Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gica Mihali
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
FarfelkugeL
Fostul jucator al lui Dinamo implineste astazi 19.12.2007 42 de ani. La multi ani!

S-a nascut la Baia Borsa in 9 decembrie 1965. A inceput sa joace fotbal in 1978 la echipa din comuna sa natala Minerul Borsa pana in 1981 cand ajunge in Bucuresti la Luceafarul. Intre 1984 si 1990 joaca la FC Olt dupa care se transfera la Inter Sibiu unde activeaza pana in 1991 cand devine caine rosu. La Dinamo joaca pana in anul 1995, castigand campionatul in 1992, sub comanda lui Florin Halagian. In 1995 se transfera in Franta la Guigamp iar in 1998 revine la Dinamo unde joaca pana in 2001, cand isi incheie cariera, devenind antrenor al echipei de tineret a lui Dinamo. In anul 2000 castiga eventul cu Dinamo.

Gica Mihali a adunat 359 de jocuri in prima divizie din Romania, marcand 20 de goluri iar in Franta 100 de partide, marcand 5 goluri. Pentru echipa nationala a Romaniei a jucat de 31 de ori intre 1991 si 1996. Primul meci la nationala a fost pe data de 21.12.1991 (Romania - Egipt 1-3). Mai jos, partidele nationalei in care a evoluat Gica Mihali:

1991 - doua partide contra Egiptului;

1992 - Grecia, Letonia, Insulele Faroe, Tara Galilor, Mexic, Belgia,

Cehoslovacia, Cipru;

1993 - Ecuador, Mexic, Tara Galilor;

1994 - SUA, Coreea de Sud, Irlanda de Nord, Nigeria, Slovenia,

Suedia, Columbia, Elvetia, SUA, Argentina;

1995 - Grecia, Turcia, Polonia, Franta;

1996 - Iugoslavia, Georgia, Moldova, Franta;

Eu nu pot sa uit (nu mai stiu in ce an icon_redface.gif ) cand am jucat o finala de cupa cu rapid Bucuresti si era in 1-1 (parca) si eram prin ultimile minute (sau in minutele de prelungiri).
Era un corner de pe partea dreapta si tatal meu era foarte linistit, eu aveam niste emotii imense. S-a uitat la mine si mi-a spus "Stai tu linistit ca vine Mihali si da gol cu capul."

Ei bine... Exact asta s-a intamplat! 2-1 pentru Dinamo si sarbatoare in tribune!

La Multi Ani Gica Mihali si multi inainte!
gilutza_d
La multi ani Gica Mihali!!!!! beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif
antisteaua
La Multi Ani Gica si multa sanatate
cosmin targoviste
la multi ani,Mihali!!
bigbobo
La Multi Ani!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.