Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fii scouter-ul lui Dinamo!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
COSMIN C
Ai cunostinta de un pusti minune in orasul tau sau oriunde in alta parte? Ochiul tau de fin cunoscator al fotbalului iti spune ca poate ajunge mare? Nu-l lasa sa se piarda, spune aici ce stii despre el si DinamoMania il va propune departamentului de scouting al lui Dinamo.

Rugamintea e sa va abtineti de la aberatii si "arogante". E serioasa treaba.
cosmin targoviste
Eu unul l-as propune pe fundasul central Barna de la Ceahlaul.E tanar,joaca in nationala de tineret si l-am vazut in meciul cu Franta.E foarte sigur pe el,are un sut puternic si urca foarte bine si eficient in atac.Cred ca ar fi un transfer bun,tinand cont de faptul ca Radu si Moti e foarte probabil sa prinda un contract bun in strainatate cat de curand.
florin_80
Confirm si eu. L-am remarcat. Are un fizic bun, pare puternic, si poate juca atat in centru cat si in stanga.
dinamovistu_fcd
departament de scouting? Avem asa ceva? :) mie imi place mult cum joaca stancu de la urziceni :D da nu cred ca are borcea bani sa-; ia :( oricum ar avea loc chiar in prima echipa... HAITA_DINAMO.gif
florin_80
Cand am jucat un amical cu Mioveni am remarcat un fotbalist de la ei, Catalin Doman, care mi se pare ca acum este la Fc Arges. Un mijlocas foarte tehnic, de mare travaliu, despre care Dobrin avea numai cuvinte de lauda.
COSMIN C
QUOTE(dinamovistu_fcd @ 8 Dec 2007, 9:43) *
departament de scouting? Avem asa ceva? :) mie imi place mult cum joaca stancu de la urziceni :D da nu cred ca are borcea bani sa-; ia :( oricum ar avea loc chiar in prima echipa... HAITA_DINAMO.gif

Avem, da, e condus cica de nea Tica. Iar Bogdan Stancu.....pai mai e nevoie de scouter ca sa-l vada? Noi ne refeream la fotbalisti tineri, necunoscuti.
matador
uitati-ca prin Craiova,oltenii au mijlocasi si varfuri ff bune,
FarfelkugeL
Stelisti.ro a i-a întrebat ieri pe fanii roș-albaștrilor ce cred că ar trebui făcut pentru ca Steaua să iasă din criza în care se află. Mulți dintre cei care și-au exprimat părerea au indicat drept soluții pentru stoparea dezastrului investiții masive în transferuri și o mai mare atenție acordată centrului de copii și juniori. Din fericire, la acest nivel, oficialii din Ghencea au făcut pași importanți în acest an.

Mai întîi, patronul Gigi Becali le-a dat mînă libera, în această vară, lui Gheorghe Gigel și Leo Strizu pentru a reorganiza Centrul de Copii și Juniori, în care a început să pompeze sume importante, pentru a-l aduce aproape de cele ale marilor cluburi europene.

"Am investit nu mai putin de 300.000 de euro numai in vestiare. Se lucrează după metode noi și avem deja cîțiva tineri de perspectivă, precum Lazăr, Mustață, Prunescu, Chirița sau Ionuț Mihai, care sînt deja în vizorul echipei mari", a declarat Gigel Gheorge, pentru stelisti.ro, cu ceva timp în urmă.

Și exact așa s-a întîmplat. Joi, la partida disputată în Cupa României, pe banca Stelei s-au aflat trei dintre ei: Alexandru Mustață, Alexandru Lazăr și Daniel Chirița.

Steaua a achiziționat apoi patru juniori de la "Școala de Fotbal Gică Popescu", despre care, Adrian Popescu, cel care i-a format, a spus că "în cel mai scurt timp, toată lumea va auzi de ei". Este vorba despre Ionuț Năstăsie, copilul fostului jucator al Universității Craiova, Nicu Năstăsie, Robert Văduva – ambii atacanți, fundașul dreapta, Ionuț Fulea și Lucian Filip, mijlocaș stînga. Primii trei au 15 ani si au cîstigat campionatul național de juniori republicani. Lucian Filip are 17 ani și a fost cerut în vară de Piacenza.

Ultima lovitură? Internaționalul de juniori Dumitru Copil, mijlocașul de 17 ani, care evoluează în Scoția, la echipa under 19 a lui Hearts și pe care Steaua vrea să-l aduca în Ghencea.

"Pustiul se află în atenția noastră. Am avut deja contacte legate de transfer, dar urmează să intensificăm discuțiile după ce se termină sezonul", a confirmat Adrian Ilie pentru gașca slugilor proaste.

Așadar, speranțe există! Pentru că Steaua a investit în ele. Rămîne problema transferurilor....
redmania
Un atacant bun la UMT, Draghici, are 21 de ani. Viteza buna, sut bun.
anti-spurky
Nicolae Catalin-portar
anul in care este nascut 1991
a fost capitanul celor de la Cautis Steaua Sudului si momentan e al3lea portar al lui Juventus Bucuresti.
mi-a zis s-a interesat si gloria bistrita de el.
eugenudrea
Ar fi ceva să fie adus Sepsi de la Bistrița. Odată cu Sabău ar fi tare.
alin-berceni squad
atacantul Sburlea de la Brasov
cosmin targoviste
Confirm si eu!Este foarte bun Sburlea.Cred ca ar trebui neaparat adus Mardare.Ar trebui sa i-l suflam lui Copos.Daca nu se poate,atunci sa il aduca pe Buhus.Vasluiul are fundasi foarte buni!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.