Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce inseamna pentru tine ultras/suporter?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
RED75
Una peste alta au zis ca monteaza camere pe stadioane si ii identifica fix pe aia care fac aroganțe, iar pe urmă îî trag în țeapă drept exemplu. De ce nu se aplică chestia asta ?
Degeaba incearcă să facă legi aberante și neconstituționale prin cre să aplice pedepse colective. Dar atât îi duce capul.

Oricum mie mi s-a luat și de Mitică, si de Sandu și de "fenomen". Am un copil mic acasă și chiar n-am de gand sa-l aduc pe stadion. Mai ales de cand vad ca, pe langa nelipsitele urari de musetel, au inceput sa apara si banere mai "hardcore". Probabil e foarte distractiv sa scrii cu litere de juma de metru cuvante care incep cu P și se terminp cu A
COSMIN C
Red, pai si bannerele, chipurile, sunt verificate de jandarmi. Atunci cum ajung in tribune? Pentru ca asa cum ziceai, legea nu se aplica. De fapt nu legea asta noua, nici cea veche nu s-a aplicat si d-asta s-a ajuns la tampeniile lui Mitica. In ritmul asta vor ramane ei cu fotbalul lor si cu tigania pe care o fac pe la posturile tv. Cand ii auzi ca vorbesc de lipsa de civilizatie a suporterilor tocmai ei care....Ce sa mai vorbim.....
perovalenciano
Probabil v-am mai spus ca merg la meciurile Valenciei cu fiica-mea. Acum va repet ca niciodata nu-mi e rusine cu ceea ce asculta pe stadion. Sunt convins ca stie toate cuvintele vulgare dar sunt multumit ca nu le ascultam impreuna. Ei bine am ajuns in vacanta asta in Romania. Nu puteam sa nu merg la Bucuresti sa-mi vad favoritii , mai ales ca era un meci important cu ciorile. Am ajuns la stadion cu mult timp inainte si am cerut bilete in zona persoanelor cu dizabilitati. Pe Mestalla eu intru gratis iar fiica-mea plateste juma· de bilet. Nu am avut pretentii din astea. Am vrut pur si simplu bilet intr-o zona fara scari, unde sa pot intra in carutul cu rotile. M-am simtit ca un rahat cand un paznic mi-a spus ca nu au locuri pentru " caini handicapati". M-a gonit, am mai incercat la vreo doua case , dar cand am vazut lacrimi in ochii copilului, meu am inteles ca daca eu pot sa suport umilinta ea nu are nici un motiv sa suporte si mai ales sa ma vada tratat astfel. Pe drumul pana la masina nu ma lovit nimeni dar m-au injurat si m-au scuipat . Umilit cum nu am fost niciodata in viata mea am plecat spre casa. Si toate astea pentru ca pe carut am lipite abtibilduri cu emblema veche a lui Dinamo, cumparate pe vremea cand Lupu le innoda picioarele grecilor . Nu sunt deacord cu legea care interzice tortele pe stadion, dar sunt pentru pedepsirea severa a celor care le arunca in suporterii adversi sau in teren. Despre comportamentul jandarmilor aveti voi tot dreptul sa-l judecati pentru ca eu o sa ma multumesc de acum incolo sa iubesc Dinamo asa cum stiu eu dar in fata televizorului.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.