Publicul trebuie sa se manifeste civilizat si sportiv, sa mentina linistea, ordinea, disciplina si curatenia si sa aplaude
O Doamne, ce bine sună ! Mi-a adus aminte de vremea când eram emoționat că o să capăt cravata roșie cu tricolor. Apoi cravata aia lată și albastră de taximetrist trist (ca să nu zic altfel). Frumos ! Și pentru că tot ați amintit de reușitele spectaculare tehnico-tactice, vă rog să-mi dați și mie un exemplu-două că nu reușesc să văd ce aș putea aplauda pe plan tehnico-tactic.
Vă mulțumesc anticipat și, vorba aia, "Tot înainte !"
dynamovystul
May 23 2008, 10:36 AM
1,3,4...si 8 ar fi ceva
Capirossi
Jul 8 2008, 05:46 PM

1. Stadion nou?! Da' asta ce-are, taica, are draci pa el?! Nocturna avem, scaune avem, pista de tartan avem,
ne mai trebuie numai o tabela decenta ca ride lumea de noi.
7. Decit o divizie de marcheting (comert si publicitate) puternica mai bine facem o divizie puternica de fotbal.
@1. E clar ca n-ai mai calcat prin Groapa in ultima suta de ani. As vrea sa te vad ce faci daca iti vine sa faci peepee si stii ca toaletele ecologice din zona sunt impracticabile.
@7. Traiesti pe alta lume, probabil.
@8.

Nu-mi trecea prin minte formularea asta nici in vecii-vecilor. Esti tare, Mosulane !
MosIonRoata
Jul 9 2008, 12:49 AM
"E clar ca n-ai mai calcat prin Groapa in ultima suta de ani.
As vrea sa te vad ce faci daca iti vine sa faci peepee si stii ca
toaletele ecologice din zona sunt impracticabile."
Pa vremea mea Stadionul Dinamo n-avea scaune, n-avea nocturna si
n-avea pista d'aia de tartan rosu cu verde asa ca'n occident si
nimeni nu s-a gindit sa spuna ca nu e bun stadionu' ....
La pipilica, mai draga, numai copii mici cer din jumatate in jumatate de ora...
noi suporterii veneam la stadion cu citeva ore inainte de meci, tipam un meci intreg,
mai tipam vre-o doua pe strazi si nu ne aduceam aminte de nevoi decit atunci cind
ajungeam seara acasa. Car'vazica, mai draga, cine vine la meci sa faca pipi sa
stea acasa: stadionul e pentru oameni mari!
Sanatate!
Cai Lun
Jul 9 2008, 12:52 AM
Care va'zica ai probleme cu prostata...
Capirossi
Jul 9 2008, 08:57 AM
Stadionul arata rau, Mosule. Lumea avanseaza, se modernizeaza, ar trebui sa tinem si noi pasul cu lumea. Pt. 5 milioane lei/sezon, atat cat a fost un abonament la T 0 ar trebui sa se ofere conditii decente. Dinamovistii merita mai mult.
cane loco
Aug 27 2008, 10:26 PM
lasati-l ma pe taranetele asta mosulica, e varza, auzi ca ce nevoie avem de stadion, pai ba tataie, o echipa mare trebuie sa aiba si un stadion pe masura nu carpeli de cacao cum au facut astia acum.Plus ca punctul 2 al chestionarului e la fel de important, sistemul de conducere trebuie schimbat urgent, de fapt ce sa mai vorbim, Mihnea cu alte cuvinte a vrut sa spuna ca e necesar sa dispara si butelia si trafaletul ,,inginer'' si alti ca ei si sa vina sef o persoana cu adevarat impozanta ajutata de un consiliu al sponsorilor care orice s-ar spune ar avea mai multa seriozitate si profesionalism si prestanta si poate mai mult decat altceva cinste si verticalitate decat personajele ce ne conduc acum clubul.
Mihai11
Aug 28 2008, 08:00 AM
5
1
4
..Raman la parerea ca daca's multi se mananca...desi aici ma bat cap in cap cu proverbul ala.. unde-i unul nu-i putere, unde-s doi puterea creste... Dar punctul meu de vedere in cazul de fata este c-am asa.. unde-s doi hotia creste... Dupa mine am ajuns unde am ajuns din cauza actionarilor.. unii vin, unii pleaca... se cearta, dupa care se pupa in fund unu pe celalalt si apoi toti la un loc... Daca ar fi unul.. dar UNUL PUTERNIC... el sa taie si sa spanzure.. dar lui sa i se sparga si oalele in cap, ar fi cu totul alta poveste... Nu neaparat stadionul tine lumea acasa..Eu cred ca menalitatea, sau mai bine spus ignoranta actionarilor fata de suporteri... Ei cred ca cu o tabela se face primavara.. Este o investitie.. dar e c-am degeaba cand in ziua de azi omu' sta acasa cu berica si vede meciu + ca 99% din timp scorul si timpul este afisat intr-un colt pe ecran... Voi credeti ca un stadion mare, modern, ar aduce lumea la stadion? Eu nu cred!.. Acum o sa va bag pe multi in ceata, dar mai bine argumentez IN CE CAZ AR VENI LUMEA LA STADIONU' ALA MODERN... Pai c-am asa vad eu situatia... Ca sa ajungi sa ai bani sa creezi un stadion, iti trebe echipa, echipa pe care o formezi pe stadionul actual, cu tribunele alea de 2 lei.. Ai rezultate cu echipa aia formidabila, Man U si AC Milan stiu cine esti.. pentru ca i-ai batut (acum, nu acum 60 de ani)... Si stadionul ala de 2 lei devine neincapator... Atunci lumea sare pe tine, iti ia familia la alergat.. Si vine domnu actionar, face stadion.. cu asta basta...
Eu chiar nu cred ca stadionul ala mare si frumos ar fi plin de suporteri... Lumea nu umple un stadion intreg sa il vada pe Izvoranu cum da cu stangu'n dreptu', nu vine sa il vada pe Blay ca face 5 meciuri bune in tur si 3 bune in re-tur, nu vine sa il vada pe Borcea dansand la loja ca batem pe steaua in liga lu' mitocanu' mitica. Suporterii ar indura distanta tribunelor fata de teren, ar indura lipsa W.C.-lor moderne, ar indura tot..TOT, daca ar vedea un fotbal de calitate si o ospitalitate din partea conduceri!
Ne mai trebe si marketing... citeam undeva pe forum ca la fest. in Sighisoara la toate tarabele erau tot felul de chestii cu stoia, crapida, chefere.. doar NOI lipseam...
ii doare pe astia la 2m de noi... Ei bani vor, si atat... si mai este ceva... care dintre actionarii de azi ar putea sa isi asume responsabilitatea totala fata de ce se intampla la DINAMO? NICIUNUL! Toata compania, cu Badea si Borcea in frunte, vor profit!... Nu ma mai intind... sau mai bine spus.. ma intind in pat..
cane loco
Aug 28 2008, 08:16 AM
@SirMihai
Bine spus, unde sunt multi ,,actionari'' d-astia carnatii carnatilor o sa fie mereu agitatie, sunt ca niste hiene la cadavru care se bat pe fiecare bucata, lucrul asta se vede de ani de zile, tocmai de aceea e necesar un om de genul lui Tiriac al batran ca sef sef nu mascota pacalici ca borcea si un consiliu de conducere al SPONSORILOR, nu o adunatura de bijnitari, regi ai trafaletului, mici mafioti s.a.m.d. In primul rand sponsori se vor preocupa cu adevarat de echipa, vorbim aici de entitati juridice de firme serioase care nu isi permit sa isi bata joc de banii si imaginea lor si care in nici un caz nu se vor comporta ca toti bijnitarii de ,,actionari''.Oricum nu o sa mai propuna nimeni treaba asta, borcica si trafaletu' stiu ca o treaba de genul asta pentru ei e fatala, stiti voi keine bani, keine publicitate si poate chiar ceva zabrele la orizont.Noi trebuie sa marsam pe initiativa asta si sa actionam pe toate planurile, mai ales juridic pentru a implementa acest tip de conducere si a scapa de infectiile astea din prezent pentru ca nu se mai poate, toti spurcatii, aviari si alti dusmani se intaresc, incep sa isi faca echipe, numai noi facem bijnita cu fotbalisti ca asa vor niste analfabeti de la noi si avem si baza materiala pe care o avem, unde mai pui ca de multe ori uita sa ia apararea clubului atunci cand dusmanii spurcati ne ataca prin presa sau tv.
cane loco
Nov 24 2008, 09:55 AM
Avea dreptate Mihnea de la galerie cand spunea pe comentariile de la unul din titlurile DM ca de data asta trebuie facut ceva cu adunatura de bijnitari, meciul cu astia de la brasov a dovedit inca o data ca buba e nu numai la jucatori si antrenor ci la managementul foarte prost, transferurile cu furturile aferente, relatia cu bijnitarii fecali(vad mai nou ca porcea are apucaturi sinucigase si s-a si luat de ei, oare ce o fi cu el?). Dar la fel de multa dreptate ii dau si celui care i-a dat replica lui Mihnea si a zis ca in toti acesti ani de cand bijnitarii conduc clubul galeria nu a facut nimic major ca sa ii inlature, ca e divizata din te miri ce motive, si ar trebui sa avem constiinta si luciditatea sa fim din nou dinamovisti adevarati uniti si sa facem ceva sa ii zburam pe astia de la club.Acum vine iarna, sfarsitul turului, sezon de transferuri, bijnitarimea de abia asteapta sa bage ceva ,,marfa'' pe piata(Lobont pleaca sigur si nu numai el) si in retur ne vom trezi si mai slabi ca acum, chiar daca astia ne aburesc ca peste iarna antrenamentele vor fi ,,spartane''(iar cuvantul asta gay folosit de spartanul de porcea), ca se vor face modificari mari la echipa, da cum sa nu da niste maimute si expirati afara si aduce alte maimute si expirati inveliti in vrajeala care se vor comporta la fel ca cei de dinaintea lor, indivizi luati pe cativa euro la promotie.
Unde mai pui ca si treaba cu criza financiara se va face simtita si la noi si asa bijnitarimea e praf si fara criza daramite cu ea la usa clubului.
RED75
Nov 26 2008, 09:26 PM
Din pacate la buba de la adunatura de actionari/bisnitari nu prea vad leac. Scandalul cu Torje si ceilalti manelisti observ ca este chiar exploatat de Turcu&Co pentru a mai redirectiona valul de antipatie al suporterior. De parca nu ei le organizau petrceri cu bautura si manele acum vreo doia ani inainte de meciul cu Totenham.
Citesc prin presa tampeniile lui Turcu si, desi m-am obisnuit cu idionetenia lui, continua sa ma surprinda. Dupa ce acum cateva saptamani se plangea de atitudinea violenta a sporterilor la propria persoana, acum instiga cu declaratii de genul "daca nu batem Argesu Ropotan & ceilalti nu mai au viata cu suporterii".
BoYkA
Nov 27 2008, 06:25 PM
In primul rand stadion (in complexul Dinamo) asta sa se stie. Trebuie sa fim mereu acasa.
2. sa se faca orice numai rezultate sa fie ( trebuie sa specific ca ma refer la rezultate in conformitate cu emblema clubului Dinamo adica castigarea campionatului).
The Game
Jan 14 2009, 10:06 PM
E foarte bine ca a avut si o finalitate chestionarul asta ... Profesionalism de la un capat la altul, superb.
niku_dinamo
Mar 24 2009, 06:39 PM
Ce se aude despre meciul cu "rapidistii" . ???
Se va face coregrafia cu Torte ??? dak nu sa iau personal...dar,
a

s dorii sa cumpar torte si fumigene...ma poate ajuta cineva ? sa imi spuna de unde le pot cumpara ?
danyel_rwd
Apr 11 2010, 05:16 PM
9. O galerie puternica ,care sa excluda folosirea mijloacelor pirotehnice , interzise de noua "lege a lui Mitica";
ca la intrarea pe stadionu lu pandurii nu mai lasat sa intru cu 4 torte, 2 rosii si 2 albe .... plm gabori spurscati !! si legea lu` mitica ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.