Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CHESTIONARUL LUI MIHNEA
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2
Florin
Unul din liderii Peluzei Catalin Hildan, Mihnea Ionescu, provoaca prin intermediul DinamoMania toti sustinatorii "cainilor", sa decida prioritatile conducerii dinamoviste pentru anul 2008. Chestionarul lui Mihnea, contine 10 puncte de discutie, care ulterior se vor transforma in cel mai important sondaj al fanilor dinamovisti, prin care vom incerca sensibilizarea conducerii dinamoviste.

DinamoMania deschide o linie directa catre toti fanii lui Dinamo in a discuta ideile chestionarului si cel mai important, in a propune noi idei care sa le completeze pe cele subliniate de liderul Peluzei Nord, astfel incat, in cel mai scurt timp sa putem lansa varianta finala a chestionarului in care fanii dinamovisti sa decida prioritatea numarul 1, numarul 2 si numarul 3 a conducerii dinamoviste pentru anul 2008. Iata mai jos cele 10 puncte din Chestionarul lui Mihnea la care sunteti asteptati sa il completati cu alte idei pertinente.

1. Construirea , in interiorul Parcului Sportiv Dinamo , a unui nou stadion de fotbal;
2. Construirea , la marginea Bucurestiului , din fondurile actionarilor FC Dinamo 1948 SA , a unui stadion propriu;
3. Cumpararea a 2-3 jucatori din strainatate , valori consacrate (peste 2 milioane de euro fiecare) ;
4. Cumpararea de jucatori din tara sau din strainatate dupa modelul lui Arsenal: 6-7 jucatori sub 20ani , cu preturi sub 300.000 euro fiecare , cu care sa se formeze un lot de perspectiva imediata (1-2ani) ;
5. Schimbarea sistemului de actionariat multiplu , dupa modelul Real Madrid: un singur presedinte(numai el vorbeste cu mass media , numai el are drept de semnatura pentru achizitia si vanzarea de jucatori , el aproba planul managerial si raspunde pentru indeplinirea sa).Langa presedinte sunt sponsorii societatii , ai caror reprezentanti vor face parte din Consiliul de Administratie , avand posibilitatea de a-si recupera din investitii la sfarsitul unui an competitional , numai daca FC Dinamo este in acel moment o societate profitabila ;
6. O retea proprie de fan cluburi in tara , cu un angajat al clubului care sa aiba grija de ea si sa ajute fan cluburile din tara in procurarea de abonamente , bilete la meciuri , legitimatii de deplasare , materiale cu insemnele clubului ;
7. O divizie de marketing puternica , care sa aiba ca prioritati confectionarea de materiale din cele mai diverse pentru suporteri si sprijinirea financiara a Societatii FC Dinamo;
8. O galerie puternica , care sa includa materiale pirotehnice pentru a-si pastra suprematia de imagine; cu riscurile ce decurg de aici (suspendarea terenului , amenzi)
9. O galerie puternica ,care sa excluda folosirea mijloacelor pirotehnice , interzise de noua "lege a lui Mitica";
10. Independenta materiala si morala a oricarui sustinator dinamovist fata de conducerea executiva si administrativa a FC Dinamo
anti-spurky
1-Construirea , in interiorul Parcului Sportiv Dinamo , a unui nou stadion de fotbal
2-O galerie puternica , care sa includa materiale pirotehnice pentru a-si pastra suprematia de imagine; cu riscurile ce decurg de aici
3- Cumpararea de jucatori din tara sau din strainatate dupa modelul lui Arsenal: 6-7 jucatori sub 20ani , cu preturi sub 300.000 euro fiecare , cu care sa se formeze un lot de perspectiva imediata (1-2ani)

Speram ca cele spuse de fani sa ajunga si la urechile conducatorilor si mai ales ca ei sa ia atitudine!!! HAITA_DINAMO.gif
LA MULTI ANI TUTUROR CAINILOR DIN LUME!!!
The Game
1. Construirea, in interiorul Parcului Sportiv Dinamo, a unui nou stadion de fotbal.
2. Cumpararea de jucatori din tara sau din strainatate dupa modelul lui Arsenal: 6-7 jucatori sub 20ani , cu preturi sub 300.000 euro fiecare , cu care sa se formeze un lot de perspectiva imediata (1-2ani).
3. O retea proprie de fan cluburi in tara , cu un angajat al clubului care sa aiba grija de ea si sa ajute fan cluburile din tara in procurarea de abonamente , bilete la meciuri , legitimatii de deplasare , materiale cu insemnele clubului
Si nu ar strica sa ne facem pana la urma un imn, care sa il stie toata lumea.
Dumi-DC
1 Construirea , la marginea Bucurestiului , din fondurile actionarilor FC Dinamo 1948 SA , a unui stadion propriu;
2 Cumpararea a 2-3 jucatori din strainatate , valori consacrate (peste 2 milioane de euro fiecare)
3-4 Schimbarea sistemului de actionariat multiplu , dupa modelul Real Madrid: un singur presedinte(numai el vorbeste cu mass media , numai el are drept de semnatura pentru achizitia si vanzarea de jucatori , el aproba planul managerial si raspunde pentru indeplinirea sa).Langa presedinte sunt sponsorii societatii , ai caror reprezentanti vor face parte din Consiliul de Administratie , avand posibilitatea de a-si recupera din investitii la sfarsitul unui an competitional , numai daca FC Dinamo este in acel moment o societate profitabila ;

si

O galerie puternica , care sa includa materiale pirotehnice pentru a-si pastra suprematia de imagine; cu riscurile ce decurg de aici (suspendarea terenului , amenzi)
RED75
Desi, in afara aspectelor legate de galerie, celelalte sunt utopii privite in conjunctura actuala (ma refer la actionari), incerc sa fiu optimist si aleg punctele 5 si 1, in aceasta ordine:

5. Schimbarea sistemului de actionariat multiplu , dupa modelul Real Madrid: un singur presedinte(numai el vorbeste cu mass media , numai el are drept de semnatura pentru achizitia si vanzarea de jucatori , el aproba planul managerial si raspunde pentru indeplinirea sa).

1. Construirea , in interiorul Parcului Sportiv Dinamo , a unui nou stadion de fotbal;
Banditu
1.Stadion nou de fotbal in Parcul Dinamo.
2.Cumpararea de jucatori din tara sau din strainatate dupa modelul lui Arsenal -- desemnate persoane care sa stiu sa investeasca in copii tineri,de perspectiva (viteza si forta in primu rand, chiar daca ii cobori direct din bananier)
3. Schimbarea sistemului de actionariat multiplu , dupa modelul Real Madrid -- dar asta nu o sa vrea domnii sefi
Snake1989
1 , 3 , 5 cele mai bune + Lucestii
Vladimir
Prioritatea 1 este 5.In actualul format nu seva putea face nimik durabil.E nevoie de cineva care sa decida pentru tot.5 oameni care sa decida , sa traga fiecare dupa prietenii sau interese inseamna ca Dinamo sa bata pasul pe loc cum o face de ani de zile.
Daca varianta 5 se va realiza, atunci vor fi sanse ca celelalte variante propuse de mine sa se realizeze.Altfel, cu exceptia variantelor legate de galerie(si acelea poate partial) nu se va putea realiza NIMIC.ABSOLUT NIMIC.
Prin realizarea variantei 5 va urma :
Constructia unui nou stadion.Exista 2 variante propuse de Mihnea V1 sii V2.
Varianta 1 are ca plusuri: pastrarea zonei deja consacrate. Acces foarte bun ca mijloace de transport, terenul deja exista si este suficient de mare pentru constriurea in viitor a unui complex gen Benfica.(viitor=20 ani).
Ca minus vad faptul ca este zona centrala, este relativ departe de cartiere lucru ce ar putea impiedica suporterii sa vina meci de meci iar la meciurile ce se termina la ore tarzii sa nu mai prinda mijloacele de transport necesare.
Varianta 2 are ca plusuri faptul ca se poate face ceva din temelii, terenul poate sa fie mai mare, sau mai mic, acesta poate fi intr-un cartier marginas care ar putea devenii o "fabrica" de suporteri, gen giulesti sau ghena, lucru ce ar duce la mai multa lume la meciuri.
Un minus este ca marginea de Bucuresti poate fi si una fara metrou si cu acces foarte greu.

In concluzie eu as alege VARIANTA 1.

A treia prioritate este Varianta 9.O lupta cu legea lui "puscarie" inseamna o lupta cu morile de vant.Poate a venit vremea schimbarii.O lupta cu aceste mori de vant ar insemna la nesfarsiti suspendari, amenzi si tot cea ce decurge de acolo.
Eu zic ca se poate creea atmosfera si fara arsenalul interzis.

Celelalte variante vor decurge din realizarea variantei 5.
Varianta 3 este pe termen scurt.Cine garanteaza insa ca acei 2-3 valori vor reusi la Dinamo.Pe ce salarii ar trebui sa vina?Cine garanteaza ca niste salarii mari nu vor creea dispute in vestiar iar cele 2-3 valori nu isi vor atrage antipatiile lotului?
Varianta 4 exista prin Dinamo 2. Arsenal aduce pe sezon 10-15 astfel de tineri.Din acestia nimeni nu ajunge in echipa mare dupa primul sezon poate doar 1.In echipa mare joaca si jucatorii adusi pe milioane bune, deci tinerii au langa cine creste..Cu 6-7 adusi, nu rezolvi nimic.Poate doar dai de mancare la toti Dumitrii Ciorba sau la Prodance sa aduca toate rebuturile africii.Repet insa, Dinamo 2 e varianta 4.
Varianta 6 si 7va decurge din 5.V6 s-a incercat pe vremea lui giovani si a fost un esec total, ceea ce imi intareste ideea, fara V5 nimic nu e realizabil.
Varianta 10 nu poate fi impusa.Cu partea materiala se poate daca se schimba niste lucruri, dar cea morala...Cu varianta 9 insa se va realiza si varianta 10 treptat si in timp.

In concluzie V5, V1 si V9.
matador
sal,mai am o completare:investitia in scouting,si aducerea de scouteri profesionisti care sa poata realiza pentru club punctul 4 al prioritatilor...foarte buna initiativa ,iar daca imi vor mai veni idei le voi expune
Leaveyou
1. Probabil, situația ideală. Marginea Bucureștiului îmi este neclară: Voluntari, Pipera (ciu-ciu !), Otopeni etc. Dacă acum se ajunge greu la stadion apoi să-mi fie iertat dar la cuca măcăii nici atâta. Este părerea mea.

3 și 4 nu văd de ce nu ar merge împreună. Nici Arsenal nu joacă numai cu micuți.

5. Aici este clar că toată lumea este de acord cu schimbarea formei de organizare. Dar … probabil că nici actuala organizare nu prevede să iasă acționarul mic de respiră greu și să-și dea cu părerea. Pe principiul eu dau bani, deci, vorbesc, prevăd că nu o să fie nici o șmecherie.

Mai important în opinia mea este ca antrenorul să fie un fel de Alex Ferguson. El să aibă pe mână transferurile. Dar … bănuiesc că pe hârtie și acum este la fel.

6. Greu de realizat ! Probabil prea mulți bani pentru „angajatul” clubului în opinia acționarilor.

7. Corect ! Caut de-mi vine rău joben și nu găsesc. Trebuie să părăsesc țara să mă duc la cumpărături în altă țară. Și multe altele. Că de scrumiere și brelocuri nu ducem lipsă.

8. Să nu ne pișăm împotriva vântului. Prevăd suspendări și depunctări.

În final, toate variantele mi se par CUMULATIVE.
Să zicem că aș schimba numai ordinea și aș începe și eu ca Vladimir cu 5.
gavros
QUOTE(anti-spurky @ 30 Dec 2007, 23:22) *
1-Construirea , in interiorul Parcului Sportiv Dinamo , a unui nou stadion de fotbal
2-O galerie puternica , care sa includa materiale pirotehnice pentru a-si pastra suprematia de imagine; cu riscurile ce decurg de aici
3- Cumpararea de jucatori din tara sau din strainatate dupa modelul lui Arsenal: 6-7 jucatori sub 20ani , cu preturi sub 300.000 euro fiecare , cu care sa se formeze un lot de perspectiva imediata (1-2ani)
Speram ca cele spuse de fani sa ajunga si la urechile conducatorilor si mai ales ca ei sa ia atitudine!!! HAITA_DINAMO.gif
LA MULTI ANI TUTUROR CAINILOR DIN LUME!!!

aceasta ordine o aleg si eu + punctul 5 care se vede ca nu e de prisosinta in fotbal, nu doar la noi
red_dogvitan
Primele 3 puncte din plan..
FarfelkugeL
1. Construirea in interiorul Parcului Sportiv Dinamo a unui nou stadion de fotbal;
3. Cumpararea a 2-3 jucatori din strainatate , valori consacrate (peste 2 milioane de euro fiecare) ;
4. Cumpararea de jucatori din tara sau din strainatate dupa modelul lui Arsenal: 6-7 jucatori sub 20ani , cu preturi sub 300.000 euro fiecare , cu care sa se formeze un lot de perspectiva imediata (1-2ani) ;
5. Schimbarea sistemului de actionariat multiplu , dupa modelul Real Madrid: un singur presedinte (numai el vorbeste cu mass media , numai el are drept de semnatura pentru achizitia si vanzarea de jucatori , el aproba planul managerial si raspunde pentru indeplinirea sa).Langa presedinte sunt sponsorii societatii , ai caror reprezentanti vor face parte din Consiliul de Administratie , avand posibilitatea de a-si recupera din investitii la sfarsitul unui an competitional , numai daca FC Dinamo este in acel moment o societate profitabila ;
6. O retea proprie de fan cluburi in tara , cu un angajat al clubului care sa aiba grija de ea si sa ajute fan cluburile din tara in procurarea de abonamente , bilete la meciuri , legitimatii de deplasare , materiale cu insemnele clubului ;
7. O divizie de marketing puternica , care sa aiba ca prioritati confectionarea de materiale din cele mai diverse pentru suporteri si sprijinirea financiara a Societatii FC Dinamo;
8. O galerie puternica , care sa includa materiale pirotehnice pentru a-si pastra suprematia de imagine; cu riscurile ce decurg de aici (suspendarea terenului , amenzi)
10. Independenta materiala si morala a oricarui sustinator dinamovist fata de conducerea executiva si administrativa a FC Dinamo

1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10.
cipri_f84
In nici una din variantele sondajului nu se reflecta adevaratele probleme ale Peluzei Nord si nici nu se ofera solutii pt iesirea din starea jalnica in care se afla galeria lui Dinamo.

In alta ordine de idei pt sondajul DM :
1. Creearea unei galerii puternice cu mijloace pirotehnice sau nu. MOTIV: DOAR asa ne putem face auzite vocile in fata conducerii, a presei ca sa rezolvam celelalte 9 probleme din sondaj.
2. Construirea unui stadion nou. Locatia: stadionul Dinamo sau un cartier unde se afla multi suporteri dinamovisti(de ex. pe actuala baza "Faur"). MOTIV: Daca vor construi stadionul in afara de Bucuresti va fi un nou motiv pt "asa-zisii" suporteri dinamovisti sa stea acasa pe diverse motive("ca e departe, nu este metro", bla,bla vrajeala unor suporteri neadevarati).
3. Creare unor structuri de marketing puternic si a unor relatii consolidate cu fan-cluburile din provincie. De cand a plecat Cristi Iancu fanii din provincie si fan-cluburile au fost uitate.
4. Cel mai important din viata unei echipe: aducerea a 2-3 jucatori de mare valoare + imbinarea cu unii tineri care sa creasca pe langa ei(dupa modelul Arsenal)

P.S.: stiu ca am combinat putin variantele voastre de vot, dar acestea sunt solutiile(in ordine cronologica) in care eu cred cel mai mult.
reddog_sv
1. Stadion
2. Transferuri
3. Marketing, fancluburi
4. Galerie
Dumi-DC
Si unde vedeti voi loc in parcul sportiv pt stadion nou?cu tot cu cai de acces largi si toate alea?mai bine ar fi unul in alta zona a Bucurestiului
Myhay_Dinamo
Eu aleg variantele 2,4,5,6,8,10! HAITA_DINAMO.gif
Getthis
Tot respectul pentru Mihnea dar chestia cu galeria si cu efectele pirotehnice mi se pare o mare aberatie. Conform prevederilor actuale si asa cum a mentionat si el, in astfel de cazuri, terenul poate fi suspendat.

Unde mai este atunci suprematia galeriei daca ea nici nu este prezenta pe stadion ?
red_dog_rahova
Ca si antescriitorii mei si eu sunt de parere ca punctele cele mai fierbinti sunt 1 si 5 in aceasta ordine....
matador
VARIANTA mea: Introducerea sistemului de abonament gen socios, pe care cei ce-l vor cumpara vor avea si actiuni la club,aveti exemplul lui Atletico Madrid.astfel suporerii se vor putea face auziti fara sa fie nevoie de gorilele care rup scaune etc.oricum prin vandalisme te faci remarcat negativ,dar nu ascultat,....asta ar trebui sa fie prioritatea nr 1
pacoste
1. STADION
2. TRANSFERURI
3. GALERIE, MARKETING
kelly
este indifrența mare in conducere :( isi bat joc de Dinamo :((

LA MULTI ANI tuturo DINAMOVISTILOR din lume crazysanta.gif
POOL
In primul rand ne trebuie un singur om la conducerea clubului nu 10 sau cati sunt acuma. Dupa aceea o sa putem incepe sa facem si alte cluburi insa acesta este cel mai important lucru care ar trebui sa se intample la Dinamo in 2008.
vremstadion
1. Construirea, in interiorul Parcului Sportiv Dinamo, a unui nou stadion de fotbal.
2. Cumpararea de jucatori din tara sau din strainatate dupa modelul lui Arsenal: 6-7 jucatori sub 20ani , cu preturi sub 300.000 euro fiecare , cu care sa se formeze un lot de perspectiva imediata (1-2ani).
3. O retea proprie de fan cluburi in tara , cu un angajat al clubului care sa aiba grija de ea si sa ajute fan cluburile din tara in procurarea de abonamente , bilete la meciuri , legitimatii de deplasare , materiale cu insemnele clubului
Si nu ar strica sa ne facem pana la urma un imn, care sa il stie toata lumea.
vali_titan
Cred ca ordinea prioritatilor ar fi:
Punctul 1;
Punctul 3;
Punctul 4;
Punctul 8;
Punctul 6;
Punctul 7;
Punctul 5-cred ca, atat timp cat echipa ar merge bine si suporterii ar fi multumiti din toate punctele de vedere, partea cu actionariatul ar deveni mai putin importanta! busted_blue.gif
Mitzi
9. O galerie puternica ,care sa excluda folosirea mijloacelor pirotehnice , interzise de noua "lege a lui Mitica";
:|...absolut penibil...ce legatura poate sa aiba conducerea clubului cu galeria echipei?
dudu1961
1 , 4 , 5 .
Nu vad legatura dintre galerie si conducere , poate stiu unii ceva ....!
Oricum mijloace legale eu unul m-am saturat de iesirile unora , care afecteaza toti fanii dinamovisti , mai calmati-va si educati-va !
Lupu

2. Cumpararea de jucatori din tara sau din strainatate dupa modelul lui Arsenal: 6-7 jucatori sub 20ani , cu preturi sub 300.000 euro fiecare , cu care sa se formeze un lot de perspectiva imediata (1-2ani) ;

3. Schimbarea sistemului de actionariat multiplu , dupa modelul Real Madrid: un singur presedinte(numai el vorbeste cu mass media , numai el are drept de semnatura pentru achizitia si vanzarea de jucatori , el aproba planul managerial si raspunde pentru indeplinirea sa).Langa presedinte sunt sponsorii societatii , ai caror reprezentanti vor face parte din Consiliul de Administratie , avand posibilitatea de a-si recupera din investitii la sfarsitul unui an competitional , numai daca FC Dinamo este in acel moment o societate profitabila ;

4. O galerie puternica , care sa includa materiale pirotehnice pentru a-si pastra suprematia de imagine; cu riscurile ce decurg de aici (suspendarea terenului , amenzi)

Si in plus ar mai fi cu "marketing-ul" din tara sa nu mai fii nevoit sa-l suni pe Mihnea sau Elias sa iti ia bilete daca vrei sa vi la meci.
De ce doar 3 priopritati? complaining.gif
cosmin targoviste
4-Cumpararea de jucatori din tara sau din strainatate dupa modelul lui Arsenal: 6-7 jucatori sub 20ani , cu preturi sub 300.000 euro fiecare , cu care sa se formeze un lot de perspectiva imediata (1-2ani)
5-Schimbarea sistemului de actionariat multiplu , dupa modelul Real Madrid: un singur presedinte(numai el vorbeste cu mass media , numai el are drept de semnatura pentru achizitia si vanzarea de jucatori , el aproba planul managerial si raspunde pentru indeplinirea sa).Langa presedinte sunt sponsorii societatii , ai caror reprezentanti vor face parte din Consiliul de Administratie , avand posibilitatea de a-si recupera din investitii la sfarsitul unui an competitional , numai daca FC Dinamo este in acel moment o societate profitabila

Ceea ce tine de galerie nu tine de conducere.
antisteaua
Dupa parerea mea in primul rand este necesar sa se angajeze un manager, cu experienta in domeniu, cu rezultate, care sa aiba drepturi depline de conducere, fara amestec din partea actionarilor.
In al doilea rand ar fi bine ca actualii actionari sa se decida daca baga cu adevarat bani sau nu. Daca nu au suficienti bani sa ii lase pe altii care au. Dinamo este mai presus de o afacere, este un nume care nu trebuie patat de interese.
Daca aceste doua puncte vor fi indeplinite managerul va avea grija sa le puna in aplicare si pe celelalte. Altfel va bate vantul dupa cum li se pune pata actionarilor.
adips
1. Cumpararea de jucatori din tara sau din strainatate dupa modelul lui Arsenal: 6-7 jucatori sub 20ani , cu preturi sub 300.000 euro fiecare , cu care sa se formeze un lot de perspectiva imediata. bananasmile.gif
Daca avem o echipa puternica si putem bate AC Milan in 2 seturi 6-0; 6-0 ne putem gandi la stadion.
2. Construirea , in interiorul Parcului Sportiv Dinamo , a unui nou stadion de fotbal - aici nu prin cimitirele de la marginea Bucurestiului. complaining.gif
3. O galerie puternica ,care sa excluda folosirea mijloacelor pirotehnice , interzise de noua "lege a lui Mitica". busted_blue.gif
Nu ma intereseaza actionarii daca jucam in fiecare an Cupa Intercontinentala beerchug.gif
La Multi Ani tuturor Dinamovistilor si le doresc sa vada cum echipa lor va depasi Real Madrid la trofee de CL. crazysanta.gif
magus_dog
1) Cumpararea a 2-3 jucatori din strainatate , valori consacrate (peste 2 milioane de euro fiecare);
2) Cumpararea de jucatori din tara sau din strainatate dupa modelul lui Arsenal: 6-7 jucatori sub 20ani , cu preturi sub 300.000 euro fiecare , cu care sa se formeze un lot de perspectiva imediata (1-2ani);
3) Schimbarea sistemului de actionariat multiplu , dupa modelul Real Madrid: un singur presedinte(numai el vorbeste cu mass media , numai el are drept de semnatura pentru achizitia si vanzarea de jucatori , el aproba planul managerial si raspunde pentru indeplinirea sa).Langa presedinte sunt sponsorii societatii , ai caror reprezentanti vor face parte din Consiliul de Administratie , avand posibilitatea de a-si recupera din investitii la sfarsitul unui an competitional , numai daca FC Dinamo este in acel moment o societate profitabila;

Parerea mea este ca astea ar fi prioritatile...intai sa se faca performanta, sa creem o stabilitate a clubului (locurile1-2) consecutiv ani la rand, apoi actionarii sa realizeze ca nu se poate conduce un club cu 7 idei care sa aiba fiecare drumul lui, apoi stadionul si restul. In primul rand sa se faca o echipa competitiva pe toate planurile competitionale, si dupa ce vin si banii de la forurile internationale sa mai investim si in infrastructura.

Cred ca, pentru a avea efect acest proiect trebuie sa fie puternic mediatizat, ca sa ajunga si la urechile dragilor nostri conducatori parerile noastre. Poate ei sunt in pana de idei si nu stiu cum sa cresca valoarea clubului...atunci gandim noi si ei sa sara cu banul !!! :D

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
antisteaua
offtopic.gif
Pai mai intra si ei pe aici sa citeasca dar crezi ca vor lua in seama? Eventual, daca se va potrivi ceva cu interesele lor de moment vor spune ca au facut ce au cerut suporterii, de parca ar fi in campanie electorala
The Game
Dar Mihnea nu intra si el pe forum sa vedem si parerea lui?
Myhay_Dinamo
Poate intra dar doar citeste.Nu vad de ce am decide noi prioritatile lui Dinamo din moment ce nu s-au vazut pana acum decat prin vorbe.Am ales si eu,totusi,niste variante,asa,de a alege ce e ideal dintre variantele ce se propun in sondaj.Doar toti vrem sa ne spunem opinia in ceea ce priveste prioritatile lui Dinamo. icon_confused.gif HAITA_DINAMO.gif
coolio
ar fi frumos sa intre mai des unul din liderii PCH, in anumite situatii chiar e nevoie de unele lamuriri, atfel fiecare interpreteaza cum vrea.
in alta ordine de idei, cred ca cel mai important punct e nr.1 totodata si cel mai putin realizabil. complaining.gif
Me_Sama
1. Construirea , in interiorul Parcului Sportiv Dinamo , a unui nou stadion de fotbal
2. Schimbarea sistemului de actionariat multiplu , dupa modelul Real Madrid: un singur presedinte(numai el vorbeste cu mass media , numai el are drept de semnatura pentru achizitia si vanzarea de jucatori , el aproba planul managerial si raspunde pentru indeplinirea sa).Langa presedinte sunt sponsorii societatii , ai caror reprezentanti vor face parte din Consiliul de Administratie , avand posibilitatea de a-si recupera din investitii la sfarsitul unui an competitional , numai daca FC Dinamo este in acel moment o societate profitabila
3. Cumpararea a 2-3 jucatori din strainatate , valori consacrate (peste 2 milioane de euro fiecare)

Daca nu se poate stadion in interiorul Parcului Sportiv Dinamo, atunci in alta zona. Dar ne trebuie stadion. Daca vom ajunge in Liga Campionilor, unde jucam? Desi in momentul de fata nici in Cupa Uefa nu avem unde juca...
pandurul
5
1
6
si sa ramana Elias in continuare cu toate brigazile unite.
ForZa DinaMo!
kiss_vladutz
1. icon_eek.gif VREM STADION! icon_eek.gif
2.Construirea unei echipe tinere si competitive dupa modelul Arsenal
3.Sa faca dreacu si conducerea ceva,sa se bage pt lega asta a puscariasului!
Capirossi
Nepotrivita coincidenta acest topic. Elyas se retrage iar Mihnea, hodoronc-tronc, apare cu topic pe DM si cu poza pe prima pagina. Miroase a campanie electorala. De cand intru pe acest site e prima oara cand vad un topic al unui sef de grupare pe forum.
radu
E cam nepotrivita. Asa mi se pare si mie. Dar din punctul meu de vedere nu este nici o campanie electorala. Vorbesc doar in numele meu.
COSMIN C
Daca n-am fi suspiciosi nu am fi romani. tongue.gif Nu e nici o campanie electorala, stati linistiti ca nu DinamoMania alege liderii in PCH. Mihnea a ridicat niste probleme in interviul acordat site-ului, acesta e rostul topicului.
antisteaua
Nu prea are treaba topicul cu sefia galeriei ca nu se alege seful pe internet. Sincer sa fiu si eu ma gandeam ieri la niste coincidente cum ar fi: la meciul cu crapid Elias a strigat: borcea esti o mizerie, nebunia din ghena care a parut sa fie ca un ultim dezmat si chiar si chestionarul asta. Dar cel putin, in privinta acestui topic, cred ca este vorba doar de o coincidenta si nimic mai mult.
bigbobo
Multe din punctele incluse in acest chestionar nu fac decat sa visam cu ochii deschisi si sa sfarsim prin a fi amagiti in purul stil romenesc...Nu includ aici suporterii...

Pentru bunul mers al lucrurilor la Dinamo, daca putem sa ne gandim la asa ceva cand avem in spate aproape 2 decenii de nepasare, superficialitate si jegmaneala, si avand in vedere "infuzia de capital" bine cunoscuta atat la nivelul lu' Dinamo cat si la nivel national m-as "multumi" cu urmatoarele:

1. Desi nu este in chestionar nu trebuia omis un centru de copii si juniori puternic si de perspectiva...

2. Schimbarea sistemului de actionariat multiplu...

3. Cumpararea de jucatori tineri si de perspectiva din strainatate...

4. Cumpararea a minim 3 jucatori din strainatate de certa valoare...

5. Construirea unui nou stadion (de preferat in Stefan cel Mare) cu posibilitatea de realizare a investitiei in urmatorii 5, 6 ani...

6. Un marketing puternic si agresiv care sa conduca la amortizarea macar a 15, 20 % din eventualele investitii...
Kavarnap
[font="Arial"][/font][size="3"][/size]
1. Cred ca fara o strategie buna si aplicata nu mai poti face performanta.Nici macar in Romania.
Deci e nevoie de o schema de conducere simpla si eficienta si de oameni profesionisti, competenti si loiali clubului.Iar aici ma refer si la un antrenor potrivit.
2.Primul obiectiv ar trebui sa fie, in cadrul strategiei pe termen lung, construirea unei arene de minim 30.000
de locuri IN COMPLEXUL DINAMO! Daca tot nu putem avea continuitate pe acelasi stadion, macar cel nou sa poata
fi amplasat in aceeasi locatie: acolo e casa noastra!E un lucru foarte important pentru psihicul jucatorilor si al nostru al suporterilor
si este o necesitate pentru a putea fi alaturi de ei in numar cit mai mare: asa cum merita!
3.Sint convins ca daca este indeplinita prima conditie se rezolva macar in mare parte si celelalte.Cred ca ar urma organizarea centrului de copii, echipa a doua, organizarea urmaririi si cautarii de talente in alte zone pentru a mentine competitivitatea lotului.
zamolxis
1.5.6.8.

STADION

BRAVOS MIHNEA !

UN SINGUR CONDUCATOR

SOCIOS

TIRIAC

LUCESTII

FORZA DINAMO SUPRA TUTTI SI AMO NOI !!!
f_rares
1.Schimbarea sistemului de actionariat multiplu , dupa modelul Real Madrid: un singur presedinte(numai el vorbeste cu mass media , numai el are drept de semnatura pentru achizitia si vanzarea de jucatori , el aproba planul managerial si raspunde pentru indeplinirea sa).Langa presedinte sunt sponsorii societatii , ai caror reprezentanti vor face parte din Consiliul de Administratie , avand posibilitatea de a-si recupera din investitii la sfarsitul unui an . Clar aceasta optiune este prima. Trebuie sa se faca ceva cu actionarii ! nu prea avem noi dreptul sa schimbam ceva , dar macar cu vorba incercam.

2.Construirea , in interiorul Parcului Sportiv Dinamo , a unui nou stadion de fotbal . Cat timp avem spatiul necesar construirii unui stadion de cel putin 30.000 de locuri in interiorul complexului , nu inteleg de ce nu am profita de acest lucru si am ramane tot pe b-dul "Stefan cel Mare"!

3.Cumpararea de jucatori din tara sau din strainatate dupa modelul lui Arsenal: 6-7 jucatori sub 20ani , cu preturi sub 300.000 euro fiecare , cu care sa se formeze un lot de perspectiva imediata (1-2ani)
Leaveyou
Acuma am văzut prima pagină ... "Pentru prima dată în România ..." "Fanii decid..." Să fim serioși !
The Game
Pai trebuia sa sune bine nu?
COSMIN C
Carcotasilor taunt.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.