Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ar trebui sa joace cu peluza goala...
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Sphynks
Pana azi, desi m-am gandit la asta, nu luam prea in serios un boicot al derbyului. Asa cum zicea si Radu, suntem prea inimosi, mult prea inimosi, iertand lucruri ce n-ar trebui iertate.
Dar dupa meciul de la Piatra Neamt, inca o palma data suporterilor dinamovisti, daca ar fi dupa mine, daca as fi printre liderii galeriei, as INTERZICE accesul la peluza Catalin Hîldan in marea seara de duminica. Sa joace fara galerie. Pardon, sa alerge pe teren fara galerie. Nu ca asta i-ar face sa schimbe ceva, dar am trage un semnal de alarma, cum ca nu mai suportam. Eu unul chiar nu mai suport. Desi astept primul meci in nocturna in Groapa de nu mai stiu cand, sunt hotarat. M-am decis: NU VOI VENI LA MECI! Punct. I-as zice PROTEST, dar pentru asta unul nu e suficient...

PS: azi m-au intrebat doi 'caini'... 'ce face m mha? mai tinem cu Dinamo?'... Altadata i-as fi luat la rost, asta nu e atitudine de caine rosu... azi n-am stiut cum sa raspund... umilitor!
Anonymous
Scuza-ma, Cosmin....dar aia doi prieteni ai tai sunt niste idioti
Anonymous
Asa e, cu echipa se merge si la bine si la greu. Sa speram ca acum greul a trecut si vine binele.
Anonymous
Desi eu am fost cu ideea (cred ca o au mai multi), nu stiu daca ar fi chiar nimerit sa nu intre galeria pe stadion. Oricum, galeria ar trebui sa ia pozitie fata de situatia actuala. Sa iasa toti in fata conducatorilor si sa protesteze.
Sphynks
Florin, ai observat ghilimelele sper... pentru mine nu sunt suporteri adevarati, ziceam doar ca in situatia data am preferat sa tac...
Cat priveste pozitia galeriei, mira-m-as sa aiba vreo influenta asupra conducerilor de la echipa. Executivii au afacerile lor la care nu o sa renunte de dragul nostru, Dinu n-o sa plece de la Dinamo decat cu picioarele inainte si atat cat va fi el nu cred ca o sa lase alt antrenor sa-si faca treaba in liniste...
Orice am face nu se va schimba nimic. Pana cand interesele celor ce conduc nu vor coincide cu ale echipei situatia va ramane la fel. Vor continua sa vina jucatori care vor pleca la prima oferta de afara, lasand Dinamo la un nivel competitiv scazut. Credeti ca vor renunta la bani pentru noi? HA!

"cu echipa se merge si la bine si la greu"... corect. Atunci cand exista o echipa. O echipa presupune un colectiv, nu o adunatura de interese divergente. Ganditi-va la asta... Noi suferim la fiecare infrangere, ei se distreaza imediat dupa ele... Alaturi de cine sa merg? Daca ar da tot din ei pe teren as zice...'asta e, atata pot.' I-as sustine nemijlocit. Dar asa, pur si simplu isi bat joc de noi.

PS. Radu, ideea nu am preluat-o de la tine, de fapt am fost surprins sa vad cat de mult semanam in gandire :)
adriana
Fratilor, haideti sa nu ne coboram la nivelul lor! daca ei nu stiu sa-si faca datoria fata de clubul asta,noi trebuie sa ramanem pe pozitii.DINAMO inseamna pentru noi mai mult decat acesti jucatori,care nu stiu decat sa-si umple buzunarele.sa luam atitudine,dar nu prin a lasa peluza goala.cel mai puternic argument:CATALIN!!!
Sphynks
adriana... peluza nu va ramane niciodata goala, stai linistita...
doar ca astia de se cred jucatori de fotbal NU NE MERITA!
lucru soptit din ce in ce mai des in peluza; in curand nu va ma i fi doar soptit, daca situatia nu se indreapta, ca fereasca sfantu` sa ajungem sa ne batem sa scapam de retrogradare...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.