Help - Search - Members - Calendar
Full Version: O mana de ajutor!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
cosmin targoviste
Ce ati zice daca site-ul DinamoMania ar deschide un cont bancar in care sa depunem noi,membri forumului dar si alte persoane care doresc,o suma cat de mica pe care sa o donam oamenilor sarmani sau unei case de copii de sarbatori?Haideti sa ne gandim ca soarta ar fi putut sa ne puna pe oricare dintre noi in pielea sarmanilor.Cred ca prin aceasta initiativa site-ul ar creste si in popularitate si poate ne vede Dumnezeu si ne ajuta si pe noi.
Eu nu imi pot lua responsabilitatea de a deschide acest cont pentru ca nu am implinit 18 ani si stau si in Targoviste.Cred ca cineva din Bucuresti ar fi cel mai potrivit sa o faca.

Ce ziceti?
doggy8
Prea interesanta ideea :) merita, un cont bancar atat online cat si la o banca. Insa, mi-e frica sa nu se resimta rivalitatiile si in aceste donatii.....
FarfelkugeL
Inainte de orice rivalitate suntem oameni. Foarte buna idee insa trebuie sa fie cineva care sa se ocupe (fara sa puna "mana" :P).
matador
in principiu sunt de acord.
radu
In principiu o idee buna dar cum naiba se face ca numai de sarbatori avem idei nobile!!
cosmin targoviste
@radu-pai ideile noi le avem dar nu avem cascaval.Idei si in alte perioade ar trebuie sa aiba Brobea,turcu,copos etc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.