Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Preliminariile CM 2010 din Africa de Sud
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3
DiliBili
Duminica, 25 noiembrie, la Durban (Africa de Sud) va avea loc tragerea la sorti a grupelor preliminare pentru Campionatul Mondial din anul 2010, desfasurat in Africa de Sud.
Desi la un moment dat se credea ca Romania va fi in prima urna valorica, tara noastra va fi in a doua urna, alaturi de Anglia, Scotia, Turcia, Bulgaria, Rusia, Polonia, Suedia si Israel.
53 de echipe vor fi prezente la startul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010, zona europeana, iar acestea se vor lupta pentru 13 locuri.
Cele 53 de echipe vor fi impartite in opt grupe de cate sase echipe + o grupa de cinci echipe, urmand ca prima clasata din fiecare grupa sa se califice direct la turneul final, iar cele mai bune opt echipe clasate pe locul doi sa dispute meciuri de baraj.

Tarile din Europa vor fi impartite in 6 urne valorice, dupa cum urmeaza:

Urna 1: Italia, Spania, Germania, Cehia, Franta, Portugalia, Olanda, Croatia si Grecia.

Urna 2: Anglia, ROMANIA, Scotia, Turcia, Bulgaria, Rusia, Polonia, Suedia si Israel

Urna 3: Norvegia, Ucraina, Serbia, Danemarca, Irlanda de Nord, Irlanda, Finlanda, Elvetia si Belgia.

Urna 4: Slovacia, Bosnia-Herzegovina, Ungaria, Moldova, Tara Galilor, Macedonia, Belarus, Lituania si Cipru.

Urna 5: Georgia, Albania, Slovenia, Letonia, Islanda, Armenia, Austria, Kazakhstan, Azerbaijan

Urna 6: Liechtenstein, Estonia, Malta, Luxemburg, Muntenegru, Andora, Insulele Feroe, San Marino.
gavros
daca din urna 1 picam cu Cehia sau Grecia terminam pe 1, altfel o sa mergem la baraj
e bine ca acum nu mai putem sa cadem cu bulgarii

53 de echipe vor fi prezente la startul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010, zona europeana, iar acestea se vor lupta pentru 13 locuri.
Cele 53 de echipe vor fi impartite in opt grupe de cate sase echipe + o grupa de cinci echipe, urmand ca prima clasata din fiecare grupa sa se califice direct la turneul final, iar cele mai bun opt echipe clasate pe locul doi sa dispute meciuri de baraj.

cum adica cele mai bune 8 echipe de pe locul 2, daca sunt 8 grupe inseamna ca toate echipele de pe 2 merg la baraj
si inca ceva ce nu am inteles, merg de pe primele locuri 8 echipe si inca 4 de la baraj, deci in total 12 echipe, a 13 unde e ? icon_mrgreen.gif
RED75
Da Piți un 6:6 si cu norocul lui "spurcat" (cum ar zice unii) poate iese de o grupa:

Grecia
ROMANIA
Irlanda de Nord
Cipru
Azerbaijan
Insulele Feroe
DiliBili
"sunt opt grupe de cate sase echipe + o grupa de cinci echipe"
Myhay_Dinamo
Deja m-am gandit la adversarii buni pentru noi intr-o grupa:
Germania
Romania
Ucraina
Lituania
Armenia
Luxemburg
sau
Olanda
Romania
Danemarca
Macedonia
Albania
Luxemburg
Pacat ca nu suntem capi de serie.Am fi putut juca iar cu bulgarii. complaining.gif
The Game
Mai e mult, dar ca sa ma gandesc totusi ce grupa mi-ar placea ...
Cehia
Romania
Irlanda de Nord
Cipru
Armenia
San Marino
gavros
QUOTE(DiliBili @ 23 Nov 2007, 23:30) *
"sunt opt grupe de cate sase echipe + o grupa de cinci echipe"

icon_redface.gif scuze, nu am citit bine si am inteles ca sunt 8 grpe din care una de 5 echipe

@The Game, mai e mult pana la preliminarii, dar grupele se stabilesc duminica
razvan_ptm
Eu cred ca o sa cadem intr-o grupa cu Spania,Ucraina,Bosnia,Letonia,San Marino!
The Game
Am inteles ca duminica are loc tragerea la sorți si pentru grupele EURO 2008. Sunt ambele in aceeasi zi ?
DiliBili
tragerea la sorti pentru EURO 2008 este o saptamina mai tirziu, pe 2 decembrie.
The Game
Ah da, merci.
bigbobo
Mi-as dori

Grecia
ROMANIA
Elvetia
Moldova
Islanda
San Marino
reddog_sv
Grupa mea:
1.Croatia
2.ROMANIA
3.Ucraina( sau daca nu cadem cu ei, Serbia)
4.Ungaria
5.Austria
6.I.Feroe

Am eu ce am cu tarile de pe langa noi...vreau sa aratam ca suntem cei mai tari din Est dwarf.gif
razvan_ptm
Grupa din care va face parte Romania pentru preliminariile CM 2010:

Franta
Romania
Serbia
Lituania
Austria
Insulele Feroe
The Game
Se putea si mai bine ... Aparent ne batem cu Serbia pentru locul 2.
Raikkonen
Feroe si Austria sunt ceva nou.
Lituania e echipa cu care Romania a debutat in calificarile care au condus la primul esec al actualei generatii.
Franta nu a pierdut de multa vreme cu Romania.
Serbia e un alt cosmar al Romaniei nu va fi deloc usor in meciurile directe cu Franta si Serbia, macar sa ia 18 puncte din meciurile cu celelalte 3 si sa bata Serbia macar odata si asa locul 2 nu e chiar destul iar meciurile cu echipele din ultima urna nu se contorizeaza in stabilirea echipei de pe locul 2 care va fi eliminata direct.
caine_tm
nasoala grupa... Franta este marea favorita... chiar daca acum nu impresioneaza Franta este clar favorita acestei grupe

Serbia este un adversar redutabil... sincer... eu o vad ca a doua favorita a grupei... va fi foarte dificila o victorie la Belgrad atat pt Franta cat mai ales pt noi..... oricum Serbia are prostul obicei de a face gafe cu adversari slab cotati.... daca la sarbi este liniste in momentele cand joaca contea noastra... este de rau.... deci sa speram la scandaluri cat mai multe la Belgrad

Austria... sincer nu stiu nimic despre ei... dar vedem la Euro.... tinand cont ca sunt tara organizatoare la Euro... au sanse sa ajunga in preliminarii cu moralul ridica... ar fi bine ca cele doua meciuri cu ei sa fie in 2009....

oricum... nasol.... cred ca avem doar a 3 sansa....
Morpheuss
Greu, dar daca tratam meciurile cu seriozitate (ceea ce nu s-a intamplat la Sofia) o sa ne calificam bananasmile.gif
doggy8
Hai ca e bine pana acum. Daca Serbia face precum Bulgaria anul acesta e super :). Insa sa nu ne umflam in pene ca ne-am vazut cu grupa asta
bigbobo
O sa avem viata grea cu sarbii...De francezi nici nu mai vorbesc...In Lituania si Austria toate echipele se pot incurca...Per total o grupa dificila dar numai din partide tari putem face impresie...Obiectiv mizez pe locul II dar sper si la primul loc in cazul unei duble de exceptie contra francezilor...
gavros
din urana a 3 cu Serbia si Ucrania nu vroiam sa picam, dar uite ca nu a fost asa; sper sa nu ne puna probleme mari sarbii
reddog_sv
Mi-au iesit 2,5 echipe din cele 5 bananasmile.gif ( Austria, Feroe si Serbia ...a doua varianta dupa Ucraina..)
Pacat ca am dat de Franta...dar putem castiga grupa cu putin noroc..si cu Piturca antrenor.
Serbia e poate cu ceva mai buna decat Bulgaria....asa ca, daca nu castigam grupa, o sa ne calificam de la baraj..asta daca nu va ajunge vreo echipa din prima urna sa joace la baraj cu noi.....
red_dogvitan
Cu Franta si Serbia vom avea ceva probleme in rest celelalte nationale le putem invinge...Franta are cea mai mare sansa sa castige aceasta grupa
Clau_Goool
2010 FIFA World Cup calificari :

Group 1

Portugalia
Suedia
Danemarca
Ungaria
Albania
Malta

Group 2

Grecia
Israel
Elvetia
Moldova
Letonia
Luxembourg

Group 3

Republica Ceha
Polonia
Irlanda de Nord
Slovacia
Slovenia
San Marino

Group 4

Germania
Russia
Finlanda
Tara Galilor
Azerbaijan
Liechtenstein

Group 5

Spain
Turcia
Belgia
Bosnia-Herzegovina
Armenia
Estonia

Group 6

Croatia
England
Ukraina
Belarus
Kazakhstan
Andorra

Group 7

Franta
Romania
Serbia
Lithuania
Austria
Faroe Islands

Group 8

Italia
Bulgaria
Irlanda
Cipru
Georgia
Montenegro

Group 9

Olanda
Scotia
Norvegia
F.Y.R. Macedonia
Islanda
The Game
Iar au avut noroc macaronarii ... Si englezii iar au picat cu croatii, o sa fie interesant. Sa vedem cu cine picam la EURO. Putem sa picam atat cu Franta cat si cu Austria.
matador
una dintre ele mai urate grupe,desigur
MosIonRoata
In general, Sirbii ne-au fost intotdeauna superiori.
De Frantuji nici nu mai vorbesc, cu Austria nu se stie niciodata
pentru ca acesti Austrieci sint un fel de Nemti, iar Armenia ne-a luat
un punct la Erevan in preliminariile pentru Germania 2006.
E bine totusi ca Africa de Sud si Romania au cam acelasi fus orar
asa ca o sa putem si noi urmari meciurile de la Turneul Final la ore rezonabile.

Sanatate!
Raikkonen
Ce legatura are Armenia cu Austria si de cand un egal iti ia un punct? Poate vrei sa spui doua puncte! ;)

Si lasati voi...ca nici Danemarca sau Norvegia din urna 3 nu ne convenea ca stim noi ce le-au facut nordicii deobicei 010.gif
Myhay_Dinamo
QUOTE(Clau_Goool @ 25 Nov 2007, 21:42) *
2010 FIFA World Cup calificari :
Franta
Romania
Serbia
Lithuania
Austria
Faroe Islands

Multi spun ca e o grupa grea.Insa dupa parerea mea pot spune chiar ca am avut noroc.Francezii joaca bine la echipele de club,cum e Henry la Barcelona,si joaca prost la echipa nationala.Nu stiu de ce,dar in meciurile de calificare la C.E. 2008 au pierdut cu scotienii chiar pe terenul lor.Cred ca vom castiga cu ei, si cu celelalte echipe,si ne vom califica la C.M. 2010 romania.gif
Kity_reddog
Mihai, nu exista grupa usoara!

Pun Franta pe acelasi taler cu Italia, Germania, Anglia, Portugalia, Spania. Adica echipe care daca sunt in forma ne mananca la orice ora.
Serbia, o nationala cam de acelasi nivel cu a noastra doar cu forme diferite. Ei au mai participat in ultimul timp pe la turnee finale, noi am stat acasa. Acum am mers noi si ei nu. Vad diferenta doar in forma de moment, mai buna fiind a noastra. Lucrurile insa se pot schimba la ora intalnirilor directe fiindca avem jucatori cam de aceeasi valoare. Grupa grea. In fotbalul de astazi orice grupa preliminara e grea.
reddog_sv
Francezii se tem ca vor fi cea mai slaba echipa de pe locul 2 mamba.gif si nu vor juca baraj iar austriecii, care vroiau sa se retraga de la Euro vor sa termine pe 2....aici miroase a mult rahat mestecat...numai nu stiu de la cine ...chiar de la astia sau presa ca de obicei bootyshake.gif
Myhay_Dinamo
Pentru pesimismul nostru al romanilor care uneori chiar predomina in caracterul nostru grupa este grea,dar pentru jocul din teren e cea mai usoara de la campionatul mondial.Bine ca nu jucam cu Spania.
DiliBili
S-a stabilit programul meciurilor din preliminarii. Oficialii nostri au "ales" ca in ultimele 6 meciuri sa avem 4 deplasari (Austria, Lituania, Franta si Serbia).

2007
06 septembrie: ROMANIA - Lituania
10 septembrie: Feroe - ROMANIA
11 octombrie: ROMANIA - Franta
2008
28 martie: ROMANIA - Serbia
01 aprilie: Austria - ROMANIA
06 iunie: Lituania - ROMANIA
05 septembrie: Franta - ROMANIA
09 septembrie: ROMANIA - Austria
10 octombrie: Serbia - ROMANIA
14 octombrie: ROMANIA - Feroe
bigbobo
Succesul obtinerii macar a locului 2 cred ca va fi dubla cu Serbia...Va trebui sa avem minim 16 puncte pana la returul din Franta...Turul cu Franta se va disputa exact de ziua mea...Sper sa fie cu noroc...
The Game
Bunicel programul, sper ca nu o sa jucam tot la Constanța cu Franța.
matador
QUOTE(bigbobo @ 8 Dec 2007, 19:02) *
Succesul obtinerii macar a locului 2 cred ca va fi dubla cu Serbia...Va trebui sa avem minim 16 puncte pana la returul din Franta...Turul cu Franta se va disputa exact de ziua mea...Sper sa fie cu noroc...

deci stiu cn da de baut la victorie,si pe cine scoatem vinovat daca pierdem:D:D beerchug.gif
Myhay_Dinamo
Nu inteleg de ce conteaza atat de mult programul.Conteaza sa castigam toate meciurile(daca putem).Totusi e bine ca meciul cu Franta este printre primele pe care le jucam.romania.gif HAITA_DINAMO.gif
reddog_sv
Era bine daca jucam in deplasare cu Franta primul meci ..cu Serbia la fel...dar nu se stie poate e mai bine asa..
Important e ca jucam ultimul meci acasa cu Feroe ca sa putem sarbatori calificarea spectaculos bananasmile.gif
Myhay_Dinamo
Olandezii s-au calificat la C.M. 2006 de pe primul loc in grupa cu doua meciuri egale si zece meciuri castigate.Daca am avea doua remize cu francezii si celelalte meciuri castigate,ne-am califica.Iar despre Franta...poate pierde un meci cand nici nu te astepti.Asa au pierdut si cu Scotia in preliminariile C.E. 2008 chiar pe teren propriu. romania.gif HAITA_DINAMO.gif
The Game
Ce gluma proasta de meci ... ce gluma proasta de jucatori, de mentalitate, mai ales de antrenor ...
cosmin targoviste
DEMSIA ! DEMISIA !

Sunt foarte fericit de acest rezultat si de comportamentul publicului de la Cluj de dupa minutul 70.
Amn_Googly87
ah ce ma bucur - sa dea Dumnezeu sa-si dea demisia nenorocitul asta - ca de ani de zile ne chinuie cu acest mijloc penibil care nu e capabil sa dea o pasa buna - dica, ratoi, nicolita si cocis trebuie sa dispara de la nationala.

bineinteles ca acum unii mai netalentati o sa critice Dinamovistii dar jucatorii nostri sunt ultimii vinovati pt ce s-a intamplat in seara asta. Stefan Radu folosit pe stanga ca improvizatie cand putea sa-l ia pe Pulhac, Tamas semi-accidentat, si atacantii care nu au primit o pasa macar decenta ....

asta e .... DEMISIA pITURCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
COSMIN C
Bine, Lituania, hai Feroe!
The Game
Eu cred ca au obosit de dimineata, la acel campionat de injuraturi si aruncat cu pietre.
Morpheuss
Asta e un moment pentru a canta "Lituania, o, Lituania!" 010.gif

Noi sa fim sanatosi, ca bataie (sper sa) mai mancam in preliminarii. Tot asa, nea pitzi!
Amn_Googly87
nuj' de ce dar parca vad ca Dinamovistii o sa fie trasi tapi ispasitori - ca asa e tipic - dica si ratoi o sa continue sa joace - nicolita o sa revina si el, dar parca vad ca Bratu si Niculae nu mai sunt chemati - desi ei sunt ultimii vinovati.
COSMIN C
Noi sa fim sanatosi si la vara campioni.
Amn_Googly87
AMIN
djmihaitza
"Viata merge inainte!"
"Asta-i fotbalul!"
"Mingea este rotunda!"

Asta, asa ... ca sa nu uitati celebrele explicatii sau resemnari 010.gif
COSMIN C
Mama ei de minge, tot rotunda e?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.