drimacus
Sep 23 2004, 08:59 PM
Am auzit la radio ca Iordache a fost implicat intr-un accident pe autostrada Buc-Pitesti ...
se pare ca cu el erau shi Semeghin shi Goian .(au plecat inainte de sosirea politziei cu un taxi) ... Iordache avea alcolemie 0,2 la mie ... shi i s-au recoltat shi probe biologice...
A pierdut controlul masinii si a ajuns intr-un santz (el spune ca deoarece s-a uitat la telefonul mobil) ... la sosirea politziei a fost descoperit un cadavru(un barbat in jur de 40 de ani - un martor sustzine ca l-a vazut cu putin timp inainte de accident pe barbatul acesta .. in stare de ebrietate shi cu o sticla in mana ) ... Iordache sustzine ca nu el l-a lovit ...
Daca are cineva mai multe informatzii ...
1948
Sep 24 2004, 12:10 PM
Doar la Dinamo se poate asa ceva ... de ce la alte echipe nu se intample de astea ?
letitia
Sep 24 2004, 12:14 PM
am vazut si eu stirea la televizor. am ramas blocata :shock: : e al nu-stiu-catelea accident rutier! din ce zicea ando am inteles ca ar fi incalcat 2 dintre regulile clubului: s-au departat la mai mult de 50km de oras fara sa anunte si erau si bauti, pe deasupra. va dati seama ce s-ar intampla daca se descopera ca ei l-au omorat pe acel barbat!

eu i-as da afara fara sa clipesc...chiar daca nu as avea pe cine sa pun in locul lor...chiar daca as ajunge sa joc doar cu cei de la echipa a doua. poate, intr-adevar, regulile sunt destul de stricte, dar asta le este meseria...mai iau si o groaza de bani! :mad:
superdog
Sep 24 2004, 12:32 PM
toti trei trebuie sa "zboare"

[color=darkred][/color]
flaviusO
Sep 24 2004, 01:09 PM
din pacate se pare ca l-a omorat pe acel om... eu unul i-as da afara pe Semeghin si pe Iordache (care probabil va face inchisoare), insa pe Goian l-as amenda drastic... Nu l-as da afara, pt. ca e mic si nu a stiut cu cine are de-a face, e nou, Bucurestiul e mare, tentatiile sunt multe... Trebuie sa-l ia Petre sau Ciobi sau Stelea sub aripa lor pt. a-l invata ce inseamna sa fii profesionist...
Anonymous
Sep 24 2004, 01:20 PM
Iordache si Semeghin ar trebui exclusi din lot! Nu va faceti griji ca-l vor condamna "cu suspendare"...a scapat iordache de la craiova care a omorat un biciclist, dara-mite al nostru...puscaria e pentru fraieri!
Goian ar trebui zguduit putin, sa inteleaga ca nu are ce cauta cu betivanii in carciumi ca altfel nu-i ia nimeni locul de titular la dinamo II. oricum trebuie amendati - este momentul ca andone sa arate cine e jupanul la echipa, sa numai auzim de titulari pe pile la dinamo!!
Sezran
Sep 24 2004, 03:34 PM
mda. ando ar trebui sa il ia intr-un colt si sa ii "explice" cum sta treaba....
Metallica
Sep 25 2004, 01:13 AM
nasol tare ca legea nu-i aceeasi pt toti.si eu cred ca iordache nu va face puscarie.probabil i se va da o pedeapsa cu suspendare sau in cel mai rau caz se va reinventa si scoate de la pastrare executarea pedepsei la locul de munca.
seme vad ca nu se mai linisteste.macar daca aveam si noi in lot un alt fundas stanga.oricum trebuie dat afara ca la el nu-i prima data.
saracul goian a cazut la mijloc.poate ar trebui iertat si sa aiba grija unul din batrani de el.
forza DINAMO!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.