Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ionut Lupescu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
cpc
Astazi mai sarbatorim un dinamovist – Ionut Lupescu implineste 39 ani pe 9 decembrie si cu aceasta ocazie ii uram “La multi ani!”

La Dinamo a inceput sa joace in 1986 ca mijlocal central si in primii 4 ani ai evolutiei sale a castigat campionatul (1990) si de 2 ori Cupa Romaniei (1988, 1990).
A jucat apoi in campionatul Germaniei la Bayern Leverkusen si Borussia in perioada 1990 – 1998.

Revine ca jucator la Dinamo din 1998 – 2002, cu un singur an de intrerupere intre 2000-2001 cand a evoluat la echipa Bursaspor. A fost de 2 ori campion cu Dinamo in 2000 si 2002.
A reusit dubla performanta de a castiga eventul in 1990 si 2000.
Cele mai mari reusite le are in campionatul romanesc:
- a marcat 25 goluri in 183 meciuri
- in campionatul german a evoluat in 227 partide inscriind 10 goluri
- in campionatul Turciei a jucat in 9 meciuri avand 2 goluri

Si-a facut datoria si la echipa nationala jucand in 74 meciuri si reusind 6 goluri. Prima aparitie in tricoul nationalei a fost in 1988 intr-un meci cu Israel si meciul de retragere a fost in anul 2000 cu Italia.

In prezent ocupa postul de director general FRF din noiembrie 2005.

Astazi il recunoastem pentru toate reusitele pe care le-a avut in tricoul lui Dinamo si bucuriile pe care le-a adus fanilor ca jucator!
Cai Lun
Mai avem timp si de Lupescu? Unii nici nu sunt convinsi ca merita... dar daca mergem orbeste la stadion sa ne sustinem echipa, indiferent de componenta si de rezultate, de ce nu am iubi orbeste si un caine ca Lupescu?

La multi ani!
RED75
La multi ani Ionut Lupescu !
Si multumim pentru tot. Golul din returul de la Belgrad ramane pentru mine unul dintre cele pe care mi le voi aminti mereu.
cosmin targoviste
Vorba lui Cai Lun,unii nici nu cred ca merita.La ce declaratii a facut el dupa ce a ajuns sus,nu prea ar merita,oricum eu ii urez La Multi Ani! si ii multumesc pentru tot ceea ce a facut pentru Dinamo.
red_dogvitan
La multi ani Ionut Lupescu!!
adrivali
LA MULTI ANI, IONUT!
Pe vremea cand jucai erai jucatorul meu favorit! Si acum mai am pe perete posterul cu tine in echipamentul alb cu "Knorr" cand am iest campioni in 2000, numai ca acum, el asezat in camera copilului meu care este si el "caine"!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.