ManoWar
Sep 23 2004, 12:58 AM
Din cauza ca ne-au facut tigani...etc...
Gestul meu de la Belgrad a fost adresat fanilor lui Partizan, care, la încălzire, ne-au făcut țigani și ne-au înjurat.
Luat de pe prosport.
ReDBullD0G
Sep 23 2004, 05:34 PM
Felicitari Danciulescu!...In locu` tau le dadeam si o flegma...:))
StefaN
Sep 23 2004, 07:53 PM
bv danciule :)) :)) :)) ma amuz,ma mir ca nu le-ai aratat curu :)
Anonymous
Sep 23 2004, 08:12 PM
bine le-a facut!!!
flaviusO
Sep 23 2004, 10:16 PM
acuma si voi... de parca nu am sti ca Danciu e de etnie roma... nu conteaza atata vreme cat isi face treaba...
Metallica
Sep 24 2004, 02:52 AM
astept pe www.dol.ro 5 octombrie....n-are nici o treaba cu subiectul da stiu sigur ca le-ai fi dat peste ochi.....hai catalin ...fii cu noi....doamne ajuta1
drimacus
Sep 24 2004, 03:29 PM
nu sunt unul dintre cei care l-au injurat pe danciulescu .... dar sunt unul dintre cei carora el le-a aratat semne obscene .... nu stiu dc trebuie sa il laudam pt ce a facut ... prin asta nu a dovedit decat ... ca aia aveau dreptate cand strigau la ei ca sunt tzigani shi alte alea .... esti jucator profesionist frate ...nu intrii pe stadion sa aratzi m**e .
Pecizez ca nu l-am injurat niciodata pe danciulescu (deci nu am scris ce am scris pt ca sunt impotriva lui) ... ba chiar m-am bucurat mult cand a venit la noi ... pt ca n-am uitat niciodata ca prin 1995-1996 el era DANCIU-DEL PIERRO
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.